Her ne kadar bu sitede yeniden kayıt olmuşsam bu senet ile ilgim 1999 dan beri devam ediyor.
Printable View
Bu çıkışın sert düşüşü olursa belki alınabilir .
Verileri iyi gibi duruyor . 6 aylık bilanço kötü gelse de fark etmez .
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ffb9b79d0e.jpg
Herkese yetecek pasta var [emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akşama brüt takas gelmesinde pasta senin olsun
84 den çıktım bosch a takıldığı belli oldu .. kendi hareketi değildi sanırım.. hayaller yarım kaldı. Neyse aldığımıza şükredeceğiz. ytd
Boş verin onu bunu yarın tavan yapar mı😀😀
Burada para dağıtmıyorlar malesef. Yıllarca bekleyen balina fırsatını bulup satışa geçti. Zirvede hacimli satış yedi. Burası uzun vadedir, vur kaç herkesin harcı değildir.
fmizp ben sonuna kadar seninle beraber koşmaya devam edeceğim yürürsende yinede yürüyecem yeni arkadaşlarada sabır ver sabahlarıda yeni arkadaşlar yürek yesinler yoksa ekrana bakmasınlar yoksa yürekleri dayanmaz hayat tehlike ytd
Üzülmeyin, takılmayın syn umut0109...
Forumun en eski birkaç kişisinden biriyim. Yıllar içinde çok iniş çıkışlar gördük. Küçük tatlı atışmalar haricinde bu topicin seviyesi hiç düşmedi.
Yeni arkadaşların çoğunluğu pistonu yeni tanıdığı için sinir harbinde girmişler. Ve maalesef ortamı gerecek şekilde hırçın yazılar var.
Seviyenin eski güzelliği ile devam etmesi dileğiyle: özellikle eskilere selam olsun.
Herkes mutlumu.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekmek bulamayan a pasta verin .
Gelen giden mallanıyor heralde.
Üçüncü postaya kalktılar.
Haftalıkta iş yatırım 83 bin artıda gözüküyor. İki gündede 80 üstü maliyetle bir 80 bin daha almış gözüküyor. Spek işi değilse bu hisse burada kalmaz. Yok spek kendine satıyorsa malı ky. ya aktardılar demektir. Dikkatli olmakta fayda var. İşin garibi bürüt takasa girmiyor hisse.
Her yukarı atak itinayla durduruluyor. Bürüt takasa girmemek için uğraşıyorlar anlaşılan.
Piyasanın tahtaya ilgisi '0'
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Can sıktı sabah tekrar vedalaştık.
Biz ayrıldık tavana kitlemiş. Kalanlara hayırlı olsun
Bundan sonraki yükselişlerde alım fırsatı çok vereceğini düşünmüyorum. Tavanları saymaya başlayabiliriz.
Herkese selam Tenneco nun diğer %42,5 luk hissetide istediği yada aldığı yönünde bilgisi olan var mı?
Brüt takas geldi, görüşleriniz nedir?
Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında MAALT.E, FMIZP.E ve ULAS.E paylarında 29/07/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 12/08/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
Brüt iyidir.
Hala FMIZP taşımaya devam mı
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 maliyetle vardı ben de 30 verdim çok sevinmiştim ne olmuş öyle 100 TL maşallah eski arkadaşlar dan bı Umut bey bir de Gönlüm var tebrik ediyorum sizleri saygılar
Evet hala buradayım aynı miktarla yola devam. Hayırlısı diyelim bakalım gittiğiyere kadar. Ama ilginç olan kağıdı çok iyi tanıdıklarını söyleyenler sattı gitti?
15 maliyetle vardı ben de 30 verdim çok sevinmiştim ne olmuş öyle 100 TL maşallah eski arkadaşlar dan bı Umut bey bir de Gönlüm var tebrik ediyorum sizleri saygılar
Sizi eleştirmek için kesinlikle söylemiyorum sizin hala FMIZP olmanız gerçekten saygı değer ama ben artık bir yerden sonra karın realize edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bol kazançlar dilerim
Gercekten helal olsun. Bende 13 maliyetli kagıtları 36 dan verdim:( egeen olacak diyip 3 sene tutup satmak. Nasip olmayınca olmuyor
QUOTE=Umut0109;4631746]Haklısınız ama bunun için hedefime ulaşması gerekli.
.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]