Bu soruya cevap veren olursa sevinirim :)
Vob'u da isteyen olursa konuşuruz tabii :he:
Printable View
https://imgyukle.com/f/2021/09/08/8HmKc.png
en agresif hızlı sistemim bile bu gün 3 kez long denemiş ama bakmış gitmiyor gene dönüp short olmuş.
Bazıları ise flata dönüp beklemiş bakmış düşüyor dönmüş shorta.
kimisi hiç yerinden kımıldamamış 2950 puanın hepsine oturmuş üstüne.
ben kaç kez long kaç kez short yaptığımın sayısını hatırlamıyorum 100-150 tur dönmüşümdür ama hem hacim yazptık komisyon gitti hemde geceye elde long kaldı.
sistemlerin kazandığından fazla harcamadıysam sorun yok.
sistemler yataya sardığında da benim işlemler çok iyi gidiyor :)
https://imgyukle.com/f/2021/09/08/8HmKc.png
ağa şimdi size ömürünüzde bir daha göremeyeceğiniz bir formasyon atacağum. eyi bakın.
https://i.hizliresim.com/n98zynl.JPG
dayı parabolik ark..
bir daha göremezsiniz.. ömrünüz yetmez ahhahahaha
Evet. Resmen trend takip bazı insanların psikolojisine ters halbuki en basit para kazanma yöntemi. Yataydaki işlemleri sistem olarak kodlamayı becerirsem, üstüne bir de trend takip sistemi yazıp adx e bağladık mi gelsin paralar ama söylemesi ne basit yapması ne zor imiş 1 senem gitti daha ortada ürün yok.
Baba akü yok :) onun gibi olduk.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yataydaki işlemleri halletmek kolay, değerlerle istersen oynayabilirsin. ne kadarlık bir hareketi kabul ediyorsan.
kodda 0,300 - 0,350 puana kadar dar alanda çıkacak sinyalleri pas geçiriyor.
sistemin işlem sayısını da azaltıyor.
if (SonYon == "A" && C[i] > SonFiyat && C[i] < SonFiyat * 1.002) Sinyal = ""; else
if (SonYon == "S" && C[i] < SonFiyat && C[i] > SonFiyat * 0.998) Sinyal = "";
if (SonYon == "A" && C[i] < SonFiyat && C[i] > SonFiyat * 0.998) Sinyal = ""; else
if (SonYon == "S" && C[i] > SonFiyat && C[i] < SonFiyat * 1.002) Sinyal = "";
Zinedrimed ,
Şuanda sadece seyrediyorum onu , her tarafı ayrı oynuyor ,
çiti 25 milyon çıkış yaptı son 1 ay , geçende yazdım alıcı geldinmi afları yok ,
teknik olarak 18.18 altı haftalık kapanışlarda dikkat et.
17.50 larda geçen attığım graftaki formasyon biter.
Eyvallah abim, de benim dediğim butarz bir şey değil. Olmadık değişik bir şey yapmaya çalışıyorum. Herhangi bir indikator olmayacak sadece fiyat, hacim. Herhangi bir yüzde ayarı veya optimize de olmayacak. Herhangi bir kalıbı da olmayacak. Zaten ondan zorlanıyorum bu kadar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasıl bişey tam anlamadım ama sen bilirsin deyince kavga çıkmazmış. :)
o zaman kolay gelsin diyeyim.
Diş protezi yaptırmaya gelmişti. Yanlış hatırlamıyorsam.
Eyvallah abi, sana özelden yazacağım ulan diceksin nasıl girmiş orada o poza :) inşallah becerebilirsem.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow cuk bugun 34.800 kapatsa bana yeter.Cons tut oğlum itaat et:)
kolay gelsin
Memedabi yarın da basıyon mu borsa çok iyiyse söyle lonk monk denemeyek :)
Kapanışa bi ceton attım bakalım 62.5 zarar etmeden rahat edemiyorum abi para fazla geldi memedabime mazot olayım:)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın nötr, Cuma olumlu bir gün bekliyorum, memedabim matriksi kapatırsa tabi ki.
Dohol ve tüpraş topluyorum dayı. Aynen zaten alacağım hisselerdi, özellikle de Kasım vade alıyorum ki, düşerse ekime kadar, düşmezse kasıma kadar bi şekil şeyeder parasını toplar malı alır kucaklarız en kötü diye. Bizde strateji çok abi. Hep kaybetmios sana takılıyorum alınıyorsan takılmayayım.
Ben patlamadıysam kimse patlamaz.. 37 kontrata çıktım maliyet 1536.. Kısa devam o şelaleyi yakalıcam inşallah.. Spotta sanayilere çok sağlam veriyolar
17:30'daki 1 dakikalık bar çok etkileyici olmuş. Oradan da long denemiştim ki sakin kafa bakınca gerçekten denenir ve bana göre denenmesi gereken bir yer olmuş. Evet düşen bir bar ama kan var, mücadele var, boğa dayağı yerken bile onuruyla yemiş sağlam kavga olmuş. Kapanışta da o barın hatırına lönkledim, eğer yarın boğa oraya bile tepemeden gömülecekse, zaten çok stop oluruz daha, az daha kaybedelim problem yok :)
10 tane kağıdım var, 3 tanesi artı kapatmış. Diğerleri bazıları underperform bazıları overperform. O da moral oldu, gönül isterdi ki 1631 shortu açıp yatıp dipten kapatalım ama olmadı ne yapalım nasip bi soraki sefere inş.
Yabancı payı iki günde % 0,3 puan düşmüş. 2 gün daha böyle satış yaparlarsa Mayıs'taki dip nokta %41,83'ün altına gelir. Benim tek korkum öngürülemez piyasa/ülke durumuna düşüyoruz. Tek adam rejimlerinin sonucu bu zaten. Tek adam veya zümre o güne nasıl kalktıysa ne karar alırsa koskoca ülke öyle ilerliyoruz. Yabancı kurumsal yatırımcı öngörülebilirlik ister. Bir çıkıyorsun söz veriyorsun "enflasyon düşmeden faizi düşürmeyeceğim" diyorsun sonra üstten dürtünce birileri seni "enflasyon dedik ama çekirdek enflasyon demiştik aslında" diye kıvırmaya başlıyorsun. Arada zaten MB başkanı faiz inidirimi yok derken devletin başının faiz inecek demesi ayrı bir çelişki. Ya allasen, zaten üç kuruşluk piyasayız dünyada, en son adamlar diyecek ki, bizim bunları yatırım yapmak için analiz ettiğimiz zamana yazık. Çıkartalım MSCI EM endeksinden ne halleri varsa görsünler. İşte o zaman borsanın bittiği gün olur, sirk gibi bir yere döner burası. XU30 hisseleri 2 FK'dan satılır, XTUM'de adını duymadığın bir hisse bilmem ne telegram grubunda patlatıp 100 FK'ya gider.
Hayır anlamadığım bir nokta, bir yandan ekonomi hızlansın diye faizi düşürme kavgası veren iktidar var, aynı iktidar bankalar ile kredileri kısın çok kredi verdiniz diye pazarlık yapıyor. Yahu nedir amacınız ya anlamak mümkün değil. Tam bir dağılmışlık havası, tam bir kaos
Abey kafa trilyon geziyorum. Sürekli kafada kod sistem orası öyle burası böyle. Bakalım. Bence düşündüğümden çok daha zormuş ama birilerine sormam ve dediğin gibi yardım almam çok çok daha zor :(
Repaint filan olmaz kesin eminim, kayma kom. Filan da dert değil, ama mantığı kodlamak çok çok zor bakalım hayırlısı.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ooo bunların 2katı kadar maliyetde burada long mu short mu olur iptal ediyorum işlemi durumu var[emoji3]
2019 temmuz sonundan beri dondurduğum sisteme uymaya çalışıyorum 5-10kontrat arası poz açarak
Şimdi bakıyorum, komisyon bsmv dahil onbinde 2.6benim , sistemde 10işlemin 6sı zararla kapanıyor zaten. Repaintsiz:)
net 10 kontrata 174k kar var "kağıt üstünde"
hadi 5 kontratla yapmış olalım yarısı de yok , ekstrede 50k bile yok , sebebi insan faktörü bugün bile shortları 1585den iyi düştü yaw tepki gelir yarısını okutayım 1595den yerine koyarım kafasıyla işlem yaptık :)
Ekran izlemiyorum neyseki yoksa eksiye geçerdik bi de
https://i.hizliresim.com/gw3go8q.jpg
Ytd
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim'de Kanal İstanbul güzergahındaki meraları satışa sunacağını belirterek bu konuda açıklamalarda bulundu.
Tadaaa
10 da 6 kar edeni yaparsak zaten orta vade zengin oluruz.
Canlıda 10 da 7 yapabilirsen seneye oyalanmak için orta ölçekli fabrika filan bakmaya başlarsın.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 da 6 kar edeni yaparsak zaten orta vade zengin oluruz.
Canlıda 10 da 7 yapabilirsen seneye oyalanmak için orta ölçekli fabrika filan bakmaya başlarsın.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abey uğraşmadan bir şey olmuyor. Bakalım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baktın ki olmuyor bakmayacaksın
Alıntı
Çok zor çünkü. Ekran bilen var kod bilen var hem ekran hem kod bilen Çok çok az. Onların içinden vazgeçen elenen tam kazanacak iken sıfırlayan filan. Milyonda bir adam olmaya çalışıyorsun kolay değil Çok çok zor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Backtestler ile sistem hiç bir zaman aynı sonuç olmuyor hatta şunu söyleyeyim. Mesela bir oyun planınız var Onu 2020-2021 Ocak arası uyguladınız. Karınız %60-70 çıksın dönüp blacktest yapın aslında Kar %110-120 çıkacak neden mi çünkü biz backtest verilerini canlı grafik üzerinden yapmıyoruz tik bile olsa kapanış. Defalarca sistemin repaint yaptığı yerde gir çık yapar sistem. Bunu ancak vadeyi uzattıkça yenebiliyoruz. Bunu söyleme amacım backtest getirilerini baz almamanız. 1:3-1:4 stop/tp oranı olan her sistemde kar yazarsınız ne kullandığınızın önemi pek önemi yok görüşendeyim.
Bu sırada bugün yine yurtdışında dayak var piyasada bakalım biz 1436 altında kapatacak mıyız günü…https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...47aa852001.jpg