Hayırdır, ne oldu birden bastılar?
Printable View
Hayırdır, ne oldu birden bastılar?
takibi kesmek lazım
OYAK malı boşaltmış....
https://i.hizliresim.com/f8jVin.png
Arkadaşlar 11,35 maliyetimle ben de 2 aydır bu hissedeyim,şimdiye kadar burda yazmadım.Bu şrf yoksunu spekin ne yaptığını anlayabilen varsa bize de anlatsın lütfen.Arena ile indes arasında kalıp bunu aldım o zaman arena 2ye katladı bu malum.Sanki bugün 2 li dip yaptırmak için bilerek mi aşağı bastılar.Fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.İyi geceler.
Oyak hep akın yazdıgı kalın lotlara verdi yatırım fonu satısı olabilir danısıklı dovus t2de anlarız. Çok zor bir tahta çok çözmek imkansız ne yapacaklarını. Asla tek bu kagıda para baglanmaz ruh hastası eder adamı. Tcell devre yiyene kadar herşey normaldi sonra sapıttı manyak herifler
14,20 altı saatlik ve günlük kapanışlar sıkıntılı görünüyor. 5 gündür hisseyi buralarda süründürüyor bütün teknoloji hisseleri gitti bunun borsada başka şirketleri var spk hepsini kontrol etmekte sıkıntı yaşıyor bu ara birleşme furyası var bunda da bi şeyler olabilir yatırım önerisi değildir
x bilgisayar şirketi tavan kapatmış,piyasa değeri 3 yılda 14 katına çıkmış..
piyasa değeri indes grubun halka açık 3 şirketin piyasa değeri toplamını geçmiş..
ne garip bir borsa..
yine salacak gibi ne kadar salarsan o kadar dağılır mal olğu mal.. hergün aynı film..endeks 1 salsa bu 5 salacak sarmalına döndü..
benim stop çalıştı 15 üstü trendde görüşürüz..
13 küsürlara gelirsende toplarız.
sadece ucuz diye seni beklemek yeter..
bol kazançlar
14.50 üzeri hizlanabilir...ytd
Teknik olarak gördüğüm benden alırsa hızlanır.Benden almazsa süründürür.88 binspor.
Hissede aşağı yön olabileceğini değerlendirmiyorum.Her kademede bıktırma, silkeme derdindeler.Fincan-kulp formasyonunun bozulmayacağını düşünüyorum.Biraz sabır...(al-sat önerisi değildir)
14.4 girdik, ufaktan. Karı görür basarım
Ne dedi sn rex? Haber neydi? Bildiğim kadarıyla 3 aynı işi yapan şirketi birleştiriyor. Başka bişey mi var? Valla armadayı 2 tl den almıştım, arenada 2.5 tl idi. Hatta armada sahipleri ile arena aynı idi. Arenayı hintlilere köstüler, armada 78 tl arena 38 tl bu eşşek 14 tl kar zibillen. Bir arena hele armada olmaz ama bişeyler olur mu olur, olması gerekir. Basacam sn rex, kayıtsız ol
Jantsa'da bunun gibi bezdirme politikası uyguluyordu Kasım 2013'te 33 TL'yi görmüştü sonrasında Şubat 2018'de tekrar 30 TL'yi gördü Mayıs 2018'de 20 TL ye düşmüşken bugün 206 TL'ye gelmiş.Hisseye güveniyorsan kademeli alıma devam bir gün değerini bulur.
Borsada patron kağıtları maalesef böyle ya sabredeceğiz yada satıp çıktıktan sonra yükselişini izleyeceğiz.Buraya yatırdığımız parayı arsa almış gibi unutacağız yada BİST'teki diğer hisselere geçiş yapacağız.Patronun da bir sabrı var... Böyle giderse maçlar seyircisiz oynanmaya başladığında Fenerbahçe protokol trübününde Erol Bey'e müthiş bir tezahürat ve pankartlarla karşılaşma süprizleride yaparız artık.Erol Başkan,İndeks şampiyon....artık tribün ortamında nasıl olursa:)
Değil satış arması artık elektronik cihaz devridaymı azaldı ister istemez. Hele de okullar açılmış veya açılamamış uzaktan eğitim o bu, kar mutlaka artacak, taban 20 tl fiyat veriyorum.ama ben erken çıkarım beyler, bu al sat kısmım, geldik buna konduk.umarım ..k çıkmaz:)
Belliydi çakacağı inatlaşmadan istediğin yerden alış ve satış veriyor bu bakkal teknoloji hissesi değil... ucuzmuş düşüncesi diğerlerinin fiyatına bakınca öyle geliyormuş demekki... stoplar başladı.. 13.70 e değerse bakarız bol kazançlar
Bu hissenin tarzi yükselirken kaplumbağa düşerken deli fişek...
Para kazanmanin ne kadar zor olduğunu gösteren nadir hisselerden....
Sayın habala,
Borsamızın seçim dönemlerinde olumsuz fiyatlanmasını, değer kaybetmesini nasıl açıklayacaksınız....
2002 yılında AKP 'nin iktidara gelmesiyle şahlanan borsayı nasıl açıklayacaksınız....
iktidara yakın şirketlerin olumlu ,uzak olanların olumsuz ayrışmasını nasıl açıklayacaksınız....
Her gün bloomberg HT de trump veya biden iktidarında dow un nasıl bir seyir izleyeceğinin, hatta bizim piyasamıza ve ekonomimize olan etkilerinin nasıl olacağının saatlerce konuşulmasını nasıl açıklayacaksınız....???
Siyaset hem ülkemizde hem dünyada borsalara yön veren en önemli etkenlerden biri olmuştur...
İndes 'in patronu da siyasi görüşüne veya mevcut iktidara göre ülkenin durumunun (CHP seçmeni olarak) çok kötü olduğunu , iyi yönetilmediğini, dış politikada felaketin eşiğinde olduğumuzu, ekonomide krizin kapıda olduğunu vs.. vs.. düşünerek şirketinin fiyatını yükseltmiyor olabilir...
Erken seçim veya iktidar değişikliği bekliyor olabilir....
Siyasi iktidarı beğenmiyor, ülkenin gidişatını iyi görmüyor, mevcut iktidarla ülke ekonomisinin krize girdiğini, borsa endeksinin 500 puana düşeceğini düşünüyor ve şirketini ona göre borsada fiyatlıyor olabilir....
Bunları düşünmek için insanın kafasının güzel olamasına gerek yok....
Bu soyguncu bu kadar olumsuz ise borsadan ciksin biz yatirimcilari oyalamasin o zaman...chp en son iktidar ne zaman olmus ne alaka...17 tl ciktiginda akp yokmuydu...simdi 20 tl olsa ne degisecek...cok saçma sapan bir bakis açisi olmuş...hisse 5 tl den 15 tl ye gelince birsey yok 20 tl olsun bekliyoruz hemen siyaset var su var bu var....
Borsada yüzlerce şirket var her gün tavan yapan yapana bize gelince su bu...yapmayin etmeyin burada yatirimciyi kaziklamaya çalisan hissenin ederine ulasmasina tas koyan bir yavsak var...