o civarlarda obo hedefi var gibin.
Printable View
son fiyat nedir acaba?
Pazartesi kapanışta 3000 puan yaptığı makas şimdi 800-900 puan
Bolinger dışında hicbirsey kullanmiyorum. Formasyonlara bakmam. Sabah Sn Jas paylaşmış öyle dikkatimi cekti. Hedefi 1675 ise keşke bir lot daha acsaymisim dedirtti:)
Zaten tekrar 1720 ler bekliyorum yeniden açarım shotu. BIST30 bu ara güzel teknik isletiyor. Saygimi kazandı :yes:
kapadım tüm shortları, bugün izleyelim azıcık duruma bakarım
Testere değil biçerdöver piyasası mübarek...
PALA biçerdöverle hasat ediyor bizi resmen...
Bir sıkıntı var ama sebebini çözemedim, ısrarla vermek istiyor...
1.681 aşağı kırılırsa 1.650' lere kadar verecek gibi duruyor...
Sebepsiz...
X30 1789 hedefledim [emoji3]
Takibimdeki bütün baba kağıtlar eksi..
Bi tuprs petkm ikisili artı..
Yine gaz mı bulduk nedir? :oleyo:
israrla vermek istenen endeks yuzde 1.5 ustu olur bunlar hic verecege benzemiyo ancak elletiyo boga cok guclu boynuz kirilmadan geride yapmayacak kirilmasi icinde haber falan lazim
bugün yarın burnumuzdan kan getirirler artık. kolay kolay burunları yere sürtmeden bırakırlarmı hiç
garan direnç 10.05 geçilince cons u getirin bana:)
Piyasa en güzel yerine yerine geldi .
Yükseliş ve düşüş algısı dengelenmek üzere oyuncularda .
Artık alıcı ve satıcılar arasında ser hareketler başlar. :)
X30 1789 mat var bence.[emoji3]
Şunu da yapıştırıp gideyim,
Herkesin kendisine ait çizgileri var.
Bunlar da benimkiler, doğru-yanlış-kuralli-kuralsızı tartışmıyorum.
Poz aynı (Aralık vade 20 short), ciddi yukarı veya ciddi aşağı gitmediği sürece değişmez
İşe dönme zamanı şimdi.
Bol kazançlar.
https://i.hizliresim.com/H8w8QU.png
İsrail: Pfizer/BioNTech aşısının ilk dozu, şirketin açıkladığından daha az koruma sağlıyor
BBC internet sitesinde yayınlanan haber aşağıda bulunuyor:
İsrail'in koronavirüsle mücadale koordinatörü Nachman Ash, Pfizer/BioNTech aşısının ilk dozunun, şirketin açıkladığından daha az koruma sağladığını söyledi.
İsrail ordu radyosuna göre, "İlk dozun koruma oranı, umduğumuzdan daha az" diyen Ash, ülkede birkaç hafta içinde virüsün mutasyona uğramış varyantının Covid-19'un ana kaynağı haline gelebileceği uyarısında bulundu.
Ülkede 17 Aralık'ta başlayan aşılama seferberliğinde şimdiye kadar 2 milyon kişiye ilk doz Pfizer/BioNTech aşısı yapıldı. Bu kişilerden 400 bini ikinci dozu da yaptırdı.
Pfizer, ilk dozun yaklaşık yüzde 52 koruma sağladığını söylüyor. Aralarında İngiltere'nin de bulunduğu bazı ülkeler ilk dozun yapıldığı kişilerin sayısını artırmak için aşının ikinci dozunu geciktiriyor.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-55731239
Ben gibi sabah matriks mobilin gazabına uğrayıp şu an zararda olan var mı?,
İyi girdi valla.... Matrik mobile iq düzgün çalışmayınca.
Endeks 1710 nerede 1685 nerede.... Hisseler de cabası
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ah keşke 162X'ler eski pazar yeri çalışsa da görsek bi daha oralArı buralArı..
Sanayi endeksine bak banka endeksine bak barayı biz verdik sefasını onlar sürüyor böyle adalatin ta.......
168 altında kapanıs pazartesının anlamsızlıgını cıkarır....teyıt eder.....ona göre
Yazan da pek kalmadı yine..
Borsa i$te olur böyle $eyler..
Ne diyelim Manuel yok dedim ama yemini bozduk hem corttan kaldırdık hem hisselerimizin biri ikisi tavan Allah bereket versin ne güzel borsa işte cons başkan. Ogleden sonra önemli hareket olabilir eşlik etmeye çalışabilirim müsait olursamSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garan destek falan mı kırdı ki yine, bi bakı$ bakalım hemen )..