Satında hisse kendine gelsin ama satacakalarini hiç zannetmiyorum. Enflasyonu nasıl baskilayacakalr başka türlü, faiz artışı ile enflasyon dengeye gelirse buda.biraz prangalarindan kurtulur ins
Printable View
Satında hisse kendine gelsin ama satacakalarini hiç zannetmiyorum. Enflasyonu nasıl baskilayacakalr başka türlü, faiz artışı ile enflasyon dengeye gelirse buda.biraz prangalarindan kurtulur ins
Bu hisse kimin hesabına çalışıyor üç gündür Habira düşürüyorlar BOrsa Endekssi %1 Düşüyorsa bu %3
Nasıl Lahana Nasıl Pehriz
her gün yeni değerleme raporları geliyor. geçen yıla göre artış bir hayli yüksek.
25/12/2023
Tarihinde :5 Adet Değerlendirme Raporu Açıkladı Yine Sıfır
İyice Bıktırdı
Kıymetli EKGYO hissedarları, şirketin borsa değeri yıllardır gerçek değerinin çook çok altında. Net Aktif değeri 40-50TL lerde olan hisse borsada 7TL den işlem görüyor.... Bu rezilliğin Dünyada başka eşi yok. Bunun sebebi tahtaya hakim olan çete ve işbirlikçi şirket yönetimi. Yıllardır türlü manipülasyon ve operasyonla hisseyi helak ettiler ve ediyorlar. Bu rezalete karşı yapılacak tek şey yatırımcılar olarak sesimizi yükseltmek olacaktır. Şirketin %50 si Bistte hisse alan yatırımcılar olarak bizlerin. Bu gücü kullanmamız lazım. Lütfen herkes şirket yönetiminden hesap sorsun. SPK ve BİST e dilekçe vererek bu rezaletin araştırılmasını istesin herkes. Özellikle eylül ayında yapılan şaibeli hisse satışının hesabı sorulsun. Yeterince baskı bu çeteyi yola getirecektir inanın.
Desteklemek amaçlı yazıyorum. 2012 lerde konya ve bunun arasında geçişler yapıyordum. O zaman 100 hisse ile 1 konya alınıyordu. Şimdi 1000 hisse 1 konya alıyor. Oda konya 10400 den geri geldogi içi:)
emlak gyo önderliğinde gayrimenkul hisselerinde büyük bir ralli hazırlığı olması çok olası.
yeniden değerlemeler sonrası bilanço dönemine yakın dönemde takipte fayda var..
defter değeri 25-30 lira arasında olacak gib duruyor değerlemeler sonrası
mart sonrası bilanço hareketi başlar, soluğu 15 lirada alırız inşallah haziran gibi
emlak gyo bence martta başlayacak gyo rallisine de öncülük yapacak
Bu hafta sonu taramaları aylık seviyeye kadar çıkardım.. haftalıklar çayırda ve pekte ilgi çekici değil..günlüklerin bir düzeltme yapması harika olur... aylıklar ise ilk 10 içinde ve 3. sırada.. diğer senetler (özellikle bankalardan) daha ilgi çekici olmasına rağmen, ekgyo nun 3 sıraya almasının asıl nedeni pozitif uyumsuzluğu.. tıpkı cimsanın bacasındaki pozitif uyumsuzluk gibi..:kahkah: sn palmet hatırladın mı
bu sayfaya son mesajım..
sadece bir ara pozitif uyumsuzluğun grafiğini gönderirim..
defter değerinin 25-30 lira olacağı aşikar olan bir şirket ! uzun yıllardır ilk defa bir hikayesi de oluştu
büyük yatırımcılar için bulunmaz fırsattı
ve bu fırsatı kaçırmadılar
harekete geçirdiler
haziranda 15 li rakamları rahat görebiliriz
ayrıca emlak gyo önderliğinde (ki burda hareketler sertleştiğinde) diğer gyo'larda da ciddi hareketler göreceğiz
gelecek bilanço ile bedava ötesi haline geleceğini görenlerin yoğun alışları ile TL bazlı tarihi zirvelerini güçlü yabancı alımları ile geçti.
daha piyasa konuyu çok konuşmaya başlamadı bile
benim gibi 3-5 kişi temel bazlı konuşuyor daha
mayıs , haziran 15-16 seviyelerini çok rahatlıkla görebileceğimizi belirtebilirim.
yatırım tavsiyesi değildir.
Bir habermi geldide bizim Haberimiz yok
bugün 10,34 gördü
Şimdi 9,95
YUH diyorum...
dorsada +0,20
mayısta 120 milyar özsermaye
defter değeri 30 lira üstüne çıkıyor
strese gerek yok pddd 0.5 olsa
haziranda 15-16 lira olur.
2024 yılı 25-30 lira olur
https://i.hizliresim.com/dorc28u.jpg bir noktadan sonra artık bu fasit daire kırılacak ! ve o noktaya çok yakınız gibi duruyor
portföy açısından sngyo benzeri bir durum olma ihtimalinde dahi
özsermaye 60-65 milyar seviyesine ilerler
bu dahi ciddi bir iskontoya işaret eder.
ciddi potansiyel taşıyan bir hisse gerçekten
haziran beklentim olan 16-17 hedefini aynen koruyorum
https://www.dunya.com/gundem/kanal-i...-haberi-717988
şöyle bir habere dayanarak hisseye satış baskısı uygulandı.
alakasız bir konu ama kullandılar.
takaslara bakınca ciddi alımlar ile sağlam yapısını koruyor, bilanço beklentisi tam gaz devam şahsi fikrime göre
Borsa açılır açılmaz 26 Kademe düştü açaba nedeni nedir Bir açıklama gelmedi
Nedeni Belli Oldu
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Yatırım Finansman, Emlak Konut GYO'yu model portföyünden çıkardı
26/02/2024 10:31:35
Yatırım Finansman, mevcut fiyat seviyesinde dengeli bir risk-getiri potansiyeli gördüğü için kar almayı ve Emlak Konut GYO'yu model portföyümüzden çıkarmayı tercih etti.
Yatırım Finansman yayınladığı raporda şu değerlendirmeyi yaptı:
"Emlak Konut, 2024 yılının başından bu yana güçlü bir performans sergilemiş ve BIST100 Endeksi'nin üzerinde bir performans göstermeyi başarmıştır. Güçlü hisse performansında, NAV'a yapılan cazip iskonto ve enflasyon muhasebesinin şirketin özkaynak değeri üzerindeki olumlu etkisine ilişkin beklentilerin etkili olduğunu düşünüyoruz. Hisse için hedef fiyatımız Cuma günkü kapanışa kıyasla %29 yukarı potansiyel sunan 15,0 TL'de kalmaktadır. Mevcut fiyat seviyesinde dengeli bir risk-getiri potansiyeli gördüğümüz için kar almayı ve hisseyi model portföyümüzden çıkarmayı tercih ediyoruz."
kallevi marja bak
11,77 den 11,14 bu yahu
63 kademe süfer
İş Yatırım Emlak Konut GYO için hedef fiyatını 12,01 TL'den 20,63 TL'ye yükseltti, tavsiyesini ise 'AL' olarak korudu.
Büde iyi çaktıla kemiiksiz 48 kadme
Hale yoko öyle açıkldı. Bu şöle acıkladı
Buarın hepsi küçük yaıımcıyı yutmak
Gerisi tefarrruat Al iriniVur Öötekini
:vk::plc::kmk:
Galiba Ekgyo Pamuk İpliğine Bağlı Koptu Kopaçak
Geçen haftadan beri Sallanıyor
sanırsam faizi %45 yükseltecek MB. ondan düşüyor gibim bence :)
Resmen Soygun
Bu ne 10,60 Dan Çik 11,34
Gel Başladığın yerlere Niye Çıktı Niye Düştü
Yuh Diyoru Başka Birşey denilme
Borsa %2,40 çıktı yine tık yok
BİZİM BİLMEDİĞİMİZ ŞEYLER'Mİ OLUYOR
BORSANIN ÇIKTIĞI KADAR DÜŞSEYDİ EN AZ %6 DÜŞMÜŞTÜ YUH OLSUN ....
bugün teper diye düşünüyorum bakalım ne edecek bence :)
birde alan satan pastası verebilecek var mı acaba? tşk.
Tepse Ne olaçak
geçen hafta ve bu Hafta %20 Aşağı geldi
11,77 Den 09,12 Kadar düşmüş Ortada Ele avuça Sığaçak bir Açıklamada yok
12 Günde 11,77 tl den 08,99 Kadar düştü
2,78 Kademe %26,9 Düştü
Sanki Hükümet Tavsiye Oldu Bu Nasıl Anlayış ben Anlamadım Ama Borsa Yönetimi Galiba İyi Anlamış Kİ Ses Soluk Yok
Birileri Para kazanaçak Hem Çıkarken Hemde Düşerken Ben YUH Olsun Dİyorum EKGYO Yönetimine Vede İMKB Yönetimine
Al SAt Tavsiyesi Deyildir
Emlak Konut Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. (EKGYO.IS), Nisan 12, 2024 tarihli bir ex tarih ve Nisan 14, 2024 ödeme tarihi ile CHF0.01 tutarında bir temettü duyurdu.
Emlak Konut Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. (EKGYO.IS), Nisan 12, 2024 tarihli bir ex tarih ve Nisan 14, 2024 ödeme tarihi ile ₺0.24 tutarında bir temettü duyurdu.
Böye bir yazı çıktı
Nedr ne değildi biimiyrum
Al st tut Tavsiyesideğildir
Vadelisinde bu kadar güzel kademe dizilişi olan başka hisse yok.
Çok ilginç bir hisse.
Faizi bir 500 daha arttırırlarsa nasıl cevap verir merak ediyorum.
2023'tür o,
Saçma sapan sitelerden uzak durun bence.
2023/4. çeyrek bilanço tarihi belli mi?