alişanla burakın yönettiği şirkete milyon yatıran insanın ya onlarla ahbaplığı vardır, ya kafası yoktur, ya da parası çoktur. arsan dediğin ihlaslar gibi, nolur nolmaz diye belki bi 3 4 bin lot alır atarsın. belki..
Printable View
Bunların hissesinin alım yeri 3.45 ve 3.06 bandı orda buldunmu alcan 4.05 civarı yıkacan çuvalı arıkanlara.. Bu adamlar gerçekten acımasız..
Bilanço iyi gelecek Gibi sinyal vermeye başladı
M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çuvalı yıkan arkadan bakar dayu dolar bazlı bakacaksın elektrik şirketi bu.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü felan açıkladı mi bu Bilgili Reis. Yada beklenti nedir acaba arkadaşlar?
M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse yokmu burada . Bilançoyu konuşan ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilançoyu konuşacak bişey yok önce kasadaki 100 milyonu çaldı sonra temettüyü şimdi bilançoyu adam hursız arsız.. Yatırımcı ilişkisini arıyosun bekçiye bsğlıyolar gül gibi şirkete herşeyden tecavüz ediyo arıksn mı arsızkan mı nedir
Borsada kural soysuzlardan uzak duracan..
Arıkanlar para basması gereken şirketi resmen üçkağıtçılıkla rezil ettiler.. Allah belalarını versin
Kıpraşmaya başladı sanki bugün.
Bir hafta önce bindik trene.
Bonne voyages...
Ytd.
Borsa tarihinde fiyatlama olarak görüdüğüm daha rezil bir şirket yoktur heralde
bilançoyu en son hırsızlar gönderirmiş ....
15 yıllık üçgen yukarılı kırılım :)
Bugünkü kap olumlu devamı gelmesi temennisiyle
Sn. Value 5 seneyi geçti tutuyorum arad al sat. Son bilanço ile ek yaptım. Yazılacaklar yazdık ama sonra bir şey yazmak zül geliyor aynı şeyler işte elektrik iyi doğal gaz iyi tekstil eh işte patron fena özeti bu çok ucuzdu zaten her bilanço ile korkunç ucuz kalmaya devam ediyor yazık gerçekten
Arsa zengini bir holding bence
Bazı o...ç....ları hâlâ dökmeye çalışıyor gibi
12.73 ortalamayla 50k aldık hayde hayırlı olsun dut pekmezi candır gerisi yalan
Ne olacak bu kağıdın hali ya tabana kadar düşecek ne var biri lütfen bi grafik falan durumu nedir umut varmi
Umut var. Bekle. Sabir.
Arsanın durumu sıkıntılı baya yoracak sadece tekstil fabrika olsa sıkıntı olmaz ama elektrik ve doğalgaz var o altyapılar çok zarar görmüştür..tam yatırımlar bitti temettü yiyecek zamanda oldu bizim üç kişilik grup halinde 3.80 maliyetli 300 bin lotumuz var..Şirket haber atmadı hasarla ilgili tam herşeyi yoluna gitmişti..Allah ülkemizi milletimizi korusun
ÖnceLikLe, tüm Türkiye'ye ve ARSAN şirketlerine geçmiş olsun.
Bugün yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş fabrika binası ve makineleri ağır hasar görmüş. Şirket, sigortalı olduğunu belirtiyor. Genelde yerine koyma değerinden az sigorta bedeli tahsil ediliyor. Umarım tam sigorta yapmışlardır.
Akedaş ve Armadaş'ta faaLiyetLerin devam ettiğini biLdirmişLer. Ancak orada da ciddi tamirat giderleri çıkacağını tahmin ediyorum.
ARSAN'ın tekstil operasyonları yıLLardır istikrarlı kar üretemiyor. Daha önce kapatılmasını tavsiye eden yazılarım olmuştu bu platformda. Sigorta tahsilatı sonrası bu yönde bir karar alınırsa, uzun vadede şirket ortakları menfaatine olacaktır.
[IMG]https://i.hizliresim.com/fsq57c5.PNG[/IMG]
Öncelikle bütün milletimize geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere rahmet dilerim.
Ben açıkçası bölgede Doğalgaz ve Elektrik altyapısında büyük hasar bekliyordum ama yazıda fabrika ağır hasarlı deniyor.
1999 depreminden sonra Adapazarı, Düzce , Gölcük , Yalova nüfusları ortalama 3 kat artmış.
Herkes için hayırlısı olsun.
Arsan Tekstil payları, devam eden kapalılık hali 5 işlem gününü geçtiğinden bulunduğu tüm endekslerden çıkarılacak-MATRİKS
Muhtemelen bir zaman sonra yipte açılması gerekir bağlı endekslerden çıkarılmış olmasının başka bi anlamı varmi
Arsan Tekstil, depremden etkilenen üretim tesislerindeki hasarla ilgili sigorta şirketinden 111 milyon TL kısmi ödeme aldı
04/04/2023 06:21:30
Arsan Tekstil, depremden etkilenen üretim tesislerindeki hasarla ilgili sigorta şirketinden 111 milyon TL kısmi ödeme aldı.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden etkilenen şirketimize ait üretim tesislerimize ilişkin oluşan hasarla ilgili olarak sigorta şirketi tarafından 110.957.538,95 TL kısmi ödeme gelmiştir.
Kar kaybı ve diğer hasar ekspertiz dosyalarıyla ilgili sigorta eksperinden ve ilgili sigorta şirketinden aldığımız sözlü bilgiye göre çalışmaların devam ettiği tarafımıza bildirilmiştir."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Hisse senedi fiyatına göre bir sorun var mı acaba diye düşünüyorum ama ben hala çok düşük bir gün oldu ama bu kadar mı zor bir durum
Anadolu sigortaya haciz ettirmiş arsan tekstil
Bakalım 2 şirket nasıl etkilenecek
Hiç kimse yok
Ama yinede düşüyor
Neden bu kadar mı zor bir durum var
Hisse senedi fiyatına göre çok ucuz değil mi
Olmasaydı bu kadar mı zor bir durum var mı acaba diye düşünüyorum ama ben hala bekliyorum merhaba Bilsem de daha çok var
Bizi bitirdin be hem kendini yaktın bizi de üzdüler seni çok bekledik ama vicdanen müsterih yaşadım ve bu nedenle de zorunlu olarak bekliyorum
Bir gün sen de çok iyi olur aslında
Kimseler merhaba ve bereket dolu bir gün biraz daha kırık dökük nasılsın