Haber bugün düşerse her iki hissenin tavana kilitlenmesini bekliyorum.
Ama büyük ihtimalle haber 31.12.2019 tarihinde seans kapandıktan sonra veya yeni yılın ilk günlerinde düşecektir.
Herkese sağlıklı yeni bir yıl dilerim
Printable View
Haber bugün düşerse her iki hissenin tavana kilitlenmesini bekliyorum.
Ama büyük ihtimalle haber 31.12.2019 tarihinde seans kapandıktan sonra veya yeni yılın ilk günlerinde düşecektir.
Herkese sağlıklı yeni bir yıl dilerim
Seans sonuna bırakırlarsa ayıp ederler. Yapılmış ödemenin haberini geciktirmek hoş olmaz. Haber bugün düşerse hem bu gün hem de yarın tavan yaparız. Yeni yıla 14 üzeri gireriz.
Benim tahminimde yarın akşam seans kapandıktan sonra düşeceği yönünde. Bizim ortak son günleri, son saatleri seviyor.
Bu kadar işlem hacmi yapıp da aynı fiyata sabitlemek de büyük başarı.
Vakıfbank borcunun ödeme tarihi bugün.
Yeni yılda yeni bir dönem başlıyor.
Hepimize hayırlı olması dileğiyle..
İlk önce her şeyin başı SAĞLIK olsun. Kazancınız bol ve bereketli olsun.Yolunuz bahtınız hep açık olsun.Gönlünüz hep şen olsun.Sevdiklerini hep sizinle beraber olsun. Sıkıntılar sizden uzak olsun. RABBİM yar ve yardımcımız olsun. Ne dilediyseniz kabul olsun, MEVLAM hayırlı, huzurlu, sağlıklı güzel bir YENİ YIL cümlemize nasip eylesin. MUTLU YILLAR.
Amin, sağ olun Sn. Kızıl Ejder.
Tüm yatırımcılarımıza yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim.
Hayırlı olsun haber geldi. Birkaç gün uzayacak sadece
***EPLAS*** EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
31.12.2019, 17:30:04
***EPLAS*** EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
03.12.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Bilindiği üzere, Şirketimizin "Vakıflar Bankası T.A.O. ile 03.12.2019 tarihinde imzaladığı *"Borç Tasfiye Protokolü"nde, 31.12.2019 tarihine kadar*
19.803.632,54.-TL ödenerek Grup Şirketlerimizin Bankaya olan icra takibine konu borçları tasfiye edileceği ve Grup Şirketlerimizin*
ibra edilmiş olacağını belirtmiştik. Söz konusu protokolün şartları ve hükümlerinin neredeyse tamamına yakını gerçekleşmiş olup, yıl sonu itibariyle Resmi Kurum ve Dairelerdeki yoğunluk nedeniyle kalan işlemlerimiz peyderpey gerçekleştirilmektedir. Protokol sartlarının yerine getirilmesi yönüyle bir sorun söz konusu değildir. İşlemlerin tamamının 2020 yılının başlarında gerçekleşmesi ve Banka ile ibralaşılması öngörülmektedir.
31.12.2019*ODA 2019/18
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/806200
BIST
Bu haber bile yeter bize, demekki bu borç ödendi ve ufak prosodurler de bitince ibralanacak
2020 Mazhar Zorlu Holding ve alt şirketleri için rekorlara koşulacak bir yıl olmasını diliyorum. Mutlu yıllar MZHLD
Yeni Yıla 12,09 ile girdik. Herkese şimdiden mutlu yıllar. 2020 bizim yılımız olacak.
Sayın batık kapanisda kademeler nasıldı acaba
11.94 e 12.09 du.alış ta 3 kademe de toplam 297,satış kısmında ise 10 kademe de5437 adet vardı...Ama çok yanıltıcı...günlerdir böyle...ama yukarı tırmanışlar devam...aynı şekilde dardanel ve frigoyu da takip ediyorum, hep aynı...
Alış tarafları zayıf,satış tarafları daha dolu,ama hep yukarı gidiyorlar....Spek koymuşsa kafaya,önüne ne gelirse süpürüyor...
Tşkler Batık;
Zaten satıcı oldukça alıyor. Hisse almadan yükselmesini istemiyor. Bu şekilde fiyat 12 olana kadar gayet güzel işlem yaptı hisse. Alıcılar iyi topladı diye düşünüyorum.
Ocak ayı da hareketli geçecek inşallah haberler düşmeye devam etsin bakalım. Artık onu açıldı. Sürekli az çok yükselmesini bekliyoruz
MZHLD nin yılı başlamıştır, geçmişe bir perde çekip kapatıyoruz. Emin adımlarla ilerliyoruz ve bu sene Borsa İstanbul un yıldızı olucaz.
fazlası ile, geçikmiş olan itibar ve hak kazanımını geri aldık, 8 sene önce kullandığım tabir vardı bu şirket için ÇAMURA BULANMIŞ SOM ALTIN, demiştim vede kimse bu som altına kayıtsız kalamayacak elbet bir gün bu çamurlardan daha doğrusu asalaklar ve sırtlanlardan kurtulup gücümüzü herkes görecek demiştim, vede o günden bugüne kadar hiç bir zaman güvenimi değiştirmedim aksine herkese sabır vede destek olunması konusunda yazdım konuştum, elimden geldiği kadarı ilede bir şeyler yaptım, bugünleri görmek maddiyatın yanında bana verdiği mutluluk ve maneviyat para ile ölçülmez
daha daha nice güzel günlere, inşallah
tekrarlıyorum herkes kendi kararını versin bu saatten sonra kimse ucuz numaralara kalkmasın lütfen
selamlar
Maşallah güzel gidiyor. Hergun iyide islem yapıyor. Maliyetler yükseliyor. Çıkmak isteyene fırsat veriyor. İnşallah haberler çok gecikmez.
Bence birileri piyasadaki hisseleri topluyor gibi.. YTD.
Açıklamayı tekrar okudum. Resmî Kurum ve Daireler ifadesi var. Hangi kurum hangi Daire net belirtilmemiş. Tapu dairesini mi kast ediyorlar yoksa İcra dairesini mi?
Bu işin sonunda Çiğli tapusu yeniden bizim gruba geçecek mi?
Yoksa sadece icra dairesindeki hacizler mi kalkacak?
Keşke daha net bir anlatım dili kullanılsa diye düşünüyor insan.
Eğer tapu devri gerçekleşecek ve tapu tescil işlemi 2020 yılına kaldı ise, bilanço tekniği açısından bunu 2019 yılsonu bilançosunda göremeyeceğiz. Devir yapıldıktan sonraki çeyrek bilançosunda anca görürüz diye düşünüyorum.
Selamlar.
Eplas yolu açıyor, Mazhar da o yoldan ilerliyor. Harekete geçmemiz yakındır yine. Ytd.
Hisselerdeki safralardan kurtulduktan sonra esas yükselişin başlamasını bekliyorum.
Foruma yazanlar epey azaldı. Satıp çıkanlar var tahminimce.
Herkes hakkında hayırlısı diyelim.
Ben hala alıma devam ediyorum. Bu fiyatlar satıp çıkılacak fiyatlar değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hissenin gerçek değerini bilen emektar yatırımcı bu düşük seviyelerden satmaz.
Yeni giren bu seviyeden rahatlıkla giriyor ki hedef fiyatını varın siz düşünün.
Eskiden alıp yıllarca bekleyen, kendince olumsuz algıya sahip olanlar en ufak bir yükselişte satmış olabilirler. Onlar da arkasından bakarlar.
Bir kaç yıl sonra da yakınlarına anılarını anlatırlar. Şu fiyattan sattım şu fiyata geldi, elimde tutsaydım şu kadar param olacaktı diye.
Borsa tarihi böyle hikayelerle doludur.
Anılar, anılar , şimdi gözümde canlandılar,
Anılar, beni bu akşam ağlattılar.
Akşama güzel bir çıkış bekliyorum eplasa yaklasacaktir.
Günlük hareketler hiç önemli değil. Önemli olan büyük resmi görmek.
Güzel bir hareket yaptı bence bu fiyattan 500.000 hacim yapması çok güzel. Gidişatın iyi olduğunu gösteriyor. Ben bilancoya kadar yükselişin sürmesini bekliyorum. Büyük resmi de inşallah bilançoda görürüz