JANTS.E paylarında 02/11/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 16/11/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna kadar brüt takas uygulanacak.
Printable View
JANTS.E paylarında 02/11/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 16/11/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna kadar brüt takas uygulanacak.
Neden acaba?
Cuma günü anormal işlemler olmadı ki?
Burut takaslik ne işlem oldu ki ?
SM-G970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Endeks 2.54 yukarıda iken bu hissenin de en azından %1 falan artıda olması gerekirdi...
Demek ki yukarı yürümesi istenmiyor:cool:
Veya planlanan bir tarihte yürütülecek.
Borsada uzun vadeli bireysel yatırımcı sayısı gerçekten çok az, bu da tahtacıya yarıyor...
Kendi halinde, kendinden emin ve sessiz derinden giden iyi bir şirket bu nedenle bu hali umurumda değil şahsen:cool:
Güzel özetlemişsin yukarı yürümesi istenmiyor degilde teknik olarak hazırlanıyor ve onun için brüte bilinçli sokuldu ki brütte diye günlükçü ile ugraşmıyacak denebilir yakın gelecek için hazırlik yapıyor gibi endesk durumuna göre hareketleri izlenerek karar verilmeli
Yanlış yazmıştır aksi mümkün değil...
Sen yap ölü taklidini sıkıntı yok
Kesinlikle YTD.
jantsa 2016 yılında 150 milyon olan sermaye tavanı süresini 2021 yılının sonuna kadar uzatmış idi..tabi 2016 yılında minik karlar yapıyordu bu sıralar ise artık yıllık 208 milyon kar yapabilecek bir potansiyele ulaştı...şubat ayında genel kurul gündemi belirlenip genel kurul çağrısı yapılacak...mart ayında da genel kurulu olacak...
patron eğer iyi niyetli ise (ki hissesine verdiği önemden iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ) mart ayındaki genel kurulda bedelsiz yapma ihtimali çok yüksek olur...
ben jantasının bu güzel bilanço ile birlikte bu beklentiyi de satın alacağını düşünüyorum...eğer alırsa ?? yükseliş trendinin üst sınırına kadar çıkış yapabilir...bu üst sınır neresi olabilir..tahminen 320 tl civarları...
zaten 240 tan 163 e kadar düşmüş bir jantsa çanak yapacak ve sonrasında da bir kulp takıp çıkmak isterse çanak derinliği kadar bir çıkış yapma potansiyeli doğar...(240-163=77 240+77=317 çanak katlama hedefi ) olur...ki trend hedefi de oraları görünüyor..
jantsanın bürüt takasa girmesi şansızlık oldu ama bence yine de sorun olmaz gidecek hisse yine gider , inecek hissede her türlü iner...bürüt takas olayında düşüşler son bulduktan sonra nasıl ki düşerken düşük işlem hacimleri ile düşmüş ise tersi durumunda da yine düşük hacimler ile çıkacaktır...bu gün artılı kapatması bence bu çıkış sürecini başlatacaktır..
şu ana kadar hem egegübre hem de jantsa bilanço beklentileri ile çıkış yaptılar ..şu anki fiyatlarına herhangi bir bedelsiz potansiyeli primi dahil değildir...ama bundan sonra jantsanın bunu fiyatlaması gerekiyor diye düşünüyorum...
jantsa şu anki finansal yapısı ile çeyreklerde 50 milyondan aşağı kar getirmez...2021 yılında 200-300 milyon aralığında karlar getirecektir...fk 10 a göre ederi zaten 200 tl den aşağı olmamalıdır...bedelsiz beklentisi de katılırsa çok daha yükseklere gitme potansiyeli olacaktır..
Analizlerinizi keyifle okudum, teşekkürler sn.keko:ok:
Jantsa yönetim kurulu 2021 yılı bütçesi toplantısını yapıyor. Büyük ihtimal yatırım planlarında boya atölyesi kurma projesi var. Yatırım tutarı ve miktarı nedir. Finansmanı nereden karşılanır henüz belli değil. 2020 yılı hedeflerine 9 aylikta ulaşan şirket son yıllarda ciddi büyüme sağladı. 45 alıp 130 gibi sattığım hisselerimi fazla beklemeden yavaş yavaş yerine koymaya başladım. Bu gün 150 lotla aranızdayim. Ytd degildir
Şirket dürüst ,ahlaklı ve çalışkan ,kar eden bir şirket yatırım yapmadan önce bu kriterlere bakın borsa da sığ hisselerin nerelere geldıgını hepimiz gördük bilançolar açıklandıkça asıl değeri dahada belli olacaktır sürekli büyüyen dürüst şirketlere ortak olmayan çalışan sayısı gün geçtikçe artacaktır su anki fiyat değil gelecekte olan fiyatlamalara odaklanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muhtemelen hisseyi bilerek brüte sokturdular kendileri şikayete bulunurak..güzel hisse tekniği de olgunlaşmış....elinde olanlara bol kazançlar dilerim..
Kendisi bilir
Kesinlikle YTD.
Hoşgeldiniz, hayırlısı olsun:)
Jantsa işçi alıyor sürekli.
SM-G970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pardon, şu an gördüm Aydın ikamet...
Sorry:cool:
Bizim de yazın ikamet Kuşadası...
En azından aşağılara salınmadı:)
Henüz açıklanmış bir yatırım projesi olmadığı için kaynak elbette biraz özel lakin ciddi bir yatırım diye düşünüyorum. Bedelsiz varmı diye araştırırken böyle bir bilgi geldi. 2021 yılı İlk üç aylikta faaliyet raporuna girer önemli olan kaynak nereden olacak. Biraz artan kar ve temettü beklentisi hisseye ilgiyi canlı tutuyor. Yatırım haberi bedelsizi tetikler mi bekleyip göreceğiz. Ytd degildir.
Bedelsiz Sermaye Artırımı ile nispeten yüksek fiyatlara ulaşmış hisse fiyatları düşer ve bu şekilde hissenin likiditesi, işlem hacmi artmış olur. Bedelsiz Sermaye Arttırımıyla şirket, yatırımlarına iç kaynaklarından finansal kaynak üretmiş olur ve şirketin büyümesi devam eder, asıl amaç iç kaynakları başka bir deyimle kârlardan oluşan finansı yatırmcılara nakit olarak dağıtma (temettü) yerine bedelsiz hisse senedi olarak dağıtarak bu nakit şirketin büyümesinde kullanılır. Buradan yola çıkarak büyüme süreci devam eden şirketlerde bedelsiz sermaye artırımları daha çok görülür. Büyüme istenilen aşamaya geldiğinde bu şirketlerden bedelsiz sermaye artırımından çok temettü veriminin artması beklenebilir.
jant satışları iyi şu Jantsa'ya bir gireyim dedim, 6 ayda 40'tan 240'a uçmuş. Aman aman ben kaçar, size hayırlı işler. :hi:
Kanaatimce;
2021 yılında bedelsiz açıklanmaz, ihtiyaç duymazlar çünkü...
2012 de halka arz olunduğundan beri sermaye artırımına gitmemişler ve 2017 den beri de temettü verimi sürekli artmış.
Yatırım hakkında açıklama yapılınca yeniden bir analiz yapılır, herkes ne okuduğunu aktarır.