Trump uyanmış, Çin'e çok kızmış, saydırıyor.:)
Printable View
Trump uyanmış, Çin'e çok kızmış, saydırıyor.:)
05 Ağustos Pazartesi 15:17 TRUMP: ÇİN'İN KUR MANİPÜLASYONU CİDDİ BİR İHLAL
05 Ağustos Pazartesi 15:16 TRUMP: (PBOC'NİN KARARI) BUNU KUR MANİPÜLASYONU OLARAK NİTELİYORUZ
neyi tartışıyorsunuz yahu,buralar alım yeri. kademe yapın alın. 10 krş çıkmış 10 krş düşmüş size ne? mahalle karıları gibi zaman öldürmek yararsız, AL ve YAT. işte bu kadar.2013 ten beri süren ve bu kafa olduğu sürece %100 işleyecek bir stratejidir. kısa vadede amaç sattırmak ve dökmek. SİLKELENMEYİN DÖKÜLMEYİN,askeri bir nizamda almaya devam edin. sadece alın satış YOKK
Son dakika! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu personellerinin maaşının bayramdan önce 9 Ağustos'ta ödeneceğini açıkladı.
Eylül'de New York'tayım. oradan west coast'a geçiyorum. sizce bu sene ne kadar $ yemelim. 10000$ yeter mi? yoksa asgari 5000$'da kalmalımıyım,o zaman motelde kalmak zorunda kalırım.yok bana yakışmaz 8000$ da anlaşalım. siz burada $ tartışadurun ben yemeye gidiyorum.3,40 tan alınma dolarımı yiyeceğim.
Dolar kurunun yükselişini bekleyenler, bu başlıkta gördüğünüz kadarıyla giderek sayıca artıyor...:)
At yarışında 5 liralık ganyan plase oynayanların at yarışı müptelası oldukları gibi...
Yan komşu sıcakta duş almaktan sıkıldı, 80 metrekarelik arka bahçesine havuz yaptırıyor...
İlk inşaatının yüksek masrafı bir yana, kaçağıydı, su parasıydı, elektrik motorunun elektrik parasıydı, kimyasalıydı, her gün temizlik ve ilaçlamasıydı, her sene havuzu, denge tankını temizleyip servise almaydı ne kadar zor iş olduğundan haberi yok garibin...
Havuzun neden bilmem hemen her türlü ekipman ve kimyasalı Euro bazında hesaplanır...:)
Sanırsın hepsi Almanya'dan gelir...
Neyse...
Herkes dolar kuru beklemiyor.
Sıcak başına vuranlar havuz yaptırıyor...:)
Süre önemli...
Bir de 3,40 dan alınma dolar şu anda ne maliyette acaba? :)
Biriktirmeyip de şimdi alıp gitseydiniz belki daha ucuza gelirdi kimbilir.
Neyse. Güle güle harca. Ama harcaman Türk ekonomisine yaramayacak, cari açığı epey artıracak.
Nasıl toparlarız bilemem artık.
İlk 7 kur ayağından sonra teneke kola 2,5 olmuştu. Şimdi 3.5 acayip sinirliyim. Verdikçe veriyorlar.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BİST 99.000 altına indi
*suriye ordusu, ülke'nin kuzeybatısında muhaliflere karşı operasyon başlattı, türkiye'yi ateşkes anlaşmasındaki taahhütlerini yerine getirmemekle suçladı
altın ons 1465 soktu çıkardı mıydı neydi o.
Sosyal medyayı okudukça paranoyak oldum. 6 aydır toprakta sakladığım dövizleri ne yapacağım kara kara düşünüyorum. Dövizlere el koyacaklar, bir kararname ile TL ye çevirecekler felan diye korkuttular kucakta döviz taşıttırıyorlar. Faizinden oldum, her gece hırsız korkusundan uyuyamaz oldum. tatile çıkmamız gerek ama döviz ayak bağı oluyor. Bazen sinirleniyorum, hepsini götüreyim Diyanet vakfına bağışlayayım, afrikada ki ümmet aç kalmasın diyorum. Sesli düşündüğümde oğlan sopayla kovalıyor.
Şimdi tatile giderken bankaya yatırsam, dönüşte çeksem diyorum lakin ben bahtsız bedeviyim, 6 ay da olmayanlar tamda bu günlerde olur mu olur. En iyisi tatilde sırayla denize girmek ve sırayla uyumak galiba. Bu olaya parayla rezillik denir.....
Global krizi fiyatlıyor.
Global krize değerli TL ile gireceğiz.
Bakalım nasıl olacak?
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durumlar ciddi bu sefer galiba...ABD-Çin arasında...
Kaz Dağlarında da halk yeni bir destan başlatmış bugün...Ülkesini seven defansa gelsin durumu var orda da...
16,30 ABD seansı geliyor bakalım ne olacak.
Tarih yazıyoz bizim merkez dünyada euro, gbp , dolar, gelişmekte olanlar ne varsa alayına çakıyoruz.
Arada yabancı borsaya çakıp tanzimden doları topluyor ama bakalım nereye kadar bu manyaklık sürecek. Bademlerin aralarında az duralım lan bokunu çıkarttık diyecek birileride yok sanırsam.
yabancı bisti satıp ucuz doları alıp kaçıyor. kaçmalarına izin vermeyin kapıları kapatın :hah:
Geçen bir gazetede kiralık kasada ki para ve altınların yerinde olmadığını ve bankanın sorumlu tutulamayacağı yazıyordu. Bence kiralık kasa anahtarlarının bir yedeği bankada vardır, günlük kiralık evler gibi diye düşünüyorum. Bankaya yatırmak bile daha kiralık kasadan garantilidir. TL. ye çevrilse bile yine sonuçta param var ama kasada kini nasıl ispatlarım. Çok huzursuzum çok.
Bu para işini kim icad ettiyse ...... en iyisi mandıra filazofu nun mantığı. Yada kominist sistemdeki gibi , çalışalım ama her ihtiyacımızı devlet karşılasın. Biz para pulla uğraşmayalım. Ne diyorum ya ben...
sn.altıvec, geçen yıl savunduğunuz tezler geçerli mi ? Yine dolar başlığına gelerek onlarca yazıyı döktürdüğüne göre bir şeyler olacak gibi...... Bu kez de terk edip gitmezsin umarım.
5.31 den alacagim ben bu dolari..:)
Evet ben de bu nedenle kızıyorum. Para olmasa idi, yaşam daha yavaş olurdu. Bu sistemde hayatta kalmak için her şey mübah gibi davrananlar yüzünden, bizde zorunlu biriktirmek ve kaliteli yaşamak istiyoruz. Lakin, haramilerden korunmak, kazanmaktan daha zor oldu. Faiz başlığında bile dolar konuşuluyor. Ama kimse faizden de olmak istemiyor. Onların işi de zor.
bizim palamız işini bilir rahat olun demek ki global sıkıntı yok pala oyunu okumuş yutmuş adamdır gelmez öyle tezgaha palaya karşı kürek çeken portföyünü eritir demedi demen
haftaya perşembe kur açılışını çok merak ediyorum.kamu çalışanlarının bu ayki parasından bir kaç milyar dolar daha bu fiyatlardan dth lara kaçıp kaçmadığını test etmek isteyeceklermi acaba.bu dth lar sonra bütün millete kaçacak ya neyyyyseeee.
Rekorlar kırılmak için vardır sayın @Ahmetg
Çin bize hem dolar cinsinden kredi de veriyor .
Hem bizi borclandiriyor hem de malını satıyor.
Bu devirde Çin olmak vardı.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kiralık kasa işine gelince babamın taktiği çok iyidir.öyle bir yere saklar ki parayı 4 kişi o ağırlığı ancak kaldırıp bakabilir.ve orası da kimsenin aklına gelmeyen bir yerdir.eve giren hırsız 4 kişi gelmeli yoksa alamaz o parayı.
Ahmet bey, izmir hayranıydınız bildiğim kadarıyla. İzmir narlıdere de 4 yaşında 3+1 , 120 metrekare daireyi sana satayım. Belki ABD den ecnebi arkadaşların da aynı siteden isterler, aracılık yaparsan seni de görürüz.
Bakın size son bir öneri.
Kasayı kiralayın, içine birşey koymayın. İki gün sonra bankaya gidin. Anahtarları kaybettim diyin. Kilit ve anahtar değişimi isteyin. Sizin huzurunuzda yeni kilit takılsın. Yeni sıfır anahtarları alın ve kullanmaya başlayın
Tabi kilit değişimi için bir ücret ödersiniz.