seans başı 20bin lot daha alındı
Printable View
seans başı 20bin lot daha alındı
Artık zamanı geldi galiba ısınıyor alışlar artıyor bakalım bizim takozcu insafa gelip bugün önünü açacak mı hissenin
İçimden tavan geliyor diyor bakalım süpürüyor nereye kadar çıkacak gerçi bizim 2,20 hayal oldu ama olsun biz kazanacağız sonunda
var mı onlie derinlik ?
Bu hisseyi netten almamiz icin napmak gerekiyor
bugün bizim alım işlemi iptal oldu :)
milleti gaza getirecek bişi mi yaptı bakalım ne olacak ?
Resmen psikolojik savaş yapıyor 2,58 deki 10000 i kırmak için 2,72 deki emiri oraya çekti ve alttaki testeği kırdı bakalım kim baskın çıkacak alım satım eşit emirlerde
Enteresan işler dönüyor neler olduğunu anlayan var mı😳 yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.....
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri duyum almış gibi saldırdı bakalım yarın kokusu çıkar iyi bir haber sanırım yoksa şimdi bu atağın bir anlamı yoktu daha :yahoo::yahoo::yahoo:
Dün şirketin yatırımcı ilişkileri bölümüne ERCİYAS ile birleşme konusunda SPK onay süreciyle ilgili gelişme hakkında tarafıma eğer mümkünse kap'a açıklama göndermeleri için mail attım.
:D alabilirim aslında ama baskıya devam ediyordu o yüzden elim gitmedi biraz daha alltan alabilirim diye.
İnsan oğlu işte aç gözlü eğer kaçırırsak yazık olacak.
kendime bi hedef fiyat belirledik tam 1-2 kademe kaldı döndü , neyse saatler geçsin durum belli olur
2.75 i kırarsa önü açık diye düşünüyorum.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mal yok ben almaya kalkarsam zaten tavan olur o
2,70 i gösterdi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...92c25a6659.jpg
alıcılar yukarı çekiyor.....
en çok kazandıranlarda ilk 5 de görünce duygulandım :halay:
Olması gereken yere geliyor kötü günler inşallah biter[emoji106]
yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarım...
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170706/ubxsflg8.png
:halay::halay::halay:
Spek, şuan ağırlık ortalamasına oynuyor...
şeytan 2,9 akadar çiz diyor :D
Kötü günlerin bitmesi için Bültenden haber çıkması lazim
Seans sonuna doğru alımlar artabilir.
YTD
Erdoğan-Putin görüşmesiyle ilgili Kremlin'den açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, G20 Zirvesi kapsamında yapacakları görüşmede, TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı ve Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) projelerini ele alacakları bildirildi.
Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov, gazetecilere yaptığı açıklamada, 7-8 Temmuz'da Almanya'nın Hamburg kentinde gerçekleştirilecek 12. G20 Olağan Zirvesi'nde, Erdoğan ve Putin'in iki ülke arasındaki ortak enerji projelerini ele alacağını söyledi.
İnşaatı devam eden TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı ve Akkuyu NGS projelerinde gelinen son durumun değerlendirileceğini belirten Uşakov, "Her iki projede de özellikle son dönemde önemli oranda ilerleme sağlandı." ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin ilk nükleer güç santrali Akkuyu NGS'ye ilişkin ilk anlaşma, 2010 yılında Rusya ile imzalanmıştı. Akkuyu'da yapılacak santral, 4 bin 800 megavat kurulu güce sahip 4 reaktörden oluşacak. Yaklaşık 20 milyar dolara mal olacak santralin ilk kısmının 2023'e kadar işletmeye alınması öngörülüyor.
İstanbul'da geçen yıl ekim ayında imzalanan TürkAkım Anlaşması'yla her biri yılda 15,75 milyar metreküp kapasiteye sahip iki doğalgaz boru hattının inşası planlanıyor.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından, Erdoğan ile Putin'in, iki gün önceki telefon görüşmesinde Hamburg'da düzenlenecek G20 Zirvesi'nde yüz yüze görüşme konusunda mutabık kaldıkları öğrenilmişti.
2,73 de 25bin satıcı var