Gelirmiyiz oaraya da acaba.
Herhalde 7,20'den döner diye düşünüyorum.
Printable View
ben su an 7.20 nin nasil savunuldugunu goruyorum
Ama bu haber hiçte iyi değil.
Türk Lirası'nın Amerikan Doları karşısında değer kaybettiği bir dönemde, ABD Merkez Bankası (FED) yetkilisinden Türkiye'nin Swap hattı talebine ilişkin açıklama geldi. FED'in bölge başkanlarından Thomas Barkin “Swap hattı anlaşmalarının ABD ile karşılıklı güven ilişkisine ve en yüksek kredi standartlarına sahip olan ülkelerle yapıldığını"öyledi.
FED'in politika belirleyicilerinden olan ve ABD'de başkent Washington, Virginia ve Maryland eyaletlerini kapsayan FED'in Richmond Bölgesi Başkanı Thomas Barkin, Howard County Ticaret Odası'nın internet üzerinden düzenlediği foruma katılarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Barkin, Türkiye ya da başka ülkelerle Swap hattı açılıp açılmayacağına ilişkin soruyu cevaplarken, ABD Merkez Bankası'nın bu uygulamasının her ülkeyi kapsamadığını söyledi.
Thomas Barkin, "FED ABD ile karşılıklı güven ilişkisine ve yüksek kredi standartlarına sahip olan ülkelerle Swap hattı anlaşması yapıyor"dedi. Barkin, FED'in başka ülkelere sağladığı imkanların amacının kaynak sağlamak değil piyasaları istikrara kavuşturmak olduğunu vurguladı. Türkiye dahil olmak üzere başka ülkelerin daha geniş gecelik repo imkanına erişimlerinin olduğunu belirtti.
https://www.amerikaninsesi.com/a/fed...-/5408909.html
Benim bildigim 2-3 milyar amerikan tahvilimiz var..
Onunla swap yapalim ..amerika icin cerez parasi bu 😀
Uzay boslugu...
Cok geç kalındı swap.ta
Faiz artışı yok , imf yok , swap yok
Sanki bu devalüasyon süreci istenilen durum algısı oluşturdu bende
Usd/try
7,2663 +0,0702
Çok başı boş bırakıldı
Birkaç aya varmaz başlanır yine yaprak mi toplasak diye
Tuvalet kağıdına %35-40 zam gelince
BDDK, yurtdışında kurulu 3 bankaya bir bacağı TL olan döviz işlem yasağı getirdi. BDDK'dan yapılan açıklamada yurtdışında kurulu BNP Baripas, CİTİ ve UBS'in TL yükümlülüklerini yerine getirmediği belirtildi
1 papua yeni gine kinası eşit 2 tl
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.borsagundem.com/haber/in...eriyor/1489440
Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre internetten kiralık veya satılık ev ilanı vermek için belli kriterlere sahip olmak gerekecek. Yetki belgesi olmadan ilan verenleri 25 bin TL para cezası bekliyor
adaletimizi nasıl daha kalkındırırız diye gözleri yorgunluktan bitkin düşen insanlar var
burası çok önemli bu başlıkta paylaşayım dedim.:plc::vk:
Yahu dolar şelale olmuş kimse haber vermiyor.:)
7,26'dan 7,13' e çakılmış, güçlü TL'nin ayak sesleri duyuluyor.
Hedef 5,75:kahkah:
Su salgin gecse spor salonlari acilsinda stresimi filan atsam..
Yine uyku problemleri bas gostermeye basladi ..
Akbank
Ford Oto
Sasa
Kordsa
Tofaş
takibimdeler şimdilik.
Özellikle Ford'a bir şeyler oluyor, -4,5 yaptı bugün.
Uzun vade alınabilir az daha düşerse diye düşünüyorum.
Biliyorsunuz olayları,
Artık sadece okuyacağım,
Cunku ağzımı açarsam bu saatten sonra 2 ila 5 sene arası yiyeceğim
İyi günler
Ziraat yatırım e-posta yollamış
Diyor Ziraat FX'te 8 Mayıs saat 18 itibariyle usdtry ve eurtry yeni pozisyon açılmaya izin verilmeyecek sadece pozisyon kapatma yapılabilir diyor
Anlamı ne acaba
Hem yesil hem sarı düsüyorsa..
gene olaylar olaylar mı olmuş hoşgeldiniz msjı attım üstad onu bile silmiş anlamadım. Halbuki gereksiz tartışılmasın diye yazmıştım ama hayırlısı olsun ramazan corona sinirler gergin sanki.
Dolar haftasonu iyi dinlenmiş olarak sahaya dönecek mi bakalım.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli Dostlarımız,
Milli Merkez Yürütme Kurulu Üyemiz, Milli Merkez Istanbul Başkanı Sayın Sevinç Dalyan'dan önemli uyarı...
Bilgi ve dikkatlerinize sunarım.
Saygılarımla,
Haluk Dural
Milli Merkez Genel Sekreteri
==========
Merhaba Arkadaşlar,
Avm'lere giden kişiler arasında bir kişi bile korona vurisü taşıyorsa sizde oraya gitmişseniz kesinlikle virus kaparsınız.
Çünkü AVM'lerin havalandırma sisteminde karışım havası kullanılır. Içerideki hava dışarıdan gelen taze hava ile karıştırılıp tekrar içeri verilir. Yani yüzde yüz taze hava ile çalışmaz.
Bunun nedeni çok büyük bir enerji kaybının engellemek içindir.
Içeriye verilen hava iklimin şartlarına göre ısıtılıp veya soğutulup verilir. Yuzde yüz taze hava kullanılırsa çok büyük bir enerji sarfiyatı olacağindan kullanılmaz.
Zaten bu şekilde yapılması yasak. Enerji tasarrufu olmayacağından ve binaların enerji kimlik belgesi sınıfına uymayacağından, yapılırsa bina kimlik belgesi geçersiz çıkar.
Kesinlikle AVM'lere 5 dk için bile olsa girmeyin. Giderseniz de bizlerle karantina döneminiz geçmeden görüşmeyiniz.
Ne garip bir ülke olduk, sahilde ve parkta yürümek yasak Avm'ler serbest.
Ben bunları uzmanlık alanım olduğu için sizlere önemini anlatabilmek için yazıyorum.
Saygılarımla,
Sevinç Dalyan
Makina Yük. Müh.
Makina Mühendisleri Odası Danışma kurulu Üyesi
Bu dogru . Risk cok yuksek , ucaklarda ayni devirdaim varmis ama , filitreleri cok iyimis , ama ucakta da yakin temas riski yuksek
Spor salonları hiç açılmamalı o zaman
Yoğun spor yoğun nefes alıp verme
Sonra korona çorbası mi
İşleri çok zor
Hisse bazında
akbank, yapı kredi,
ford oto
thy
kordsa
gözüme çarpanlar.
Ama uzun süre sürünürlermi bunlar onuda kestiremiyorum.
Bence ucuza ne kaldı ona bakmak lazim