VARLIK FONU diye bir şey vardı değilmi ?
Printable View
VARLIK FONU diye bir şey vardı değilmi ?
USDTRY analizi ( Ikon Menkul )
USDTRY - TCMB Kararı Sonrası Yükseliş Sürdü...
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bugün aldığı karar ile politika faizini 100 baz puan indirdi ve %15'e çekti.
Yukarı yönlü hareket devam edip raporu yazdığımız sırada 11.28 seviyesi görülürken, gün içi olası aşağı yönlü hareketlerde öncelikle dört saatlik grafikteki 8 birimlik ortalama, sonrasında ise günlük grafikte 8 günlük ortalamayı izlemeye devam edeceğiz.
Destekler: 10.96 - 10.70 - 10.57
Dirençler: 11.28 - 11.63 - 11.99
Ikon Menkul
ikonmenkul.com.tr
Bunları mı kandiracaklar.?
Yaahu,Herşeyi bilerek ve isteyerek yapıyorlar..
Daha geçen hafta ortaya çıktı ki,katarla yapılan swap işlemleri için belirlenen Dolar fiyatı 12.50 TL..
Döviz fiyatlarının yukarı gitmesine niye ses çıkarmıyorlar,buradan belli değil mi.?.
Bir zamanlar, Ekranlarda ( sözde) medyum Keto vardı, Şimdi de ( sözde) feto var..
yersen....
Merkez Bankası kaynakları: Kararın gecikmesi teknik sorundan; son dakikaya kadar bankada kimse kararı bilemez-T24
T24 internet sitesinde yayınlanan habere göre; Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz kararının 5 dakika gecikmeli açıklanması tartışma yarattı. Merkez Bankası'nda geçmişte görev yapmış bankacılar yakın tarihte bu kadar gecikmenin hiç yaşanmadığını belirttiler. T24'e bilgi veren Merkez Bankası kaynakları ise gecikmenin tümüyle teknik sorundan kaynaklandığını, açıklamanın internet sitesine yüklenmesinde sorun yaşandığını, bunun ilk kez gerçekleştiğini ifade ettiler.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://t24.com.tr/haber/merkez-bank...bilemez,994322
R satışları bitti dün..
Sermaye artırımına aracılık ettiğimiz Anel
Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin 18 - 19 Kasım 2021 tarihlerinde
2 işgünü süre ile Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da
satışa sunulan ve rüçhan haklarının kullanılmasının ardından
kalan 181.109,903 TL nominal değerli payların tamamının satışı
bugün itibarıyla tamamlanmıştır.
Saygılarımızla
NİSAN 2021 den beri düşüyor köftehor.. çıksın artık ..demi ama:party:
Dün,2.25 e vermedikleri Anel'i,Bugün 2.21 den vermişler bana,hatta 2.18 e kadar inmiş.. Günlük,5-6 kuruş alış satış yaparak,Rezanın 6.57 den attığı kazığı çıkarmaya çalışıyorum..
Birde bedelli parası verdim.Aaâhh ulan Reza ahhh..
REZA kim karadam
Uzun vadeli faizler % 2.26 yükselişle 20.32 ile kapatırken, Aktif Tahvil ise % 3,59 yükselişle %18.46 ile kapattı.
Hani faizleri düşürmemiş miydik?
NASA , yarın gece, sabahın erken saatlerine değin 581 yılın en uzun Ay tutulmasının yaşanacağını bildirdi.
Bu yıl,abidik gubidik şirketleri borsaya sokmalarının sebebi de,gider ayak milleti iyice soymak ve ceplerini doldurmak..
Angen hissesinin sayfasında bir arkadaş yazmıştı.. Kadıköy'de 120 MT Kare lik,iki sandalye bir masadan ibaret şirketi ,3 milyara millete çaktılar,diye..
Bu tür işten,biz hissedarlar hariç,herkes kazanıyor..
Netice; İmam - Cemaat -gaz-tezek ...
Spk bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2021&no=58
Şimdi denizler etkileniyor ise ,görmediklerimiz de etkilenir. Bu etkiyi siz hayal edin .Her şeyi tetikler. Yüzyıllardır bunu konu tartışılır, hurafeye bağlanır. Gök olayları her zaman Dünyada ki afetleri tetikler. Aman diyim.Alıntı:
Magma, yeraltında bulunan, ergimiş haldeki kayaçlar. Kayaçların basınç düşmesi, sıcaklık yükselmesi, Hâ‚‚O ilavesi gibi etkenler altında ergimesi sonucu oluşan silikat hamuru durumundaki eriyiklerdir. Yeryüzüne ulaşarak yanardağlardan püsküren magmaya lav denir.
Tahta kurusuda öyleydi,önceden TKURU,şimdi TETMT oldu,1.5 senede 2 tl idi oradan 1000 tl olmuştu,yani 1000 lot 2000 tl idi,peşi malum 1 milyon olmuştu tl karşılığı:p,böyle hisseleri buluyoruzda az %10-20 kazandıkmı yeterli diyoruz,1000 olduktan sonra 100'e düşmüştü...2010 öncesi öyle değildik sonrası böyle olduk2008 krizi yüzünden...Şu sıralar fiatı 190 tavanda,kent 155,biri masa sandelye,diğeri Dünya devi:seyt:
Refaba abi; Sen kentte gavurlar ile poker masasında oyuna oturmuşsun.:-)))
Bir ara bende Kazaklar ile Şekerli banka da oyuna oturmuştum..1.50 TL den , şekeri onlar yedi,sapı bana verdiler..!;-))
Geçen cuma, lanet olsun diye 1.15 TL den zararına verdim.Pazartesi günü başka kağıtlara girer,zararı kapatırım diye düşündüm..Evdeki hesap çarşıya uymadı.Garanti bankası piyasayı coşturdu , Şekerli banka da 1.28 TL idi en son gördüğümde.
Ne eldekinden,ne yoldakinden hayır görmedim...
Şimdi elimde ,En büyük Angen kazığı var..Bakalım ne zaman çıkacak..
Kılıçdaroğlu HaberTurk canlı yayınında
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti
iş bankası an itibari dolar alış satış marjı 34 kuruş:notr:
Kılıçdaroğlu : Erdoğan Fiyat istikrarı komitesi kurdu bu komite hiç toplantı yaptı mi ? Hayır ..
Kılıçdaroğlu : Dun basın mensuplarına merkez bankası bağımsız degil mi ? Bırakın da Bagimsiz olarak kararını versin diyor , aynı Erdoğan 5 kasım 2019 tarihinde de “ merkez bankası başkanını görevden aldık çünkü laf dinlemiyordu yeni arkadaşlarla yola devam ettik ve dedik ki faizleri düşüreceğiz “. Diyor , yabancı basında merkez bankasının bağımsız olmadığını Erdoğan ‘in kendi açıklamasından kendi sözünden dinliyor
İzlediğim kadarıyla yalama olmuşlar devamlı sıkıştırıyor Kılıçdaroğlunu,malumdurki ireisin ağzıylan konuşup zeytin dalı uzatıyorlar guya,ama sakince Kılıçdaroğlu cevap vererek onları dahada kudurtuyor,cevap için yine ayni üslupla konuşuyorlar,böylelerine cevap vermek gereksizdir,çünkü laf dinlemezler,ne zaman dinlerler devran değiştiğinde,ama onlar için artık çok geçtir o zaman !!!
İzlediğim kadarıyla yalama olmuşlar devamlı sıkıştırıyor Kılıçdaroğlunu,malumdurki ireisin ağzıylan konuşup zeytin dalı uzatıyorlar guya,ama sakince Kılıçdaroğlu cevap vererek onları dahada kudurtuyor,cevap için yine ayni üslupla konuşuyorlar,böylelerine cevap vermek gereksizdir,çünkü laf dinlemezler,ne zaman dinlerler devran değiştiğinde,ama onlar için artık çok geçtir o zaman.
https://i.hizliresim.com/d7b1rqc.jpg
Bunu her gördüğümde kocasından dolayı, başka bir tür pasarella aklıma geliyor, töbe töbe...
Nagehan bu saatten sonra 'Nutku' hatim etse de kurtaramaz...Şeytan taşlar gibi taşlayacaklar onu görüldüğü her yerde devran dönerse. Yaptıklarının hiç biri unutulmadı ve inadına çok şey yaptı kocasıyla.
Vesayeti bitirmek için yapmak zorundaydıkla başladılar, kendilerine sonrası için yol çalışmasıyla devam ediyorlar.
Kadın kanserden öldü, diğeri yediremedi kafaya sıktı, para kasası bu dediler adam açlıktan öldü, bunlar, yargılanmamak için kaçtı diye manşet attılar dalga geçtiler, vicdansızlar.
Bu ülkede Game of Thrones izlemekten ve izletmekten dolayı insanlar yargılandı, atıldı, işleri gelecekleri elinden alındı yaw, herkes de böyle bön bön seyretti...Şimdi de, niye böyle...
Bunu görünce, nevrim dönüyor...sorry..