Tahtadaki ekipte, cibiliyetsizlik damarlarındaki ş.siz kanında mevcuttur...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Printable View
e hadi sal da mal alalım biraz daha bak endeks de yaktı kırmızıyı istediğin bu değil mi operasyon evladı
Çapsızlar endeks çıkışına kör, sağır, dilsiz.. En küçük düzeltmede ŞEYTANNNN[emoji1][emoji1][emoji1] En hevesli...sorun yok ver aşağı bekliyoruz!!! Bunlar Allahsız kitapsız, dinsiz imansız hırsız diye boşuna edemiyoruz...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
bryatın pd\dd yi 2 ye getiriler de bu salak ona ayak uydurur mu bilmem salarsa mal alacağım bunca yıldır yatırım yaparım bunu burada satacak halim yok ya o bedelsiz gelecek yada heybeyi doldurmaya devam bi 10 yıl daha beklemeyen namerttir.
abd de inşaat ruhsatları beklentiyi karşılamamış diye alarko carrier değer kaybetti sanırım ahahhaha neyse sal 300 altına dolduralım keseyi operasyon evladı
Neyse 30 lot kaptık, şeref yoksullarından ne koparırsan kar buralardan daha önce malım vardı zaten bekliyoruz ver 300 altından güzel mal alırım
S400 muhabbeti var.2.parti için anlaşma imzalanmış...S400 alcar a girdi sanırım[emoji854][emoji854][emoji854]
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
devre kesen kesene mübarek senin ne eksiğin var neden geri kalıyorsun
313,6 aşağı kırarsa bana mal vermeye gelir artık
Ben esas parayı hep kriz döneminde kaldırdım gezi çıktı kaçırdım dediğim tahtalarda imkan yakaladım suriye operasyonu vs vs bir ton olay bir tek pandemide ağırlıklı malda kalmıştım şimdi de iyi ki kalmışım diyorum s400 için borsa çökmez çökerse kaçırdım dediğim tahtalarda senet banyosu yaparım borsa bedava bu ülkede
yıllarca biste ağırlığı en yüksek olan 10 şirketi bist grafiğiyle kıyaslarım ne rsi ne macd en kral öncü idikatör bu 10 şirketin ortalamasıdır bu salağın bi indikatörü yok bu öpecek adam bulamayınca işine gelen yönde hareket eder bakmayın endeksle hareket ettiğine yarın aşağıdan mal verecek birini bulamazsa sürer yukarı hep diyorum koyun blokajı yesinler birbirlerini zaten öylede böylede en kötü 2 yılınızı çaldılar çok çok bir seans blokaj çözülsün diye beklersiniz kendi malınızla dayak yemekten iyidir
At hırsızları iyi oldu 313 ,300 isteriz trade için şahane Borsa bahane yaptı S-400 ikinci füze haberini hadi bakalım 300 gelsin 330 dan verelim
Matriks haber; Türkiye ile rusya arasında şuan itibariyle yeni bir s400 anlaşması yok. Yürürlükte ki eski s400 anlaşmasının teslim edilmeyen parçaları ile ilgili teknik görüşmeler devam ediyor. Bloomberg HT
Endeks bahane ile düzeltmesini de yaptı, gap doldurdu... Bizim sünepeler haaala itnelik peşinde tırmalayıp duruyor. Kanı sorunlu soysuz ş.ref yoksunu operasyon evlatlarına duyrulur.(Lafım spek ve spek ile bağlantılı tüm iltisaklılaradır)
Piyasa yemedi s400 hikayesini üzgünün iplikçi ticaretiniz başka bahaneye kaldı ben ekranı kapattım arkadaşlar bunun bir şey vereceği yok beklemeye değmez çaylak ürkütüyorlar
Hayret bu yazdıklarımızı, kendine saydırdıklarımızı uzun ş.siz şikayet etmez oldu. Ceza almaz olduk. Bir eksiklik hissediyorum[emoji16][emoji16][emoji16] Yalarken geberip kaldı galiba bir yerlerde...
Pijj lerin hiiiç canı istemiyor artıya geçirmeye... Endeks hüsranı yaşıyor hırsız ittt sürüleri.
Oyala bakalım ne kadar daha mal toplayacaksın!!
Spek işini yapıyor siz esas yönetime sorun bu konforlu alanı neden sağılıyormuş tahtadaki ekibe, ne gibi çıkar ilişkileri var sorun öğrenin bu hakkınız gözünüze soka soka insider hareketler neden yapılıyor. Ky üzerinde baskı yaratacak olumsuz kapları tahta hareketlenmeye başladığında neden atılıyor. Birde bu kadar y*vşağı bir araya toplamayı nasıl başarmışlar sorun arkadaşlar size cvp vermek zorundalar
Dün 30 lot kaptırdı diye trip atıyor galiba tamam lan bende çok var vereyim 30 lotunu da grafiğin hakkını ver 2 yıldır bekliyor yatırımcı az adam ol adabıyla tahta yap
Hadi çimbeton az kaldı bizim eşşeği geçmene. Çimbetonum da yok Bu arada. Bryat, jant, alcar, çimbeton beraber hareket etmişti. Jant görevini tamamlamıştı. Sonra bu üçü tepetaklak hala aynı
Cmbtn sizi bir yakalasin ins. transfer yapacağım size. çok bekletti bizi biraz tadını alalimRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim sn mandradasutvar.
Bizimki utanır diye de yazıyorum. Sizin çimbeton da 500 leri görmüştü sanırım, inşallah tekrar oraları geçer. Ama bizim bunu bu şekilde kim tutuyosa Allah sürüm sürüm süründürsün, 5 kuruşa muhtaç olsun.
Değerli kağıtların sahipleri gaddar Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
e hadi akşam pazarı yok mu
İnvesting twitter alcar speği ve patronları hakkında iyi niyetlerini iletenler ile dolu. Arkadaş bu para neymiş böyle, patronlar da, spekte ne genişlik varmış böyle yaa[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Uğraş uğraş, belki satan bulursun, mal oğlu mal speck ve avaneleri...
İnerse nakdimiz çıkarsa malımız var kıvransın dursun bekleyecek kadar da vaktimiz var çalı köstebeği ve onun sahipleri bizden beterler enflasyona dövize ve ekonomik şartlar altında hüsrandalar bassınlar bakalım bekliyorum bende nakdim ölçüsünde dolduracağım heybeyi bu ortaklığı seve seve kabul etmek zorundalar yada bekleyeceğiz benim için sorun yok zararda olan arkadaşlara günlerdir nereye ne yazacaklarını haklarını nereden soracaklarını anlatıyoruz beklemek istemiyorsanız hesabını sorun bu godoş takımına maili var telefon numaraları var spk denen kurum var hala bu itlerden insaf bekleyip bir şey yapmıyorsanız bunların sizi öpmesi çok doğal
Basınca mal geleceğini sanan MAL!!! Mal kaptırdığının farkında değil....
Bu kur politikasıyla, Karlılık bir pandemi daha gelmediği sürece düşmez kolay kolay bu yıl olmazsa seneye senden çok kazandım yine kazanacağım
At hırsızları madem götüremiyon, madem uzun vadecileri dökemiyon bari trade için 300 getirin nasiplenelim hakkaten bu At hırsızları yönetimle paslasmiyorsalarsa harbi kafa basmıyor 2 yıldır battiniz adam gibi bir tahtacıya devredin belki haftaya yeni bir arsa muhabbeti patlatirlarsa millete gel gel yaparlar
Vay beee. Çimbeton un fiyatı bile, bu çapsız Çulsuz ların hissesinin fiyatı ile eşitlenmiş.... Pehhhh... Arsız hırsızlar....
Borsada cıkmaya tek kagıt bu sanırım
Çimbeton tavan olmuş 323.40[emoji16][emoji16][emoji16] Alarko yöneticileri bu hırsızlarla gurur duyuyordur!!!! İmkb deki nerede ise tüm kağıtlar tarihi zirvelerini gördü hatta katladı. Bu hırsızlar 400-500 den verdiklerini 300 den geri istiyor. N.h alırsınız!! Operasyon evlatları....!AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bugün biraz girdik. Hayırlı olsun. Kuzu gibi 4 kusur bin koymuş kademeye kimse erittik.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrik ederim. Bu ş.sizlere mal bırakmayalım...Adamlar sanki 15-20 milyon lotlu hisse imiş gibi kademe yapıyor. Boşuna mal! demiyorum. Ulen 10-15-20 milyon lotlu hisseler 200-300-400 liralarda fiyatlanıyor. Bu angavutlar ın kafasının basmadığı bu... 1.595 bin lotlu hisseden bahsediyoruz, emsalleri 4 hanelerde fiyatlanıyor. Üstelik bunun çarpanları onlardan daha iyi. Bir kağıt ancak bu çulsuzlarca bu kadar mundar edilir. Beceremiyorsanız, kabiliyetiniz, vizyonunuz, çapınız, PARANIZ yoksa ne halt yemeye tahta yapıp annanızzaa avradınıza sövdürüyonuz. Bırakın defolun gidin, başka tahtadaları mındar edin, haysiyet sorunlu k.ppekler...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...