Oyun kurmaya çalışan yatırımfinans ve yancıları dünki haberden sonra nasıl kaçıyor bakın [emoji3][emoji122][emoji122]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Printable View
Spek çok zorlandı ve elinden hisselerin gideceğini anlayınca bu habere başvuruldu. Haberin yayınlanma tarihi çok manidar. Hisseye giren gruba bak elimde %91 hisse var satar paraya çeviririm diye gözdağı olarak yayınlandı ve grup satıp kaçmaya başladı, düşüşün sebebi de budur.
Nerde durur acaba 2.10 gelirmi yine ytd
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu çakalları gözde dende aynı şekilde kovalamıştı bunlar ankaralı kardeşler diye bilinen traderler ve hep aynı kurumlardan aynı taktikle aynı senaryoyu oynuyorlar ilerde olduğunuz hissede bu kurumları ve taktiklerini görünce tanıyın ve neler olabileceğinide anlayın !
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
O zaman bu çakalları aç bırakmış olmaz tam tersi önlerine löp et atmış olurdu,şayet senin gurubun gücüyle ilgili bir endişen varsa yol yakınlen sağda müsait bir yerde inebilirsin,tabi gerçekten bu taşıttaysan ?!
Speğin tekrar hissenin hakimiyetini ele geçirdiği hareketlerinden belli, yükseltmeden düşürmeye çalışıyor.
İtinayla küçük yatırımcı bıktırma ve yıldırma seanslarına devam. :)
Ne oluyor ytd
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu çakallar gurubunun yatırımla yatırımcıyla bi alakası yok tek yaptıkları şey hisselerde suni yükselişler yaparak yukardan maliyetlenen bizler gibi küçük yatırımcıları madur etmek bunu yaparkende açık satış yapanları avlayarak maliyetlerini düşürmek ve en son darbeyide hisseye vırmadan önce kendileri büyük mikyarlarda açık satış yaparak vurmak, bu taktikle hem yukardan hisse verip kazanmak hemde yine yukardan açığa satıp iki taban yiyen hisseyi aşşağıdan kapayarak maliuetlerini neredeyse sıfıra getirmek !! Yaptıkları iş kabaca bu! Sen olsan iki taban göreceğini önceden bildiğin hisseye sen bile iki milyon lot açık satarsın dimi,?
Peki yine sen uzun vade şirketin geleceğine güvenen gerçek yerli yada yabancı yatırımcı olsan böyle çakalların olduğu ve istedikleri gibi oynayabildikleri SIĞ bir hisseye güvenip girermiydin?! Bakma sen ben bilmeyiz görmeyiz ama gerçek yatırımcı hisseye baktımı ne var ne yok kim ne yapıyor amacı ne hepsini görür ve zaten bu piyasada herkes kimin ne mal olduğunuda bilir tanır
Açığa satan varsa yukardan onların ekmeğine yağ sürüyor Y.T.D
Yahu adamlar her türlü %20 kazandılar hatta %30 isteyen oturup hesaplasın. Şimdi 2.22 den satıp tahtadan ayrılıyorlar olan bize oldu yine..
Ben galibi yiyeni görmedim hiç. O şehir efsanesi.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu Angaralılar citideki mallarını satmışlardı dün, yatırım finansta da 660 bin lot kaldı. Bakalım bitirilince ne olacak ?
Ama belkide vahit yol vermiştir kendisine gel şu hissedeki çakalları öp diye [emoji846]sonuçta izin almadan saygısızlık yapmaz vahit e [emoji6]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...880f0cbb72.png
Sorduk bile [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
5 yıl doldu bu hissede gözde faydalı bir iş yapmadı baskı entrika ne varsa burada arsayi alana kadar bedelli yaptı çağrı yaptı borsadan çıkarmak istedi bildikleri vardır ,sessizce takip eder dururdum hayırlısı olur insallah
Faruk süren öyle bi batağa sokmuştuki şirketi daha yeni yoparlayabildiler,ben satış sürecinden önce bulaştım halada bulaşık vaziyette bekliyorum[emoji846]ama umudumu canlı tutacak beklenti ve gelişmeler var inşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Anlik pastayi atabilirmisiniz
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.