Hocam Telekom 830 milyon zarar açıkladı bu gün yüzde dört buçuk yaptı biz de yapalım hani 415 milyon güzel kar şirket işliyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam Telekom 830 milyon zarar açıkladı bu gün yüzde dört buçuk yaptı biz de yapalım hani 415 milyon güzel kar şirket işliyor
Bu arada Telekom'dan şişe den Pegasus dan Petkim'den pata girişi olarak önde olamamış rğsmen onların yarısı kadar yükselebildik
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neyse yüzde 7 oldu arkadaşlar daha da bi buçuk saat var
Akbank yapto işte bu gün tcell in Yapavağını Aslı'nda
Neyse yüzde 8
Dolar 80 altında ABD endeksleri yüzde bir üstünde neyse görülmemiş şekilde yğzde 7,5 pirimli yani artok gitmezsen ne diyeveğimi bilemiyorum sana
Ceza vermişler idi bana şu ortamda tekrar kınıyorum ceza verenleri ne yaptık sanki neyse Sahili selamet TEŞEKÜRler
Tcelden yarın iyi bi yükseliş bekliyorom eşşeklik yapmaz umarım
Geçmişte USA tcell %5 artarken bizimkinin yerinde saydığı olmuştu. Umarım yarın böyle bir şey olmaz
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam yüzde 8 den bahsediyoruz ABD kapanışa dolara bak her şey müsait değil mi sence
Tcell den 70.000 tl zararda olan biri olarak tüm kalbimle evet diyorum :)
Neysenin yğzde sekiz çıktığını gören varsa yazsın ben bilmiyorum dA ayrıca dolar bayağı düşmüş bu gğn YAPMASI gerekiyor idi Aslı'nda Ereğli ve tcell günü olabilir yarın bizim spek adilik yapmaz ise
*oyak yatırım, turkcell için hedef fiyatını 17,40 tl'den 15,00 tl'ye indirdi, tavsiyesini 'endeksin üzerinde getiri' olarak korudu
Oyak hikaye ya
Gerçi çiti de düşürmüş al demişti
Turkcell yılın ikinci çeyreğinde 421 Mio TL piyasa beklentisine paralel, 415 Mio TL net kar açıkladı. #2Ç18
Operasyonel olarak güçlü gelen finansallar ve 2018 büyüme beklentisinin yukarı revize edilmesi, #TCELL hisselerinde olumlu tepki yaratabilir.
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-İş Yatırım, Turkcell için 16,88 TL hedef fiyat ile 'AL' tavsiyesini sürdürdü
İş Yatırım, Turkcell için 16,88 TL hedef fiyat ile 'AL' tavsiyesini sürdürdü.
İş Yatırım'ın ( http://www.isyatirim.com.tr ) konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme yapıldı:
"Yüksek finansman gideri güçlü operasyon büyümesini gölgeledi.
Turkcell 2Ç18'de bizim net kar beklentimiz olan 498 milyon TL ve piyasa beklentisi olan 421 milyon TL'nin altında 415 milyon TL net kar açıkladı. Geçen senenin aynı döneminde ise 704 milyon TL ve 2018 yılının ilk çeyreğinde ise 501 milyon TL net kar açıklamıştı. Güçlü operasyonel performansa rağmen net kur farkı giderindeki, finansal borçlardan kaynaklana faiz giderindeki ve itfa ve tükenme payları ile amortisman giderindeki artış net karı olumsuz etkiledi.
2018 yılı gelir beklentisini güncelledi. Şirket 2018 yılı için %14-16 olan gelir büyümesi hedefini %16-18 olarak güncelledi. %37-40 aralığında olan hedef FAVÖK marjı ve %19-18 hedef operasyonel yatırım harcamalarının satışa oranı beklentilerini ise korumaya devam ediyor."
http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20180726083434412_1.pdf
ENDEKS İZİN VERİRSE GÜZEL HAREKETLER GELEBİLİR
Bgc partner dA al olarak korumuş
Evet endeks topladığı an vın çok bekledik
Forum nerdesin
Hisse çıkışa geçince olumlu haberle ir düşer tabi Adil'er tcellden oparasypnel satışlar rekorlar falan diyşrım iyi geldi diye bilanço
Habere gel
nyanın ilk dijital operatörü Turkcell, yılın ilk yarısını rekor gelir ve FAVÖK ile tamamladı. Turkcell, gelirlerini geçen yıla göre yüzde 18 artırarak, çift haneli büyümesini sürdürürken, grup bazında 9 milyar 867 milyon TL ile tüm zamanların en yüksek 6 aylık geliri elde edildi. 2017'nin ilk yarısı ile karşılaştırıldığında FAVÖK yüzde 45,5 artışla 4 milyar 156 milyona ulaşarak, yeni bir rekora imza attı. 6 aylık net kâr ise 916 milyon TL oldu. Yarı yılı başarılı finansal ve operasyonel sonuçlarla kapatan Turkcell yıl sonu için ise hedefini büyüttü. Turkcell 2018 yılı gelir büyüme hedefini yüzde 14 - 16 aralığından yüzde 16 - 18'e çıkardı.
*şeker yatırım, turkcell hedef fiyatını 15,95 tl'den 16,25 tl'ye yükseltti, tavsiye 'al'
ANALİZ-TCELL Teknik Analiz(ICBC Yatırım)
ICBC Yatırım ( http://www.icbcyatirim.com.tr ) Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz:
"TCELL AL Hedef Band 12.34-12.55
1- Kısa vadeli ortalamalar 11.71-11.62 güçlenebilir.
2- Önceki tepe 12.16 üzerinde haftalık bazda 22 günlük ortalama 12.34 hedeflenebilir.
3- Aylık bazda ise önceki tepe 12.55 seviyesi üzerinde kalıcılık referans alınabilir.
4- 12.16 üzerinde 11.25’dekki dip teyit edilebilir...
5- Kısa vade göstergelerde muhtemel ikinci dipler daha yukarıda oluşabilir.
6- Momentum 103.92 üzerinde 106.69-107.22 potansiyel band.
7- MACD ortalaması üzerindedir. Sıfır çizgisi üzerine yerleşmede izlenmeli. Saatlik bazda sıfır çizgisi üzerindedir.
8- Geri çekilmelerde yüksek işlem hacminin gerçekleştiği 11.88-11.85 bandı / yada 11.99-12.02 bandı üzerinde yeni alımlar denenebilir. "
*bizim menkul, turkcell hedef fiyatını 17,58 tl'den 15,92 tl'ye indirdi, tavsiye 'endeksin üzerinde getiri
*ziraat yatırım, turkcell hedef fiyatını 17,70 tl'den 16,40 tl'ye, 'ekle' olan tavsiyesini 'al'a revize etti
Yine en önden koşmaya başladık
Sanırım bu hisseyi taşıyan bir ben kaldım 🤣🤣
Sesim geliyor mu ? Sn Nazdrovya siz bari bir şey söyleyin
Dövizin artmasindan en çok zarar görecek olan hisselerden Tcell. Geleceği pek umutlu gördüğümü söyleyemem şu an.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Ogon buradayım ve her an takipteyim.
Sıkıntı yok sadece kısa süreli siyasi bir durum yaşıyoruz..
Doların artıyor olması şirketlerin değerini düşürmez aksine artırır. TCELL e geçen sene ALFA nın Ziraatteki hisselere hisse başına teklif ettiği rakam BIST teki rakamın dolar bazında 2.5 katıydı. Şimdi de 3.5 katı oldu.
YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Size yakışan bir yorum. Teşekkür ederim.
*hsbc, turkcell için hedef fiyatını 17,4 tl'den 15,4 tl'ye indirdi
Bugün yine var bir sıkıntısı
Kapanıştaki hareketi yarın için biraz umut verdi
Günaydın ☀
Günaydınlar
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=LL1Zhttp://imageturko.com/?di=XGYR
Bugün tcell enteresan hareketler yaptı. Bir türlü yön bulamıyor
Turkcell'den vergi tarhiyatı açıklaması
Turkcell İletişim Hizmetleri'nden yapılan açıklamada, "Şirketimiz yapılan tarhiyat hakkında ilgili mevzuat uyarınca tüm yasal haklarını kullanacaktır." denildi.
10 Ağustos 2018
Turkcell İletişim Hizmetleri, Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından 2016 hesap dönemine ilişkin olarak şirkete toplamda 247,8 milyon TL tutarında vergi tarhiyatı yapıldığını ve şirketin yapılan tarhiyat hakkında ilgili mevzuat uyarınca tüm yasal haklarını kullanacağını duyurdu.
Turkcell İletişim Hizmetleri, tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Şirketimiz nezdinde gerçekleştirilen 2015 ve 2016 hesap dönemlerine ilişkin KDV ve Özel İletişim Vergisi ("ÖİV") yönünden sınırlı vergi incelemesi sonucunda, 2015 yılına ilişkin eleştirilecek herhangi bir husus olmadığı bildirilmiştir. Bununla birlikte, 2016 hesap dönemine ilişkin olarak Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından şirketimizin müşterilerine sunduğu bazı çoklu hizmetlerin ve paketlerde yer alan uygulamaların vergilendirilmesine yönelik ek talepte bulunulmuş ve Şirketimize 53,8 milyon TL ÖİV aslı ve 80,7 milyon TL vergi ziyaı cezası ile birlikte, 45,3 milyon TL KDV aslı ve 68,0 milyon TL vergi ziyaı cezası olmak üzere toplamda 247,8 milyon TL tutarında vergi tarhiyatı yapılmıştır. Şirketimiz, tabi olduğu mevzuat ve sektör uygulamalarına uygun olarak, bünyesinde oluşan tüm hizmetler üzerinden gerekli vergi ve yasal yükümlülüklerini hesaplayıp halihazırda Devletimize ödemektedir. Buna karşılık, vergi mevzuatındaki belirsizlikler ve yorum farkları nedeniyle ilave tarhiyat yapıldığı anlaşılmaktadır. Şirketimiz yapılan tarhiyat hakkında ilgili mevzuat uyarınca tüm yasal haklarını kullanacaktır."
Kaynak: AA
nazdrovya hocam mesaj kutuna bak lütfen ben kebuter ulaşamıyorum size cepten mobilden sıkıntı var
nazdrovya hocam geçmişte çok yazdım görmedin galiba benim mobilde sıkıntı var bilgisayardan sürekli giremiyorum özel kutuna bakarmısın
kebuter ben