sildim verdiğim grafikleri.
/* sen ne yaptın bu forum için 5 ayda 189 yazı ile */
Printable View
Fonet te 19.40 kadar bir direnç yok. Türkcell ile anlaşması, Milliegitim ile oluşacak yeni sistemler ile anlaşması, yurt dışında alabileceği ihaleler . Tahta daki oyun kurucu tarafından tekrar değerlendirilebilir. Burdan düşme olmaz ise yeni alıcılar gelir . Direnç üstü kapatti . Iyi olur diye düşünüyorum...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocamın ve diğer bir arkadışın izleme listelerinden acemi bir bakış acısıyla MACD VE RSI osilatörlere bakarak güzel gözükenler:
DOCO/TRKCM/ISGYO/AKSGY/DZGYO
Bide ASUZU(mevcut seviyeleri korursa) ve GOZDE gözüme güzel gözüktüler.
Hocamdan rıcam ASUZU için önümüzdeki hafta için bir değerlendirme rica ediyorum.saygılar sunuyorum
Altını ve gümüşü gram olarak almak yerine fon şeklinde almayı tavsiye etmem. Çünkü bu durumda elde edilen getiriden %10 stopaj kesintisi yapılıyor. Yani 100 lira kazandığında 10 lirası gidiyor 90 liraya düşüyor..
incelemek isteyen için link:
https://www.gib.gov.tr/sites/default...me_rehberi.pdf
https://www.tradingview.com/x/hO7ydlpe/
Asuzu uyumsuzluklarda dikkatli olmak gerekir,fibo seviyeleri takip edilebilir.
Kırmızı çizgi altı kapanışlarda dikkatli olmak gerekir.
https://www.tradingview.com/x/BpPrTUJE/
Selamlar sn.mühendis nerelerdesin pek sesin çıkmıyor.Senin için indes yorumu.
4 haftadır kahve trendi dövüp duruyor üzerinde haftalık kapanışlarda trendler görüldüğü gibi.Fibo sev.takip edebilirsin.
Altta pembe çizgi ve haftalık pivot seviyesi 11.06 aylık pivot ve yeşil trend 10.41 seviyeleri takip.
geriye dönük sayfaları okudum ..faydalı bilgiler paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim kamu bankaları kesenin ağzını açtılar sektörleri canlandırmak için ucuz kredi desteğiyle
gyo takip listem belli arara paylaştım tekrar yazayım ygyo.ihlgm.yyapı.ozgyo.dzgyo.aksgy.vkgyo. gibi YTD
paylaştığım haftalık takip listesi cuma akşamı atmıştım
endexs 115.200 vurup düzeltme yapacağını düşünüyorum .haftalık drenç olarak gözüküyor bu hafta gercekleşirmi bilmiyorum takip edip göreceğiz birlikte nasipse .
Sayın Çelik hocam merhaba,
İpeke ve hektaş görüşün nedir? Bir haftadır aşağı salıyorlar. Acaba buraya kadar mı güçleri
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.IPEKE Günlük grafik.
/* birisi dangur dungur laf ederse bu grafiği de silerim ha. */
https://i.hizliresim.com/j7EVew.png
.HEKTS ile ilgili grafiklerimi de bir kaç gündür hissenin topiğinde paylaşıyordum zaten.
teşekkür ederim saygıdeğer dandanakan.
fazla bilgi sahibi olmadığımdan çok yazmıyorum, eksik bilgimle yaptığım paylaşımlarla dolaylı da olsa insanları yanlış yönlendirmek istemem.
ama sizin değerli, karşılıksız paylaşımlarınızı takip ediyorum (özellikle sayın T/A üstadın başlığından) ve mütevaziliğinize hayranım.
her şeyin en güzeli siz ve sevdikleriniz için olsun (diğer tüm iyi niyetli, karşılıksız paylaşım yapanlara da olsun).
rheag yükselen trend alt bantında güçlenerek yoluna devam edecek 2.16 ya kadar sarkabilir ama yön yukarı ...https://www.tradingview.com/x/taY1P6oP/
güzell..
yavaş yavaş öğreniyorsun.
bir kaç da indikatör çalış grafikler üzerinde.
daha net fikirler edinirsin.
özellikle fibonacci seviyelerini kullan.
fibonacci sevyeleri (tepki veya düzeltme) en iyi psikolojik piyasalarda çalışır.
şu an içinde bulunduğumuz piyasa da (ayı ya da boğa değil ) psikolojik piyasadır. ( güvercin piyasa demek gerek sanki. ürkek ama yine de yemlenmeye devam ediyor )
çünkü bütün dünya 5 aydır şok yaşıyor.
trilyon dolarlar havada uçuşuyor, piyasalar allak bullak oldu.
hatta bu psikolojik piyasalarda petrol fiyatlarının bile eksi (-) değerlere düştüğünü gördük. (tarih böyle bir olayı yazmamıştı daha önce)
kısacası, fibonacci seviyeleri insanların (oyuncuların) psikolojilerini ölçümlüyor.
iyi geceler arkadaşlar
Rygyo ile ilgili mümkünse grafik ve yorum paylasabilirmisiniz bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.
Herkese hayırlı sabahlar. Hocam müsait olduğunuzda ASUZU kısada bir yorum rica ediyorum. Teşekkürler.
Haklisiniz . Ilk aklıma gelenleri yazdim. Hatta kendi takip ettiğim nuh çimentoyu bile unuttum. Biraz da beklenti bizim duygularımız. Borsada böyle güzel atılımlar yapılsa derinlik artar yeni katılımcıların artması sağlanır. Yatırım için taşa toprağa, betona paranın gitmesi önlenir. Üretim için şartlar daha iyi olgunlaşır. Tabiki bu atılımlar yapılırsa...
MALUM ŞEY nedeniyle sayfadan 2 gün uzaklaştırma almıştım,geldim. Çelik Çomak Hocam, sizden bir talebim var, başka bir yerlerde bilgi paylaşımı yapmayı düşünür müsünüz,kopmak istemem, takip etmek isterim. Bu adam, güzel bir sayfayı mahvedecek gibi, yazık. Sizi takip etmek için bu sayfa sürekli bilgisayarımda açıktı, ama şu an çok istekli açmadım. Saygılarımla.
yeni baktim guzel bir sayfa, sayin celik comak kardeşi kutlarım. sayfa gaftalık hisse paylaşimi sanirim...bu sayfanin ahengini bozmamak gerekir..gordugum kadar burdaki yatirimci az cok kazaniyor. isi grafige cevirdiginiz anda kazanclarinuz terse doner cunku bu sayfaya ters... bu isintersi durumda olusmustu bu formda..bir zamanlar son mohokan grafik eliot sayimi ile yatirimciya guzel kazanclar sagliyordu, ordada yine birileri o ahengi bozmustu sonucta sayvfa dagilmisti.. burdada tersi bir durum olusmus. sanirim piyasa kucuk yatirimclarin kazancla ayrilmasini istemiyor ve by lerin isleri bozuluyor, karsi araga geciliyor..tavsiyem kendi yolunuza sasmadan devam edin..grafik ogrenmek demek kazanc saglama anaci tasimiyor.. pitasa grafik yazip cizmeye vakit birakmaz...en iyi temelciler grafik incelemeden kafasinda canlandiranlardir. ornek herjes ramircidir ama adamtv yi fise takinca bakmadan arizayi biliyor...yinede grafik ogretmek cok gerekliyse baska bir sayfa acilabilir..ama tavsiye etmem grafikcilik zamani degil , oyle olsa mimarlar birsada cok kazanirlardi. ama cogu isdiz. saygilar.
arkadaşlar ben cizgimden cıkmam başka hiç bir yerde paylaşım yapmıyorum zaten arada bir kaç hissenin topiğine yazarsam yazıyorum birde haziran yarışmasına katılmıştım :)
normaalde sistem 23 hisse haftalık bazda al vermiş lakin ben 11 tanesini burada paylaştım diğerleri bankalardan oluşuyor bir kaç taneside henüz olgunlaşmamış
Msgyo , cuma günü dirençleri kuvvetli şekilde kırdı bu arada . Cuma günkü hareketi gayet güzeldi...
anele artık kalıcı bir yükselişe geçmeli hedeflerimde değişiklik yok
Bir teknikçi arkadaş da trgyo tekniğini yorumlasa ne güzel olur.
.TTKOM Günlük grafik
https://i.hizliresim.com/JBXywj.png