http://fs5.directupload.net/images/170829/ix68hnmh.jpg
Printable View
Panik yok arkadaşlar... kaçırmak istemediğim bir kaç hisse vardı... biraz verdim ... bayram sonu yüklü alırım gene... taze para gelecek bayram sonuna😂😂😂spek amca verecek zannetti hepsini ...aşağı bastı malı.. aşağıdan alacam bayram sonu.... bayramınız mübarek olsun... kartal abi seninde bayramın mübarek olsun..👍👍👍👍ben de vangd aşkı bitmez ... kaç olursa olsun👍👍birazda avgyo aldım attım kenara bu sene olmazsa seneye artık....ytd değildir...
Bayram sonu curcuna olur... spek kardeşim seninde bayramın mübarek olsun... bayram sonu emanet verdim o malı sana alacağım geri . Kızmak yok sonra😂😂😂nasılsa kanka olduk senle ... hem bayram sonu kartal abim gelecek, nasro abim gelecek, stockex abim gelecek, ayhan 31 abim gelecek, sr-71 burda zaten ,utkual dağda , indis-co düşsün biraz daha alayım diye bekliyo, bide ben varım(faruk55) şunun şurasında kaç kişiyiz demi yani, ha birde G.Ö Türkiyenin milli iş adamı var belki oda gelir... şenlenir buralar.... ytd değildir😉😉😉ibrahim tatlıses den gelmezsen gelme .. vermessen verme...(sabır her şeyin ilacıdır. )trend dönmeden önce son bir silkeleme daha yapacaktır ... bence .... ytd değildir...
iyi bayramlar vanetçiler. selametle
KARTAL Abi bak ne ğüzel aile gibi olduk van-et ailesi olarak😂😂😂hissenin düşmesine gelince takibimde başka bir hissem vardı .. kaçırmadan yüklü alayım dedim az biraz da avgyo aldım. Vanet i 2.02 den biraz verince spek panik yaptı. Aşağıya bastı... bayram sonu güzel nakit olacak bende ... gene alırım. Dedim ya abi allaha şükür nakit sıkıntım olmuyor... emlak sektörü çok canlı allaha şükür....😂😂😂herkese saygı ve sevgiler...
#SABRETMEK
bu yazıyı sonuna kadar dikkatlice okuyun
sabredersen kuru ekmek olur lezzetli kol böregi
sabretmez isen sapına kadar .....küreği.
acemilik zamanımda borsada 11 milyon tl ile hisse alıp satıyordum
bir gün acemice bir erkeklik yaptim 0.90 dan 1 milyon lot #KRDMD tek kademe çizdim tahtayi yani kademeyi komple aldım
beklemeden 0.91 den de 1 milyon lot aldım tahta bir anda geri gelmeye başladı aynı gün tahta sebepsız yere borsa iyiyken 0.75 e kadar sebepsiz düştü
borsayi çok iyi bilen bir abime durumu anlattım malını tut dedi onu dinlemedim sinirlendim 300.000 tl zararla malımı ayn gün sattım.
yabanci benim yüklü alımımı gördü tahtayi bilerek aşağı bastı
ertesi gün krdmd 0.85 falan açtı ve bir anda 0.92 e geldi tahta
bekleseydim veya malı azar azar çaktırmadan alsaydım sorun olmayacaktı.
bir kaç ay sonra krdmd 2.50 ye gitti ben korkudan öylece arkasından öyleve baktım malımı geri alamadim yani ben bekleseydim ÜÇ MİLYON İKİ YÜZ BİN TL para kazanacaktım
bu size belki bir ders olur
#şikayet etmeyin rızkınız azalır.
kazanmak kadar kaybetmekte gerçektir....beklentili para ile yatırım yapılmaz. Krediye bulaşmayın... SABIR SABIR....
saygılarımla
herkese bol kazançlar diliyorum.SEVDİĞİM ve SAYDIĞIM bir abimin hatırası..... sonuç SABIR KAZANDIRIR.... vangd gibi spek kağıtlarından alırken portföyün yüzde onu geçilmez... zamanın da satmayıp gaza gelirsen avtur avgyo gibi düşerken arkasından bakarsın... her daim boşta paranız olsun ...saygı ve sevgiyle salı günü görüşmek dileğiyle allaha emanet olun....👍
bu patlayasıca daha neyi bekliyorsa, üçten geri sayalım işe yarar belki.
Ben hareketlerini beğenmemeye başladım...Bir süre uzaktan takipteyim...Unutulmuş kirletilmiş kenara atılmış bir havası var. :) ..Ne zaman uğrar buraya Allah bilir...YTD...
Belli de olmaz tabi...Ağa burdan bir vermiş gazı...Bakmışın 8 lira olmuş... :kahkah:
Faruk ne diyosun gideri var mı :)
Bence patinaj çekiyor :) Ama 2 haftayı geçirme Kartal Abin öyle diyor sana :)
Valla farukcum adam belli periyotta hep aynı hareketi yapıyor...Beklenti bitti dedim kendi adıma 2 den aşağıda salmadı...Demek ki bitmemiş :) Bakalım haftaya burası dolar gibi :party:
Sen merak etme kapanışı 2.02 bu eşeğin :)
yav ağa dedik ama burada hiç ağalık yapmıyor sayfalarını takip eden kimse bu yazımı söylesin yav biz milli işadamı dedik gıda devi olacak dedik ama %50 zarardayız resmen verdi bize ayıp oldu valla garibana hepsine fırsat verdin avtur avgyo ama bize yok hadi ağa artık çalışma zamanı bayadır piyasada yoksun ytd
Bak kardeşim biz burada G.Ö.Türkiyenin milli iş adamı olan ağamıza laf falan söyletmeyiz... bak biz 1 yıldır buradayız daha ağamıza laf söylemedik... kendisi çok sevdiğimiz saydığımız bir efsane olan G.Ö.Türkiyenin saygın milli iş adamıdır. Tahtasına sahip çıkar. Kurumsal ve ufku açık yatırımcısını düşünen bir abimizdir kendisi😂😂😂👍hatta spk bile şirketinin büyümesini istemiyor. hep fetö mağduru olmuş. Borsaya kote edilmiş şirketleri dış mihraklar tarafından düşürülmüş. Ana şirketi çoktan defter değeri olan 3 tl lere gelecek ama mağdur benim ağam....bak klgyo yu 1.5 lerden 5 tl ye getiren başkası aslında hep ağamın adı kullanılıyor... türkiyede hep mağdur edildi benim ağam gürcistanda 50 milyon olmuyan oteli zorla metro ya 350 milyona almak zorunda kaldı. Bu yüzden hiç yoktan metro ya bedelli yapmak zorunda kaldı..yoksa yatırımcısına her sene düzenli temettü verecekti benim ağam...hep üstüne geldiler bu yüzden cumhurbaşkanımız bile hak verdi benim ağama.... vangıdayı gıda holding yapacaktı spk engel oldu benim ağama... hep haksızlıklar yapıldı benim ağama.... o yüzden lütfen G.Ö.Türkiyenin fetö mağduru ağama haksızlık yapmayın...
Güzel Şaka faruk bey mart ayindan berİ çöküŞümüzü İzlİyor aĞam hadİ dİyoruz bİzde Şahlanalim garİİ da
Bak mesela benim K.O.Ç gibi ağam metroyu avrupalı fona satacaktı... metro maden iptal edilen maden sahaları yeniden açılacaktı.ve hatta suudi arabistana tesis yapacaktı 4 yıl önce (bu yıl iptal edildi proje)ulusal medyada bile ağam mağdur olduğunu anlattı. Kağıtlarının kasıtlı düşürüldüğünü anlattı.. benim ağam da riya yalan dolan olmaz.... lütfen ağama laf söylemeyin çok zoruma gidiyor....mepet te avtur da avgyo da metroda ky avlamadı hep iftira atıyorlar benim ağama sanki çok ocak söndürmüş milleti perişan etmiş gibi ...iftiracı bu insanlar hep ağama iftira atıyorlar.... bak vangd yükselecek sanki millete burada da döşeyecek...kartal abim de iftira atıyor benim ağama... AĞAMA L AF SÖYLETMEM... okadar...
Demir abi oradaki K kaliteli demek;) onda bile kaliteli demek eline kimse su dökemez demek gurubun da lider demek.KALİTELİ ve TESCİLLİ yani ...:)
GÖde yazılarınızı okusa azıcık hassasiyet gösterse vallaha çift tavan yapar :kmk:
not: bunu görüp basar şimdi malı geri alırsınız ;)