Ya ortak adam isteyince tavukçu bile holding i 4 e katlıyor yeterki….
Printable View
Burası çiftlige dönmüş tavuk falan yok yumurta polhoda olan fazla duramiyo sıýirıyo gibi geldi😊😊
Banvt tavan piyasa değeri 9,5 milyar
Tavuk döner polhonun 4 katından fazla para yapıo 😊
Şuan itibari ile patronun şirketin piyasa fiyatı ile ikgilendiği yok. bırakmışlar kendi haline,alan alıyor,satan oh çok şükür kurtuldum diyor.ne zaman ki patronlar şirketin halka açıklık oranını artırmak isterse, ne zamanki pay satışı yapmayı düşünürler se, o vakit şirketin piyasa fiyatını artırırlar. gerisi cek cak.ytd
Halka arz olduğundan bu yana pd 1-2 arasında gitmiş gelmiş. 2 olsa nolur 4 olsa nolur artık. Sasa gibi fvök ü 10 kat artmamış ki gitsin. Gelir yok, kar yok... ulan çok kötü yakalandık be...mucize lazım. Böyle bir kağıda nasıl yakalandık hayret. Borsada adı çıkan 3-5 kapıttan biri. Ne arsa, ne teşvik, ne dolar artışı, ne endeks artışı... hiç bir şey ırgalamıyor. Saplandık kaldık.
Togg boyası bile bi boka yaramaz buna. Türkiyede toplam boyanın %10 u otoda kullanılıyor. Bunun 1 birimi togg olacak da o da polisan olacak da..... togg tutacak da.... inkansızlıkların peşinden gidiyoruz....
sn acemşah bugün tescil edilen bir sermaye arttırımı var (kap veya haberlerde yok )polisan yapı inşaatın 18 den 28.5 milyona çıkarmışlar neden durup dururken böyle birşey yapıldı rutinmidir ?sizce bir şey ifade edermi ? isterseniz tescili paylaşabilirim.saygılar.
"Delinin biri kuyuya bir taş atarmış, kırk akıllı bu taşı çıkarmaya çalışırmış"Burada ki beklentilerin çogunu biz aramızda "değerli paylaşımları" yaparken çıkarıyoruz. Biri böyle olsa diyor,digeri böyle olacakmış diyerek beklentiye giriyor. Büyük kurumların, yatırımcıların hepsinin yatırım danışmanları var. Bu polhoşda bi beklenti olsaydı,kağıdı burada keyfe kader bırakırlarmıydı. Tavuk döneri 90.00 çıkaran beklenti malesef burada yok. Buradaki beklentiler "cek, cak" dan öteye gitmiyor.4.XX lerde hergün dap yapı pendik muhabbeti vardı. kağıda bi kanat takmadıkları kalmaıştı. noldu o kanatlara. elindekilerini satınca hikayesi bize kaldı. halada okuyanlar var. (Uzay gemisinin boya ihalesine polhoda girecekmiş):oleyo:ytd
2 dk da banviti bile eritmissiniz ne berektismizsinniz be :) adamların ne günahı vardı :)
Kimyada yuzde 25 kapasite artışı , son zamlardan sonra ciro artışı bilanço bakalım nasıl gelecek?
Her sabah olduğu gibi, düşen endekse direniyormuş gibi yapıyor. Biraz sonra salar destek noktasına ytd
Sermaye artışları bir iş bir oluş bildirir coğu kez bu kapsamda da yeni bir yeni bir oluşum olması oldakça önem arz etmektedir.
Yapılan sermaye artırım oranının % 50 olması da ayrıca bir iş ortaklığı kurulması yönünde işaret olabilir.
Kim bilir belki de polisan yapı inşaat kanal istanbul inşaatına girecektir veya liman vefa pendik arsası işi içinde olabilir.... bilemeyiz.
Kısaca önemli bir şeydir. Yakında zaten acıklarlar veya neden yapıldığı belli olur.
Bol kazançlar dilerim.
Bana sor karadereli böyle soruları ;) sizi severim hatta burada en çok sevdiğim siz siniz. Bakin ben inan uzun zamandır polhoyla ilgilenemiyorum ama tahmin edeyim.
Bence bilanço olabilir. Bu dönem bir yer(arsa) satmadilar değil mi? Neredeyse her dönem bir şeyler satanlar galiba bu dönem satmadilar. Bilanço bu sefer eski bilancolardan daha önemli bence, ama tabi incelemek lazım son durumlarını
Ya arkadaşlar bilanço tahmini yapacak yok mu aranızda? yada bari biriniz döviz açığının durumunu yada bu şekilde yani 14 Euro ile bilançonun durumunu yorumlayacak yok mu? ;)
Herkes feryat figan hiç bilgi paylaşan yok size şunu soyliyeyim öncelik bilanço siz bilancoyu düşünün. Bilancoyu konuşun
Alınan lot milktarı ile satılan lot miktarı fifti fifti.ytd
Aldım verdim ben sizi yendim dedi ve gitti herzamanki muamelesi
bilmukabele sn temelanaliz üstad.
sn temelanaliz arttırılan sermaye çok büyük degil 10 milyon tl ama tescil e kadar peşin ödenecekti.bahsedilen şirket pendik arazisinin bünyesinde bulunan şirket acaba ufak tefek giderler masraflar vs için böyle bir kaynakmı akatarıldı diye düşündüm.şüpheci olmaya devam ederek siz ve acemşah gibi araştırmacı olmanın zararı olmaz faydası olur diye düşünerek her yeri kurcalıyoruz işte :)))
Eweettt, kademeler normale döndü, sabahtan hareketi sağlayanlar tahtadan çekildi.ytd
Yılbaşı kutlama parasını çıkardılar. Bizede yeni yıllarını kutlamak kaldı.ytd
Kendilerini tebrik ediyoruz. Verdiler elimize.Şimdi "su akar Türk bakarı " oynuyorlar. ytd
Şayet speğin adamı değilseler. spek,o güzel paylaşım yapanlara teşekkür etmiş olmalı. ytd
Tesellimiz eregli ve kchol oldu.ytd
3.86 gelmezsen ş e r e f bulama.ytd
O rus bu kağıt, gözü aşagıda. hiç yukarı gitme istegi göstermiyor vermiyor.ytd
Yine başladılar arkadan destekli yukarı harekete,bakalım bugün ne tiyatro oynayacaklar.ytd
sahipsiz tahta olursa, böyle gelen giden oyun kurar perde açar. ytd
anca bugün kap yerine açıklamasız bir şirket bilgi formu ile sermaye artışını bildirmiş oldun pehhh.genel kurulda çok şey konuşup tutanaklara işletmek lazım.yatırımcın öyle sadece kademe peşinde koşan adamlar degil şirket ortagı bilincinde pay sahiplerin var
https://i.hizliresim.com/8pwvh0a.PNG
Polhoşun fiyatı 2.91'e geldi ama önemli değil. Önemli olan " öyle sadece kademe peşinde koşan adamlar degil şirket ortagı bilincinde pay sahipleri"olmak. O vakit ne mutlu bize. Iyiki bağlı ortagimiza sermaye artırımı yapılmış. Ytd
Pazartesi,enflsyon verisi bekleniyor. 19 ylın en yüksek verisi olacağı söylenmekte. sanırım polhoşş bu fırsatı kaçırmaz. yeniden aşağı dogru yol alır. ama olsun önemli değil. Çünkü biz bilinçli yatırımcıyız. bizim için "serbest piyasa fiyatının hiç bir önemi yok".önemli olan bağlı ortagımızın sermaye artırımı.
vay be... Bütün beklentilere haberlere hiç bir tepki vermeyen şirketin, bağlı ortaklıgın ufacık sermaye artırımı ne kadar önemliymiş be.
pazarlayın pazarlayın. inşallah kulaklarınız çınlıyordur.ytd
Polhoşun tahtasında değişiklige gitmişler. Eskiden kademeler 200 bin ve üzeri oluyordu ,ama satış az oluyordu.Şimdi kademeleri düşürmüşler, bileşik kaplar kanunu çalışıyor( az lot bittikçe ekleme yapıyorlar ve saha elamanı kullanmaya başlamışlar.ytd
2.90, 2.91 kapattı ama,hiç önemli degil. bağlı ortagımızın sermayesi artmış,az ama olsun artmış. Fiyatın bizim için hiç bir önemi yok.şimdi düştü desek "kademe peşinde koşan ortak" olmuş oluruz.Bizim burada olmamızın tek sebebi,şirketin bağlı ortaklarının sermayelerini artırmak. Biri bir anda çıkıyor épendik arazisi imarları çıktı,şirket Bir milyar dolar kar edecek" diyor,sonra kademe peşinde gezen ortak olmayın diyor.Valla bu yaşıma kadar Bunu bu kadar güzel anlatan birini görmemiştim.Çok güzel ve çok faydalı paylaşımları için kendilerini tebrik ederim.ytd
İmara acılan arazi için bakalım yıl sonu değerlendirmesi nasıl olacak
İş Bankası, 6 bağlı ortaklığının hisseleri için 1 milyar TL büyüklükte geri alım programı başlattı. Kurumsallık böyle birşey işte. Çok ağır hakaretler etmek istiyorum çok …
Ortak usenme mail at sirkete sonucta 1 lotun bile olsa sirket paydasi ortagisin.
piyasa degerini negatif ayristirarak sirketi itibarsizlastirma operasyonuna mudehale edilmesini,pay fiyatinin sirket faliyetlerininin gercek perf yansitmadigi ve paydaslarinizin menfaatleri icin saglikli fiyat olusmn destek amaci ile geri alim prog. baslatmanizi istiyoruz diye icraci yk uyelerine tek tek mail atmak lazim.ayrica sosyal medyada sirket itibarini dusurmek icin bilincli yazilar yazanlar icinde hukuksal surec baslatilmali.