Bu hissenin bu sene temettü verme ihtimali var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bu hissenin bu sene temettü verme ihtimali var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim üstat
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Dağıtalacak mı?
Dağıtılmayacak mı?
Tam anlayamadım?
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı bildirimin "Ek Açıklamalar" bölümünden:
"Şirketimiz 24.05.2018 tarihli 2018/16 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile Şirketimizin 26.06.2018 tarihinde yapılacak olan 2017 hesap dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmak üzere onaylanan "Kâr Dağıtım Teklifi" ekte yer almaktadır."
Teklif, bugün yapılacak genel kurulda onaya sunulacak.
KAP üzerinden yapılan yeni bildirimler olacaktır gün içinde/sonunda.
9 temmuzda net 0.27 krş dagıtılacak
temettuden sonra cs hisse satisi gerceklesebilir ...
eger daha once aldigi fiyattan vercekse defter degerix1.2 olmali o da sanirim 5.5 lere denk geliyordu...
hisse yi alacaksa temettu sonra almasi cok daha mantikli bence hem.beklenti bitti algisi yaratilir hemde cs temettusunu almis olur ...
http://www.resimag.com/p1/19090bd130.png
3.96 yakın stoploss ile 4.21 üstünde daha güzel(yeşil üzerine atmalı)teknik olarak al vermiş yatırım tavsiyesi değildir
Bu kağıdın sıkışmış gibi hareketleri dikkatimi çekti umarım ortaklar yanılmayız
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıt benim 3 yıldır takibimde...
Sadece yeni gelin gibi nazlanıyor...
Pazartesi temettusu var.
Temettu oranı güzel. Bu da firmanın güçlü oldugunun kanıtıdır.
İşlem hacmi daha yüksek olsa sürekli olarak, A grubuna terfi eder düşüncesindeyim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Temettü oranının dağıtım politikasında hedeflenen %20'lik orana göre yüksek oluşu, CS paylarının satın alınması için sıcak paraya ihtiyaç olduğunun kanıtı daha çok. Dağıtım, hisse fiyatındaki volatiliteyi azaltmaya katkıda bulunsa da şirketin kredilere ödeyeceği faizi arttırıyor olacak.
Pay grupları, şirketlere ait fiili dolaşımdaki payların değerine göre belirleniyor. LIDFA'nın dolaşımdaki pay sayısı (ParaGaranti verilerine göre) 2.381.822 adet. Hissenin A grubuna geçebilmesi için bu payların değerinin 30 milyon TL'ye ulaşması ve hissenin 12.6 TL ile fiyatlanması gerekiyor. Fiili dolaşımdaki pay sayısı artmadıkça LIDFA'nın A grubuna geçmesi yakın gelecekte mümkün görünmüyor bu yüzden.
Temettü dağıtımından sonra CS'e verilecek teklifin duyurusu ile birlikte şirketin "ederini" öğreniyor olacağız. Borsadaki fiyatlamanın da bu değere yaklaşması ümidiyle...
Açıkçası bende temettü dağıtmamasını Özkaynaklarını mümkün olduğu kadar yükseltmesini istiyorum..250-300 milyonlu Özkaynağı olan bir şirket olmasını bizler için daha iyi...bu karlılık devam ettiği sürece 3-4 sene içinde dediğim değere ulaşacak...bu sayede bedelsiz hissesi bile oluruz...şirket zamanında ödemesini yapıyor hiçbirini aksatmıyor...100 milyon dolarlık kredinin de yakın zamanda onaylanmasını bekliyorum...5 yıl vade olması da ayrıca güzel..ve bu para ödenirken onaylandığı günkü kur üzerinden ödenecek olması şirket icin olumlu....
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu neden dagitmasin ov uv yatirimcinin maksadi lot artirmaktir... zaten %6 larda halka acik hisse siz verdigi temettu ile yine hisse alirsaniz alani iyice daralir ve sermaye artirmak zorunda kalir ...
yarin cs ozkaynak x1.2 hisse satisi yaparsa burdan ilave aldiginiz hissenin halka acik olmayan %9 kia 5.5 gibi fiyat oderse temennim o yonde bu hisse yi burda nasil tutacak
kaldi ki temettu sonrasi bu isin insallah 1. ceyrek oncesi neticelenebilecegini dusunuyorum
tabiki temenni benimkisi
daha cs kredi anlasma onayi var bekelntili temeli saglam hisse candir...
Cs ile ne kadarlik kredi anlaşması söz konusudur?
Bilançonun neredeyse 4-5 kati
Peki etkisi nasıl etkisi olabilir?
Tabi bu kredinin faiz yükü de var!
0 faizle vermezler illaki faiz yükü olacak onun üzerinde de kobi şirketlerine verecek...ancak şöyle bi güzellik var ne zaman onaylanırsa o günkü kur üzerinden ödemesini yapacak cs ye...2 ay oldu eli kulağındadır onaylanması
Ben geldim...
herkese merhaba
Pazartesi nakit temettü dağıtılacak.
Temettu sonra hisse fiyatı ne olabilir?
Temettü paralarını ucuzdan aldırmayacaklar anlaşılan
ucuz derken ...
3,70 gördü :(
Bizim speğin parası yok çulsuzun teki....daha ne kadar buralarda duracak bakalım..karlılık artıyor Özkaynak artıyor..Genel kurulda 100 milyon sermaye tavanı da kabul edildi belki de güzel bi sermaye artışı gelecek ama fiyat hala buralarda geziyor....
sayın üstad omerva hoşgeldiniz saygılar bol kazançlar.
Cs temettüsünü aldı artık her an hisse satın alım haberi ve 100 milyon dolarlık kredi anlaşması onayı gelebilir...
Geçen sene 2.çeyrek 4.5 milyon kar etmiş bu sene 2.çeyrekte beklentim çok daha fazlası...yıl sonu karımız 32-36 milyon kar gelecektir...eğer sermaye artışı yapmaz ise bu karın en az 20 milyonunu dağıtma kararı alabilir..daha 14 ofis ile ilgili bi haber düşmedi ne yapacaklarını hala bilmiyoruz...yeni yerlerinine mi taşınacaklar eski yerlerini satıp...beklenti karlılık var...2.5 yıldır düşüyor Emin’im düşüşü sonlandırdı bundan sonra yön yukarı..çok ucuz kaldı..35 milyon kar etse 4 yıllık karı piyasa değerini geçiyor anormal bi durum....YTD
Cs olayı nedir?
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü parasını alabildiniz mi bende hala gozukmuyorda
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki iş gününde hesaplara geçecek saygılar
Cevabınız icin teşekkürler hamdi bey
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çulsuz speğimiz meydanı 2-3 yıldır boş bıraktı...yaptığı iş malı düşükten almak nitekim de başarılı oluyor....ama çulsuzun bilmesi gereken bir şey var mal düşükten değil yükselişten toplarsın çıkar 5 e bakalım kimse de mal kalıyor mu ? Sonra uzaya mı götürürsün nereye görürsen götür....
***LIDFA*** LİDER FAKTORİNG A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim
***LIDFA*** LİDER FAKTORİNG A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Borçlanma aracı ihracına ilişkin Yönetim Kurulu kararı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yetkili Organ Karar Tarihi 10.07.2018
İhraç Tavanı Tutarı 200.000.000
Para Birimi TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü Borçlanma Aracı
Satış Türü Tahsisli-Nitelikli Yatırımcıya Satış
Yurt İçi / Yurt Dışı Yurt İçi
Ek Açıklamalar
Lider Faktoring A.Ş.'nin 10.07.2018 tarih ve 22 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat ile Şirket esas sözleşmesinin 9. maddesi hükmü çerçevesinde 200.00.000 TL (ikiyüzmilyon Türk Lirası)'na kadar vadesi en fazla 3 (üç) yıla kadar olmak üzere değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, bir veya birden çok seferde, halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere borçlanma aracı ihraç edilmesine, bu kapsamda Sermaye Piyasası Kurulu'na borçlanma aracı ihracı başvurusu yapılmasına karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/694931
-----------------------------------------------
Bu haberin hisseye etkisi nasıl olur?
Temettüsü yatan var mı ?
Anlaşılan bazılarının ki yattı...
bende hareket yok henuz
Benim yattı anında aldım 7.500 lot...Spekte mal kalmayacak seve seve çıkaracaksın istemesende.....
Benim yattı
[QUOTE=twilight1517;2390125]Benim yattı anında aldım 7.500 lot...Spekte mal kalmayacak seve seve çıkaracaksın istemesende.....
elinizde 100.000 lot üzeri hisse var, spekte o kadar hisse yoktur yeni spek sizsiniz gereğini yapın lütfen
[QUOTE=nordstren;2390792]Ekstra param olsa almaya devam ederdim...cs anlaşması 100 milyon dolar kredi onayı ve 2.çeyrek şimdilik beklentiler...
ziraat ile çalışıp da temettusu yatan var mi
Sn omerva daha yatmadı mı ? BiraZdan yatması lazım
ziraat yatmadi