Sabah yazmıştım, yanıltmadı ********.
Printable View
Kelebek emmioglu hep hakli cikiyorsun... Bi defada 50 tl hedef versen olma mi :)
31.50 den 2 günde 29.90.... Pala şanına yakisir hareketlere devam ediyor vesselam...
Maalesef dostum, bunun ne yaptığını anlamak mümkün değil. Yukarı aşağı yukarı aşağı. Ya birgün burdan yukarı döner dediğimiz yerden daha da çakılıp 22'lere düşecez ya da burdan aşağı döner dediğimiz yerden de uçup 40'lara uçacaz. Artık nasip de ne varsa. Geçen yıl Ramazan'da çok düşmüştü, bu yüzden zekatı daha az vermek durumunda kaldım. Bu yıl Ramazan'a daha 1,5 ay var. Bakalım o gün nerede olacak. İnşallah daha yükseklerde olur da daha çok veririm. Kısmet işte. İnşallah hayırlısı olur.
Maraklanma emmioglu, kendine iki aya bi cuval ayarla :)
Vay Katar Vay,
Ne gerek vardı Baba Kuş'u almaya...
Neyine yetmiyordu Yavru Kuş Pegi:):):)
Ne Katarı emmioğlu, nerden çıktı
Gaplı açması yokmu şunun :vk: Ne zaman gapli açsa geri geliyor tostosturan
Kamçıyı çıkartacam sonunda, bunun iyilikten anladığı yok :seyt:
Emmioğulları nörüyonuz, sesiniz soluğunuz çıkmıyor :wave:
thy +2 biz - 2 olacakmıyız bakalım
22'den 30 yaptımı, başka bir kagida gececektik, hata yaptık...2 aydır gidenleri izliyoruz :28:
THY'de adamlar tek kalemde 300.000-400.000 çiziyorlar... azda bizimkini çizseniz Merrill abla :wave: hellooooo
Kelebek emmioğlu, ne olacak bizim halimiz böyle yawwww pgsus/thyao oranı 4 günde 2.32 'den 2.02 'ye düştü :vk:
biri kamçıyı çıkarta bildi çok derine sokmuş ben çıkaramıyooom
Nasipsiz emmioğlu, bugün 30 üstü kapasak ne güzel olur :yahoo:
thy açıklama yapmış
Ortaklığımızın Türkiye Varlık Fonu'na ait %49'luk hisselerinin yabancı bir havayolu şirketine satılacağına dair farklı zamanlarda ortaya atılan ve 20 Mart tarihinde bir sosyal medya platformunda yinelenen iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Profesyonel olmayan bir şekilde derlenmiş, marka ve piyasa değerimize zarar vermeyi amaçlayan, asılsız olduğu kadar art niyetli bir yaklaşım ile yapılmış bu paylaşımlar ile ilgili hukuki haklarımızı saklı tutttuğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz.
bizimkini alsınlar
Halka arz piyasa değerimiz 30 uçak & yıllık 100 milyon tl civarı kar ile 1 milyar dolar idi.
Son 2 yıldır 82 uçak & 500 milyon tl kar ile yola devam ediyoruz....
Almak isterlerse gözü kapalı 1.5 milyar dolara veririz vesselam.
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.
endeks + iken - 1,5 duk piyasa eksiye döndü bize en az -3 yakışır deerim
bence daha asagi getirmeye götü yemez, hatta büzük ister...
son 10 dk pala yukarı alıyor ben aşaıya 3-5 lot
o aşağıya alıyor ben yukarı la kaç senedir taşak geçiyo ben 10 dk geçmişim çok mu sorarım size
robotu nasıl programladıysa ben 3 veriyom o 3000 veriyo ben 1 yukarı alıyom o 2000 aşağı basıyor kademeleride sağlam kurmuyor çöküyo hemen kademeler bundan sonra kafam bozulduğunda böle
ahanda bende kurdum robotu
if the the step changes take 3, 2
if the the step changes sell 3, 2
aslında tahtayı bozarmıyım diyede edişelendim hani ama sonra sağlam kursun kademedeki lotları 3-5 lotla yıkılmayacak sekilde ayarlasın deyip kendimi hak verdim
robot programımada robot avcısı adını verdim vatana millete hayırlı olsun
29.20 deki gapi da almisiz vesselam... 3 gün de üst üste düstük vesselam...
Yarin min. + % 5 diyorum...
Emmiogullarina selamlar olsun...
Yatirim tavsiyesi degildir, lutfen yalniz kendi mantiginizla hareket ediniz.
Bu HSBC haftalardir azda olsa alım tarafındaydi bugün ne olduysa bayağı bir mal vermiş. Onun mu dökülmesini bekliyorlardı anlamadım dogrusu
Pasta güzel ama citi ve mery almış mali
Acaba HSBC grup dışından alım yaptı da, onu silkelemek için mi git gel yapıyorlar :28:
Yoksa HSBC 'de grup içinden, cep to cep yaparak istedikleri fiyata çekiyorlar hisseyi :28:
Ne dersiniz emmioğulları
emmioğlu destek te attık yemedi.
bende hsbc bu ybancılara mal toplamış
yerli satarken
şimdi de devretti.
malda olunca insanın aklına kötü bir şey gelmiyor emmioğlu
Maraklanma emmioğlu, bir aksilik çıkmazsa yarın % 5-10 arası yukarı patlamamız lazım :yahoo:
4 günde pgsus/thyao oranı 2.32 'den 2.06 ya geldi.
Hisse fiyatımızda 3 günde 31.50'den 29.24 'e geldi ve 2 Gap'i de kapattık. Benim düşüncem gaplar kapandığına göre, hızlıca geri 30
üzerine yerleşmesi lazım diye düşünüyorum
Yatırım tavsiyesi değildir, luften yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.
Yarın % 5 altında prim yaparsak, emmioğullarına söz 1 hafta yazmıcam :kahkah:
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.
diğer emmioğlu mapustan çıkıncaya kadar yaz.
Rica etsek forum yöneticisine de af çıkartsak nutella emmioğluna :kahkah: