İşimiz İsmailin angolaya 2 toma satmasına kaldıysa zokayı yuttuk YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İşimiz İsmailin angolaya 2 toma satmasına kaldıysa zokayı yuttuk YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir hisse hergün mü aynı bk olur. Ulennn gözünü toprak doyursun
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla tek kelime ile rezil bir kağıt. Patron olacak şahsın keyfine kaldık. Sözde savunma sanayi kağıdı, ama gerek fiyat gerekse hareketleri çöpten farksız. 1 tl nin altına düşerse de şaşırmam. Her şeyi beklerim bu kafa yapısından YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketten, hissesinden, patrondan midem bulandı. Devamlı bedelli açıklayıp devamlı zarar yazan kağıttan ne beklenir ki? Yatırımcı düşmanı istikrarsız çöp statüsünde bir kağıt nazarımda. Maalesef zarardayım ve satmaya elim gitmiyor
Katmercilerin sözleşmeleri dövizle, maliyetleri TL ile. Son bedelliden sonra borçlarının bir kısmını erken kapatıp yükünü hafifletti. (Bknz şirket haberleri) Mali pozisyonunu güçlendirdi. Tamamlanacak sözleşmelerle birlikte bu fiyatları görmek hayal olacak. Yeni sözleşmeler gelirse artık gerisini siz tahmin edin.
Yatırım tavsiyesi değildir.
haklısınız..Borçların çoğu eur cinsinden olduğu için erken kapatmaları vadesi gelen borçlara açaısından büyük avantaj oldu.Dediğiniz gibi almış olduğu siparişler döviz bazında tahsil edileceği için sadece borç kısmına bakmamak lazım.Bedelliden sonra biraz fazla düştü birtek o kısmı biraz şüpheli.Belki de bezdirme amaçlı bir hareket.Bekleyeceğiz bakalım mevlam neylerse güzel eyler.
bilançoyu bi görelim sonrasına bakarız
YENİ GELEN HABER . OLUMLU OLMASI LAZIM AMA HALA İLGİ AZ. BEKLEMEYE DEVAM.
Şirketimizin 14.10.2021 tarihinde yapmış olduğu KAP bildiriminde; Finansal kuruluşlara 14.493.975,27 €, 630.908,66 $ ve 9.342.645,53 TL olmak üzere toplam 158.707.672,47 TL. erken ödeme gerçekleştirildiği bildirilmişti.
Şirketimizin döviz açık pozisyonunun azaltılması amacıyla finansal kuruluşlara olan toplam 11.638.810 € borcu ortalama 10.79 TL. kuruyla ve 1.043.533 $ borcu da ortalama 9.60 TL. kuruyla %20 yıllık faiz oranıyla Türk Lirası cinsine çevrilmiştir.
Finansal kuruluşlara bugün itibariyle yabancı para birimi cinsinden güncel borçlarımız toplam 31.407.608 € ve 376.138 $ olarak sürdürülmekte olup 2024 yılının ilk çeyrek sonuna kadar şirketimizin finansal kuruluşlara döviz cinsinden herhangi bir yükümlülüğü bulunmamaktadır.
şu an itibariyle borcunu sıfırlamak istese sanırım 500 milyon tl gerekiyor...
23 eylülden beri 1,37 geçemiyor. Tam bir ay oldu. Endeks bu arada 1,500 geçti. Ancak kapanışı 1,37 üstü yaparsa olumlu olur.
Sadece Kenya sözleşmesi 91 milyon dolar. Daha önceki sözleşmeler 40 milyon euro civarındaydı. Problem yok. Borç yiğidin kamçısıdır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
6 milyon dolarlık bir sözleşme daha açıklandı. Bakalım ne olacak?
Yatırım tavsiyesi değildir
Endeks 1,600 üstüne çıktı. Bu daha ara direnç 1,47 sonraki direnç 1,52 geçemedi. Ortada hala bilanço yok. Büyük ihtimalle pek iyi gelmeyecek. Ama 2022 yılı içinde yapacağı ihracatı düşününce bu fiyatlarda olması da ilginç. Ama maalesef patron şirketleri hep aynı. Istedikleri zaman gidiyor istemedikleri zaman borsa uçsa bile aynı yerinde saymaya devam.
Vatandaşlar biraz daha dökülsünler ondan sonra hareket başlar... Uzun vadeli yatırımcı yok, maalesef. İnsanlar bugün küçük de olsa yarının bir çeşit Otokar hissesinde olduğunu bilse hareketler başka türlü olur. Gelecek vizyonu önemli...
Yine zarar açıklamış bu doymaz soysuzlar
Bedelli yapa yapa milletin mk lar. Bu kadar bedelliye, alınan ihalelere rağmen bilanço yine berbat. Yaw nasıl bir yerli ve milli düşmenin içindeyiz
Gelecek diye diye ömrümüz bitti bitecek.Gerek yönetim anlayışı, gerek yatırımcılarına bakış açısı gerekse profesyonellik anlamında Koç grubunun Otokarı ile karşılaştırma nezaketini göstermişsiniz ama daha çok fırın ekmek yemeleri gerek.Mesela gözlerimizi kapatalım düşünelim.Zararı unuttuk, şirketimiz kar açıklamış ve o sene temettü dağıtma kararı alıyor.Önce bu günü bir göstersinler yeter.
Sanki bir tek katmer zarar açıkladı seans başı 1,46 dan 1,39'a kadar hemen verdiler. şu an 1,42. %3 eksi.
3 defa bedelli yap, dünyanın ihalesini al ve zarar açıkla. Böyle üçkağıt yapanı azdır. Bunlar tam mokoko cuymuşYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaw her defasında da aynı kepazelik mi olur. Şirket şirket değil bataklık. Bedelli yapa yapa milletin iflahını gevretti açgözlüler
29 ocak 2021 tarihinde 40 milyon euro afrika ülkesine ihracat haberi
29 temmuz 2022 tarihinde 91.4 milyon dolar kenya ihracat haberi
1 kasım 2022 tarihinde bir afrika ülkesine 6,3 milyon dolar ihracat haberi
ayrıca geçen sene ve bu sene bedelli.
Tüm ihracat tutarı sermayesinin 2 katı kadar neredeyse .
Ama sonuç zarar ve sahipsiz bir hisse.
91,4 milyon dolarlık ihracatı 2022'de yapacağını açıklamıştı. O bile 2022'de bilançoyu düzeltir ama bunlar yine zarar açıklar.
Devleti arkasına alıp milleti s..... kafa yapısı ile yönetiliyor. Hesap soran yok nasıl olsa? Hep kasa kazanır kumar mentalitesine sahipYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de siyasi kimliğiniz var, utanın beeeee
Endeks yalnızca %0,3 eksi bu devre kesti %5
Yapılan tam bir kepazelik. Yaparsa bunlar yaparYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 aylık bilançoda zarar yazdı diye herkes tepki gösteriyor. Ama bilançoya dikkatli bakılırsa gidişat olumluya dönmüş görünüyor. 6 aya göre toplam zarar azalmış, yani son üç ayı karla kapatmış, toplam borçlar azalmış, ciro artmaya devam ediyor. Sözleşmeler tamamlanıp tahsilatlar yapıldıkça tablo daha olumlu bir görünüm alacaktır. Karamsar olmaya gerek yok, sabırlı olmak gerek.
Hocam endeks kaç olmuş, bu fiyatlar nedir yaw? Üstelik geçmişte 3 bedelli yapıp yatırımcıyı mağdur etmiş. Patron patron gibi olsa durum düzelir derim de, adamın niyeti bariz bozukYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mutluluk nedir tarifini yapın deseler; mesela yerli ve milli bir şirket kurup borsaya açılırdım..Siyasetin nimetlerinden faydalanmak için de hemen partili bir şirket yönetim anlayışını benimserdim.Millet beni ilgilendirmez her sene bedelliyi yapıştırırdım hem de öyle cüzi değil kallavi oranlı bedelliler..Arada güzel haberlerle devam ederdim yoluma..Baktım hisseler iyi prim yapmış yüksekten satardım kendi paylarımı..Sonrasını alan satan düşünsün.Bu döngüyü hep devam ettirirdim.Partiliyiz ya sonuçta durmak yok yola devam diye gönderdim mi mesajları değmeyin keyfime.Yaparsak biz yaparız çünkü.Hee bu kadar zarar eden olursa mutlaka saydıran söylenen çıkacakatır.O zamanda kapadım mıydı mesajları yoruma benden mutlusu olmaz...
Yabancılar çok çok daha insaflıdır bu yerli ve milli geçinen zatlardan. Umarım yakın vadede 4.bedelliyi de yapmaz bu yerliler. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaw nasıl bir çöplüğe düştük. Endeks rekorlar kırarken bu cenabet geri sarıyor. Yuhhhh size
Yürü be Katmerciler... Kim tutar seni...
Tavan mıYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha geçen hafta 1,52 görmüş hisse, 1640 endekste 1,45 gördü diye sevinir olduk. Bu arada bıst 30 hisseleri %40 ile %80 arasında prim yaptılar.
Dün akşama kadar tek fiyat 1,41 işlem görüp sonra 1,46 kadar aldılar. Bugün de 1,44 işlem görüyor bakalım seans sonuna doğru ne yapacak (1,49) olur mu?
Bunların o... olduğunu unutmuşsun sn hocam. Günü en düşükten kapatacak birazdan YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
E deks olmuş 1700, bu hala 1.50 altında sürünüyor. Valla ne sıkıntılı bir kağıtmış mk