İyi aksamlar Çelik hocam yeni üye olarak emeklerinize sağlık
Printable View
İyi aksamlar Çelik hocam yeni üye olarak emeklerinize sağlık
ıhlas alan oldumu bu gün haftalık listede vardı ?
Celik hocam , kanalla ilgili hisseler . Basta emlak konut olmak üzere birçoğu yerinde duramıyor. Torunlar , VKGYO, Tektu, Ozgyo , Ihlgm iyi olacak gibi ...
çarşamba günü başkanın ulusa sesleniş konuşması yapacağı olması kanal sektöründe hareketlilik oluşturdu
Ben yine yarından itibaren PARSN diyorum.
Y.t.d.
Cümleten iyi akşamlar bir süredir misafir olarak izliyordum forumu ve katılmaya karar verdim. Gayet isabetli yorumlar gördüm emeğinize sağlık.
Çelik hocam özellikle size nacizane bir sorum olacaktı. Son bir yıl içerisinde lot sayısı çok düşük olan hisselerdeki aşırı artışları neye bağlıyorsunuz acaba ? Lot sayıları düşük durumları iyi bile olmasa kağıtlar uçtu gitti hatta 30/40 tavan kesmeden devam eden hisseler oldu. Birde BİST'ten yapılan bir açıklamada halka açıklık oranları %5 altında kalan hisselerin %5 ve üzerine çıkarmaları yoksa çeşitli yaptırımlar uygulanacağı belirtilmiş. Bu konular hakkında görüşleriniz nedir. Kısaca bir uzman görüşü alabilirmiyim acaba? Teşekkütler.
Hocam geçen hafta pınsu dan Bahsetmiştiniz. Bu hisse ile ilgili olarak beklenti ve Hedefiniz nedir.
Çelik hocam listenizden trgyo seçmiştim yaklaşık 1 ay önce .ne dersiniz harekete başlar mı.yada başladımı ne dersiniz
İyi akşamlar cümleten.bir konuya değinmeden geçemeyeceğim.Sanel konusu .neden bu kadar uzadı anlamış değilim.Çelik hocam sanel alın demedi.araştır dedi Hakan hocaya .mantıksız yazan olmadı.kesinlkle almayın diyen de olmadı.her önerilen kağıdı almak para ister.çoğumuz zaten maldayız.özelden yazın deniyo.nasıl oluyor ben şahsen bilmiyorum.Çelik hocam kızdı ama kimse hocaya saygısızlık yapmadı.lütfen bu iş uzamasın.Çelik hocam seni seviyor ve saygı duyuyoruz.fikirlerin her daim önemli bizim için.
Yıllık listeden ıhlgm tektu ozgyo aldım.azar azar arttıracağım hocam para oldukça
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam uzun süredir forumu takip ediyorum yazmak bugüne nasipmiş. ALGYO yorumu alabilir miyim? Karlılığı yüksek F/K oranı düşük kalmış bir senet. Nasıl yorumlarsınız
Çelik hocam ben de bunu merak ediyorum, kıymetli yorumlarınızı gerçekten okumak istiyorum.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kripto takip edenler varsa eos sistem al verdi sadece kırılım bekliyorum 25.393 kırıldığı anla fizana gider :):)YTD
hocam teşekkur ederim Allah razı olsunSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çelik hocanın bahsettigi eos binance uygulamasında isteyen arakadaşlar oradan takip edebilir ytdSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın için
ısgyo
krgyo 6.19 üstü saatlik kapanışta tavan beklerim ytd
mepet ytd
Tukas ta önemli gelişmeler var. Burada elinde bulunduranlar vardı sanırım...
Celık Hocam jants ve kozal hakkında yorularınızı alabılırmıyım.Ozellıkle dırenc ve destek konusunda
Hakan4554 özlettiniz kendinizi.
Teşekkür ederim
Vertu
Knfrt
Lidfa
Ozkgy
Tekniği iyi gördüm