Tüm shortları sıkıştırdıktan sonra
*TRUMP SAYS HE WILL HOLD NEWS CONFERENCE ON CHINA FRIDAY
Printable View
Tüm shortları sıkıştırdıktan sonra
*TRUMP SAYS HE WILL HOLD NEWS CONFERENCE ON CHINA FRIDAY
Şuanda saatlikte güçlü bir aşağı yönlü Ayı Mum oluşmakta. İzleyelim bakalım
Bir haber mi var?
Abi bugün dışarı çıktım. Korkudan gelince bir küp şeker üstüne kekik yağı damlattim onu yiyip su içtim koklasdim ayrıca ve tüm elbiseler çıktı banyo ettim. Tekerlekli sandalye elbiseler herşey gümüş suyu ile sprey attım totom yemedi bunları yapmadan yatmak. Ölüm korkusu değil benimki yoğun bakım korkusu. O hortumu boğazıma sokunca nefes alamıyorum her gün her gün bir iki dakika nefes alamamak. Her tarafının delik deşik olması çabası en son kafana yada ayağına serum takarlar oda tecrübeli hemşire varsa. Yoksa her tarafın yara bere olur. Bütün bunları yaşamaktansa önce tedbir. Kefir tamam da bu lanet virüsun immün sistem ile çok alakası yok. Aktif bakteri almışsan deler geçer. Akciğer ve kalp ilk hedefi. Ağız burun ve göz burdan ne Edip Edip içeri sokma. Herkesin kurtulma ihtimali aynı değil. Bu sağlıkçı arkadaşlar da bir yerde kayışı koparır. Netice de insan. Sanki hedef senmis gibi koruyacaksin başka ihtimal düşünme.
Tek MUM ve SP500 future 3060 to 3020 geldi. Ve devam ediyor. Haber nedir?
Yarın ne kadar - Gap gelecek acaba .....,
Hunharca satıyor .....
Go Go Go down :kahkah:
Trump says the choıces twıtter makes when ıt chooses to edıt and blacklıst are edıtorıal posıtıons
Aynen devam
Vurun aslanlarım vurun
Yavaş sat laa,
Longçusu var, hissecisi var, trolü var :kahkah:
Eyvallah abi uyarılar için.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlerdir var
Özetle
Geçen hafta sonu çn kömünist toplatı abd yi tehdit ettii
Honkong benim adam olnu severim sizi dedi
Trump zaten çine gıcık
Tibet ve uygur özerk bölgelerini bağımsızlıklarına yönelik msj lara vermeye başlamıştı
Şindi de çine ne yapacak basın toplantsı yapacak mış
O vakte kadar shotçu kalmamalıydı öyle oldu vs vs vs
Konuyu dağıtıyorum viop başlığında ama sağolasın pscyokinesis dediğini bir araştırayım.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekrar tekrar aynı konuyu anlatıyorum. Bu kekik yağı ile ağız burun ve göz den girmesini, koklayarak burundan, gargara yaparak illaki bademcige temas etsin, ağızdan, kaynamış su üzerine damlatılarak odaları gezdirin. Kekik yağı vücudun savunma sistemini şöyle hayal edin. Kara hava deniz, özelharekat askerî. Aynı zamanda özel harekat asker sayısını artırıyor. Bunlar enfeksiyon da daha iyi savaşıyor. Yani tıbbi terim olarak lenfosit sayısını artırıyor.
Tahminen halkın düşüşü algılaması ve kabul etmesi 2 hafta sürer ....
Yine tahminen düşüşü algıladıklarında extra long açarlar :kahkah:
Anlık shortcular ; Ek 25145
Sabaha spotu yatay veya hafif artı açarlarsa hiç şaşırmam bu gözler neler gördü. Akbank isc ve garanla piyasayı tutup diğerlerine de verebilirler. Ama bence her sekilde crash beklemiyorum
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum her iki yöne de abartıyor...
I :kalp: Crash
Gün içi en düşük değer
Gece seansı oldu 120.900 ve kapanış 120.925 oldu
Offf offf bugün boşuna zopa yememiştim demekki neymiş Dow u fena saliyorlar gün içi tepelerde gez sonra pat en pis dususlerden biri beli dogrulurmu ki pek zannetmiyorum
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakın bu basit bir satış değildi
Önce yükseltip sonra satması tehlikeli oldu
Hafife almayın bence :evil:
SEC, FED den Corona destek paketinden yararlanan halka acik sirketlere sorusturma baslatti!
Sabaha direk hazıra oturmak istiyorum
Şöyle Sağlam bir gep isterim 💓💓🐻
Poz icabı temenlidir
yarın koc gurubu bile kurtaramaz bisti...zaten pili bitmek üzereydi...
Bear Bull sen borsanın Pirisin. Robot ve değişik enstrümanlar kullanıyorsun ki zaten işin bu.
Ben ise ekran izleyemiyorum. Benim bir işim var. İşim borsa değil.
Ben aylık 10 bin tl düzenli kazanç elde edeyim yeter diye bakıyorum.
İlk zamanlar hedefim aylık 1000 tl idi tuttu.
Sonraki yıl 3 bin idi tuttu.
Sonraki yıl 5 bin tuttu.
Sonraki yıl 7 bin tuttu.
Bu yıl aylık hedefim 10 bin tl. Ve şu an için iyi gidiyor. Hedefimin %20 üstündeyim.
Şimdi şu soru gelebilir. Ne kadar parayla 10 bin tl kazanç ben en fazla 40 kontrat açarım. Şu ana kadar 1 ya da 2 kez oldu.
Şimdiye kadar o grafik işimi gördü. Tabi farklı hesaplar açıp onlarda farklı stratejiler izlenebilir.
Tabi zor.... Ama grafikteki çizgilerden işlem yapılabilir. Ben amatörüm zaten.
Seni biliyorum ve saygı duyuyorum.
Ameriga karaciğere sağlam darbe aldı ....
Hakem sayıyor .....
Dipten aldığın %40 ı geri vereceksin ameriga
it is pay-back time :kahkah:
Forumda bir çok kişi shortta pusuda bekliyormus. 500-600 puan verince herkes gaza gelmiş. Acaba yarın ne olacak bakalım
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Bear_Bull;4475428]ABKA :hosgeldin: bu vesile ile demiş olayım.
SN. HAKANSAHİN ve siz hoş bulduk,çok teşekkür ederim
Pazartesi dowa yeni zirve gelir şortçular.
oradan şortlarsınız.
benim poztum para etmez. :he: