Bana sattığını aldığını o fiyatlardan ispatla inanayim
Printable View
Bana sattığını aldığını o fiyatlardan ispatla inanayim
1.39 dan bile mal veren olmuş ama kapanış hüsran yarın aynısı olmasa da benzeri olurhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ac358126c7.jpg
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.39 senin mal verdiğine inanmiyomm spegin ayakcisimisin sen bilader
Deli deli hareket yapıyor, zaten kredili alım ve açık yasaklandı.Brüt takasa mı sokmak istiyor bu galip .Ne yapmak istiyor anlamadım.
Garanti alıyor ama ziraat çizen taraf olacaktır
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim Galip senet e yok ki konuşuyor sunuz garanti yapan
Biliyor um ama garanti uzman dir o hataya düşmez metro olsa millet uçuşur teknik leri değiştirdi yavaş yavaş gidecek artık
Tuta yazmadın 34 verdim 25 aldım diye bu gün hareket yapmadın yada seans bittikten sonra yazarsin
Hergun yukselio dusuyo mal gibi hareketler ne yapiosun olm?
Kağıdın ne bok yiyeceğini bilmiyor aşağılık gitsem yukarımi gitsem diye düşünüyor cins bir kagit
Ah galip ah senin kafanı birileri ezse bizde biraz sevinsek.fetö ile aynı kaba sıçan bir namusuzsun
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana avrat düz gitmemek için bir neden var mı
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mahve nin çocuğu senden serefli....
Senin gibi yatırım ortaklığının belasını versin
Sahibi Ka.....attt ne yapalım arkadaşlar ölmeye surune kefen parası olan insallah
Duyuyorsan cevap yaz galip pe.....ki senin gibi hayatım karaktersiz haysiyetsiz bir adam tanımadım maşallah her şey sana mubah
Tepetaklak mezara gidiyor... El fatiha
Mezarina isiyim onun
Kimse yokmuuuuuuu
Metro y o ile ilgili yabancılar alıcı tarafta diye haber yaptılar yok g ö ilk yükseltecegi kagıt dediler adançm eukyo da cirit atayı 1.65 cagrı fiyatı olacaktı ecyt alım satımı metroya gecince ses yok bizmi kacırdık adamlar lot sayıyo gecen sattık aldı yürüdü şimdi aldık düştü kasadaki 21 triılyon para net aktif büyüklük hisse basına 2.23 degeri anşamak mümkünmü bu gidişi 79000 lotla bekliyorum sal 1 lira altına 179000 daha alalım sayın g.ö. denen din tüccarı veya spk belli bi sayıya ulasalım gerekli yerlere müracatda bulunacagız elbet yok öyle içini boşalt şirketi perte ayır
Gün içinde 4-5 kademe kendi satışlarını alıp, insanları yanıltıyorlar. Gün sonuna kadar beklenti oluşturup ky veriyorlar. Ytd
bu hisse eczacı yatırımda iken namusu vardı ahlkı vardı
şimdi ise malum
ahlaksızın daniskasını yapıyor...
Daha birkaç ay önce bu rakamların iki katıydı. Tecrübelerime göre bugün kağıt ile spek ilgilenmez. Ytd
Umutsuz vaka dusmekten baska bisey yok her %5 cikisinda millete m bosaltio ayip ayip
serefsizsin allahın belası
During a downtrend, the market strengthens the bears with a long black candlestick and gaps open on the second one. However, the second candlestick trades within a small range and closes at or near its open. This scenario generally shows the potential for a rally, as many positions have been changed. Confirmation of the trend reversal would be a higher open on the next candlestick.
Bir düşüş trendi sırasında piyasa, uzun bir siyah mum ve ikinci açıklıktaki açıklıklar ile ayıları güçlendirir. Bununla birlikte, ikinci şamdan küçük bir aralık içinde işlem yapar ve açıkta veya yakınında kapanır. Bu senaryo genellikle birçok pozisyon değiştiği için bir ralli için potansiyeli göstermektedir. Trend reversalinin teyidi, bir sonraki mum çubuğunda daha açık olacaktır.
Ralli teyidi mi vermiş mumlar,şamdanlar?hımm..
Gecenin en karanlık anı şafakdan hemen önceki andır..
Mumlar bizim icimize dogrusu ralliye basladi
During an uptrend, the market builds strength on a long white candlestick. The second candlestick trades within a small range and closes at or near its open. This scenario generally shows an erosion of confidence in the current trend. Confirmation of the trend reversal is the black third candlestick. The Evening Doji Star indicator is the fully realized bearish Doji Star pattern.
During an uptrend, the market builds strength on a long white candlestick and gaps up on the second candlestick. However, the second candlestick trades within a small range and closes at or near its open. This scenario generally shows erosion of confidence in the current trend. Confirmation of a trend reversal would be a lower open on the next candle.
ölmüş eşşek gibi mübarek
yok yok inatçı katır...