Sen hala almamışsındır , seni bekliyor [emoji6]
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Printable View
Bu kaçıncı 218 den dönmesi sayısını unuttum...yukarısı yok diyorlar gidérse kafalarına çok mal çakacaklar ...biz boyle iyiyiz.ytd
Deraszade arkadaşlar,
yeni bir halka arz var, katılmayı düşünüyorum.
ne dersiniz, tavsiye eder misiniz [emoji849][emoji849]
it is the average of five people in the human environment..
Kimin yaptığı onemli...son üç halka arzdan en kötüsü deras natan enerji en son yapıldı 580 den şimdi 950 deresi yapanlar utansın milletin ahını aldılar insanları kandırarak....ytd
Tam baş belası bu hisse..
Borcu yıktı ky ye...
Ne insanımsılar var şu memlekette, illa “sadece patrona değil bana da sövün “ diyor. Tabii ki hatrı kalmasın, ona da gereğini yapıyorum. Milletin canı burnunda , anlamadıysan. Yuh daha neler...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dün millete 2,14 ortalama ile verdi, bugün göstermelik 1 lot işlem 2,14 ten. Üstüne çıkmak isteseydim dün satmazdım diyor yani.
Kap haberi var gene açıklama yapmışlar. Birşey değişirmi bilemedim.
Ben kapta birşey görmedim ama onemli degil biz verdik artık onu açılır ve gider inşallah kimse zarar etmez beni çok yordular ama zararsız çıktım...ytd
Bizi geçen hafta döktüler ,alana satana kar edene hayır getirsin inşallah, bizi 3 aydır sadece üzdü...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Bugünkü hacim, halka arz gününden bu yana en yüksek hacim mi?
Bugün yine mala bağladı. Çıktığı yerde birtürlü kalamıyor.
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıkartmamak için elinden geleni yapıyor. Endeksin Yükselişe katılmicak.
Böylesine adi böyle ŞEREFSİZ hissenin patronu olabilmek , nasıl bir soysuza denk geldik? Nasıl bir kansızlık buna sebep olmak, göz yummak ve burdan eve ekmek götürebilmek. Kanınızda boğulun...
Yavaş yavaş satarak aşağı çekiyor.
Yuhhh, sanki 2.80 i kırcak. Takılmış yine 2.45.
50 milyon sermaye ile desa 1.5 milyon lota devre kesiyor, bizimki yarı sermayede çekmiş beş milyon lot 4 kademe için. Birinden birinde bir terslik var.
https://i.hizliresim.com/Rgz9mG.png
halka azdan alanların çoğu sattı zarar etti.umarım satmayıp tutanlar kalmıştır azda olsa...kumarcılar gelmiş nereye götürür bilmem ama kağıt birdefa güveni kaybetti ...ytd
Arzdan bu güne takas bakabilirmisiniz
Tam kumara döndü. Alanın elinde kalma ihtimali yüksek. Bakalım ne yapıcaklar. Sanki aşağılara kadar tarayıp müşteri arıyorlar. 2.47 den 2.50 ye kadar fena vermişler.
Deras hacim 13.069.000 TL Endeks % 1 değer kaybetti Deras işlem hacmi dikkat çekici teknik çok güzelleşti salı zirve görbilir al ,sat ,tut tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/VQ1lGP.png
kağıt uçmuş kimse kalmamış demekki ben dahil...ytd
DERAS bugün ortalama 3.002 tl fiyattan toplam 1.768.748 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, öncesinde taşınan açık bulunmamaktadır,
Ustadım yarın bu açıkcıları operlermı??? FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
11 M lot var , bu kadar açık... Yuhhh ya...
Bu kadar açığı bu hissede normal şartlarda kapatabilmeleri için hisse fiyatı beş liraya çıkar. Tabi görüntüde açıkçı görünüp millete mal kitlemiyceklerse. Ben ikincinin çok daha olası olduğunu kap haberini de kullanarak malı dağıtıp çıkabilirler. Dikkatli olmakta fayda var. Yüksekten açıp hızla aşağılara çekebilirler.
2.70 e kadar çok rahat gelebilir bugün. İyi pazarlıyorlar.
Kucak bebesi her türlü hal beklenir. Patronun karekterini ortaya koyuyor. Kanlarında boğulsunlar.
Bugün ne yapıcak bakalım. 2.70 getiriceklermi
b ugun düzeltme yaptı ve 2.81 desteğini test etti 3.00 ları ustune doğru bir hareket olası ytd
2.88 ustune atıp kalırsa ivmelenebilir ytd
Açıklamalar
Halka arz izahnamesinde belirtiğimiz Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanlığı ve Consitex S.A.'ya karşı açılan dava, T.C. Ankara 2.Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi tarafından 2019/327 Esas no ile tarafımıza bildirildiği üzere, talep ettiğimiz şekilde yargılanmaya kalındığı yerden devam edilmesine konu ile ilgili duruşmanın 19.02.2020 tarihinde olmasına karar verilmiştir.
Konu ile ilgili şirket avukatımızın ve mahkemenin bildirimi ektedir.
Kamuoyunun ve yatırımcıların dikkatine sunulur.
Saygılarımızla,
Kapta böyle bir haber var, var mı yorumu olan ?
Sonunda kurtuldum... Tavan olur artık...
Isın ilginç yani kağıt 2 tl iken kimse yüzüne bakmadı satışa hazır bekletilen 2750 000 lot mali kime nasıl 333 335 fiyattan okuttular...ytd
Okuttular mı diyeceğiz yoksa kurtuldu mu diyeceğiz.
Yarın görelim bakalım.
Ben satışın ocak gibi olacağını düşünmüştüm. Altı aylık süre içinde satılmayacaktı. Ama hesaplayınca denk geliyor ve alıcılar belli demekki. Yoksa bu büyüklükteki malı küçük yatırımcının alması çok zor taban olurdu. Bakalım nasıl yediricekler bu malı. Maliyetlerini aşağı çektikleri belli. 1,90 dan beri eziyetle mal aldılar. ortalamaları zannederim 2,40 geçmez. dikkatli olmakta fayda var. Satışa geçip yine aşağıda bekliyebilirler.