ülkemizde görünen vaka sayısı 1 ölen yok.borsa hisselerin anası ağlamış
Printable View
ülkemizde görünen vaka sayısı 1 ölen yok.borsa hisselerin anası ağlamış
dow +%10 yaptı... BİST 100 kapanış...95.605,22..... pazartesi 100 üzerini görebiliriz..
Avm'lerin 12:00-20:00 saatleri arası çalışması için AYD tavsiye kararı almış. Bu salgın bizde de artarsa AVM'lerin 2-3 ay kapatılması gündeme gelebilir.
ASUS_Z012S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
müşteri azaldıysa şirket dükkanlarda virüs geçene kadar kira indirimine gidebilir..........iki ay kapalı kalsa KAYBI SADECE iki aylık kira geliridir....diğer şirketlerle kıyaslandığında krizden en az etkilenecek şirketlerden batma ihtimali SIFIR.....BORCU YOK kasasında nakiti var......çalışan sayısı çok az...
Battı mi AVM ne oldu
Avm batmadi ancak bir aciklama yapilmasini bekliyordum kira indirimi ciro kira sistemine gecis vs en azindan bilgi sahibi olmus olurduk
Patronun oğlu iki günde 28000lot hisse almış. Olumlu
Patron senede sahip çıkıyor
bravo
AVM kapandı hayırlısı olsun. Sadece migros ve eczane acik
1 hafta önceden belliydi...yarın bir yukarı yapar mı ayneeeenn
kapanınca artıracaktım o gün yarın galiba
Avm kapandı
Kiralar ne olacak ?
aslında avm kapanması kötü oldu hissenin düşmesini beklerdim ama olmadı hayırlısı olsun bakalım...
Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede ekonomik istikrara destek vereceklerini bildirdi.
"...Federasyonumuz bünyesinde olan alışveriş ve yaşam merkezlerimiz, perakendecilerimizin kapalı kaldığı dönem boyunca kapanan işletmelere kira faturası düzenlenmemesi ve kira alınmaması yoluyla destek olacaklarını belirtmişler, perakende işletmelerimiz ise önceliğimizin çalışanlarımızın iş kaybına uğramaması olduğu hususunda mutabık kalarak bu dönemi güç birliği ile atlatmak için bütün gayretlerini göstereceklerini ifade etmişlerdir.â€
haberin tamamı:
https://www.paraanaliz.com/2020/ekon...atilsin-44805/
Sadece bir iki aylık kira kaybı olur...yıllık kira geliri 80 yerine 65 milyona düşer...bina bu gün inşa edilse 650 milyon tl..arsa değeri hariç....çalışan sayısı çok az..kasası para dolu..batma ihtimali sıfır..
Ulaşım turizm taşıma vb şirketlere göre daha iyi durumda.
Borcu yok..Kardan ayrılan yedekler şirketi 5 yıl ayakta tutar...keşke tüm şirketlerin mali yapısı pagyo kadar güçlü olsa...
Hatta Özkaynağına göre ben dükkanı kapatıyorum artık bu işi yapmayacağım dese hepsini satıp savsa..hissedarlarına hisse başı 10 tl para düşüyor..
Sayin emektar 10 tl yi nasil oduyor aciklayabilirmisiniz?
ooo para ödeyecek ha...güzel hayal...kapıya kilit vurunca unutun burayı olur...
tabiki üzücü bir durum...hesapta olmayan şeyler...dünya borsaları çöktü...
keşke bunlar hiç yaşanmasaydı...
kapanma haberi dün akşam düştü.. günü daha primli kapatabilirdi.haber bu gün fiyata yansıdı..
spor ulaşım turizm enerji seyahat hisseleri daha çok etkilendi...
bu düşüşte bir çok hisse seri taban oldu...
Sayin emektar 12. Ay sonu itibariyle hisse basi 35 kurus nakitimiz var an itibari ile olsun 45 kurus. Sizin bahsettiginiz 11 tl avm yi expertiz degerinden satabilirsek elimize gececek para. Mevcut durumda alici varsa durmayalim
büyük ihtimalle akşam kap tan öğreniriz...Ankarada olsam genel kurula katılmak isterdim..
Kar Payı Dağıtım Önerisi kabul edildi..
kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda Yönetim Kurulu oybirliği ile yetkilendirildi...
pazartesi sabah en geç akşam ödeme tarihi belli olur...umarım tek seferde ve bu hafta içi ödenir...
geçmiş yıl örneklerini baz alırsak bu hafta 55 kuruşu nisan 20 sine kadarda geri kalanı ödenebilir...
Bu avmler en az 6ay kapalı kalır. AVM yi acsalar bile müşteri gelmez. Gelse bile mağazalar kapalı Hissenin ilerde daha da düşeceğini düşünüyorum. Çünkü patronların hisse geri. Alımı gibi bir düşüncesi yok
Elimizde 2 senaryo var 1. Cisi virus 2 3 ay icinde ortadan kalkacak hayat yavas yavas normale donecek o zaman pagyo bedava al unut. 2. Si virusun etkileri uzun zaman devam edecek yillar surecek o zaman bu fiyatlar satis firsatidir.
Temettü ödemesi ilk taksit tutarı ve tarihi belirlenmiştir.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Düzeltme Nedeni
İlk Temettü tarihi ve tutarı belirlenmiştir.
Karar Tarihi
26.02.2020
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi
21.03.2020
Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü?
Görüşüldü
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli
2 Taksit
Para Birimi
TRY
Pay Biçiminde Ödeme
Ödenmeyecek
Net Tutarın Hesaplanmasında Yürürlükteki Genel Kar Payı Stopaj Oranından Daha Düşük Bir Oran Uygulanmasının Nedeni
Stopaj kesintisi bulunmamaktadır.
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri
Ödeme
1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL)
1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%)
Stopaj Oranı(%)
1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL)
1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
PAGYO, TREPGYO00013
1. Taksit
0,4200000
42
0
0,4200000
42
PAGYO, TREPGYO00013
2. Taksit
0,2260000
22,6
0