-
İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş.( Takasbank Para Piyasası Günlük Bülten
İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş.( Takasbank Para Piyasası Günlük Bülten )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Takasbank Para Piyasası Günlük Bülten
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
.
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750995
BIST
(29/03/2019 - 17:44:30)
-
***MAVI*** MAVİ GİYİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( İlişkili Taraf İşlemleri
***MAVI*** MAVİ GİYİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( İlişkili Taraf İşlemleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
İlişkili Taraf İşlemleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin İlişkili Taraf İşlemlerine İlişkin Esasları ("Esaslar") uyarınca, Şirketimizin yıllık finansal tablolarının kamuya açıklandığı tarihi izleyen iki hafta içerisinde, mali yıl başlangıcından itibaren gerçekleştirilen işlemler de dahil olmak üzere, mali yıl içerisinde gerçekleştirilmesi öngörülen yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemlerinin kapsamına, şartlarına, beklenen işlem hacimlerine ve piyasa koşullarına uygunluğunun tespitinde kullanılan yöntem ve prosedürlere ilişkin olarak çerçeve niteliğinde bir Yönetim Kurulu kararı alınması ve karara bağlanan hususların kamuya açıklanması gerekmektedir.
Konuya ilişkin Yönetim Kurulu kararı 29.03.2019 tarihinde alınmış olup, mali yıl içerisinde gerçekleştirilmesi öngörülen yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemlerinin kapsamına, şartlarına, beklenen işlem hacimlerine ve piyasa koşullarına uygunluğunun tespitinde kullanılan yöntem ve prosedürlere ilişkin bilgiler ilişikteki tabloda yer almaktadır.
Ayrıca, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.17-1 Kurumsal Yönetim Tebliği 10 (2) hükmü uyarınca Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan İlişkili Taraf İşlemleri Raporunun kabulüne ve sonuç bölümünün Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile kamuya açıklanmasına karar verilmiştir:
"Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri II.17.1 sayılı tebliğine istinaden Şirketimizin Erak Giyim San. ve Tic. A.Ş. ile yaygın ve süreklilik arz eden ticari mal alım işlemlerinin kamuya açıklanan 01.02.2018-31.01.2019 finansal tablolarına göre oluşan satışların maliyetine olan oranı Tebliğ'de belirlenen %10'luk oranın fazlasına ulaşmış olup, 01.02.2019-31.01.2020 özel hesap döneminde de aynı nitelikteki işlemlerin belirlenen esaslara uygun olarak devam etmesi öngörülmektedir. İşbu raporda Erak Giyim San. ve Tic. A.Ş.'nden gerçekleştirilen ticari mal alım işlemlerinin koşulları ve fiyat belirleme yöntemi açıklanarak işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu hakkında bilgi sunulmuştur."
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750996
BIST
(29/03/2019 - 17:44:31)
-
***MAVI*** MAVİ GİYİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi
***MAVI*** MAVİ GİYİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Bağımsız Denetim Kuruluşunun Unvanı
KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.
Hangi Faaliyet Dönemi İçin Seçildiği
01.02.2019 - 31.01.2020
Seçildiği Genel Kurul Toplantısı Tarihi
-
Tescil Tarihi
-
Tescile İlişkin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Tarih ve No.su
-
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz tarafından, Denetimden Sorumlu Komite'nin görüşü alınarak, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca belirlenen esaslara uygun olarak, Şirketimizin 1 Şubat 2019 – 31 Ocak 2020 özel hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750997
BIST
(29/03/2019 - 17:45:03)
-
***SAHOL*** HACI ÖMER SABANCI HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***SAHOL*** HACI ÖMER SABANCI HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin 29 Mart 2019 tarihinde yapılan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine 1 (bir) yıl süre ile vazife görmek üzere, Güler SABANCI, Erol SABANCI, Suzan Sabancı DİNÇER, Sevil Sabancı SABANCI, Serra SABANCI, Mehmet GÖÇMEN, Nafiz Can PAKER, Ahmet ERDEM ve Mehmet Mete BAŞOL seçilmişlerdir.
Şirketimizin Genel Kurul Toplantısı'nı takiben bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında görev dağılımı aşağıdaki gibi belirlenmiştir:
Güler SABANCI Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye
Erol SABANCI Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Suzan Sabancı DİNÇER Üye
Sevil Sabancı SABANCI Üye
Serra SABANCI Üye
Mehmet GÖÇMEN Üye ve CEO
Nafiz Can PAKER Bağımsız Üye
Ahmet ERDEM Bağımsız Üye
Mehmet Mete BAŞOL Bağımsız Üye
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750998
BIST
(29/03/2019 - 17:45:42)
-
***DZGYO*** DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( İhraç Belgesi
***DZGYO*** DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( İhraç Belgesi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
İhraç Belgesi
Hayır (No)
Hayır (No)
20.02.2019
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 950 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için 25.02.2019 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştu.
Söz konusu başvurumuz, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28.03.2019 tarih ve 19/414 sayılı kararı ile onaylanmış olup, İhraç Belgesi ekte yer almaktadır.
Tasarruf sahipleri ve kamuoyunun bilgisine sunulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750999
BIST
(29/03/2019 - 17:45:43)
-
***MAVI*** MAVİ GİYİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu
***MAVI*** MAVİ GİYİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )
Sermaye ve Ortaklık Yapısı Bilgileri
Son Durum İtibariyle Sermayeye Dolaylı Yoldan Sahip Olan Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı Para Birimi Sermayedeki Payı (%)
Akarlılar Ailesi 108293 TRY 0,22
Sermayeyi Temsil Eden Paylara İlişkin Bilgi
Pay Grubu Nama / Hamiline Beher Payın Nominal Değeri (TL) Para Birimi Payların Nominal Değeri Para Birimi Sermayeye Oranı (%) İmtiyaz Türü Borsada İşlem Görüp Görmediği
A Nama 1 TRY 108293 TRY 0,22 VAR İşlem Görmüyor
B Nama 1 TRY 49548707 TRY 99,78 YOK İşlem Görüyor
Yönetime İlişkin Bilgiler
Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel
Adı-Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler
AHMET CÜNEYT YAVUZ CEO Üst Düzey Yönetici CEO, Mavi Hollanda, Mavi Almanya - Yönetim Kurulu Üyesi
BİGE İŞCAN AKSARAY Global Finans Direktörü Üst Düzey Yönetici
OKAN GÜRSAN Türkiye Ülke ve Dış Pazarlar Direktörü Üst Düzey Yönetici
FATMA ELİF AKARLILAR Global Marka Direktörü Üst Düzey Yönetici
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751000
BIST
(29/03/2019 - 17:45:52)
-
*ingiliz parlamentosu may'ın brexıt anlaşmasını reddetti
(29/03/2019 - 17:46:15)
-
***USAK*** UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***USAK*** UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Ortaklarımızdan gelen yoğun soru ve bilgi taleplerinin bir anlaşmazlığa mahal vermemesi için ek bilgilendirme açıklaması yapma gereği duyulmuştur.
Yönetim kurulumuzun 08.01.2019 tarih ve 2019/01-A sayılı Şirket birleşmesi yönünde almış olduğu karar özel durum açıklamasında da belirtildiği üzere, yönetim kurulu kararı hakkında Genel Kurul'a işlemin içeriği konusunda bilgi verilmesini amaçlamaktadır. 03.04.2019 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul gündemine bu nedenle konulmuştur.
Yönetim kurulumuzun 08.01.2019 tarihinde almış olduğu 2019/01-A sayılı karar da birleşme ile ilgili konuların Genel Kurulda görüşülerek bilgi verilmesi amaçlanmıştır. Genel kurulda birleşmenin içeriği ve amacı anlatılarak ortaklarımız bilgilendirilecektir. Ortaklarımızın konuya yaklaşımı olumlu olması durumunda Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri doğrultusunda gerekli işlemler değerleme raporları akabinde başlatılacaktır.
Henüz birleşme için Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde başvurular yapılmamış, gerekli onaylar alınmamıştır. Dolayısı ile 03.04.2019 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulumuzun 10. Maddesinde Birleşme ile ilgili bir oylama yapılmayacaktır.
Ortaklarımızdan 03.04.2019 tarihinde yapılacak olan Genel kurul toplantısında katılıp muhalefet şerhi düşmeleri durumunda Ayrılma Hakkı kullanıp kullanamayacakları yönünde sorular gelmektedir. Genel kurulda işlemin onayına yönelik bir oylama yapılmayacağı için her hangi bir ayrılma hakkının doğması mümkün olmayacaktır. Yönetim Kurulunca ilgili Genel Kurul'a bilgi vermesi sonrasında ilgi kurumlardan onay alınması için gerekli işlemler başlatılacak olup, yasal onaylar alındıktan sonra birleşme kararı Genel Kurul onayına sunulacaktır.
Ortaklarımızın bilgisine sunulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751002
BIST
(29/03/2019 - 17:46:52)
-
***USAK*** UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
***USAK*** UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Kayıtlı Sermaye Tavanı Spk Onayı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 06.03.2019
İlgili İşlem Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 100.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 300.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2024
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6
SPK Başvuru Tarihi 08.03.2019
SPK Başvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 19.03.2019
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 03.04.2019
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 06.03.2019 tarih ve 2019/06 sayılı toplantısında, şirketin kayıtlı sermaye tavanının 100.000.000 TL'den 300.000.000 TL'ye çıkartılması ve tavan geçerlilik tarihinin 2019-2023 tarihleri arasında olacak şekilde değiştirilmesi amacıyla esas sözleşmenin 6.maddesinin ekte yer aldığı şekliyle değiştirilmesi ile ilgili ana sözleme değişikliği Spk tarafından onaylanmıştır.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı Tadil Metni.pdf
EK: 2 spk Onaylı Ana Sözleşme.pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751003
BIST
(29/03/2019 - 17:47:15)
-
*ab konseyi başkanı tusk, brexıt konusunda 10 nisan'da acil ab zirvesi çağrısı yapt
(29/03/2019 - 17:47:20)
-
*may: Anlaşmalı brexıt için bastırmaya devam edeceğiz
(29/03/2019 - 17:47:39)
-
***USAK*** UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş.( Esas Sözleşme Tadili
***USAK*** UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş.( Esas Sözleşme Tadili )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Esas Sözleşme Tadili
Evet (Yes)
Hayır (No)
06.03.2019
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin ana sözleşmemizin 3. Maddesi Maksat ve Mevzuya Akaryakıt satışı ilavesi, 5. Maddede Şirketin Müdddetinin uzatılması ve Ana Sözleşmeye Bağış ve yardım maddesi eklenmesi ile ilgili sözleşme maddelerinin yeni hali ile tadil edilmesi ile ilgili başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751004
BIST
(29/03/2019 - 17:47:45)
-
***DGHOL*** DOĞUŞ HOLDİNG A.Ş.( Genel Kurul Bildirimi
***DGHOL*** DOĞUŞ HOLDİNG A.Ş.( Genel Kurul Bildirimi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Karar Tarihi
29/03/2019
Genel Kurul Toplantı Türü
Olağan (Annual)
Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi
2018
Tarih
29/03/2019
Saati
11:00
Adresi
Huzur Mahallesi Maslak Ayazağa Caddesi Numara 2 Sariyer Istanbul
Gündem
1) Açılış ve Toplantı Başkanlığının seçimi 2) Genel Kurul Toplantı tutanağının imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığına yetki verilmesi 3) 2018 yılı muamele ve hesaplarına dair Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu ve Bağımsız Denetçi Raporu tutanağının okunması, müzakeresi ve onaylanması 4) 2018 yılı hesap dönemine ilişkin finansal tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması 5) 2018 yılı netice hesabı hakkında Yönetim Kurulu teklifinin karara bağlanması 6) Yönetim Kurulu üyelerinin ve Bağımsız Denetiçi'nin 2018 yılı faaliyet ve işlemlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi 7) Yönetim Kurulu Üye adedinin 8 olarak tespit edilmesi ve atanması 8) 2018 yılında Yönetim Kurulu Üyelerine TTK 394. Maddesi kapsamında yapılmış bulunan ödemelerin tasdik ve tasvip edilmesi 9) 2019 yılında Yönetim Kurulu Üyelerine T.T.K.nın 394.maddesi uyarınca yapılacak ödemelerin, ileriki bir tarihte yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında karara bağlanması., 10) Yönetim Kurulu Üyelerine TTK'nın 395-396. maddelerinde yazılı muameleleri ifa edebilmeleri, 11) Türk Ticaret Sicili Kanunu uyarınca Bağımsız Denetim Kuruluşunun seçilebilmesi 12) Temenniler ve Kapanış
Alınan Kararlar / Görüşülen Konular
Ekli toplantı tutanağında sunulmaktadır
Genel Kurul Tescil Tarihi
Açıklamalar
Doğuş Holding A.Ş.'nin yıllık olağan genel kurul toplantısı 29.03.2019 tarihinde yapılmış olup toplantı tutanağı ekte tarafınıza sunulmaktadır.
Saygılarımızla
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751005
BIST
(29/03/2019 - 17:48:55)
-
***BASCM*** BAŞTAŞ BAŞKENT ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu
***BASCM*** BAŞTAŞ BAŞKENT ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )
Yönetim Kurulu Üyeleri
Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Yönetim Kuruluna İlk Seçilme Tarihi İcrada Görevli Olup Olmadığı Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Denetim, Muhasebe ve/veya Finans Alanında En Az 5 Yıllık Deneyime Sahip Olup Olmadığı Sermayedeki Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Bağımsızlık Beyanının Yer Aldığı KAP Duyurusunun Bağlantısı Bağımsız Üyenin Aday Gösterme Komitesi Tarafından Değerlendirilip Değerlendirilmediği Bağımsızlığını Kaybeden Üye Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
MEHMET DÜLGER Erkek Yönetim Kurulu Başkanı Mimar 30.03.2010 Yönetim Kurulu Başkanı Riskin Erken Saptanması Komitesi (üye)
JACQUES MERCERON VICAT Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis 26.08.1994 VICAT Grup Yöneticisi
GUY DOMINIQUE LOIS SIDOS Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis 29.03.2005 VICAT Grup Yönetim Kurulu Başkanı
PHILIPPE MICHEL LOUIS CHIORRA Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Avukat 21.03.2011 VICAT Grubunda Genel Müdür Yardımcısı Riskin Erken Saptanması Komitesi (üye)
LOUIS MERCERON VICAT Erkek Yönetim Kurulu Üyesi İşletme ve Yönetim Meslek Profesyoneli 19.03.2002 VICAT Grubunda Yönetim Kurulu Üyesi
SOPHIE SIDOS Kadın Yönetim Kurulu Üyesi Muhasebe ve Denetim Uzmanı 21.03.2013 Vicat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi
ERDEN KUNTALP Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Akademisyen 16.03.1999 Yönetim Kurulu Üyeliği
EROL AKIN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı / İş Kadını 21.03.2007 Yönetim Kurulu Üyeliği
MUSTAFA ÜNAL İLKER Erkek Yönetim Kurulu Üyesi İşletme ve Yönetim Meslek Profesyoneli 21.03.2013 Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyeliği
YALÇIN KARATEPE Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Akademisyen 21.03.2013 Yönetim Kurulu Üyeliği Riskin Erken Saptanması Komitesi (üye)
GIANFRANCO LUBIESNY TANTARDINI Erkek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Üst Düzey Yönetici 30.04.2018 Vicat Grubunda Yönetici
Adı-Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler
GUY DOMINIQUE LOIS SIDOS Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis VICAT Grup Yönetim Kurulu Başkanı
HÜSEYİN BURAK AKIN Genel Müdür İşletme ve Yönetim Meslek Profesyoneli Mali Koordinatör ve Strateji Koordinatörü
GIANFRANCO LUBIESNY TANTARDIN Yönetim Kurulu Başkan Vekili Üst Düzey Yönetici VICAT Grubunda Yönetici
MURAT ÇAĞLAYAN Fabrika Direktörü Mühendis
SEDAT ÖZTÜRK Satış Direktörü Üst Düzey Yönetici Satış ve Pazarlama Koordinatörü
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751007
BIST
(29/03/2019 - 17:50:26)
-
***VKY*** VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***VKY*** VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Evet (Yes)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yetkili Organ Karar Tarihi: 26.12.2018
İhraç Tavan Tutarı. 500.000.000
Para Birimi: TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü: Borçlanma Aracı
Satış Türü: Tahsisli-Nitelikli Yatırımcıya Satış
Yurtiçi/Yurtdışı: Yurtiçi
SPK Başvuru Tarihi: 07.02.2019
SPK Başvuru Sonucu: Onay
SPK Onay Tarihi: 28.03.2019
İhraç Tavanı Geçerlilik Tarihi: 28.03.2020
Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulunun 26.12.2018 tarih ve 2018/161 sayılı kararı kapsamında yurtiçinde 500.000.000.-TL (beşyüzmilyon Türk Lirası) tutarını aşmayacak şekilde, halka arz edilmeksizin, tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satış şeklinde tahvil ve/veya finansman bonosu ihracına ilişkin limit başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 28.03.2019 tarih 19/437 sayılı karar ile onaylanmıştır.
EK 1 : Başvuru Formu
Ek 2: Borçlanma Araçları İhraç Belgesi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751006
BIST
(29/03/2019 - 17:50:13)
-
***ISGYO*** İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren)
***ISGYO*** İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Pay Dışında Sermaye Piyasası Aracı İşlemlerine İlişkin Bildirim (Faiz İçeren) )
Özet Bilgi Şirketimiz TRSISGY61912 ISIN Kodlu Tahvilinin 11. Kupon Ödemesi Hakkında
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 28.10.2015
İlgili İhraç Tavanı Bilgileri
Para Birimi TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü Borçlanma Aracı
Satış Türü Nitelikli Yatırımcıya Satış
Yurt İçi / Yurt Dışı Yurt İçi
İhraç Edilecek Sermaye Piyasası Aracı Bilgileri
Türü Özel Sektör Tahvili
Vadesi 28.06.2019
Vade (Gün Sayısı) 1.092
ISIN Kodu TRSISGY61912
Aracılık Hizmeti Alınan Yatırım Kuruluşu İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
Satışı Gerçekleştirilen Nominal Tutar 100.000.000
İhraç Fiyatı 1
Kupon Sayısı 12
Döviz Cinsi TRY
Sermaye Piyasası Aracının İtfa Planı
Kupon Sıra No Ödeme Tarihi Kayıt Tarihi * Yatırımcı Hesaplarına Ödenme Tarihi Faiz Oranı (%) Ödeme Tutarı Döviz Kuru Ödemesi Gerçekleştirildi mi?
1 30.09.2016 29.09.2016 30.09.2016 2,75 Evet
2 30.12.2016 29.12.2016 30.12.2016 2,73 Evet
3 31.03.2017 30.03.2017 31.03.2017 3,15 Evet
4 30.06.2017 29.06.2017 30.06.2017 3,36 Evet
5 29.09.2017 28.09.2017 29.09.2017 3,29 Evet
6 29.12.2017 28.12.2017 29.12.2017 3,47 Evet
7 30.03.2018 29.03.2018 30.03.2018 3,8 Evet
8 29.06.2018 28.06.2018 29.06.2018 3,99 Evet
9 28.09.2018 27.09.2018 28.09.2018 5,11 Evet
10 28.12.2018 27.12.2018 28.12.2018 6,49 Evet
11 29.03.2019 28.03.2019 29.03.2019 5,39 Evet
12 28.06.2019 27.06.2019 28.06.2019 5,36
Anapara / Vadesonu Ödeme Tutarı 28.06.2019 27.06.2019 28.06.2019
* Hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
İhraca İlişkin Diğer Gelişmeler
Ek Açıklamalar
Şirketimiz tarafından ihracı gerçekleştirilen 100.000.000 TL nominal değerli 3 ayda bir kupon ödemeli, 3 yıl vadeli, TRSISGY61912 ISIN kodlu tahvilin 11. kupon ödemesi gerçekleştirilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751008
BIST
(29/03/2019 - 17:51:08)
-
***SAHOL*** HACI ÖMER SABANCI HOLDİNG A.Ş.( Yönetim Kurulu Komiteleri
***SAHOL*** HACI ÖMER SABANCI HOLDİNG A.Ş.( Yönetim Kurulu Komiteleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Yönetim Kurulu Komiteleri
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin Genel Kurul Toplantısı'nı takiben bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ekinde yer alan Kurumsal Yönetim İlkelerinin 4.5 maddesi gereğince Yönetim Kurulumuz bünyesinde oluşturulmuş bulunan
Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliklerine,
Nafiz Can PAKER Başkan (Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi)
Serra SABANCI Üye
Levent DEMİRAĞ Üye
Gökhan EYİGÜN Üye
Denetim Komitesi Üyeliklerine,
Mehmet Mete BAŞOL Başkan (Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi)
Ahmet ERDEM Üye (Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi)
Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeliklerine,
Mehmet Mete BAŞOL Başkan (Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi)
Gökhan EYİGÜN Üye
seçilmelerine ve Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesi görevlerinin de Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından yerine getirilmesine,
Portföy Yönetim Komitesi Üyeliklerine
Güler SABANCI Başkan (Yönetim Kurulu Başkanı)
Erol SABANCI Üye
Suzan Sabancı DİNÇER Üye
Serra SABANCI Üye
Mehmet GÖÇMEN Üye (CEO)
seçilmesine karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751009
BIST
(29/03/2019 - 17:51:23)
-
***GENTS*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***GENTS*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler GENTS
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Abdurrahman Kahraman tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751011
BIST
(29/03/2019 - 17:53:05)
-
***TEY*** TEB PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu
***TEY*** TEB PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )
Mustafa Selim Yazıcı Genel Müdür TEB Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Kurumsal Aracılık Bölüm Başkanı TEB Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü
Sevda Akbaş Girginer Genel Müdür Yardımcısı 03 2014- 09 2016 TEB Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı 09 2016 - devam TEB Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı TEB Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı
Cenk Kaan Dürüst Genel Müdür Yardımcısı TEB Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı TEB Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751012
BIST
(29/03/2019 - 17:53:13)
-
*avrupa komisyonu, 12 nisan için 'anlaşmasız bir brexıt'ın şu anda muhtemel bir senaryo olduğunu bildirdi
(29/03/2019 - 17:54:02)
-
***MRDIN*** MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***MRDIN*** MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 05.03.2019
Genel Kurul Tarihi 29.03.2019
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 28.03.2019
Ülke Türkiye
Şehir MARDİN
İlçe ARTUKLU
Adres Savur Yolu 6.Km - MARDİN
Gündem Maddeleri
1 - Açılış, toplantı başkanlığının oluşturulması ve saygı duruşu,
2 - Genel kurul toplantı tutanağının imzalanması konusunda toplantı başkanlığına yetki verilmesi,
3 - 2018 yılı hesap dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması ve görüşülmesi,
4 - 2018 yılı hesap dönemi Bağımsız Denetim Raporunun okunması,
5 - 2018 yılı hesap dönemine ilişkin 2018 Yılı Finansal Durum Tablosu, Kar ve Zarar hesaplarının ayrı ayrı okunması, görüşülmesi ve onaya sunulması,
6 - 2018 yılı hesap dönemi Yönetim Kurulu üyelerinin ayrı ayrı ibralarının görüşülerek karara bağlanması,
7 - 2018 yılı hesap dönemi kar dağıtımı ile ilgili Yönetim Kurulu teklifinin ve kar dağıtım tarihinin görüşülerek karara bağlanması,
8 - İlgili mevzuat hükümleri uyarınca Yönetim Kurulu üye sayısının tespiti, Yönetim Kurulu üye seçimi ve görev sürelerinin tespiti,
9 - Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi,
10 - Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde belirtilen işleri yapabilmeleri için izin verilmesi,
11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu gereği 2019 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulunun bağımsız dış denetleme kuruluşu seçimi ile ilgili önerisinin görüşülerek karara bağlanması,
12 - Üçüncü kişiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatlere ilişkin bilgi verilmesi,
13 - 2018 yılında yapılan bağış ve yardımların bilgiye sunulması ve 01.01.2019-31.12.2019 hesap dönemi bağış sınırının karara bağlanması,
14 - Kapanış
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 Genel Kurul Bilgilendirme Dökümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 2 2018 Olağan Genel Kurul Gündemi ve Ekleri.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Yapıldı mı? Evet
Genel Kurul Sonuçları 1-Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Vergi Usul Kanununa göre hazırlanan Finansal Durum Tablosu ve Kar ve Zarar hesapları onaylandı. 2-Yönetim Kurulu Üyeleri ayrı ayrı ibra edildi. 3-Yönetim Kurulu Kar Dağıtım Teklifi kabul edildi. 4-Yönetim Kurulu üyeliklerine seçim yapıldı.
5-Bağımsız Yönetim Kurulu ücretleri belirlendi
6-Şirketin 2019 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. seçildi.
7-2019 yılında yapılacak bağışların sınırı belirlendi.
Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
Kar Payı Dağıtım Görüşüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanları
EK: 1 2018 GK Tutanaklar.pdf - Tutanak
EK: 2 Hazır Bulunanlar Listesi.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
EK: 3 2018 Kar Dağıtım Tablosu.pdf - Diğer Genel Kurul Sonuç Dokümanı
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751014
BIST
(29/03/2019 - 17:54:46)
-
***IHGZT*** İHLAS GAZETECİLİK A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi
***IHGZT*** İHLAS GAZETECİLİK A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Bağ lantısı Tarihi
-
Tescil Tarihi
-
-
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuzun bugün (29.03.2019) yapılan toplantısında Şirketimiz Denetim Komitesi'nin 29.03.2019 tarih ve 2019/02 sayılı tavsiye kararı doğrultusunda, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 399.maddesi, 6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca Şirketimizin 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere "İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş." 'nin seçilmesine ve yapılan seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751015
BIST
(29/03/2019 - 17:54:54)
-
***IHEVA*** İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi
***IHEVA*** İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Müşavirlik A.Ş.
01.01.2019-31.12.2019
-
Tescil Tarihi
-
-
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 29.03.2019 tarihli toplantısında aşağıdaki karar alınmıştır.
Denetim Komitesi'nin tavsiye kararına istinaden 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanununun 399.maddesi ve Sermaye Piyasası Mevzuatı uyarınca, 2019 yılına ait Denetçi (Bağımsız Denetim Şirketi) olarak "İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurulun onayına sunulmasına karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751016
BIST
(29/03/2019 - 17:55:31)
-
İngiltere Parlamentosu Brexit anlaşmasını üçüncü kez reddetti
İngiltere Parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği'nden (AB)
ayrılmasının (Brexit) koşullarını düzenleyen anlaşmayı 286'ya karşı
344 oyla reddetti. Böylece anlaşma 3. kez İngiltere Parlamentosu
tarafından reddedilmiş oldu.
Anlaşma daha önce de Ocak ayında 230, bu ay ise 149 oy farkla
reddedilmişti.
İngiltere-AB ilişkilerinin geleceğini düzenleyen siyasi
deklarasyon ise bugün oylanmadı.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(29/03/2019 - 17:55:44)
-
***VKY*** VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***VKY*** VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Evet (Yes)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yetkili Organ Karar Tarihi: 05.03.2019
İhraç Tavan Tutarı. 100.000.000
Para Birimi: TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü: Yapılandırılmış Borçlanma Aracı
Satış Türü: Nitelikli Yatırımcıya Satış
YurtiçiYurtdışı: Yurtiçi
SPK Başvuru Tarihi: 08.03.2019
SPK Başvuru Sonucu: Onay
SPK Onay Tarihi: 28.03.2019
İhraç Tavanı Geçerlilik Tarihi: 28.03.2020
Vakıf Yatırım Menkul Değerelr A.Ş. Yönetim Kurulunun 05.03.2019 tarih ve 2019/36 sayılı kararı kapsamında Türk Lirası cinsinden, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış şeklinde ihraç edilmek üzere toplam 100.000.000-TL (yüzmilyon Türk Lirası) tutarını aşmayacak şekilde bir veya birden çok seferde iskontolu veya sabit ve/veya değişken kupon faizli, çeşitli göstergelere (tahvil, pay, pay senedi sepeti, borsa endeksi, faiz, kredi riski, libor, döviz, emtia, kıymetli maden vb) dayalı Yapılandırılmış Borçlanma Araçları da dahil her türlü yapılandırılmış borçlanma araçları ihracına ilişkin limit başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 28.03.2019 tarih 19/437 sayılı karar ile onaylanmıştır.
EK 1 : Başvuru Formu
Ek 2: Yapılandırılmış Borçlanma Araçları İhraç Belgesi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751017
BIST
(29/03/2019 - 17:56:03)
-
***MERKO*** MERKO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***MERKO*** MERKO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 01.03.2019
Genel Kurul Saati 14:00
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe BEŞİKTAŞ
Adres "Mercure İstanbul The Plaza Bosphorus Hotel, Barbaros Bulvarı No:165 Balmumcu 34349 Beşiktaş, İstanbul"
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın seçilmesi,
2 - Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2018 Yılı Faaliyet Raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması
3 - 2018 Yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Rapor Özeti' nin okunması
4 - 2018 Yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi
6 - Yönetim kurulunun kar dağıtımı ile ilgili teklifinin görüşülerek onaylanması
7 - Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler için "Ücret Politikası" ve politika kapsamında yapılan ödemeler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi ve onaylanması,
8 - Dönem içerisinde atanan Yönetim Kurulu Üyelerinin Onaylanması, Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin belirlenmes
9 - Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi,
10 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince yönetim kurulu tarafından yapılan Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin onaylanması
11 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde şirket tarafından 3. Kişiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefalet ve bunlarla ilgili gelir ve elde edilen menfaat ile ilgili genel kurulun bilgilendirilmesi
12 - Kurumsal yönetim tebliği II.17.1 tebliği 10. Yaygın ve süreklilik arz eden işlemler maddesi gereği hazırlanan ilişkili taraf işlemler raporu hakkında bilgi verilmesi
13 - Şirket'in 2018 yılı içerisinde yaptığı bağışlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2019 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi,
14 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhrî yakınlarına Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliği doğrultusunda 2018 yılı içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi,
15 - Dilek ve görüşler
Kar Payı Dağıtım
EK: 1 genel kurul çağrı.pdf - İlan Metni
EK: 2 2018 Yılı OGK Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Sonuçları Alınan kararları içeren Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi ilişikte sunulmuştur.
EK: 1 tutanak.pdf - Tutanak
EK: 2 Hazır Bulunanlar Listesi.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
Ek Açıklamalar
Alınan kararları içeren Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi ilişikte sunulmuştur..
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751018
BIST
(29/03/2019 - 17:58:32)
-
***TSPOR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Endeks Şirketlerinde Değişiklik
***TSPOR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Endeks Şirketlerinde Değişiklik )
İlgili Şirketler [TSPOR]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Endeks Şirketlerinde Değişiklik
Hayır (No)
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
-
Pay Adı Kapsamına Dahil Edildiği Endeks Kapsamından Çıkarıldığı Endeks Geçerlilik Tarihi
TRABZONSPOR SPORTIF BIST YILDIZ BIST ANA 01/04/2019
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751019
BIST
(29/03/2019 - 17:58:38)
-
Galatasaray: Ödenmesi gereken tutar ödenerek 2019-2020 sezonunda UEFA Kulüp Lisansı için gerekli koşullar yerine getirilmiştir
Galatasaray, ödenmesi zorunlu 75 milyon TL'nin ödenmesiyle UEFA
Kulüp Lisansı için gerekli koşulların yerine getirildiğini bildirdi.
Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:
"31 Mart 2019 tarihine kadar ödenmesi zorunlu 75 milyon TL
ödenerek 2019-2020 sezonu UEFA Avrupa ve Ulusal Kupalara katılım için
şart olan borçsuzluk belgesiyle, UEFA Kulüp Lisansı için gerekli
koşullar yerine getirilmiştir."
https://www.galatasaray.org/haber/ku...hakkinda/43825
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(29/03/2019 - 18:00:32)
-
***IHLGM*** İHLAS GAYRİMENKUL PROJE GELİŞTİRME VE TİCARET A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi
***IHLGM*** İHLAS GAYRİMENKUL PROJE GELİŞTİRME VE TİCARET A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi
01.01.2019-31.12.2019
-
Tescil Tarihi
-
-
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuzun bugün (29.03.2019) yapılan toplantısında
Denetim Komitesinin 28.03.2019 tarih 2019/02 sayılı tavsiye kararına istinaden, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanununun 399. maddesi ile Sermaye Piyasası Kurulu' nun Seri:X N 22 sayılı Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ ikinci kısım 25/3 maddesi çerçevesinde, Şirketimizin 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi' nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına,
Karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751026
BIST
(29/03/2019 - 18:00:48)
-
***SANKO*** SANKO PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi
***SANKO*** SANKO PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
KPMG BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ
01.01.2019 - 31.12.2019
-
Tescil Tarihi
-
-
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanıp aşağıdaki kararı almıştır.
Denetimden Sorumlu Komite'mizin de uygun görüşü alınarak, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca belirlenen esaslar çerçevesinde
- Şirketimizin 2019 yılı hesaplarının "KPMG BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ'' ünvanlı bağımsız denetim kuruluşuna denetlettirilmesine ve bu hususun yapılacak olan ilk Genel Kurula teklif edilmesine, oybirliği ile karar verildi.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751030
BIST
(29/03/2019 - 18:01:34)
-
***IEYHO*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Şirketin Uyarılması
***IEYHO*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Şirketin Uyarılması )
İlgili Şirketler [IEYHO]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Şirketin Uyarılması
Hayır (No)
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Payları Borsamız Yıldız Pazarında işlem gören ve 31/12/2018 tarihli yıllık finansal tablolarında özsermaye/sermaye oranı 0,41 olan Işıkl /www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751031
BIST
(29/03/2019 - 18:01:46)
-
***ULKER*** ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***ULKER*** ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı Sonucu
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 05.03.2019
Genel Kurul Saati 11:00
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe ÜSKÜDAR
Adres Kısıklı Mah. Ferah Cad. No:1 B.Çamlıca Üsküdar-İstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması
2 - Genel Kurul Toplantı Tutanağının Toplantı Başkanlığı'nca imzalanması hususunda yetki verilmesi
3 - 2018 yılı hesap dönemine ilişkin yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi
4 - 2018 yılı hesap dönemine ilişkin bağımsız dış denetim rapor özetinin okunması
5 - 2018 yılı hesap dönemine ilişkin konsolide finansal tabloların okunması, görüşülmesi ve onaylanması
6 - Yönetim kurulu üyelerinin 2018 yılı hesap dönemi faaliyet ve işlemlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmelerinin görüşülerek karara bağlanması
7 - Şirket 2018 yılı karının kullanım şeklinin, dağıtılacak kar ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi
8 - Türk Ticaret Kanunu ve sermaye piyasası mevzuatı gereği 2019 yılı hesap dönemi hesap ve işlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulu'nun bağımsız dış denetleme kuruluşu seçimine ilişkin teklifinin görüşülerek karara bağlanması
9 - 2018 yılı hesap döneminde yapılan bağış ve yardımlar hakkında bilgi verilmesi 01/01/2019 – 31/12/2019 hesap dönemi bağış sınırının tespitine yönelik Yönetim Kurulu teklifinin görüşülerek karara bağlanması
10 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, Şirket tarafından 3. kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin ve ipotekler ve elde etmiş oldukları gelir veya menfaat hususunda ortaklara bilgi verilmesi
11 - Yönetim Kurulu Üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396. maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri için yetki verilmesi
12 - Kapanış
Kar Payı Dağıtım
EK: 1 Bilgilendirme Dökümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 2 Bilgilendirme Dökümanı ENG.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Sonuçları Genel Kurul sonuçları ekte yer almaktadır.
EK: 1 İMZALI TUTANAK.pdf - Tutanak
EK: 2 hazirun_KAP.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
EK: 3 LIST OF ATTENDEES FOR THE ORDINARY GENERAL ASSEMBLY MEETING.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
EK: 4 Tutanak - ENG.pdf - Tutanak
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2018 yılı faaliyet dönemi çalışmalarını incelemek ve ekli gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 29 Mart 2019 Cuma günü, saat 11:00'da, Kısıklı Mah. Ferah Cad. No:1 B.Çamlıca Üsküdar-İstanbul adresinde yapılacaktır.
Gündemi ve vekalet formunu içeren Genel Kurul ilan metni ve gündem maddeleri ile ilgili Bilgilendirme Dokümanı ekte yer almaktadır.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751032
BIST
(29/03/2019 - 18:02:24)
-
***DNFIN*** DENİZ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim
***DNFIN*** DENİZ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28 Mart 2019 tarih ve 19/413 sayılı kararıyla onaylanan ihraç belgesi ve ekleri ile 13 Mart 2019 tarihli Başvuru Formu ekte yer almaktadır
Yetkili Organ Karar Tarihi 27.02.2019
İhraç Tavanı Tutarı 1.512.769.000
Para Birimi TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü Borçlanma Aracı
Satış Türü Nitelikli Yatırımcıya Satış
Yurt İçi / Yurt Dışı Yurt İçi
SPK Başvuru Tarihi 14.03.2019
SPK Başvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 29.03.2019
İhraç Tavanı Son Geçerlilik Tarihi 28.03.2020
Ek Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28 Mart 2019 tarih ve 19/413 sayılı kararıyla onaylanan ihraç belgesi ve ekleri ile 13 Mart 2019 tarihli Başvuru Formu ekte yer almaktadır
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Başvuru Formu.pdf
EK: 2 ihraçbelgesi.pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751033
BIST
(29/03/2019 - 18:02:37)
-
***HURGZ*** HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***HURGZ*** HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Olağan Genel Kurul Toplantısı Sonuç Bildirimi
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 04.03.2019
Genel Kurul Saati 11:00
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe BAĞCILAR
Adres 100. Yıl Mahallesi 2264. Sokak No:1 Bağcılar/İstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın teşkili..
2 - Toplantı Tutanağının imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi.
3 - 1 Ocak 2018 – 31 Aralık 2018 hesap dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması, görüşülmesi ve onaya sunulması.
4 - 1 Ocak 2018 – 31 Aralık 2018 hesap dönemine ait Bağımsız Denetim Kuruluşu Görüşü'nün okunması, görüşülmesi ve onaya sunulması.
5 - 1 Ocak 2018 – 31 Aralık 2018 hesap dönemine ait Finansal Tabloların okunması, görüşülmesi ve onaya sunulması.
6 - Yönetim Kurulu Üyeleri ve yöneticilerin 1 Ocak 2018 – 31 Aralık 2018 hesap dönemi faaliyet, işlem ve hesaplarından ötürü ayrı ayrı ibra edilmeleri.
7 - Şirket'in "Kar Dağıtım Politikası" çerçevesinde, Yönetim Kurulu'nun kar dağıtımı yapılmaması yönündeki önerisinin okunması, görüşülmesi ve onaya sunulması.
8 - Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 16.07.2018 tarih ve 2018/34 sayılı kararı ile ilk Genel Kurul Toplantısı'na kadar görev yapmak üzere seçilmiş bulunan Mehmet Koray Yanç'ın mevcut Yönetim Kurulu üyelerinin görev süreleri ile aynı şekilde, Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesi hususunun Genel Kurul'un onayına sunulması.
9 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın, Yönetim Kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticiler için "Ücret Politikası" kapsamında herhangi bir ödeme yapılmadığı hususunda ortakların bilgilendirilmesi.
10 - Yönetim Kurulu üyelerine görevleri süresince ödenecek ücretlerin belirlenmesi.
11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu'nun Bağımsız Denetim Kuruluşu seçimi ile ilgili önerisinin görüşülmesi ve onaya sunulması.
12 - Şirket Esas Sözleşmesi çerçevesinde, 1 Ocak 2019 – 31 Aralık 2019 hesap dönemi faaliyet ve hesaplarının görüşüleceği olağan genel kurul toplantısına kadar yardım ve bağışlar için üst sınır belirlenmesi ve Yönetim Kurulu'na yetki verilmesinin görüşülmesi ve onaya sunulması.
13 - Sermaye Piyasası Kurulunun izni ile Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve ilgili mevzuatın izin verdiği tutara kadar borçluluğu ifade eden sermaye piyasası aracı (varant dahil) ihraç edilmesi ile ihraç zaman ve koşullarının tespiti hususlarında 1 Ocak 2019 – 31 Aralık 2019 hesap dönemi faaliyet ve hesaplarının görüşüleceği olağan genel kurul toplantısına kadar Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi hususunun görüşülmesi ve onaya sunulması.
14 - Şirket Esas Sözleşmesi çerçevesinde, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve ilgili mevzuatın izin verdiği tutara kadar kar payı avansı verilmesi ile zaman ve koşullarının tespiti ile ilgili olarak Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi hususunun görüşülmesi ve onaya sunulması.
15 - Yönetim Kurulu Üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396'ncı maddelerinde yazılı iş ve işlemleri yapabilmeleri için yetki verilmesinin pay sahiplerinin onayına sunulması.
16 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin, Yönetim Kurulu Üyelerinin, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerin ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri hısımlarının, ortaklık veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek önemli bir işlem yapması ve/veya ortaklığın veya bağlı ortaklıklarının işletme konusuna giren ticari iş türünden bir işlemi kendi veya başkası hesabına yapması ya da aynı tür ticari işlerle uğraşan bir başka ortaklığa sorumluluğu sınırsız ortak sıfatıyla girmesi kapsamında gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi.
17 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın Sermaye Piyasası Mevzuatı ve ilgili düzenlemeler kapsamında, Şirket'in 1 Ocak 2018 – 31 Aralık 2018 hesap döneminde sosyal yardım amacıyla vakıf, dernek, kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan bağışlar hakkında bilgi verilmesi.
18 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın üçüncü kişiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile gelir ve menfaat sağlanmadığı hususlarında pay sahiplerine bilgi verilmesi.
Kar Payı Dağıtım
EK: 1 29 Mart 2019 GK Bilgilendirme Dökümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 2 29 Mart 2019 Olağan Genel Kurul Çağrı İlan Metni.pdf - İlan Metni
EK: 3 31122018 HURGZ Faaliyet Raporu.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
EK: 4 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. 1218.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
EK: 5 HURGZ 31.12.2018 Kar Dağıtım Tablosu.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Sonuçları Şirketimiz'in 1 Ocak 2018 - 31 Aralık 2018 hesap dönemi faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2019 tarihinde (bugün) saat 11:00' da Şirket Merkezi'nde, 100. Yıl Mahallesi 2264. Sokak No:1 Bağcılar/İstanbul adresinde yapılmıştır. Alınan Kararları içeren Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Cetveli ilişikte sunulmuştur. Ayrıca Olağan Genel Kurul Toplantısı Sonuç Bildirimi ile ilgili bilgi ve dokümanlara www.hurriyetkurumsal.com adresindeki Kurumsal İnternet Sitemiz'den de ulaşılması mümkündür.
EK: 1 29 MART 2019 GK TUTANAK.pdf - Tutanak
EK: 2 29 MART 2019 GK HAZİRUN.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
Ek Açıklamalar
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751035
BIST
(29/03/2019 - 18:04:05)
-
***ULKER*** ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***ULKER*** ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 yılı faaliyetlerinden elde edilen karın dağıtımına ilişkin Genel Kurul Kararı hakkında
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 05.03.2019
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 29.03.2019
Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü? Görüşüldü
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Ödenmeyecek
Para Birimi TRY
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
ULKER, TREULKR00015 0 0 0 0
Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
ULKER, TREULKR00015 0 0
Ek Açıklamalar
Sermaye Piyasası mevzuatı ile Şirket Esas Sözleşmesinin 33. maddesi ve 28 Mart 2013 tarihli Genel Kurul'da ortaklar tarafından onaylanan Şirketimiz Kar Dağıtım Politikasına uygun olarak, Şirketimizin uzun vadeli stratejileri, yatırım, nakit ve finansman politikaları da dikkate alınarak, kar payının dağıtılmayarak, VUK hükümlerine göre oluşan 252.158.076 TL cari yıl karının olağanüstü yedeklere aktarılmasının, TFRS/TMS'ye uygun olarak hazırlanan finansal tablolara göre oluşan 700.779.289 TL Net Dönem Karının geçmiş yıl karlarına aktarılmasına ilişkin onay 29 Mart 2019 tarihinde yapılan Şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda pay sahipleri tarafından onaylanmıştır.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 KAR DAGITIM.pdf
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. 01.01.2018/31.12.2018 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 342.000.000
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 147.920.090,82
Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi YOKTUR
* SPK'ya Göre Yasal Kayıtlara (YK) Göre
3. Dönem Kârı 869.736.360,54 256.702.447,37
4. Vergiler ( - ) -168.957.071,54 -4.544.370,91
5. Net Dönem Kârı 700.779.289 252.158.076,46
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) 0 0
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 0 0
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 700.779.289 252.158.076,46
Yıl İçinde Dağıtılan Kar Payı Avansı (-) 0 0
Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı 0 0
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 21.768.867 0
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı 722.548.156 0
11. Ortaklara Birinci Kâr Payı 0 0
* Nakit 0 0
* Bedelsiz 0 0
12. İmtiyazlı Pay Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
13. Dağıtılan Diğer Kâr Payı 0 0
* Çalışanlara 0 0
* Yönetim Kurulu Üyelerine 0 0
* Pay Sahibi Dışındaki Kişilere 0 0
14. İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
15. Ortaklara İkinci Kâr Payı 0 0
16. Genel Kanuni Yedek Akçe 0 0
17. Statü Yedekleri 0 0
18. Özel Yedekler 0 0
19. Olağanüstü Yedek 700.779.289 252.158.076,46
20. Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar 0 0
Kar Payı Oranları Tablosu
Pay Grubu TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL) TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%) 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET
- - - 0 0 0 0 0
TOPLAM 0 0 0 0 0
Kar Payı Dağıtım Tablosu Açıklamaları
-
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751036
BIST
(29/03/2019 - 18:05:08)
-
***MERKO*** MERKO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
***MERKO*** MERKO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Kar dağıtımı yapılamayacağına ilişkin Genel Kurul'a bilgi verilmesi hk.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 01.03.2019
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 29.03.2019
Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü? Görüşüldü
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Ödenmeyecek
Para Birimi TRY
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
MERKO, TRAMERKO91A5 0 0 0 0
Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
MERKO, TRAMERKO91A5 0 0
Ek Açıklamalar
2018 yılı finansal tablolarında zarar oluşması ve geçmiş yıl zararları bulunması nedeniyle kar payı dağıtımı yapılamayacağı hususu 29.03.2019 tarihinde yapılan 2018 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların bilgisine sunulmuştur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751037
BIST
(29/03/2019 - 18:05:30)
-
***KRSAN*** KARSUSAN KARADENİZ SU ÜRÜNLERİ SANAYİİ A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi
***KRSAN*** KARSUSAN KARADENİZ SU ÜRÜNLERİ SANAYİİ A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
ULUSAL BAĞIMSIZ DENETİM VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.
2019
-
Tescil Tarihi
-
-
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz 29.03.2019 tarihinde yapmış olduğu toplantıda
Şirketimizin 2019 yılı hesap dönemine ait bağımsız denetim faaliyetlerini yerine getirmek üzere Ulusal Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin atanmasına ve yapılacak ilk genel kurul toplantısında Genel Kurulun onayına sunulmasına karar vermiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751042
BIST
(29/03/2019 - 18:07:59)
-
***IHLAS*** İHLAS HOLDİNG A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi
***IHLAS*** İHLAS HOLDİNG A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Hayır (No)
Hayır (No)
-
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.
01.01.2019-31.12.2019
-
Tescil Tarihi
-
-
Açıklamalar
Yönetim Kurulu'nun bugün (29.03.2019) yapılan toplantısında
Denetim Komitesinin 28.03.2019 tarih 2019/02 sayılı tavsiye kararına istinaden, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanununun 399. maddesi ile Sermaye Piyasası Kurulu' nun Seri: X N22 sayılı "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında" Tebliği ikinci kısım 25/3 maddesi çerçevesinde, şirketimizin 2019 yılına ait Bağımsız Denetim işlemleri ve Topluluk Denetçisi (Bağımsız Denetim Şirketi) olarak "İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş." nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına,
Karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751043
BIST
(29/03/2019 - 18:08:25)
-
Bugun yayınladıgımız haber baslıkları-1
06:02:57 ***bugünkü siyasi ve ekonomik ajanda***
06:03:01 ***borsa istanbul'da işlem gören bazı şirketlerin genel kurul tarihleri***
06:03:04 ***global piyasalarda bazı şirketlerin bilanço açıklama tarihleri***
06:04:41 ***merkez bankası'nın gösterge niteliğindeki günlük dibs ve kira sertifikaları değerleri-29
06:05:09 ***merkez bankaları gösterge faiz oranı gelişmeleri***
06:06:05 ***bankalar serbest mevduatı ve gün başı toplam likidite***
06:07:04 ***iç borç ödemeleri***
06:07:07 ***para piyasaları nakit akışı***
06:08:18 ***bugünün ekonomik veri takvimi***
06:08:22 ***piyasalara ilişkin dünkü özet bilgiler***
06:10:52 ***tcmb net fonlaması ve ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti***
06:10:54 ***bıst gecelik repo faizi ve işlem hacmi***
06:12:48 cumhurbaşkanı yardımcısı oktay: Türkiye ve kuzey kıbrıs'ın doğu akdeniz’deki meşru halk ve
06:12:51 kremlin sözcüsü peskov: Rusya venezuela’nın iç işlerine karışmıyor
06:15:54 pakdemirli: Fındıkta rekabet avantajımızı devam ettirmeliyiz
06:15:59 venezuela’da muhalif lider guaido 15 yıl kamu görevinden men edildi
06:17:16 pompeo’dan çin’e uygur çıkışı: Utanç verici ikiyüzlülüğü bırakın
06:19:14 albayrak: Ilk çeyrek performansımız beklediğimizin ötesinde olumlu devam ediyor
06:22:54 bursa çimento yönetim kurulu başkanlığına ergün kağıtçıbaşı seçildi
06:23:04 armda.e payları 12 nisan seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek
06:26:41 nuh çimento yönetim kurulu başkanlığına tevfik bilgin seçildi
06:26:49 spk, erbosan'ın pay ihracını onayladı
06:26:51 spk, oylum sınai'nin pay ihracını onayladı
06:26:53 spk, oyak yatırım menkul'ün borçlanma aracı ihracını onayladı
06:26:55 spk, deniz finansal kiralama'nın borçlanma aracı ihracını onayladı
06:26:57 spk, qnb finans yatırım'ın borçlanma aracı ihracını onayladı
06:26:59 spk, deniz gyo'nun borçlanma aracı ihracını onayladı
06:27:01 spk, vakıf yatırım menkul'ün borçlanma aracı ihraçlarını onayladı
06:27:03 spk, aktif yatırım bankası a.ş. Turkcell varlık finansman fonu'nun vdmk ihracını onayladı
06:27:05 spk, tf varlık kiralama'nın kira sertifikası ihracını onayladı
06:27:07 spk, venbey yatırım menkul değerler'e idari para cezaları verdi
06:27:09 spk, ışık menkul değerler'e idari para cezası verdi
-
06:27:03 spk, aktif yatırım bankası a.ş. Turkcell varlık finansman fonu'nun vdmk ihracını onayladı
06:27:05 spk, tf varlık kiralama'nın kira sertifikası ihracını onayladı
06:27:07 spk, venbey yatırım menkul değerler'e idari para cezaları verdi
06:27:09 spk, ışık menkul değerler'e idari para cezası verdi
06:27:11 spk, niğbaş pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili ışıklar holding'e idari para
06:27:13 spk, usaş pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili iki kişiye idari para cezası
06:27:15 spk, bisaş pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili iki kişiye idari para cezası
06:27:17 spk, türkmen bağımsız denetim'in sermaye piyasasında bağımsız denetim yetkisini süresiz olarak
06:27:19 spk, mensa sınai'nin esas sözleşme değişikliğini onayladı
06:27:21 spk, şok marketler'in teközel gıda'yı devralması suretiyle birleşme işlemine ilişkin duyuru
06:27:22 spk, vera venture gayrimenkul ve girişim sermayesi portföy yönetimi a.ş. Fırsat gayrimenkul
06:27:25 spk, istanbul portföy üçüncü serbest fon'un istanbul portföy ikinci serbest fon bünyesinde
06:27:27 spk, letven capital girişim sermayesi portföy yönetimi a.ş. Unvanlı bir portföy yönetim
06:27:29 spk, azimut portföy yönetimi a.ş.'nin iki fonunun katılma paylarının ihracına ilişkin
06:27:30 spk, tera yatırım'ın 2020 istanbul menkul değerler'i devralmak suretiyle kolaylaştırılmış
06:29:50 ukrayna, rus muhaliflerin sığınaklarını vurdu
06:30:19 bbc, ukrayna devlet başkanı poroşenko’dan özür diledi
06:30:45 galatasaray, denetim kurulu raporu hakkında açıklama yaptı
06:31:26 genel sağlık sigortası borcu olan vatandaşlara yılsonuna kadar ücretsiz sağlık hizmeti
06:32:16 resmi gazete'de bugün-29 mart
06:33:19 meteoroloji-hava sıcaklığı yurt genelinde azalacak
06:34:46 *yeni zelanda'da şubat'ta inşaat izinleri aylık %1,9 (önceki %16,5)
06:34:50 *yeni zelanda'da mart'ta anz-roy morgan tüketici güven endeksi 121,8 (önceki 120,8)
06:34:55 *yeni zelanda'da mart'ta anz-roy morgan tüketici güven endeksi %0,8 (önceki -%0,7)
06:34:59 *ingiltere'de mart'ta lloyds iş dünyası güven endeksi 10 (önceki 4)
06:35:36 *çin'de shanghai bileşik endeksi yüzde 2,4 artışla 3065,75 puanda seyrediyor
06:35:57 *çin'de shenzhen bileşik endeksi yüzde 2,3 artışla 1677,27 puanda seyrediyor
06:36:17 *çin'de chinext fiyat endeksi yüzde 2,9 artışla 1674,76 puanda seyrediyor
06:37:14 rekabet kurulu, medsantek laboratuar hakkında yürütülen soruşturma idari para cezası
06:37:16 tirsan kardan ve tiryakiler yedek parça hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma
06:38:51 abd'de demokratlar ve cumhuriyetçiler'den ortak s-400 tasarısı: Bir tane bile f-35 savaş uçağı
06:40:36 fed/williams, "abd ekonomisi için resesyon endişem yok"
06:41:48 meksika merkez bankası, faiz oranını değiştirmedi
06:42:57 bullard, "moore'nin üyeliğe atanması fed'in politikasını değiştirmez"
06:43:27 olumsuz hava koşulları nedeniyle ido ve budo’nun bazı seferleri iptal edildi