cumadan psdct aldım bugün satsam temettü yatmazmı hesabıma.
Printable View
ALLAH Razı olsun sizde bol kazançlar
Temettüde bitti artık yönünü belirlemeli...YTD.
Pergomon bu sene senin senen olmali daha ne duruyorsun buralarda.gelirsen asag alıcının çoktur senin yerin çok yukarılara olmalıydı olacakta neden hala uyuyorsun uyuz.ytd ..
Hayirli olsun.pergomon bende 5 yıldır var temmettu ala ala sıfırladım Bu seneki temmettuden de ilave yaptım pergomon sermaye düşük olduğu için buralarda şimdilik takılıyor.bu sene beklentim var patronlar 2 yıldır sata sata Bu güne geldiler satışları bitmiş olması lazım. Tabi burasi borsa.guzel bir temmettu hissesi.hayirli olsun kardesim yine görüşmek uzre saglicakla kalin.ytd
Pergamob patronun iyi adamda spegin yaramaz.
Üç kuruş temmettu .spek sen oyna seni seyrediyoruz.ytd
Pergomon.bir gün gelecek yerini almayanlar sıraya girecek
Bu borsada yok böyle düşük sermayeli ve her yıl yüksek temmettu veren hisse.bu pergomonun yol ve yönü vardır.
Kimsecikler yok ben yazıyorum ve kendime cesaret veriyorum temmettuyude yükledik yola devam.pergomon aşkı bir başka.patron artık yeter tuşa baş gari.nokta ytd
çok ilginç bir hisse..bana para kazandırmamak için resmen yemin etmiş spek...7.4 da almıştım 2 güne 6 lara düşmüştü aylarca bekle maliyete geldi sattım sonrası bir baktım 40 tl lere çıkmış..bu sefer 26 tl den aldım yine aynı direkt %10 zarar ..aynı şekilde bekle ki maliyete gelsin..tad vermiyor değişik tarzı var..
yap bir tavan artık grafik iyice sıkıştı..tavan ihtimali kuvvetli..mevcut fiyat:23.96
Pergomon sen ne ayaksin 5 yıldır seninle beraberiz iyi gu,el temmettu hissesinin 42 tl yi gördün o gun bu gün buralarda debelenip duruyorsun.kisa orta ve uzunca yüzde 600 yuz potansiyelin var.senin besinini fazladan sallayanlar yeter artık bırakınca gidecekse gitsin takozlugu birakin
Pergomon eninde sonunda hak ettiği yere patrona ve sineğe inat gidecektir.nokta.ytd...
kurban parası lazım spek efendi..bir tavan patlat para çıksın biraz..
hissede sıkışma var..artık bir karar vermeli yukarı veya aşağı...
Şuna inanıyorum bu gibi tahtalarda tek tek hisse sayıyorlar
Cunkuboylesi düşük sermayeli yüksek temmettu veren sirket cok nadir borsamizda.ya sabir.diyenin satması için her oyunu oynar bu vampir kan emiciler.nokta pergomon gibi bir hisse yokkk.ytd.
hisse bir aksiyon yapamadı..yapsa çıkmayı düşünüyorum bu hisseden bize ekmek yok anlaşılan...
23.70 önemli...üzerinde kaldığı sürece yön yukarı..ilk direnç 25.50...ytd
Psdtc büyüyen bir şirket değil. Şirket karının tamamına yakınını temettü olarak dağıtıyor. Şu anki gidişata göre bu fiyatlarla seneye %15-20 arası bir temettü verecek. Temettüye daha 10 ay var ve 10 ayda %15-20 getiri yeterli değil. 5 ay için ise büyük fonlara göre iyi bir getiri olarak görülebilir.
hisse kaderine terk edildi sanırım...aslında ağırda olsa yön yukarı ama ky yok gibi..bol şans.
bir hareket var umarım fake değildir..
bir tavan yapta ortalık şenlensin spek..resmen uyuza bağladı..
https://i.hizliresim.com/f91xdyu.jpg
üçgen yukarı kırılırsa 40 tl ye doğru yol alabilir...ytd
sıkışma ciddi boyutta heran tavan gelebilir..ytd
Reh dostum.kar gelmiş
15.568.053...doğrumu
Doğru. Allah bereket versin. İyi bilanço ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kar iyi maşallah..inşallah 2 yılın acısını çıkaracak bir hareket yapar..
Kar sıradan geçen seneki kar yakalanır 2 TL temettü verir yine maliyet 0 olmasa katlanılmaz masa sandalye şirketi sanayi değil ki en büyük işi tekstil aracılığı onunda suyu ısındı Rusya ile Ukrayna pazarı bitti Avrupa resesyon deniyor acselle 3 lira bu 6.5 liraydı acsel 50 bu 25
15 de temettü alsak kümülatif 40 yine az birde 30 dan 73 e çıktı halka açıklık ortakları sata sata bitiremedi
fake hareketleri bırak spek hedefe yol al...agresif hareketler bekliyorum senden hadi bakalım..
bilançoya baktığım zaman, bahsettiğiniz ukrayna sıkıntısının başlamasından sonra olan 2. çeyrekte 1. çeyrek kadar kar yaptığını, ve 6 aylık karda geçen senenin 2 katına çıktığını görüyorum. temettünün de geçen yılın 2 katına çıkması beklenir? ben mi bi şey kaçırıyorum acaba az miktarda taşıdığım ve çok fazla bu hisse ile ilgilenmediğim için?
buradan dönüp tam gaz yol alsa ne süper olurdu..güzelim şirkete yatırımcı ilgisi sıfır..
cemal bey kemerler bağlı olsun..
hareketler hiç inandırıcı değil spek efendi..
trend desteği yoklanıyor aşağı kırılırsa 24.80 ilk destek ikinci destek 24.30....yukarıda hedef 28.80....psdtc ye de sıra gelecek hiç şüphem yok..bu bilançonun hakkı bu fiyatlar değil....ytd
Bir gün gelecek bu rakamlar hayal olacak
Ey spek sen pusulası şaşırmıştım
Hep bana Rab bana yedirmezler hepsini sana nokta ytd.
Twitterde 100 bin takipcili biri yazmış gider gelir sat al yaparız
Ortakları bizden önce satmazsa iyi
28.80 geçilmeden bir cacık olmaz