Teşekkürler. Vakıfbank Para fonunu aradım ama bulamadım. Tüm fonlar bu sitede yok mu? Yoksa ben mi bulamadım
Printable View
Ykb %22 veriyor eski müşteri , güncel oran alan var mı ?
Sağol memorex sayfayı inceledim. Sanırım bu fon işlem görmüyor artık. Ziraat portföy sayfanın sol tarafında öyle yazıyor. Bir de vakıfbank sayfasında https://www.vakifbank.com.tr/para-pi...px?pageID=1216 şöyle bir fon var. getirisi götürüsü hiç bilgi yok.
860 k eski müşteri
Vakıf ve Halk Portföy Ziraat Portföy altında birleştiler.
Vakıf Portföy Yönetimi A.Ş. nin Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş. bünyesinde birleşmesini müteakip, Sermaye Piyasası Kurulu nun 28/02/2019 tarih ve 12233903-305.01.01-E.3213 sayılı yazısı ile Vakıf Portföy İkinci Para Piyasası Fonu nun, Vakıf Portföy Birinci Para Piyasası Fonu bünyesinde birleştirilmesine ve Vakıf Portföy Birinci Para Piyasası Fonu nun unvanının Ziraat Portföy Vakıfbank Para Piyasası Fonu olarak değiştirilmesine izin verilmiştir.
26 Nisan Cuma 14:30 YABANCILAR 19 NİSAN HAFTASINDA 163 MN $'LIK DİBS SATTI, 64 MN $'LIK HİSSE ALDI
Siz kendinizi ne zannediyorsunuz İlkokul mezunlarını niye hor görüyorsunuz ne demek oy kullanmasınlar . O zaman ayıralım orta çağlardaki gibi insanları işci sınıfı,zengin kısmı,elit kesim falan filan.Adamın oy atdığı partiye kızabilrsin ama oy atma hakkını birey olma hakkını elinden alamazsın Senin için söylenecek tek şey şudur
Mey biter saki kalır. Her renk solar haki kalır. İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır. / Fuzuli
Bu güne uyarlanmış hali ise tahsil cehaleti alır eşeklik baki kalır
İlim hepimize lazım insanların tahsili üzerinden siyaset yapmayın EDEP YAHU EDEP
#özerkİstanbul [emoji106]
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fonları açıkçası pek takip etmiyorum. Sadece benim de iş bankasından küçük harcamalar için 801 kodlu likit fonu alıyorum. Mesele şu yakın zamanda vadem doluyor. Araştırma aşamasına geçtim. Mevduat oranları düşük. Acaba iyi getirisi olan riski olmayan bir fon bulabilir miyim diye araştırma işine girdim. Fon için de en uygun olan sanırım bu fonlar. Memorex takip ettiğim kadarı ile siz de birikiminizi bir ara fonda tutuyordunuz. Bu fonlar bile enflasyonun gerisinde vakıf fon 21,86 mı ne öyle bir getirisi var. En az 24 - 25 bandında olmalı ki eh işte diyelim. İşte bu nedenledir ki azar azar dolara geçiyorum. En azından bir ortalama oluşur. Zarar eteyiz. Bol kazançlar
An itibariyle repo piyasası 3 günlük vadede yıllık 24.20% ile para verebilirsiniz...
Yazmayayım diyorum olmuyor, Akp’li belediyelerde o kadar çok bankamatik memuru varki, bütün Akpli belediyeler yolsuzluk konusunda çöplük gibi, neden İstanbul konusunda bu kadar ısrarlılar, İstanbul’un olağanüstü bir bütçesi var ve tüm belediyeler gibi yolsuzluklara çok açık, yediniz yuttunuz ve doymadınız, ayıptır, yazıktır, tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyen zihniyet ülke yönetebilirmi? Eğer CHP’de kazandığı belediyelerde yolsuzluk yaparsa “sanada yazıklar olsun, sana verdiğim oy haram olsun” derim. Türkiye yolsuzluklar liginde 175 ülke arasında 152. sırada. Böyle bir ülke gelişebilir mi, sosyal hukuk devleti olabilir mi, kültürel gelişimini tamamlayabilir mi?.
5-6 yıldır ne oluyorsa yine aynı şey olacak ezberledik artık dolar çıktıkça çıkacak hergun TL değer kaybetmeye devam edecek MB izleyecek MB e baskı gelecek faiz artırma diye sonra hop faiz artışları gelecek değişen tek şey dolar alanın eli yanar dolar alan yayan kalır cilar artık böyle kelimeler etmiyorlar uzundur .
Bunun edeple ilgisi yok,demokratik değil diyebilirsin ancak .
Bende sana şunu sorarım herşey çokmu demokratik bu dünyada ve ülkede ..?
Zengin sınıfı karar versin demiyorum.Eğitimli kişiler ülkeyi yönetecek kişiye karar versin .Bunun nesi yanlış?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dağdaki çobanla benim oyum bir mi ?
Kim demişti yav bu lafı...Biri demişti seneleeeeeeerrrrr önce...Güzel sarışın bi bayan...:he: Haklı mı çıktı yani şimdi bu kız ? Gelinen noktayı görünce ülkede...
Yav sanki insanlar seçiyor partileri.. Para, basın ve azınlıklar demokrasiyi yönlendiriyor. Genel popülasyonun eğilimi kesinlikle değil.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen yıl katar dan 15 milyar dolar gelmişti noldu o para hiç haber yok çarçur mu edildi yoksa bir köşede duruyor mu bu gidişle dolar çıkıp TL düşüp rezerv eridikce bir 30 milyar dolar isterler ..faiz artirmamak için rezervler tuketilmeye başlandı yine bugün açıklanan rezerv rakamlarına göre hem brüt hem net hem altın rezervlerin de düşüş var ...dolar bilerek yükseltiliyor vatandaş dolar sarsın MB alsın rezervleri artırsın diye ama görünen o ki aksine rezerv daha da eriyor ....hani TL nin cazibesi artilacakti ...TL nin cazibesi olsa millet seviyeye bakmadan dolara mi kaçar .
Islam dinini anlamadiginiz belli
Allah adina yapiliyorsa bir insani oldurebilirsiniz bu gunah degildir
Allah adina bir islem yapmissinizdir siz ona yolsuzluk rusvet yada torpil diyebilirsiniz ama Allah katinda gunah degildir.
Muslumanlari anlamadan yorum yapmaniz cok komik.
Ben bunu bir AKP li milletvekiline sormustum. Bu kadar yolsuzluk rusvet hirsizlik yapiliyor gunah degilmi dedim.
Cevabi su oldu. Garb-i Harp te gunah yoktur Islam adina savasi kazanmak icin hersey mubahtir.
O gun islam dininden ciktigim gundur. 2012 falandi. Bu milletvekili yaninda yardimcisi es cocuk birlikte ABD de bir alisveris merkezinde karsima cikmisti. Apple magazasindan cikarken gordum. Ismini vermeyelim
Yeniden seçim olursa akp İstanbul u kazanamaz şu kadar soylim sırf bu Suriyeliler meselesinden akp İstanbul da 100 binlerce Türkiye genelinde milyon adetlerce oy kaybetmiştir ...ilkokul mezunu diye kimseyi kucumsemeyin millet bazı konularda çok bilinçli akp daha önce oy atan yaşlı yaşlı dedeler nineler bu seçimde oy atmamislar cogunlugunun nedeni Suriyeliler konusu.. parkta çay bahçelerinde sahilde kiminle sohbet ettiysem ...diyorlar ki suriyelilere büyük olanaklar sağlanıyor genç Suriyeliler denize girerken sahillerde parkalarda çekirdek citlarken bizim askerimiz Suriye'de şehit oluyor diyorlar kadin çoluk çocuk yaşlıyı alalim 100 binlerce 18-30 yaş arası Suriyelinin burada ne işi var gitsinlet savassinlar diyorlar kacacaklarina ...vergilerimizle bunları besliyoruz onlar serserilik peşinde diyorlar ....iraklisi pakistanlisi afganistanlisi ipini koparan geliyor ...gidin Sancaktepe Samandıra Sultanbeyli Ümraniye ye uzun uzun yöresel gömleklerin le Afganistan ve pakistanlilar sayarsiniz 10 larca....bunlar ve Suriyeliler ulkerine geri gönderilmeden akp birdaha secim kazanamaz ...büyük oy kaybı yaşadılar bu mesele ile ...
"Bir tas çorbamız varsa bölüşürüz" diyollaaaa Eminanım ve RTE...
Arkadaşlar,aklımdan şöyle bir şey geçiyor.
biliyorsunuz bankalar hoşgeldin faizi olarak 1-2 puan fazla faiz veriyorlar.Fakat cepte para ile bankadan bankaya para taşımak riksli.Webten eft ile iki veya üç banka arasında parayı dolaştırarak daha fazla kazanç elde etmek mümkün diye düşünüyorum.Tabii ücretsiz eft yaptıran bankaları tesbit etmek lağzım.Bu tip işlem yapanınız varmı?Ücretsiz eft olanağı sağlayan bankalar hangileridir bildikleriniz varsa yazarmısınız?
Akp nin suçu yok,
Ben şahsen kızmıyorum Akp ye...
neden mi ?
suç onda değil, ahlaksız ,cahil, menfaatçi,riyakar,hırsız ve soysuz bir halk içersinde yaşıyoruz...
"Aldanma insanların samimiyetine!
Menfaatleri gelir her şeyden önce.
Vaad etmeseydi Allah cenneti;
Ona bile etmezlerdi secde... (Mehmet Akif Ersoy)
Üstad yukarıda ki dizeleri 1 asır önce dillendirdi...
geçerliliğini hala koruyor...
3 rahman din mevcut,
her üç dinin ortak felsefesi Güzel Ahlak...
öldürme
çalma
iftira etme
şirk yapma
dedikodu yapma
yalan söyleme
zina yapma
vesaire vesaire aynı günahları yasaklıyor.
siyasal islam adı altında bir yönetim altındayız peki majör günahlardan hangisinden arındık...
bu yaşadığımız İslamiyet değil....
menfaat çeteleririnin illiyoznudur...
AKP de bunlara yol veriyor diye kızıyoruz zaten...
Başta CHP seçmeni biner merak etmeyin...Ama şu anda güven veriyorlar söylem ve davranışları/aksiyonları ile...
Geleneksel bir ramazan alışverişi yaptım bugün büyük bilindik ultra gros marketlerden 2 sine giderek gecenyila göre ortalama %90 fazla param gitti iyimi ...geçenyil ne aldıysam aynini aldım aynı miktarda ...fiyatları karsilastirdim en dusuk bir gıda ürünü %40 zam görmüş gidasina göre %170 e kadar çıkıyor ..en basitinden 1 paket margarini geçen yıl 1.50_1.80 civarından alırken şimdi 2.70-3.25 aralığından aldım ...dolar çıksa zam dolar inde yine zam elektrik gaz su çıksa zam düşse yine zam ...misal geçenlerde elektrik gaz su %10 ar düşürüldü fiyatlar düştü mü yok aksine bindi üstüne ...ama resmi enflasyon %20
..tabi ya ...herşey bizim ülkede kazık zaten şu yotubda Venezüella da gezen bir eleman var geçen yıl ki videosunda çerez 30 cent 2 litrelik cola 35 cent diyordu ...yani geçen yıl ki dolar TL ye göre çerez 1 TL cola 1.25 TL falan yapıyor ...yahu geçen yıl o çerez ve cola Türkiye de 2.5 ve 4.5 tlydi ....üstelik oraya başka ülkelerden gelirken çerez ve cola Türkiye de üretiliyor ...orada enflasyon %8 milyon bizde %20 ama kazığı yiyen biziz nasıl oluyorsa .
CHP seçimde doğru adaylarla ve dürüst yönetim anlayışı ile bir çok önemli ili kazandı (Bursa benimde içimde yaradır) hata yapma lüksü yok, açıkcası ben de bu adayların ve yönetim kadrolarının yolsuzluk illetine karışacaklarını zannetmiyorum.
Tabloda Eft Ücretleri Mevcut
https://www.hisse.net/topluluk/showt...71#post3401871
Iste bu yuzden benim gibi dolar kazanan insanlar son derece magdur
Her sene geldigimde turkiyeye daha fazla dolar harciyorum. Hele otel ve araba kiralari lokantada yemek dolar cinsinden sapik artiyor.
Bir tek gecen sene tesadufen dolar 7 ye firladiginda turkiyedeydim hafiften rahatladigimi hissettim cunku dolar firlamis ama yerel fiyatlar yerinde kalmisti. Ama o bile yillarin kaybini telafi etmedi cunku eskiyi hatirliyorjm.
Eger dolar 7 yi gecmezse bu yaz turkiyede bana kol gibi girecek
Bu nasil hesaplama. Venezueladaki bir mali dolar ile fiyatlandirip turkiyede karsiligini tl ile belirtip onuda enflasyona baglamissiniz. Dramatik
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya ne olacakti. Yuzde 24 faizi yedirecek kadar keriz miyiz. Sen getir dolarlari 24 faizi al sonra ayni paradan dolarini al git. Tc icin enflasyon vazgwcilmez bir kisir dongudur
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkımızı obeziteden koruyoruz...Daha az yesinler daha sağlıklı olsunlar...AHABER... :he: