Daha bugun bitmedi Selmanim
Saatlerimizi ayarlayalim son dk golu bekleyelim..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Daha bugun bitmedi Selmanim
Saatlerimizi ayarlayalim son dk golu bekleyelim..
Haftalık Teknik Takip Listesi (09-16 Eylül 2022) #AGHOL, #EGSER, #EREGL, #FROTO, #GSDHO
https://www.piramitmenkul.com.tr/Ara...porDosya/37349
Silopi şu anda altın değerinde ama bir ara hiç çalıştırılmaması ve sonrasında düşük kapasite çalıştırılmasının arkasında bir Ali Cengiz oyunu var. Bu yıl öncesi başarısız yatırım denilebilirdi ama 2022 ile birlikte normal şartlar altında başarısız bir yatırım asla değil. Ayrıca 50 milyon dolarlık zarar, satış hakkının kullanılması gerçekleşirse olur, 2023 seçimi sonrası halka arz olursa Silopi yatırımından kar zarar da değişir. Şu anda borsadaki rakamlar illüzyon. Hiç bir patron borsadaki fiyatına malını vermez. Silopi Elektrik de 2021 üretim rakamlarıyla mevcut şartlarda yıllık 100 milyon dolar favök yapabilecek bir şirket, çok borçlu değilse 300 milyon dolara imkansız alınamaz.
Noldu
Gapli acilis yapmadi..
Twtrda onaya dondu denmeye basladi..
Trade edenler gapli acmayinca acilista verip alttan yerine koydu..
5 temmuz da başvuru yapmış niye onaylanmadı sermaye arttırımı.Bir umuttur yaşamak umarım banka rallisinden çıkan akıllı para Gsdho hissesine gelir :)neyse haftayı iyi kapattı.
hissede tobo beklentisi mevcut Twitter'da yazan ve teknik analizler sonucunda 4 teknik yorum okudum hepsi tobo beklentisinde çoğunluk tobo bekliyor.Bu hafta yönünü belli edecektir zaten herkese bol şans.
Ayrıca Baltic DRY İndex 1200 üzeri yeterli Gsdho için yapı kredi araştırması belirtmişti.Ciddi düşüş yaşadı fakat dip çalışması yaparsa Gsdho için lehine olur.
"Onay" da diyorlar mi dostum:)
Daha Pers. Aksami bla bla bla olmazsa onay diyecekler diye plan yapanlar tradeden guzel lot arttirdi..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim ralli bedelsizle başlayacak.Diğer baba kağıtlardan çıkan bizim gibi hisselere gelecek.Birde navlun yönünü yukarı çevirirse artık 3 fk' üzerine çıkarız.Bana kalırsa 5 fiyat kazanç altında hisse olmamalı ama burası Türkiye.Üstelik kar artışı olurken 2 küsür fk 0,60 PD/dd nedir yaff😊😊😁
%28,, yaklaşık 1.200 mio lot para çıkışı var, hayırdır bunlar yine ne haberi aldilar daendex %4+ yapmışken satış var ????
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok be kardeşim, bu ortamda neden böyle,sebebini bilen var mı diye sordum sadece.
Vallahi çok yüklü maldayım, bir kısmını satmama rağmen halen hatırı sayılı lotum var.
Ne dediysem artık neden bu kadar dikkat çekti anlayamadım,yazzidan dolayi hem şikayet aldım he de itibar puanı verenler oldu.
Tipik TR işte.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seansi iyi kapattı Gsdho he diğerleri uzaya gitti banane diğerlerinden önemli olan zarar etmemek nokta.
Görgüsüz davranış olacak fakat bende de 50000 adet vardır var.neyse bol şanslar herkese.
Aaaa ustume iilik Saglik
Sizi gidi yatirim fonlari siziii..
Takip eden bilir..
1.80den beri tahtayi birakmayan costuranda cokertende yatirim fonlariydi ve infodan yaparlardi islemleri.
Haftalik takaslarda 4.6M lot alim yapmis hemde busefer ne infodan nede tek araci kurumdan..
Neden gizlemek istedin ki bukadar kendini sen...
Yada geç gorunmek istedin diyelim..
Olumlu..
Zincirler kirildi. Direnc yok satici yok artik kademelerde ( o lotlarin cogu kendinin)
Bistte cokus olmazsa bu hafta ici bir tavanimiz var inş. (His ve temenni)
Bugun izlemeye islem yapmaya can dayanmazzz..
Bikere boyle bir gunde sermayemin yarisini kaybetmstim (kaldirac)
Ama yine dişime kan değdi
Ya herro ya Merro. All in..
Yazdiklarim buyuk risk icerir bu islemler tum paranizi kaybettirebilir..
Bir daha yazmamak uzere borsadan diskalifiye olabilirim..
Kalin saglicakla..
Şu saat Gsd -3
Benim bugunluk zararim yuzde 16
Dun dikkatimi cekmisti bi pislik olduğu, be.ne haldir böyle?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye arttırımı bu hafta onaylanır mi ? arkadaşlar ne düşünüyorsunuz.
Sevgili ortaklarim uzulmeyin..
Bana bakin moral bulun..
Bugun GSD kaldiracli yuklendigim gundu uzun zaman sonra ve bist taban yedi..
Son 1 saat yani yuzde 5 eksiyken stop oldum fakat ana paramin yuzde 20si gitti.
Son dkyi beklesem neredeyse bi okadar daha ziyanim olacakti.
Yarinda Longucukari sıkistirmaya devam edecekler..
Sabah poz larini erken kaparlarsa daha rahat gun sonuna ulasiriz..
Direnirlerse yine devre kesmelere devam ederiz..
Hiç hayatında günlük yüzde 9 arttın mı acaba bu yatırımcıları güldürdün mü,,,,inerken nerdeyse taban olacaktın karaktersiz kağıt
Öküz spekülatör 10 yıl üzeri hisse olduğu için şeyin de olmaz taban yada tavan kapatması öküzler için önemli olan lot sayısıdır.
Yarında borsa ciddi düşüş yaşarsa öküz spekülatör düşüncesi önemli olan lot sayısıdır.mantik çok basit.
Yarın yandık gibi viop - %12 düşüşte
Bir tuzak yapıp, yarın endexi + kapatabilirler
Borsada hisseler özelinde düşüş yada yükseliş olması normaldir.Fakat Gsdho hissesi banka hisseleri gibi düşüşü haketmemistir.neyse sağlık olsun bir bardak soğuk su iyi gider üstüne :)
XUO30 D1 3803.75 kapatmış %12 düşüş yaşamış yanlış yere mi baktım şundan dolayı viopla ilgilenmem.
Yüzde kaç eksi kapadığı çok önemli değil çünkü vadeli spota göre çok yukardaydı ve vadeli sat spot al yaparak arbitraj ile deli para kazanıyorlardı. Bu gece vadelinin havasını biraz indirdiler ve akşam seansı kapanışında vadeli, spota göre olması gereken fiyatının %1 civarı altında. Vadeli 9:30’da açıldığı için sabah bu fark artabilir de azalabilir de. Şimdilik korkmaya bence gerek yok, mal dağıtıldacaksa Naci Ağbal düşüşü öncesi gibi testere piyasasına gireriz. Sert bir satış son dönemde mal çıkan küçük yatırımcıya ve nakitte bekleyenlere fırsat olur. Sabah eksi açılıştan sonra ralliye devam ya da testere piyasası daha yüksek ihtimal gibi. Ama her iki durumda da beklentili hisseler ayrışır gibi. Yani doğru hisse seçiminin çok önemli olduğu yerdeyiz diye düşünüyorum.
https://twitter.com/tuncaytursucu/st...RDJO7OW9sBu5pA
Bu ne ya endeks kağıdı gibi verdiler baltık %12 artı osuruk kağıtlar bu kadar düşmedi
Bizi ilgilendiren Baltık endeksi değil.Bizim gemilerin endeksi %1 civarı artıyor.Ama birkaç gündür artıyor yani olumlu görünüm var.Böyle devam ederse hisseye olumlu yansır.Çünkü çok düşmüştü navlun.Ayrıca bistteki toz duman içinde mantıksız hareketler olabiliyor.
İyi kapattı seansi Gsdho.umarim uzun süre sürünmez iyi ralli yaşar diyeyim.
Düşük hacimle buralar.Mala mal verecek mal kalmadı artık dibini kazısın.
Bugün yine Perşembe.Umut ve beklenti bir yana,hayal kırıklıkları bir yana.Göreceğiz.