https://s12.directupload.net/images/200513/ee724jxj.jpg
Printable View
Yarın gene iyi bir hareket yaparsa vedalaşabilirim. Piyasada alacak kağıtta bulamıyorum belki orge neyse yarın ola hayır ola.
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üç beş lot herkes az da olsa alsın tavanı bozmayalım fayda faydadır. Rtalb millet kenetlendi hisse nerelere geldi bizde başarabiliriz
durdoyu incelediğinizde onun 17 tl olduğunu görünce ALKANIN en az 20 tl olması gerektiğini görürsünüz.inşallah önümüzdeki haftada tavan serileri bozulmaz umuyorum. ben bu gün için tavandan bir miktar alış emri verdim
yatırım tavsiyesi değildir.
sn bozoklu5 ikazın üzre durdo yu inceledim , bu yılın bilancosu henüz yok ama geçen yıl 10.1 mil totalde para kazanmış 16 mil ödenmiş var, 102 mil Tl, negatif döviz pozisyonu var, hisse 9 ila 20 arasi dalgalanmış şimdilerde 17 , FK 19
ALKA ise 103 mil tl.doviz fazlası ve yüksek temettü verimi sıfır borç stok artışını yanında ticari alacaklar fazlası mevcut 19.4 mil üç aylık kar var eldeki döviz fazlarının 2. çeyreğe %17 daha katkı yapacağını düşünürsek, ve son iki çeyrekte okulları açılmasıyla satırlarının da artacağı ihtimali varsayımıyla yıllığı min 60 mil kapatacağı tahminim var ,
dediginiz doğru normal şartlarda ederine gelen
hissede panik olmayı gerektiren bir durum yok.
yolları açık olsun ,
sn Sasa500 isteginiz uzre KENT gidaya baktim 29 mil sermayeye karsin27 mil.kar var ancak, bu kar çok yüksek maliyelerle eriyor firma daha çok kazanıyor, tamamiyle %99.44 oranında yabancının elinde halka açık kısmı 0.56 yani dahamda hisse yok,
en önemli kalemi yeniden değer artış fonu 400 mil. nakit birikmiş
döviz pozisyonu nötr 1 mil doları var
yani hisse tek elde o sebeple 380 tl
aklıma direk finas bank geldi onuna acıklıgı düşüktü dün habari düşünce sabahtan atladım biraz. sermaye arttırım sebebıde yatırım ıhracat yaptıgı kuzey amerıkaya kapasıte artıtrımı yapıyor. arkadaşlara tavsıyem dir yanlış anlasılmasın realize olursanız taş gidi kagıt.
Yuh 11.30 tabandan sonra nefessiz 13.60 kadar çıktı şimdi 11.90
Benim anlamadığım 13.60 tan 11.60 a düşüyor ama devre kesmiyor
Investing.com çok kalabalık bir grup var satmayın satmayın yahu geri zekalı herif bırak millet 13.60 tan satsın 11.60 tan geri alsın
Kapanış 11.82
çok kanlı bir savaş olduumarım gazını aldılar.artık kalanlar hisseye güvenen hedef sahibi kişiler.diğerlerini realize ile devre dışı bıraktılar.inşallah 18 tl lere yolculuk devam eder.çünkü hakettiği yer 18-24 arası. tamamen şahsi görüşüm .yatırım tavsiyesi değildir
bu hissenin ederi 12 tl benim hesabıma.göre
ve 12 de tutundu, ereğliden sonra temettü verimi açısından 2. sırada güzel.hisse
neye göre 12 tl?gerekçeniz ne? fiyatı 6 tl iken rakiplerine göre %70 iskontoluydu.ancak karıbu yılki gibi %200 artış göstermeksizin hesaplanıyordu.karlılıkta trent atlamış üç kat artırmış karlılığını. bu duruma göre 12 tl çok ucuz kalıyor.emsalleri ile kaRŞİLAŞTIR ozaman gidecek çok yolunun olduğunu mutlaka görürsünüz. nokta.
yatırım tavsiyesi değildir.
ben hisseyi satmam temettü için aldım yastik altinda duruyor ,piyasa yapici tuttu yukarı 20 li rakamlara götürdü eywallah kendisine müteşekkir oluruz. Ama dediğim gibi hissenin fiyatı = özsermaye + dövizlerin tl cinsinden degeri+ yeniden değer artış fonu miktarinin toplaminin ödenmiş sermayeye bölümüyle elde edilir.
Aynen katılıyorum. Bugün savaş çıkmış resmen bir + , bir - önümüzdeki beklentiler hisseyi destekleyecektir. Kurban bayramı gibi 2. Çeyrek bilanço ve okulların açılmasıyla birlikte 2. Taksit temettü ödemesi ve aynı zamanlarda 3. Çeyrek bilanço okulların açılmasına yakın bu yılın alka ailesi için renkli geçeceğini düşünmekteyim. Kısa vade ani iniş çıkışlar panik yaptırmasın yıl sonu gibi güzel kar bırakır
haydi alka şu alkime kuyruk görevi ver ve bedelsizi de senden bekleriz bu sefer
inşallah ALKA nın en kötü günleri bu ve son olur.haftaya emin adımlarla yola devam inşallah.
alkimi bırak alkaya gel deme zamanı geldi de geçiyor dedirt haydi bir tavan yap gari
Takibimde olan bir kağıt Çarşamba girmeyi düşünüyorum...alkım dan ayrılmış durumda bu da alım yapmam için yeterli bir sebep
sen ne yaparsın bak alkim artılara geçti sen ise topal ördek gibisin seans sonunu mu beklersin
https://www.haberturk.com/son-dakika...685345-ekonomi
İyi haber.. Alka ve Alkim için...
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.63 ten girdim ...herkese bol kazanç
Fırsat verdi döndüm geri. Şimdiden Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eee alkimi kuyruk yapacaksın demiştim şimdi bir sermaye artırımı da senden bekliyorum alkam benim nice tavanlara tüm dostlara hayırlı olsun
Maşallah çok dik kafalı bir hisse
yarına hazırlık için yayı geriyor kerata
hayırlısı olsun biraz dinlenmek hakki
Guzel kazandirdin 2 ayda alka iyi kazanclar :)
hadi nazlanma artık
bürüt takasa alındı 29-05-2020--12-06-2020 tarihleri arası bu spk ne yapmaya çalışıyor anlayan var mı çok enterasan alkim le beraber almadılar şimdi hol yok yumurta yok bürüt takas var :rtfm: