Gene sinirlendirmişiz patronun elemanını.. satmıyoruz diye kızıyor.. mahvedecem sizi diyor.. göreceksiniz diyor..ne yapsak ki ? versek gökdelen dikecek. vermesek süründürürüm sizi diyor.. napsak ? napsak?
Printable View
Gene sinirlendirmişiz patronun elemanını.. satmıyoruz diye kızıyor.. mahvedecem sizi diyor.. göreceksiniz diyor..ne yapsak ki ? versek gökdelen dikecek. vermesek süründürürüm sizi diyor.. napsak ? napsak?
Babacığım al 1.61 al hemen yaptım senin için 😉
mondiden önceki temettülere baktım.eğer mondi tireyi almamış olsaydı tire 13 yılda minumum 83 kuruş maksimum 2.30 tl temettü verecekmiş.sadece bir istatislik.isteyen baksın hesaplasın..:rules::rules::rules::rules::rules::pl c::plc:..y.t.d.
1.54 den alacağım...Şunun şurasında ne kaldı ki? Ben sabırlı adamım beklerim...
Hadi çok bekletme beni [emoji23][emoji23][emoji23]
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu patron falan yok bu hisse de, öyle olsa bu fiyatları bulmuş piyasada lot birakmaz,daha once hangi fiyatlardan aliyordu da,bu fiyatı mı begenmiyor almak için,hisse ortalik malı olmuş gelen vuruyor giden vuruyor
Adamlar 70 milyon islem yaptırdı,toplam100k mal almadı,patron hisse filan toplamiyor,takaslarda da öyle birşey yok,patronlar hissede aktif olsa fiyatlar böyle mi olur
Tirede bugünkü işlemler.
1.60 baskı için 200 k satış koyup,1.59 a lambalama yapan okumuş çocuklar...
https://resmim.net/f/9NxGAw.png
Koca hisse çoluk çocuğun oyuncağı olmuş amk.
Bu adamların şikayetleri kaale almamasının ve 2007 den beri istediği gibi at oynatmasının nedeni ne olabilir diye düşünüyorum aklıma şu hususlar geliyor..
1-şirket yabancı olduğundan, devlet aman yabancıyı ürkütmeyelim diye göz yumuyor ve bunu bilen yabancı keyfine göre hareket ediyor olabilir.
2-şirket yasadaki yabancı iştirakli ilişkiler ve muhasebel boşlukları iyi biliyor ve değerlendiriyor olabilir.
3-şirket ilgili kurumdaki denetçileri bağlamış ve kendilerine sıkıntı çıkarmıyacaklarından emin olabilir..
Uzman bir arkadaş bu düşüncelerimi yorumlarsa sevinirim..
1.50 gösterme niyetindeler heralde zaten bilerek kademeleri boş bıraktılar onların işi bu neyi fiyatlamak isterseler oraya getirirler bu çakallar..1.61 altı olursa eğer 1.54 1.50 beklenilebilir....
asla...ytd....!!!!
işlem hacmi dusuk olsa da 1.60 altı iyi olmadı. 1.57' den tepki bekliyorum. kytd
bari alış falan girmeyinde dipten alalım...y.t.d.
Patron çıldırdı...!!!
Hadi 1.50 ye az kaldı bekliyorum...
1.79 dan 1.59 a 20 kademe,ne güzel düştün be ,niye çıktın niye düştün,bu işten kim kazançlı çıkıyor anlamıyorum,ne salakça fiyatlama yapıyor bu adiler
Düşen kılıç tutulmaz derler...Endeks muhtemelen 95 bin seviyesine kadar geri gelecek...Yeni bir alım şu andan itibaren bence anlamsız olur...1,54 de olur...Hatta tekrar 1,35 meydan okuma seviyesine geri gelebilir...Kendi çalıp oynasın...Çok düşürse alır %10-15 üstüne veririm...Ne zaman gitmek isterse zaten hedef fiyatlı lotlar zaten mevcut...Spek kendi kararını verecek...
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Bu saatten sonrada durup dururken çıkmaz bir mantığı yok çıksın diye,onların mantığında sadece ölü seviyesinden işlem yapmasıdır....mondiden kapa haber bildirmesi gerek alış piyasa yapıcılığı gibi bazı haberler,hisse hareket yapsın diye yada bilançoyu bekliyeceğiz 1.5 ay gibi anca bir hareket olsun beklenti gibi şeyler...yoksa mantıksız düşen hisse mantıksız çıkmıyorsa başka ne olabilirki çıksın diye.....bunların hepsi çoşkunun çocuklarıdır herşey beklenir babacığım....!!!!!
1.35 şun düşünmek hayal ilk hedef 1.54 1.50 2 defa buradan hareket yapmıştı....1.80 1.97 2.27 2.54 2.71 hareketlerini......😉
Sadece birşeyler karaladım asla ytd...!!!!!!
Bu hissede mantık olsaydı eğer hisse değeri buralarda asla olmazdı...1 $ alınmış ve okadar yapılan yapılanmalarda bile şirket tamami ile yenilenmiş okadar zararlardan kaara geçmiş ve okadar malı kaçırdıkları halde yurt dışına nerden nereye gelmiş şirket vb....demekki mantıklıda çıkmıyor çıkarmıyorlar hisseyi bilerek bilinçli olarak süründürmek istiyorlar...!!!!!
Burda arkadaşlara hep söylüyorum büyük hayalleri bırakın gerçeklere odaklanın şikayetlerimizi yapalım diye heryere fakat ne hikmetse yapmak istemeyen çok arkadaş var birşey çıkmaz gibi düşünen çok arkadaş var...
Farzi misal Resmen tecavüz ediliyoruz ve bizler diyoruzki varsın olsun zevk alalım diyenlerimiz çok.....
Yoksa bu tecavüz hep devam eder elin gavuru düdüklemeyi çok seviyor bizde zevk almasını...
Asla ytd....!!!!
1.35-1.40 aralığına mutlaka gelecektir. Bunu kendince meydan okuma sayıyor....!!! Bunu da herhangi bir gün seansın ilk dakikalarında hacimsiz (kendi alışlarına) olsa bile yapacaklar.
Endeksin düşüşü ve siyasi alanda hareketlilik buna cesaret verecektir. Bu noktalardan biz de nasibimizde ne varsa bu arada almış olacağız...Sonra emanetini ilk fırsatta geri veririz...
''Bu lavuk bu güne kadar meydanı boş bulmuş'' Haa alınan olmuyor değil mi? :):):)
Alka'nın eski speği...Bence...
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes bir rakam söylüyor bari bende geri kalmiyayim bende 1.14 bekliyorum gelirse sermayeyi kediye bağlayacağım.Hadi gel titrek elmi yaman beymi yaman
0.9 lara bile gelebilir,zarar açıklamaya devam etsin
evetttt bence de 1.40 - 1.70 trade sezonu açılmış bulunmaktadır ve sanırım 6 ay 1 sene civarı süründürmeye devam eder.
Danışmanlık ve lisans maskesi altında Devletten Vergi kaçırıyorlar
Yatırımcının haklarını çalıyorlar
Cimer e böyle yazalım
Cimer %100 ilgilenir bu işle
Forumdaki 10 kişi yazsa yeter
yazalım diyen çok kaç kişi yazdı şikayet etti acaba, ben şikayet ettim , edenler kimler dedin mi tık yok. atmak tutmak bedava ,buraya yazana kadar tek tuşla yazabilirsiniz, hemde her yere ulaşabilirsiniz. birlik olursa bir şeyler olur elbet. endeks çok geri gelmez bence 98700 olabilir, bizim hamsi 1.50 zaten geliyorum diyor, belki fırsat bilip 1.45 e gelir. bunu kimse bilemez, zaten kendi kendine çalıp oynuyor bunda bir sorun yok. kendi alıp satıyor zaten. bizede izlemek kalıyor, ne yaparsa yapsın bence satmıyor alıyor 1 yıldır alanda kendiydi satan değil satmak gibi bir derdi yok kendisi bal gibi alıcı, istese 3-5-10-20 vs.vs. tl. kadar herkesin senedini alır. burada ben dahil kimseyi bırakmaz.
unutmayın ki alan kendisidir. herkesin bir satma hedefi var, belli ki herkes bıkmış 2 üstünü bekliyor. ben dahil herkese 2 üstünde kilitlemiş. ama niyeti yok. artı 1500-2000 puan yukarı açılabilir borsa.
şahsi fikirim olup ytd. değildir.
Twitter da şirketi araştırıyım diyorum. tire yazıyorum hep eskort kız reklamları çıkıyor bu şirketten hayır mı gelir.
1355 artı açtı. tire döner herhalde. burlardan kimse vermez o ise alırım belki diye bekliyor. sansar. zamanı geldiğinde bal gibi alacaktır. çünkü kendi de biliyor ucuz olduğunu. 106-114-120 ve üstü 165000 endekse kadar önü açık.
ytd. değildir.
Bugün de eksi yapar tirecimiz
Endeksle yukselirken hiç alakası yoktur,amaaa düşerken çok güzel düşer en önde amk
Tühhhhh Allah belanızı versin,bu kadar adilik olmaz be
endeks artık düşmez haftalık 103 üzeri kapanışa gidiyor, sıkıntı yok. 103 üstü güzel olur. o da 2 üstü olur, herkes alırmı satarmı bilemem. beklenen yere gelecektir.
ytd. değildir.
Bugün 1.61 ve üstü kapatsa bari şükür edeceğiz 1.61 altı tehlikeli bana göre....saçma sapan hareketler bunlar mondi bu herşey normaldir....
Asla ytd.....!!!
ekonomi sitelerine bile yazıyorum.mondiye geçmeden önce heryıl temettü veren şirketti .mondiden sonra 13 yıl zırnık yok diye...lütfen bilgi verin aydınlatın diye rica ediyorum.çünkü bu bir hastalık .borsaya bulaşırsa kimse diğer kağıtları almaz.bist 30 dışına çıkmaz..gerçekten böyle şirketlerin bist e de çok zararı oluyor....y.t.d.
Bence patronun şeyinde bile değıl şirketin borsadaki fiatı.Çünkü o tombul parmak düğmeye bastımı istediği fiata 15 günde getirir.Tabi o parmağı bizlere atmazsa.
önce 2.70 den neden getirdi buraya mal çıkmak için mi, hayır. Çünkü satan kendisi amacı mal çıkmak değil, mal çıkmak isteyen yukarıda tutar malını çıkar. füze gibi getirmek sadece tuzak. burdan alan kendisi mal çıkmak gibi niyeti yok, sadece ucuz almak için buraya getirdi, onun umurunda değil 1-2-3 olmuş her kademeden alır. çünkü 1 dolardan almış adam bu fiyattan satıyormu sizce. bence yine hayır. almaya devam ediyor. çıkarmak istese 1-2-3 kimsede mal bırakmaz bununda farkında.
ben o kadar aptal olduklarını sanmıyorum bunların. bunlar alıcı hemde her kademeden alıyorlar, almaya da devam edeceklerdir.
yada bunlara galip gibi bir spek lazım. metroyu sessizce 70 krş. tan 2 tl. yaptı. ileride 4-5 çakacak. hazırlık yapıyor.
Bunlar istese galibin yaptığını yapamaz mı , tabiki yapar. bekleyelim bakalım. kim galip. dövüşsünler-dursunlar. Şarkısı var. VITTIR-VIZIK ADAMLAR, DİNLEYİN.
ytd. değildir.