İki süper haberi de hiç etti. Bu haberlere saman alevi gibi tepki verdiyse buradan çıkan sonuç hissenin çıkış için henüz vakti gelmedi demektir. Biraz daha sürünün diyor amcam. Eh napalım bekleyelim bakalım...
Printable View
İki süper haberi de hiç etti. Bu haberlere saman alevi gibi tepki verdiyse buradan çıkan sonuç hissenin çıkış için henüz vakti gelmedi demektir. Biraz daha sürünün diyor amcam. Eh napalım bekleyelim bakalım...
1.55 yaşım gitmedi.insan 1.55 gösterirdi.
M5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha geçenlerde Prestij için iskan verildi, sonra VD 30m kar gönderdi, bugün yapılandırma işi müspet sonuçlanmış, önümüzde genel kurul da var.
Bu kadar haberle 1.50 bile kapatamıyorsa, başka sıkıntısı var demektir. Normalde böyle hisseler böyle haberlerle alır başını giderdi, toplu katliam yapsın artık.:)
Hisse yönünü aşağı çevirmiş durumda alıcı gelse verecek görüntüsü var.o kadar haberle bölündüğü yere bile gelemedi..
Bakalım hangi ovulesi muhterem acikciya kapattiracak
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
önceki haberlerde hisse tavan olurdu. mali tablo ve yapılandırma haberine tepki bile vermedi.
iki haberde de 1.53 ve 54 ten geri döndü...
hafta sonu genel kurul var...kurulda da bunların konuşulacağından eminim. yönetim değişikliği yok görev süreleri henüz dolmadı...bildirimleri bile seans içinde gönderen şirket daha ne yapsın...
tahta yapıcı ky moralini bozup beklentiler bitti dağılın demek istiyor. ama kendisi bekliyor.
dibini buldu yavas yavas artık yukarı olur uzun vadeciler icin
Haftasonu gerçekleşecek genel kurulla alakalı beklenti varmı?
beklentı bıttıgıne göre bu hafta bekletır satan satar alan alır bır dahakı haftaya cıkıs olabılır oda belkı
Beklentilerin hepsi fazlasıyla geldi. PD/DD şuan 0,77. İlk çeyrek bilanço geldiğinde dukkanlar duran varlıklara girmiş olacak ve ilk çeyrek karıyla PD/DD 0,50 lere gelecek. Borç sorunu bitti. Tüm borç 10 yıl vadeye yayıldı. Bundan sonrasında dükkanların kira gelirleri bu borcu rahatlıkla öder. 1-2 günlük beklentilerle kağıt almıyoruz çok şükür. Bu yılın sonuna kadar buradayız. Bu yıl içinde her geçen çeyrekte açıklanacak kar ve bilanço rakamları inanılmaz bir talep yaratacak kağıda. İlk çeyrek bilanço, 2., 3. ve yıl sonu kar rakamları ve bilançolarla bu yılın en gözde kağıtlarından biri olacak. Ne kadar geç yükselirse okadar çok hisse toplamış olacağım. Fiyatın bir önemi yok elimdeki hisse sayısını artırmaya bakıyorum artık. Her düşüş bana yeni bir alım fırsatı yaratıyor.
Herkes ümidini kestiğinde güzel şeyler başlar.
Bilanço ne zaman açıklayacak, bilgisi olan var mı acaba?
Geçen sene 10 mayısta konsolide bilançoyu açıklamışlar,
Bu senede aynı tarihte olabilir.
Yüksek kâr lılığa kandık aldık,
Şimdi zararla çıkıyoruz...
Kalanlara bol şanş
Zirâ bu havada şans tan başka beklenti kalmadı elimizde....
Ytd....
S&P nin not indirimi sonrasi 2009 daki kredi notumuza geri donduk. S&P ye gore yatirim yapilabilir seviyenin 3 kademe altindayiz maalesef...
bu günkü düşüşleri ona bağlıyorum...
Bu hissede yabancı yok neden çok düştü.
not indirimi fiyatlandı...
Fed faiz oranlarını değiştirmedi ...
yarın yön yukarı...
12-13 Haziran da fedin faiz artıracağı kesin gibi...
borçları yapılandırdı..kasasında parada var.
hisse fiyatı şirketin gerçek değerini yansıtmıyorsa hisse geri alımı yapsınlar...
bu tahtanın içine eden yönetimin düzeltmekte görevi...
hisse fiyatı bizi ilgilendirmiyor diyemezler.
endeks çok kötü sebep olsun yada olmasın hiç farketmiyor adamlar veriyor, yarında Tarım Dışı İstihdam bizim için kötü gelirse seyreyle gümbürtüyü dow yine düşüyor dolar sürekli gelişmekte olan ülke para birimlerine göre değer kazanıyor Tahta yapıcı olsan böyle pis bir ortamda kağıdı yukarıya çekmeye çalışır mıydın? Kesinlikle hayır nede olsa bu havada ky mal alacak cesaret olmaz ancak satarız bırakırdım kendi haline düştükçe toplarım aynen şu anda ortam bu Allah sonumuzu hayreylesin pek hayırlı görünmüyor ama inşallah öyle olur.
herkes yazmış bende ıkı kelam edeyım dedım işte umarım yarın cuma namazı esnasında bılanco acıklanır 14.55 de 1.50 cıvarı olmasını tahmın edıyorum bakalım ne olacak ınanın bende cok heyacan yarattı yarın ogle arası kesınlıkle yatırım tavsıyesı degıldır
10 mayıs gibi görünüyor konsolide bilançonun açıklanması.
fena verdiler kıpırdayacak hal kalmadı, geldikçe geliyor acaba 1,29 yapıp ikili dip mi yapacak yoksa tarihi dibini mi yapacak ?
Dolar bazlı haftalık grafikte net bir şekilde görülen alçalan takoz var. Bugün kurun da etkisiyle takozun alt çizgisine bir kez daha değdi. En son 4 hafta önceki düşüşte oraya değmişti.Umarım bu ikili diptir. Öte yandan başta RSI olmak üzere indikatörlerde pozitif uyumsuzluk söz konusu. En çok dikkatimi çeken ise OBV'deki uyumsuzluk. Hisse düşmesine rağmen geçen yılın Kasım-Aralık ayından beri OBV önemli ölçüde yükselmiş. Mal toplandığını gösterir.
Yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir...
Unutmadan takozun üst çizgisi 46 cent dolaylarında yer alıyor. Yani yaklaşık 2 TL'yi hacimli kırması halinde yükselen trende girer.
yorumlar umut verici ancak endeks düzelmeden her kademeyi satmak için kullanıyorlar belki ceptocep yapılıyor ancak kağıt düşüyor tepki gelmiyor 101500 çalıştı ancak 3.deneme olursa acaba dayanabilir mi asıl soru işareti bu işaretler umut verici değil özellikle dövizde
https://i.hizliresim.com/XPOpjj.jpg
14.55 oldu geçti 1.50 olmadi nasi olacak bu iş [emoji16]
bayılıyorum bu ortamda fiyat verilmesini biz arkamızı dayayacak duvar arıyoruz arkadaşlar bu havada adam neden götürsün mal toplamak için bulunmaz nimet, güzel haberleri döşediler bilanço, borç yapılandırma vs 1,50 civarından verdiği malın bir kısmı gelse kar sayar nasıl olsa altta alıcı yok kendi hareketlerle düşürüyor
Size yazmadım sabah görmüştüm o fiyatı kusura bakmayın yanlış anlaşıldım sanırım, hava kötü arkadaşlar özellikle endeks bir türlü düzelemedi hatta tepki bile vermedi kaç gündür aralıksız eksi gidiyoruz. Alacak arkadaşlar düşünen arkadaşlar temkinli olsunlar belki iki kademe yukarıdan alırlar ama kafaları rahat olur.
Bunu biraktim ittifak izliyorum daha düne kadar kimse sumugunu atmıyor du bak parası olan geldi mal kıymete bindi ki daha tutar olarak sermayenin yarisina anca geldi gerisini siz düşünün , bazı hisselerin sermaye açıklıkları sorun dur satsan cat diye gelir biri 15 milyon lot alir 2 kadar silse süpürse hem şirket yönetimi hem kira getirisi ... bilmem anlatabildim mi cok kaşınmamak lazim 10_20_30 milyonluk adamlar çoğaldi baski yapanlara duyurulur
Kademeler alış ağırlıklı.hisse ekside.hepsi cepten cebe işlem gibi
İstese bir tuşla 5 kademe çizebilir...yeterki piyasanın döndüğüne inansın...
Konsolide bilançolar için son tarih 10 Mayıs.
ilk çeyrek Net Dönem Karı ......9.149.007 tl
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/681274
30 dan 9 a ne oldu ya aradaki 21 milyon liraya bilanço detayına bakamadım bakan arkadaş varsa aydınlatabilir mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi