aferin sana aşağı devre kesmeyi başarmışsın
valla helal olsun.
Printable View
aferin sana aşağı devre kesmeyi başarmışsın
valla helal olsun.
Tum gyo lar oyle endeksle gumlediler, torunlara ozgu degil malesef
Sent from my iPhone using hisse.net
yıllardır canım burnuma gelmiş
ne olur böyle polyanna yorumlar yapmayın
tüm gyolar aynı falan diye
ucuz pahalı değerlemesi yapmadan
bunların batığı var
dolandırıcısı var
var oğlu var.
Endeksle dogrusal bir korelasyon sergiliyor diyebiliriz
yabancıdan deli satış yiyor
ama ben bu kelepir fiyatlardan satmam
bir dünya batık firma verdiklerinden fazlasını bile aldılar
bunda problem yok bence.
https://uzmanpara.milliyet.com.tr/hi...-analiz/TRGYO/
ema'yı, sma'yı, boolingeri, macd'yi seçin
bakın ne görüyorsunuz?
K Oranı2,70 Piyasa Değ. / Defter Değ.0,28 Dibe Uzaklık **56,00% *YıllıkPiyasa Değeri(USD)334.716.064 Piyasa Değeri(TL)2.340.000.000 Özsermaye(TL)*8.478.946.000 Sermaye(TL)1.000.000.000 Net Kar(TL)865.662.000 Dönem:** 2019
tabi bu verilere de bakın
diğer gyo'lara da bakın.
url]http://www.haber7.com/guncel/haber/2968664-birlik-projesi-hayata-geciyor[/url]
https://www.haberturk.com/birlik-pro...caklar-2662622
kızlarımla gurur duyuyorum
çok güzel hareketlerin öncüleri.
ete kemiğe bürünmeden paylaşmak istemedim
ist valiliğinden takdir ve destek vaadi gelince paylaşayım dedim.
toprağım sen başka başlıklara pek gelmezsin buradan da paylaşayım.
Şuan gayrimenkul sektörü kötürüm durumda Sektörün pozitifleşmesi ve projelerde unite satışların yükselmesi ancak Gyo hisselerinde reel bir beklenti oluşturabilir.
Mevcut durumda bir çok gyo şirketinin finans borcları ve devam eden proje maliyetlerini karşılaması çok zor. Bu maliyetlerin bedelli sernaye artışlarından karşılama yoluna gidilmesi endişesi ile piyasa gyo hisselerine soğuk....
Defter değerlerine göre çok ucuz kalmış hisselerin biraz yükselmesi herzaman olasılıklı elbette ama yüksek bir primlenme mevcut sektörel koşullar içinde doğal değil. Tabi piyasa simsarları hisseleri toplamış ve kucaklara dökmek için için yukarı taşırlarsa, o ayrı bir durum....
Gıda, sağlık ve teknoloji dışında kötürüm olmayan sektör mü kaldı?
onlarda fezaya gittiler hak etmedikleri fiyatlarda bence
gyo sektörü o kadar da kötü değil ilk 3 ay ev satışlarına bakınca
bundan sonrada önü açılacaktır çok az kaldı
önce avm'lerin açılışlarında ufak bir hareket olur
ev fiyatları da yükseliş trendinde
düşük olan faiz oranları da ev satışlarını hızlandırır
vatandaş nihayetinde birikimleriyle gayri menkul sahibi olmak ister
dövzde altında zirve yapıldığı kanaati oluştuğunda o paranın gideceği yer gayri menkuldur ev dir
parası olan çoluğuna , çocuğuna, torununa da ev almak ister
sabit kira gelirinin olmasını da ister vs vs.
vatandaş da para yok değil
DTH'ler ve 200 milyar dolar üzerinde
250 milyar dolar karşılığı altının varlığı da bunu söylüyor bana! ben bunu çıkarıyorum.
nasib olsaydı becere bilseydim
yapacağım şey
her çocuğuma bir ev almak olurdu bu kadar net.
endeksdeki dipte yaptığım yanlış teknoloji ve gıdayı bu kadar erkenden ve abartılı fiyatlayacağını ön görememekti maalesef kısa vade de büyük fırsat kaçtı.
Bir hissenin tekniğini ve zamanını bu kadar göstere göstere hazırlarlar mı bilemedim.
hani şu yıllık cirolarının ve öz sermayelerinin bilmem kaç katına götürülen firmalar var ya
bırakın karı
o fiyatlara saldıranlar beter olsunlar
çünkü ben bunu her fırsatta yeterince dile getirdim.
Sn.kitapci 34,
Şu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Net Yabancı Para Pozisyonu -2.026.929.000
https://www.ensonhaber.com/gundem/be...rihi-aciklandi
güzel günler yakın
Bahsedilen 2 milyar TL yabanci para biriminde eksi bakiye onemlidir elbette
Firmalarin buyuklugu yahut ihtisami insanlari hep "bunlara bir sey olmaz" diye dusunme algisina sokar , ama oyle degildir
Suanda ulkedeki asiri kur artisinij yegane sebebi rezervlerin kritik seviyenin altinda oldugunun piyasalarca biliniyor olmasi
Ayni sekilde bu ulkesel risk, o ulkenin sirketlerinin de benzer sorunu varsa bir carpan etkisi ile negatif firtina yaratacaktir
Cok uzatmak istemiyorum ama gyo lar kazanci yavas ama birikmis borcu veya bu sirket icin soylemiyorum ama negatif sermayesi basa bela kurumlardir , ve bu tip sirketleri degerlerken en basta kisa vadeli borclara ve convertible baslica 4-5 para birimindeki net durumlarina bakariz
Sonra isletme sermayesi, kredi varlik orani gibi seylere gecilir. Bu yuzden arkadas yanlis anlamasin ama boyle sokak agziyla "koskoca sirket icin devede kulak.." gibi halk deyimleri ile sirket analizi yapilmaz ve soruna cevap vermis olayim, bahsettigin satir gayet onemlidir
Asgari ücretli bir vatandaşa 20.000 lira borç altından kalkamayacağı yüktür altında kalır
10. 000 dolar maaşla çalışan bir üst düzey yöneticiye
100.000 dolar borç ona hiç bi şeydir
bunu bilir bunu söylerim
reel hayattan.
Onlar icin iyi bir sey dedigimi gordunuz mu ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirket degerlemesi kisilerin gunluk alisilagelmis hayatlariyla paralel degildir
Bahsettigim rasyolar tum sirketler icin birincil hayati rakamlardir . Lutfen artik borsadaki fiyat belirlemelerin fiyat kazanc veya piyasa degeri defter degeri kiyaslamalariyla olusmadigini ozumseyin
Spekulatif indirme cikarmalar birinci etkendir ama normal mecrasindaki sirketleri boyle etkenler olmadan degerlendirirken de kisa vadeli borclari, kur ve kredi risklerini diger rakamlara yediremezsiniz, ayri ayri ele almaniz elzemdir
Ayrica verilen ornek de basli basina hatali ve eksik. Bir insanin ortalama 1 senelik kazancina esit bir borc stogu demek iflas manasina gelir . Muaccel yani odemesi gelmis bir borc sadece kazanc ile cevrilecekse 1/8 gibi bir oran kabul edile bilir mi allah askina
Senin 5 bin lira yani ortalama bir maasin varken 50 bin lira vadesi gelmis kredi karti borcun birikmis olsa "benim icin hic bir sey.." der misin .. lutfen ya biraz mantik
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok sizinle anlaşamayacağız!
uzatmayalım
herkes kendi kararını verir
varsa bir bedel bedelini öder
ödülü varsa onu da alır.
arkadaşım, bu kadar kötü durumdaysa niçin buradasını anlayamıyorum. varsa kriterlerinize uygun hisse alın kazanın gözü olanın gözü çıksın. kimse zorla mal aldırmıyor. hisseye karşı bu hırs niye? malınız varsa niçin aldınız,yoksa niçin burada vakit harcıyorsunuz?
Bu başlığı şu anda 16 kişi okumaktadır. (6 üye ve 10 ziyaretçi)
kuluçka, hipertansiyon, izci, kartal8074, kartal_1903, kitapci34
hayırdır bu saatte :)
teknik olgunlaştı toprağım, teknikçilerde damlar yakındır.
https://uzmanpara.milliyet.com.tr/hi...-analiz/TRGYO/
ema, sma, bollingeri bi daha seçip bakın, dalında olgunlaştı, kendiliğinden yere düşecek.
hani şu dini bilgilerden bi haberler demiş ya?
şu teravih de hep ramazan'a denk geliyor:)
bizim tekniği de nasıl ayarladılarsa avm açılışlarının arefesine ayarladılar.
evet harika olmuş. dış piyasalara takılmaz inşallah dirilişimiz diyecemde abd de toparladı. yarın avrupalar çok kötü açılmazsa hayırlı olsun.
Takas
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düne dair son tesbitimizi yapalım
yabancı uzun zamandır satışta idi
Dün alışta idi
meri teyze kime aldıysa artık.
tekkeyi bekleyen çorbayı içiyor :) bugün 2 kez al-satla maliyet 8 kademe daha iyileşti. hayırlısı bakalım.