Mal ayhan öztürk de ort. 3 gidecek.. hikayesi var . Borsa sabır yeridir. Alım yapılsa 2şer basamaklı alım yapın . 4 5 basamak lı olsa s.k. s.ke götürmezler uyuz ettirmeyin . . :)
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mal ayhan öztürk de ort. 3 gidecek.. hikayesi var . Borsa sabır yeridir. Alım yapılsa 2şer basamaklı alım yapın . 4 5 basamak lı olsa s.k. s.ke götürmezler uyuz ettirmeyin . . :)
Hocam ya alislar bahane götürecek olsalar 1 saatte tavana götürürler ortada hisse yok zaten böyle sig hisseleri götürmekte ne var klgyo bile yüzde kaç yaptı vkgyo tavan beklentisi varmis bu hisse hala tarihi diplerde alan yok satanda yok almak istesen alamazsın satmak istesen satamazsın bu durum ıyimi kötümü anlamadim ama hisseyi toparlamadan zor götürürler ve buralardan da toparlayamazlar yükseltmeleri lazımki hisse alınsın satilsin.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak yatırım 1 hafadır alıyor
Kendi çalıyor kendi oynuyor satmak yok siye siye gidecen ak yatırım 1 haftada 50 bin lot almış 2.50 üstü ortalama yakın zamanda hareket bekliyorum
Şurada 5 kişi 20 bin lot alsa direk tavan
Bu hissede PANDA mi var arkadaslar
Satış ne durumda diye mesaj attım srvgy ya cevap süreç devam ediyor sizde arayıp sıkıştırın
Cevap yazıyor boş durmayalım
Mal toplu ise gitmez halka açıklık yüzde 6..
Mal toplu bir babayiğit lazım bende sıkı maldayım ben lazım burdan şekil yapmadan satmam
Hocam ISFIN e bak açıklığına bak %20 lerde nerelere gitti geri geldi geri nerelere gidiyor toplu mal daha iyi gider dağınık mal gitmez ama spek sadece start vermesi gerekli bu gün 2.54 20 bin lot vardı onu spek kaldırmadan sen alsan tekrar kor yanı ansızın gider böyle hisseler sabır yoklar ama bu hissenin burada durması bana hala saçma geliyor şaka gibi öz varlığına bakin birikmiş kara bakin.
20 bin lotu gördüm. Patron kurmuş. Tek parça idi.
Yani usta o kadar kurum var özellikle iş yatirim ak yatirim 20 lotu kaldıramazlar ama patrondan ve anlaştığı spekten izinsiz kaldıramaz kaldırsa tekrar onu kaldırsa tekrar bu iş böyle bakalim çoğu hisse toparlaniyorken bizim hisse neyi bekliyor ıns yarın bir hareket yapar hacimli 2.62 kırarsak sonra alışlara bak...
İstediğı kadar kosun saten toplam 3 milyon lot dolaşımda
2.54 deki lotun 3000 ben aldım durmak yok alıma devam
sabır acıdır meyvası tatlıdır ben 3 aydır bekliyom gerekirse 3 sene beklerim ben lazım hemde koyu
satış haberleri yakındır bence görüşmeler devam ediyor coklu olması harika biri olmassa diğeri olur parayı veren alır
amma sıktın içinde patlayacak
bugün tahta alan yok satanı satan yok alanı diyo
Bekle dolar tahta sende toplarsın
Vakit daralıyor demekki gülüm
S... Uşağı
Anana selam söyle akşam yanına gelecem
Nasıl ??
Eee hocam biryere kadar skabilirsin 31 lerden satış yazmıştım kademe kademe spek amca kızdı sanirim götürsün bakalim nere götürecek... hisseyi yükselirsen alıcı gelir...
bir habermi var?
Bu hissenin özelliğide bir başını kaldırdı mı ,hergün yükselir gider. Bir basını eğdimide hergün düşer..şimdi çıkış yolunda...
HAYIRLI OLSUN:oleyo:
Haber düstu almanyadaki satiş icin birinin teklifi kabul edilmis ama kesinlik kazanmamis
Bir haber düşecek galiba.son dakikada 8 kademe fırladı.
Hep aynı hikaye 3.10 filan görür sonra hep aşağı bu film bitmez..
Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsider trading midir nedir,bugün bu olay hissede gerçekleşti,bilenler,duyanlar sabahtan beri aldı...spk tabiki hiç bir şey yapmaz...ky yi düzmek onların işi.
Hem muğlak kap haberleri
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insallah bu sefer 3.20 yi gecer iki ay oncede aynisi olmustu.insallah bu sefer mahçup etmez.
Bugün güzel hacim yaptı.Önü açık gibi.Nereeye kadar sürerler belli olmaz..sonra anlaşamadık diye haber düşerse de hiç şaşırmam.elimde az bir miktar vardı 3000 tane kadar ,salı günü 2,40 tan verdim.41 den göltaş aldım😥Eğer bir hisseden üzüleceksem şayet ya onu almışımdır,ya da satmışımdır...değişmez kuralım...😂
Dün bir arkadaş bu hisse patlamalı demişti kimdi acaba o [emoji16][emoji16]
Arkadaşlar diyelim ki bu şirket satıldı.Yoluna bir Alman şirketi olarak mı devam eder,yine aynen devam mı eder ,sinpaşın içinde yok mu olur .Bilen arkadaşlar cevaplarsa seviniriz.
Daha önce de burada bir iki arkadaş bahsetmişti,gelen para sinpaşın borçlarını kapatmada kullanılır diye,o zaman bu satışın bu hisseye ne faydası olacak,aklım karıştı.