gundawe karamsar bir laf attık ortaya sende öldürdün.
bak ben bu hissede zararımı temettüden çıkaracağım varmışın iddaya
bırak fiyatı temettü diyorum.
Printable View
gundawe karamsar bir laf attık ortaya sende öldürdün.
bak ben bu hissede zararımı temettüden çıkaracağım varmışın iddaya
bırak fiyatı temettü diyorum.
YKBNK günlük
http://imageturko.com/?di=XV2G
Kentuf abi hatırlarsan geçen ay 2,30'dan almıştın sonra 2,70'den yuvarlasaydın keşke demiştim . Adamların affı yok. 2 den al 1,50 yaparlar, 1 den al 0,50 yaparlar bilirsin
Petkimi 3 günde 4,40'dan 6,40 yaptılar tık diye 5,60 a getirdiler. Yakaladılar mı kütürdetiyorlar abi acayip hırsız dolu:)
http://www.star.com.tr/yazar/finansa...-yazi-1375220/
KAMUOYUNDA pek sevilmese de..
yaklaşık 2002.den beri kendisini takip eder..
analizlerine de çok önem veririz..
bugun de Türk piyasasının çok ucuz olduğunu..kısa sürede buyuk karlar yakalanacağına yönelik yazılarına bir yenisini eklemiş..
sorumuz şu..
yazıda graf.ları verilen 1 ve 3 no.lu grafikler hangi bankalar olabilir acaba..
sanki 3.grafik ykbnk gibi duruyor..
ilgilenen üyelere şimdiden tşk.ler..
not:1.graf.ı çözemedik..
ona da yorum yapılırsa seviniriz..
grafler dolar bazlı.
1 grafik fiyatı 0,52xxx $ gibi ederi bir banka görünüyor. + ip ucu her sene temetttü vermiş
3 nolu graf dolar bazındamı emin değilim. ama 1,24 ediyor grünüyor.
ek not : yazıdaki grafiğin üstüne ( resime yani) sağ tıklayıp> resme bak diye seçebilirsiniz.
çıkan resimde ctrl ye basık tutup + ya basarsanız foto büyür :))
sn.EMLAK..
sn.Bulut..yazısında belirtmiş zaten 3 no.lu graf.TL bazında..
bu nedenle YKBNK olma ihtimali çok yuksek..
ama 1.grafiktekinden hala emin olamıyoruz..
yalnız o da kesin dolar bazlı..
ilginize tşk.ler..
VAKBN
http://666kb.com/i/dw3mpr7d8uixzh3s9.png
Yazıdaki grafik
http://imgs.star.com.tr/imgsdisk/201...21227879_3.jpg
şekül şükül aynı :))
yahu bırakın yiğit bulutu oturmuş tartışıyorsunuz..
namlı ters indikator bu adam yaa
madem ters indikatör..
daha iyi..
ykbnk için çok kısa sürede çok kazanacaksınız diyor ya Bulut..
diyelim çok..2 katı..
size göre ters indikatör..
yarıya düşecek demektir..
0.85.e(TL)satacaklar pazarda demek ki..:halay:
o zaman biz de alırız..daha elimiz gitmedi..y.bulut.un yazısıyla düşünmeye başlamıştık ama..
Adını bile anmaya değmez boşverin..
Kafa karıştırmakdan başka bir işe yaramaz..
Okumayın bile..
Rakamlara bakın..
Bakın dolar düşüyor BORSADA DÜŞÜYO..
1.67 ve altında kademeli 1.50 ye kadar 250 bin lot alım için bekliyorum.bugün,yarın,cuma için.sonra bayram tatili.......spek efendi iyi bayramlar sanada......
BackqRound hocadan izin alınarak paylaşılmıştır.....
http://i68.tinypic.com/10yj9ep.jpg
1.67 yandı ama henüz gerçekleşen bir şey yok.spek satmaya bu kadar niyetliysen ver gitsin daaaa....
Bugün diğer bankalara göre bir direnci var gibi...ytf
Borsa ve döviz ile ülkeyi faiz makasına sokuyorlar her türlü kontrol bizde diyorlar haklı olarak,açık piyasa ekonomisinin yan etkileri sert olur,faizler uzun bir süre yüksek seyredecek görünüyor.Ekonomi de IMF vari sert tedbirler alınmazsa enflasyonun dolayısı ile faizin yola gireceği yok,yeni ekonomik programda ful israf içeriyor artı önümüzde yerel seçimler var,kısaca tl varlıklarda pozisyon almak için henüz çok erken diye düşünüyorum,böyle bir ortamda kimse zayıf tl ye yatırım yapmak istemez
Tövbe tövbe 1,72 (1,72-1,73) kademesinde kapandı. bir yanlışlık olmalı.
DolAr 5.88 e kadar geriledi. Şimdi 5.98...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
onları olmadıkları yerde vurunuz demiş atalarımız.
tahta yapıcıyı en çok seansın son saniyelerinde alınan
özellikle cuma kapanışlarında alınan mallar ayar eder.
Bugun usd bazli %5 yukselerek 29 cent e geldi. Ortalamam 33 cent yeni alim yapamadim. 24 centten ortalamasi olanlari buradan tebrik ediyorum. Kagida gec girmek lazimmis, erkenci davrandik. Olsun dolar bazli tasima maliyeti 4% senelik. 1.8 USD ye kadar yolu var 2020 gibi. Yatirim tavsiyesi degildir.
abd destekli fetöcüler banka hisselerini düşürmek istedikçe dünden bu yana citi geleni alıyor.
yatırım finans büyük ihtimalle yabancıların hisseni satarken yapı kredi ve garanti hisselerini citi ısrarla alıyor bu alnlar kararlılar olabilir.
Varsayalım ki Qnbfb ve Yapıkredi satılmaya kalktığında fiyatları ne olur... Qnbfb şu andaki piyasa değeri 2.9 mia USD, yapıkredinin 2.5 mia USD... Bu Nasıl piyasa böyle ...kimse bunun makul ekonomik mantığını açıklayamaz...yapıkredi satılsa Qnbfb dan daha düşük fiyata satılır mı Allah aşkına...
u100 aNATRENDLERE dEVİR ÜSTADA GÖZ ATIN , endeks 88xxx veya en kötü 86xxx seviyelerinde tutunursa 2-3 yılda 20000 endekslere kadar son cycle çıkış dalgası olacak diyor dalga sayımı ile ve yıllardır diyor bunu....Şu durumda endeks tutunursa YKBNK 1.25 lere iner mi hesabeı yapmak lazım..endeks 50-55xxx lere inerse zaten felaket durumu 5 i 1 $ olur
sağlıklı karşılaştırma olmaz bence..QNBFB borsadaki açıklığı binde 12 ..zaten hisse toplanıyor bu kadarı kaldı ve borsamızdan çıkacak..
24 centten ptesi topladiklari mallari 30 dan satiyorlar. 3 gunde %25 iyi para. Yatirim tavsiyesi degildir.
swap yüzünden tl ye sıkışanlar TL varlıkları satıyor..
Doları düşürdük ama bedeli bu borsa açısından..
böyle giderse çok kısa sürede 1 tl nin altını görecek.
İnerse oradan da kucaklarız. Malı kucakladık maliyet 1.99 Allahtan aldıkça düşüyor mesela 1.50 alışımla maliyet 1.75 ve altına gelecek görürse. 1.25 teki alışımla maliyet 1.50 lere gelecek. 1 lira olursa benim maliyet 1.25 olacak.
10 kuruş altında dokunmam beklerim zarar çıksın diye :) hahahaha
Matematik harika bir şey.
takasta ilk on ila yirmi arasında olmayı çok isterim
keşke bu şekil vermeye devam etse hepsi bizim olsa :p
uyandılar hacı yalnız bilesin
bilyeleri sağlam tut
sert aldığından malı alacak yolda başka türlü
millete 0.25 usd sattıramaz ne olursa olsun
memleket batmışta batmamışta tın Türkiye deki yatırımcıdan maliyetinde mal alırsın
hamallığı yapar yapar maliyette verir bundan bir bok olmaz der .
Fil harmanında sözüm vardı 4 dolar diye 12 liraya gitti bok yedik çok pişmanım.
Bunu çok kısada gelirse 2 gelmezse 3 altından vermeyeceğim nefret ediyorum bu erkenden satma huyumdan.
Masayı sallayacaklar o kesin bence. Dibi de tepeyi de tahmin etmek imkansız ucuz mu ucuz o zaman devam selamlar üstad