dışarısı maşallah + 500 diyom yine :he:
Printable View
Teşvik paketinde görüşmeler devam gelişmeler olumlu. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bu iş nezaman senatoda oylanır kesin sonuç ozaman belli olur
gunaydin millet..hayirli isler..gune guzel haberle baslayin cds sat tavsiyesinde bulunmus bofa..sebebi ne olaki
https://m.bloomberght.com/bofadan-sa...siyesi-2266952
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-485907
Dünya gazetesinde, bu yıl borsada hisse senedi %246 yükselen ama kredi taksitini ödeyemeyen,hacizlerle boğuşan Diriteks Diriliş Tekstil haber yapılmış.
dolar ve viop 4 saatlik grafikte durum..
https://i.hizliresim.com/8UIIER.jpg
https://i.hizliresim.com/L9CYys.jpg
cumhurbaskaninin katar ziyareti ardindan gaz haberi vs vs derken borsada dolarda bisiler olmaya basladi ardindan cds sat tavsiyesi..hayirlisi diyelim
Uckagitci abd tesvik entrikasinda son durum ne
borsa yukseliyo yukseliyo bist 30 hisseleri hala yerinde sayiyor yan tahtalarin 10 da 1 gitseler endeksi fezaya cikarirlar..bu seneki olan borsa cilginligi kadar bir sey gormedin bu nasil bir yukselis 1 e 10 1e 20 vs...twitterda ustad cogalmis ciziyorlar bi ucgen kirildi tavan boyle giderse bahara kadar 10 20 tl altinda hisse birakmayacaklar..bu ucgen isi iyi tutmus hepte yukari kiriliyor asagi kirilana denk gelmemek gerek
pandemi baslangicinda borsalar taban taban giderken birileri guzel mal toplamis krizi firsata cevirmis oldu simdi tatli tatli 1 e 10 1 e 5 pesin satan esnaf gibi isteye veriyor az az perakende satis yapiyor toptan satis yok
halkbank tahtasina girdim ciktim 6 aydir hala ayni yerinde banka hissesinde bekleyenler göle su gelene kadar kurbaganin gözu patlarmis misali ha bugun ha yarin hala beklemeye devam abd dava ha oldu ha olacak nerdeyse seneyi devirdiler..yazik borsaysa birazda x30 gotursunler onlar canda x30 bekleyenler patlicanmi..ustalar isyan etmesinde ne yapsin olcuyo biciyo bunlar ucuz amma alan yok satan yok beklede bekle..bu sene herkese ders oldu cok sey ogretti
6 ay once euruusd paritesi 1.09 islem goruyordu 1.20 cikti bizim x30 lar hala yerinde sayar ne agir hisselermis yerinde kalkamiyorlar..temennim hepsi tskb gibi olsun bunca zamandir bekleyenlerde nasiplensin bu isten rabbena hep bana olmaz bu is biri yiyor digeri bakiyor kiyameti koparmasinlar.ekonomi kotu diyoruzda yan tahtalarda cok yuksek hacimli para donuyor olurda bist30 falan ugrarsa tavanin tavanini yaptirirlar nedense hep uzak durmaya calisiyor yan tahtacilar
Opsiyon Uzmanı Richard Friesen
Her güne şöyle düşünerek başlıyormuş..
Bugün kafama doğru gelen bir mermi var ve benim o merminin nereden geldiğini
ve nasıl durduracağımı bulmam gerek..
son performansın ne olursa olsun risklerin pusuda beklediğini unutmamak gerekir,der..
dow 4 saatlik..28300 alti kapanis yapmadikca sikinti yok gorunum yukari yonlu 28550 ustu alimlar hizlanir daha tutulmaz
https://i.hizliresim.com/09WZSl.jpg
bi haberle basladik nerden nerelere geldik laf lafi acar laf uzaga kacar kacmadan...herkese hayirlu isler bol kazanclar cok kazanin cokk su akarken testiyi dildurmaya bakin zaman gelir 300 puan oynamaz bu meret
arkadaş ne teşvik paketiymiş A Q ya :)
3 gündür dünya borsaları ala ala bitiremediler beklentiyi.
bitmeyen bahane yapmışlar.
sanki teşvik paketi çıkınca dünya kurtulacak ta... :he:
hadi dışarıyı anlıyorum da bizim borsaya ne oluyor? sanki teşvik pompasından bizim piyasalara dehşet para girişi olacakmış gibi.
% 0,0001 i bile belki girecek & girmeyecek mına goyin bu neyin beklentisi :)
millete mal kitlemek için yükselt babam yükselt.
yabancı zaten sata sata inmiş takas oranı % 48 e. yükselten de badem style yani.
eninde sonunda bu bademlerde para bitmeyecek mi? borsaya koyacak paraları kalmayacak dimii bir gün.
o zaman nasıl yükselticekler borsayı?
yoksa bunların parası sonsuz mu lan? :he:
ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin sözcüsü Drew Hammill, Pelosi ile Hazine Bakanı Steven Mnuchin arasında gerçekleşen
45 dakikalık görüşmede yeni koronavirüs yardım paketi üzerinde bir anlaşmaya yaklaşıldığını söyledi
ABD'de Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi ile Hazine Bakanı Steven Mnuchin'in yeni koronavirüs yardım paketi için yaptıkları görüşmeleri değerlendiren Goldman Sachs, bir anlaşmaya varılmasının yakın görünmediğini ifade etti.
Yarim saat arayla
Ulke degil yasak elma ask i memnu bihter dizisi
Bunlarin demokrasi diye insanlara hoolywood filmleriyle sattıklari entrikadan baska sey degil
Trend ne ise o su akarken damacaları doldurmalı trendende zamanında inmeli.
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Avrupa durumum kotu faiz indircem dio cat yapiyor
Japonya genislemem lazim dio aninda
Ingilterw ayni cin ayni
Bu amk bihter adb si sirf yalan dolan entrika
Son dakika! Buğday, arpa ve mısır ithalatında gümrük vergisinin 1 Ocak'a kadar sıfırlanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Arkadaşlar,bolca Migrostayım,Biden gelse amcamı alaşağı yapsa,Migrosumun durumu ne olur?Amcam da devamlı Migrosa karşı olduğuna göre?
Bu arada un stoklamam diyenlere tavsiyem bira stoklasınlar başta rusya olmak üzere ülkeler pandemiyi bahane edip buğday arpa ihracatını durdurmuşlar
günaydın arkadaşlar şortlar biyerime sıkıştı..durum kötü kollamak lazım hötü:vk:
Vurduk baba 1340 2/3 short maliyet 1338 oldu...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1370 e mi gidiyor??????
Dolar endeksi ile beraber gelişmekte olan para birimlerinde 3 gündür aşağı hareket mevcut.
Bizdeki hareket 200-300 baz faiz indirimini daha önceden fiyatlanması , yoksa RTE nin iki konuşmasına bakar yukarı zıplaması , konuşmazsa yatay ve ufak ufak aşağı gelebilir.
boşuna piyasada evde bira yapımı evde şarap yapımı diye kurslar açmıyorla r
yakında millet piyasadan kasa kasa üzüm çekecek:)
kasa ile üzüm satışınıda yasakalrlar
bir ayapmı için en lazım bilmiyorum ama arpa ise arpa satışıda kotaya bağlanır rakıya etil alkol satışlarını yasaklayarak çözüm bulmaya çalıştılar ama olmadı millet yüzey temizleyicisi ile rakı yapıp patır patır dökülüyor:)
ben şuan borsamızın çok sahtekarca fiyatlandığını düşünüyorum. :he:
önümüzdeki mevcut hiç bir gerçekleşmiş ekonomik verinin ya da beklentisi olan herhangi bir verinin borsayı 120 binlerin üstüne atmasının zor olduğunu ve haliyle fiyatlamaların tamamen yalan olduğunu düşünüyorum.
nasıl bir beklenti ile 120 bin üstüne geldik arkadaş?
neyin beklentisi bu?
ekonomimiz süper otesi bir şeye mi dönüşecek.
nedir abi? :he:
bankaların bir çoğuda %15 ler civarında bi prim yaptı sanırım
ayak uyduramayan iki banka var
hulk ve vakvak