https://i.hizliresim.com/VMD6rn.png
Her ihanetin bedeli ödenir.
Printable View
https://i.hizliresim.com/VMD6rn.png
Her ihanetin bedeli ödenir.
Acaba bu sene ikileri gorecekmiyiz bakalim
Kar 8 milyon degilmi kap ta ekte oyle yaziyor
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet 8 milyon.
Biri bilancoyu yorumlayabilir mi gecmisle kıyaslayarak
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alicilar galibin takim.haftaya hareketli olur bence...bugun tavan yapmadilar donderdiler..
Gün boyu takip ettim en son 1.46 da yola çıktım bir baktım geri gelmiş.1.50 leri görüp 1.37 den kapaması enteresan oldu...
8 milyon kar açıklamış. Geçen sene göre olumlu bakalım nasıl bir tepki verecek ytd
02.05 tarihinde 1.26 kapanış olmuştu akşam 3aylık bilanço açıklanmış 5 milyon civarı kar, ertesi gün 1.34 ü görmüş ve akşama 1.28 kapatmıştı büyük hayal kırıklığı olmuştu sonuçta döt kadar şirket 5 milyon kar çok iyiydi ama bi moka yaramadı şimdi 8 miyon kar bence mükemmel, ama ne olur nası tepki verir bilinmez bugünkü haber öncesi yükseliş p.tesi için olumlu inşaAllah güzel olur
ytd değildir yorumdur
Bilançolarda 3 aylik lar pek kaale alınmaz.önemli olan ve baz alınan 6 ayliklardir ve çok iyi gelmiş.pazartesi iyi olur insallah.
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
süper kar denetimden geçmiş bilanço galiba şirket kafadan atmıyo yani sermayesi ne ki sermayenin yarısı kadar kar eden şirket galip ağam uçur bizi avgyo vangd avtur metro uçtu bi bu bi de mepet kaldı bakalım pazartesi tavan olacak mı teknik bilenler direnç destek yazsın hayaller olmasın hep gerçi galibin tahtada da ne teknik olur ya :) ytd
Çize çize haftaya başlaması gerekir.
Bunlar çakal olduğu için bir ihtimal bir kaç gün hisseyi tutabilirler.
Sonrasında yürü be koçum derler.
8 milyon kar temiz bir bilânço.
Piyasa değerini 3 te 1 i kadar kârı ilk 6 ayda yapmış.
Ve 9 , 12 aylıkta da bunu devam ettireceğe benziyor.
NORMAL SEYİR ŞU OLMALI: Hızlıca 2 tl ler geçilmeli. Ve 9 aylık bilançodan önce 4-5 bandına yerleşmesidir.
Normali bu.
YTD......
Bilanço güzel...Kayıtlı sermaye tavanını 100 milyona yükseltme haberi güzel...Bir çok şey güzel gelişirken hisse cuma gunü 1.50 yi görüp, seansın son 15 dakikasıda 1.45-1.46 da işlemdeyken 1.37 gün kapatması hiç hoş olmadı.Bu durumda bile mal boşaltma yapan gruplar var. Görünen şu ki tahtadaki kişi ya da kişiler 1-2 ay önceki hastalığından kurtulamamış.Ya da kendine göre bir taktik sergiliyor.Zira o sürede hisse seansta yüksek seviyeyi görüp aşağıdan günü kapıyordu.Bakalım bu hastlıktan ne zaman vaz geçecekler..Atlasın artık şu güzel haberlerin hakkını vermesini umuyorum...Saygı ve sevgilerimle...
Cuma günü tavan olabilirdi. mal çıktılar ama alış tarafında iş ve globalin olması iyi. normalde 1.6 yı test etmesi lazım diye düşünüyorum. sayın ahtapot teknik vs ne diyor..4-5 değilde 2 ye gelse iyi olur..
Herşey çok iyi ama. İyi olmayan galibin itleri. Nasıl havlayacakları belli olmuyor. Yoksa şimdiye kadar 1.50 yi çoktan görmüştü. İnşallah insanca davranırlar bu hafta.
Kardeşim Galibin aşağı giden hisse forumlarında paranızı bunlara kaptırmayın almayın onun kağıtlarına gidin çoluğunuzla çocuğunuzla yiyin diye akıl veriyorsun.Daha perşembe günü Eukyo sayfasında söyledin bunları Ykgyo sayfasında yok 3 kale 5 olur 10 olur deyip milleti gazladın. Kendin ilk düşüşte topuklayıp bir daha uğramadın Galip nerede ordasın ne ayaksın sen ya.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse söylediğin fiyatları görür görmez ayrı konu ama burada sana itibar edenlerin Ykgyo sayfasında neler söylemişsin ne olmuş o milleti gazlayıp da aynı gün oradan nasıl topukladığına bir bakmalarını tavsiye ederim.
Yüzde yüz çıkmış olan hisseye balıklama atlayani öperler.
Bu hissenin fiyatı şuan ham.
Bu fiyattan alan veya almış olan zarar etmez.
Ha eğer haftaya tavanlar ve 2 liradan acarsa çarşamba günü o zaman risk oluşur.
Yoksa cuma günü 1.35 - 1.45 aralığından almış olan ky zarar etmez.
Eukyo da da söyledim.
Uzak durun dedim.
Yanlış mi etmisim.
Cuma günü tavan mi kapadı.
Gelelim ykgyo ya
Sabırla bekleyen adla zarar etmez.
Bir iki aya kalmaz tekrar 3-4 leri görecektir.
Aldığın her hisseyi düştü diye satarsan ( ykgyo gibi ) senin paranla daha çok masaj salonuna gider GALİP
tekrar ediyorum
Bu hisse yani ATLAS gider.
Hemde çok.
Ama sallama dökme yapa yapa.
Bu hisse ne ykgyo ne de eukyo..
8 milyon kârı piyasa değeri 200 _ 300 milyon olan sanayi şirketleri yapamıyor.
1.39 maliyet ile hisseye girdim
Laf ile değil yani.
Aldım bekliyorum haftayı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6329d92ba4.jpg. Laf cambazlığına gerek yok Eukyo için değil genel konuşuyorsun. İşte oradaki yorumun.
Eukyo ile ky yı korkuttular.
Ve o korku ile ATLAS A fazla ky giremeyecek.
Sonra da istedikleri fiyata göstere göstere gidecekler.
Haftaya tahminim şu ( şahsi görüşümdür !!!)
eukyo yu dibe çekecekler.
Atlas ve info yu tavana.
Elinde eukyo olanlar bu kadar zararla hissede kalmak zorundalar.
Bu arada ATLAS DA TINGIR TINGIR ÇIKACAK.
Fiyat 2 tl oldumu oy dayanamayıp girecek.
Sonra gümm 1.70 ler.
Tekrar ediyorum ben cumadan hisseye girdim.
Bilanço beklentisi ile .
Ve maliyet 1.39
Bakalım pazartesi güne nasıl başlayacak.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d41c2e29a1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5c5fcf220e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...65d60c155f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...37a1e1189e.jpg Bunlarda Ykgyo daki yorumların malını sattığın halde gaz veren bir yorumun var.
Bir yatırım ortaklığı 3 aylikta 5 milyon; 6 aylıkta 8 milyon ( önemli olan bence bu ) kar yapmissa daha ne isterim ki.
Bak bu gaz vermelerini sonucun da ne oluyor muş.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...337e794309.jpg
Yav kardeşim az bir kar edince şu hoca tavırların yok mu.Yukarıda bunun gibi atıp tuttuğun ama tersi olmuş birçok yorumunu koymuşum hala devam ediyorsun yav pes pes pes.
Bu arada ykgyo da 10 gün ceza aldım.
O dönemde hisse geriledi.
Benim kusurum yok yani.
Ha hâlâ elimde ykgyo mevcut.
Yarıdan fazla yatırımın orada ve bekliyorum.
Diğer taraftan cumadan bir miktar ATLAS da aldım.
Kimseye al sat demiyorum.
Ben aldım diyorum .
Haftaya bana atıp tutan ky dostlarla burada konuşacağım.
Tabi eğer yine gereksizce yönetime beni ispiyon edip ceza aldıran olmaz ise.
Tekrar ediyorum kimseye al sat demiyorum.....!!!!!!
Bir önceki yorumunda 2 liralar risk olur diyorsun. Sonra bu yorumu yapıyorsun. Hangisi olur bir karar ver.
Bence yalan konuşuyorsun orada az bir yüzü olsa ortaya çıkar ve atıp tutup ortadan kayboldu yorumlarına kılıf arıyorsun.Çünkü 10 gün dolmadan seni Eukyo sayfasında gördüm.
Arkadaşlar kar harika gözüküyor hayırlısı olsun. Ahtapod dedi diye bir hisse alınıp satılmaz ki bu herkes için geçerli bir durum o da kendi yorumlarını söylüyor benim gönlümden de 8 tl civarı geçiyor altı ay sonraya ama keşke çıksa. Bu yoruma bakıp 8 tl olacak demek saçmalık olur. Demek o adamın inanası varmış. Yine diyorum kar harika. Bakalım bize yedirecekler mi ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dostum hisseyi alırken kazanılır.
Simdi benim maliyet 1. 39
Hisse 2 ye de gitse satmadan beklerim çünkü 8 MİLYON kar inanılmaz . Baya iyi.
Hisse geri gelse bile benim riskim olmaz.
Kardan zarar ederim . Yani siz 2 den alırsanız risk var.
Aklımdan geçen iyi senaryo ise Şu:
Pazartesiden itibaren önce hızlı sonra yavaş yavaş non stop hergun yükseliş ( tahmin !!!!! )
ki eğer bu olursa yılsonu kârı 15 - 20 milyonu bulacak demektir.
İste o zaman neler olur neler.
Not : yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşüm.
3 aylık bilançolar tiriviri dır. Ama 6 aylık bilançolar sağlam.
8 MİLYON KÂR .
Bİ DÜŞÜNÜN NELER OLABİLECEĞİNİ :)