Sayın ABKA sizin görüşlerinize de ikili tepeye de çok büyük saygı duyarım.
Ama 2 usd ye KCHOL mü olur? (Memedabi modunda yazarsak)
Printable View
Faizi sabit bırakmak mı??? :)
Faiz sabit mi kalır, 1-2 puan iner mi yerine asıl önemli olan şey konuşulmuyor bence...
Bunların faiz hedefi kaç???
13 mü, 12 mi? Ya da 10 mu, 8 mi? :)
15 değil, onu söliyim de...orası kesin...
Yani öyle 10-12 gibi rakkamlar ise, çok hızlı ve seri şekilde indirimler devam eder. Piyasada ki dolar rakkamına göre de bu hedeflerin değişeceğine inanmıyorum. Tayyibe laf anlatamazsınız çünkü. Dolar 20TL olsun, yine yapacaklar indirimi...
Sonunda ise faiz artışı gelecek. Faiz arttırma beklentimi yaz ayından beri yazıyorum. Nisan-Haziran arasında %20 civarı bir politika faizi beklentim var. İndirebildikleri kadar indirecekler, orda ekonomi cortlıcak, hasssssss naptık diyip, mecburi faiz artışı... Alın size finansal analiz :P
150 baz puan indirim benim de beklentim dahilinde"yatırım tavsiyesi değildir"
şey artmasına rağmen bakacaklar vatandaştın dth larda çözülme yok..aksine artacak..reis bununla ilgili bir şeyler düşünür mü?..
gömün gitsin loading :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
her zaman dediğimiz gibi-
herşeyin bi oalacağa vardır, bi oalamaycağa,
3,5 milyar dolara turkcell olmaz
19.80 yukarı kırarsa tablö değişir
https://i.hizliresim.com/5eqkjsz.png
nihayet bir tane tavan yakaladık... bu aralar her gün bir xu030 tavan oluyor; bir denk gelmediydi...
fransa hükümet sözcüsü: (covıd) avrupa birliği dışından fransa'ya gelen yolculara yönelik kontrolleri artırıyoruz
Dsö yetkilisi: Yeni bir aşı geliştirmeye gerek yok, mevcut aşılarda sadece ufak ayarlamalar yapılmalı
dsö yetkilisi: Avrupa pandeminin merkez üssü oldu
DSÖ yetkisizi: Ticari bekleme yapma...
bir günde bir kere yeterdir....
kar topluyor...
öyle derdik çocukken... umut işte...
bir taş attım hava tık dedi anası çıktı şey evde yok dedi vay vay :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
test yapmazsan 0 bile çıkabbilir....
afrikada, günde kaç test yapacaklar ki....
Mb doviz satisina devam ediyor suan. Mesai bitimi
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S.a arkadeşler
Cümleten bol kazançlar dilerim
Şu saat itibariyle makinaya jetonu salladım
İlk shortumuz hanemize hayırlı olsun
Makina sallana bilir dikkat 😬😬
Bankaların saatlikleri 2. ralliye hazır. Start verilmek üzere.. Vakıfbankı bekliolar...1-2 saat kaldı ...
Hoşgeldin Bigşort abi, sen geldiysen sallanır bu masa
buralardan endeks ve hisse alabilen cesur yürekli arkadaşları gerçekten cesaretlerinden dolayı tebrik etmek lazım..her ne kadar dolar bazında ucuz olsak da hem ekonominin genel durumu hemde endeksin son 1 aydır soluksuz çıkışı bence mutlak bir düzeltmeyi gerektiriyor..
İkili tepe de yalan olmak üzere...
Ama en azından iyi denemeydi...
yılanın bağı akşama çözülür... yarın 13 altı açtırırlar...
Long'lar bence biraz dikkat etsin.
2'li tepeye çıktığı saat10 da başlayan 4s mum iyi hoş ama, sonrasındaki saat14 mumu ile 4s de doji dikicek gibi son 15dk... (xu030)
Eğer yarın aşağı salmanın planı ise 15dk da 3'lü tepeden dönmüş olacak.
Stopumuzu atalım.
bütün sistemler full alda...