IDH uzun süre sonra ilk eksisini yazdı.Bakalım düşüşü sürecekmi?
IDH uzun süre sonra ilk eksisini yazdı.Bakalım düşüşü sürecekmi?
Üstadım günaydın..
TRILC topigi açılmış. Bilmiyorum takip ediyormusunuz.
Ancak yazilanlari okudum özellikle 1-2 arkadaşın yazdıkları çok enteresan bilgiler var.
Sizinde yukarida yaptiginiz yorumla birlestirdim.Bana bu arz halkı öpmek için yapiliyor gibi geldi.
Zaten fazla lotta vermiyorlar.
Bulasmamayi düşünüyorum, ama genede girersem iskpl gibi 200 lot taleple şansımı deneyebilirim.
Iskpl dede 200 lot yazmistim.29 lot geldi biliyorsun.Fazla para da bağlamaya değmez. Para yaklasik 1 hafta bağlı kalıyor..değmez.
Nnf ve gmr kac yapti goren duyan bilen varmidir
Piyasalarda %10 düşüş bekleniyormuş.
https://www.bloomberght.com/yukselen...rde-mi-2275022
Myfinans ustadim dikkat ettinizmi
Bende uzun suredir mesarifler artmiyor
iyi akşamlar üstadlar,
Ben de endekste düzeltme gelirse Tüpraş’a girerim. Koskoca Tüpraş hep 90-100 kalacak değil ya. Diğer şirketler 2-3 katina çıktı Tüpraş 1 senedir full zarar yazıyor. Evet tamam şirket de kar etmiyor ama bu Tüpraş hep mi zarar edecek? şimdiden trene binen seneye %100 kazanç elde edebilir. Büyük şirket o kadar artmaz desek de değer büyük şirketlerin bu sene %100 verdiğini göz arşı etmemeli. Tüpraş da o ralliyi yapacaktir.
artık yükseliş başlamalı. ABD xcom hissesi ile paralel gidiyor ondaki harekete göre karar vereceğim. (EXXON MOBILE)
Webster üstadim, bizimki ins tavan bu hafta 😀😀😀 yalniz dediğim gibi ben haftalik bakiyorum, günlükte dediğiniz gibi hareket benzerliği var ancak haftalık mumu asagiya sert gitmiş gibi. (O seri yukari hareketleri yaptığında bile haftalık mumlar hep üstüne koymuş günlük silkelemeler diyebiliriz onlara)
O yüzden düşüş olabilir eğer 1200’lere gelirse 5-10 lot ilave alacagim 👍👍
Regal ustadim siz anlarsiniz
Simdi ev en ust kat
Banyo tavani surekli simsiyah oluyor ust cati oldugu icin
İzocam felan var ama her aksam dus aldigim icin sanirim kaldirmiyor
Menfez yok cam direk sokaga aciliyor
Surekli acik tutmama ragmen siyahlik oluyor tavanda
İso nem diye ozel boya onerdiler
Onla boyadik gecen yaz
Ama yine oldu
Ne onerirsiniz
Webster üstad TRILC halka arzına katılacak mısınız?
Şuna bir gözatın
Yorumlarda küfü kestiği yazılmış.
https://www.hepsiburada.com/polisan-...-HBV00000I886K
https://www.uzmanboyacilar.com/tavan...nasil-onlenir/
Eğer üstten sızıntı yoksa olay şu.
Tavan iç ortama göre serin kalıyor ve nem oraya gidip yoğunlaşıyor.
Yoğunlaşan nem ıslaklık oluşturuyor, mantar da o nemli ve ılık ortamda gününü gün ediyor.
Tavanı sıcak tutmak lazım, bunu da şöyle çözüyoruz, banyo radyatörünü tavana yakın noktaya yükseltiyoruz, tavan ısınıyor ve kuru kalıyor.
tahmin ettiğim gibi .
sizin banyonun üzeri düşük betondur.
ve orada bi şekilde su birikiyor.
suyu direk göremeyebilirsiniz.
kökten çözüm için. "sucu" dediğimiz adamlar vardır.
onlar bu işi çözerler.
bazen kıl yöneticilerle takışabiliyorsunuz.
darptan ceza bile alabiliyor insanlar.
sakin olmak gerekiyor.
Sağolun.
İşin şakası bir yana
Eğer üstten sızıntı yoksa bütün sorun tavan ısısının düşük kalması. Evdeki nemin oraya çarpıp orada yoğunlaşma yapıp ıslaklık yaratması.
Aynı soğuk havada buğulanan cam gibi.
Bizim balkon kapalı fakat alt kat balkonu açıkken balkon duvarları daha soğuk olduğundan aynı küf balkon duvarında da oluyordu
Ne zamanki alt katta balkonu kapattı küf sorunu kalmadı, çünkü balkon duvarımızın sıcaklığı arttı.
Ev yerden ısıtma olsada banyolarda havlupan olmasi lazım.