virüsten önceki tablonun aynısı..tüğsikletleri şişirmekten başka çaresi yok bizimkilerin
Printable View
garanı çizerken alıcı gelmiş.. yani bankalarda buralar alıcının geleceği aşağı gitmesine izin vermeyeceği bölgeler..
https://i.hizliresim.com/wqoTDa.png
buna satış demek manasız :drunk:
hala saçma kagıtlar aşırı alımda ve bu sayede endeksi dengeliyorlar.. hatta endeks son 3 ayın zirvesinde.. +/- 200-300 puan hareket olur o kadar.. dengeye giden bir sistemin salınım yapması gibi..
öyle bir satış olmalı ki dengelenemesin saçma kagıtlarla.. ancak o zaman düşüş var diyebiliriz..
OECD: Koronavirüsün ikinci dalgasıyla dünya genelinde 80 milyon kişi işsiz kalabilir
borsaların pek haberi yok bundan
endeks 30 sadece 300 puan eksi an itibarı ile..
spotu bitirmiştim ufak ufak vadeliyide bitiriyorum.
https://i.hizliresim.com/yASJck.jpg
Bu kadar para çıkışına rağmen AKBNK ve GARAN iyi dayandı.
Halk a 13 kademe verdi
Aylardir banka tasiyan hammaldan 2 haftada acik yaparak daha cok kazandilar
BURVA tam 1 yıl önce 1.50 iken şu an 27 TL :-)
400 bin yeni yatırımcı, sen neymişsin be :-)
Pegasus yaklaşık 1 aydır düşüyo ona rağmen hala aşırı pahalı yerde :)
Fişini çektiler gibi
Pgsus düşerse herkes düşecektir..:oleyo:
usta çırağın eline vermiş arabayı dikkat et diyor çırak ise hevesini alacağına havasını atıyor bir yere tosladığında zaten anlayacak ustanın ne dediğini
evet yine benim foreks real trade grafik ekranı gitti. aynı anda verdiler küsküyü. hep böyle oluyor. 118,400 e gidiyor gibi..
Tr de acigan satan her daim kazanir bademler yabanci tehtidine boyun egip geneli de acarsa gelsin 80 binler tum ky dolara gecer
inanılır gibi değil thy dibinden haaaala %52 yukarda nasıl bir balon bu anlamak mümkün değil.
garan 8,13 oldu orda destek yok mecbur 8,10 a doğru verecekler. y.t.d.
buranın fişini çektiler dow u alırken basıolarrrrrrrrrrr olay bittiiiiii
sermayesinin sayısı kadar 3 ayda zarar eden akenerji tavan tavan gidiyordun ne oldu tabana koşuyorsun. allahın dandik hisseleri..
Helal olsun Secbul un Halkbankına şov yapıyo gene...