En güzel tarafı 4 yıldan uzun bir süre seçimin olmayacak olması,inşallah liyakatli,barışçıl,ülke sorunlarını çözmeye odaklı yönetimler görürüz...
Printable View
En güzel tarafı 4 yıldan uzun bir süre seçimin olmayacak olması,inşallah liyakatli,barışçıl,ülke sorunlarını çözmeye odaklı yönetimler görürüz...
Günaydın... Geç kalktım henüz bakıyorum işlemde yapamadım. Bu sabah düşen borsada kuyruğu dik tutmuşuz... Hayırlı işler...
1.07 den aldiklarimi versem mi 1.15 ten beklesem mi bilemiyorum ?
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Endeks için geri geleceği beklentim var. Yabancı satışı devam ediyor buna rağmen endeks yükselişi pek mantıklı gelmedi bana. Endeks gevşeyebilir ama Hedef ne yapar kestiremedim.
Ideasta ki amaç galiba hedef bilançosunu etkilemek değil. Acaba amac ıdeasi borsadan çıkartmak mi?
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
kayyum atanılacak denilen kağıt bile bizim kağıdı sollayıp geçmişse...daha da yazılacak bişi yok...
Dayıcığımmmmm hedefte 1.07 yi gorunce hanımın altın hesabını bozdurup ona borsa hesabı açtırdım ve hedef aldım 1.07 maliyetle. sence ana sermaye ve kâra altın mi alsam. Hanımın hesabı olunca çok durmak istemiyorum. Zarar ederse bana borsayı bıraktırır :)
29.03.2019 - 29.03.2019 tarihinde HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,09 - 1,1 TL fiyat aralığından 117.702 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 29.03.2019 tarihi itibariyle %29,16 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
"bir gün aslan ile koç karşılıklı bir iki tek attıktan sonra aslan erkenden müsade istemiş. Koç bununla dalga geçmis :
- koskoca aslansın. ormanlar kralısın. saat daha erken. hiç yakışır mı sana kılıbıklık?
aslan kükremiş :
- eee beni evde bir aslan bekliyor senin ki gibi koyun değil. Demiş
Endeksin kapanışı seçim sonuçları gibi kararsız oldu... 0,05 Puan eksi :kahkah:
biz güzel kapanış yaptık ama
Kedi Yok mu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.30'üstü gerçekçi bir kapanışta dayıyla yarışırım;yoksa 100k civarı senedim var,vadeli de devam...
1.15 süpurulup kapanmış bu super.
İdeas 3 ay brüt demi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın eşleşmesi 1,20 olanlar :halay:
1,20-1,21 ile üst tarafı kolaçan etti. Sonra 1,15 ile başlattı.
Bilanço hareketi mi, kısa vadede topladıklarını gelenlerin üzerine yıkma hareketi mi, yoksa her ikiside mi, yoksa hiçbiri mi, kısaca derdinin ne olduğunu anlamaya başlayacağız herhalde.
Yatırım finansman yok ortalıklarda ne zamandır. Kapatırdıkları ile kaldı. Gelse de bilsek, ne zaman dönüşün başlayacağını :p (tabii ki şaka, her kuralın tersi gerçekleştirilir bu tahtada, inanmayın, inandırmayın)
Hafta bitmeden yeni bi kanal açarsa,önümüzdeki hafta başka türlü hedefleri konuşabiliriz...
Ya bugün şu egcyo ya baktım. Tamam sebebi vardır illaki de. Bu egcyo da ne işi var bizimkilerin. Yüzde 99 u halka açık bi firmada ne işi var ki?
Değerli ortaklarım
Kandiliniz mübarek olsun
Bizim çorba kaynamaya başladı çok şükür
1.20 de satısı olanlar lütfen siler misiniz...hissenin önünü açalım. Ytd
Ne demiş adam smith*amca: "laissez faire, laissez passer" bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler. Serbest piyasa milleti zapturapt altına almayın. Bişey olmaz geçecekse 10 milyon lot olsada geçer.
19 dan alsam biraz kaça satarımm... Çektim aldım...
Simitçi doğru demiş te şimdi burda 1.20 kritik eşik. Geçtiği an güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Ytd.
19 a verirse destekteyim çıkartırsa sorun yok..
Vur geç,1.30 üstü bekliyoruz...
1.190 nevar ne yok alış yazdim.sayin prences le pozisyonumuz aynı.