Benim zamanın var
Kemalin zamanı yok
Benim paraya ihtiyacım yok hamdolsun
Çocuklara için yatırım yaptım.
Printable View
Benim zamanın var
Kemalin zamanı yok
Benim paraya ihtiyacım yok hamdolsun
Çocuklara için yatırım yaptım.
bir dönemin etkinliği azalmışken yeni bir bilanço döneminde tekrardan çok olmasada foruma bır hareket gelmesi güzel
bilanço dönemi olunca malum konumuz gönderilen bilançolar
benim aklıma bir husus takıldı, dip not 4 de diğer işletmelerdekı paylar kısmında güçbirliği holding den gelen 139m zarar nereden gelıyor, ben bılancoda bulamadım fıkrı olan varsa ve paylasırsa sevınırım
https://i.hizliresim.com/onsuxed.jpg
Parantez içerisinde yazılanlar zarar degilmiydi? eplas in Güçbirliği içinde nasi olmussa zarar etmiş gibi gösterilmiş onu anlamadım
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haklısınız zarar gibi yazılmış ...
Çok bir bilgim yok ama iştiraklerle arasındaki bir bilanço oyunu gibi geldi bana
güçbirliği holding ve iştiraklerinin bu zararı yazacak hangi kalemi var ki?
ya muhasebeleştirme yaparken bişeyleri doladılar ya da yarın öbürgün sevhen hata yaptık zarar değil borç olacaktı falan derler..
aklıma bir de şu geldi
güçbirliğinin temele gömdüğü 30-40 m doların kur farkı zararı olmasın o...
varlığını değerlemiyor ama ölüm yatırımından doğan zarara kur farkını yansıtıyor olmasın
2021 yıl sonu bılancosuna baktım zarar kısmı 10m ıken ne olduysa 9 aylıkta 130m lık fark bana afakı geldı, saolsun kar yazan hıc bır ıstırakı de yok, ıstıraklerın hepsınde zararı bolca dagıtmıs, sevabına kurum calıstırıyo gıbı kz, kısada 10m den kur farkıda olsa 9 ayda 130m artacagını sanmıyorum borcun farklı bi detayı var kesin
veyahutta yarın oburgun aaa bunu yanlıs yazmısız da dıyebılır, yapmadıkları sey degıl
DİPNOT-6 (**) Grup yönetimi; söz konusu alacakları 2022 yılının sonuna kadar tahsil etmeyi planlamaktadır.
30.09.2022 31.12.2021 Ege Sökteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (**) 75.902.236 ---------- Alsancak Turizm A.Ş. (**) 1.951.686 --------- Güçbirliği Tekstil A.Ş. (**) 12.985.987 3.282.218 TOPLAM 90.839.909
Bence önemli plan yukarıda ki tablo.
Bekleyip göreceğiz
birde ege sökteks o aldığı borç para
ile ne yapıyor.
2021 şubat Eplaa 49
2022 kasım Eplas 23 hemide borsa 3 katı çoğu hisse 10-15 kat artmışken
Bravo kemal zorlu ve saz arkadaşlarına
Yatırımcının parasına bukadar göz dikecek kadar düştünüzmü, yatırımcının ahı arşa dayandı mutlak çıkacaktır sizlerden
Benim dediğin borcu halka açık şirkete yık
İş al kap atma, üretim yap kap atma, 100 milyon iskonto gösterip zarar yaz oh buldun meydanı koş bakalım kz efendi
Ayağın tökezlerse bilki yatırımcının ahındandır
Utanmazlarrrr
Para ! Para ! Para !
Akıl olacak insandaki azıcık edep, adap, ahlak olsun. Akıl olmalı ki insanda ; aynada iskeletini görebilesin ve ölümlüsün ve ne zaman ölüm gelir ve ben artık burada olmam bunu idrak edebilesin.
Hayatın amacı nedir sorusu felsefe konusu değildir bir yaşam sorusudur gerçek anlam gerçeklik barındırır. Hayatın temel analizini yaptığında insan " kendi " gelecek öngörüsünü de yapar. Kendisini bir şirket olarak görür, gidişatına bakar, kalan ömrünü az çok öngörür ve sonuçta mezarlıkta bir köşede kendisine gelecek bulur. Insan oğlu ölümü kendisine hiç yakıştırmıyor ama bu mutlak son herkese ne kadar başından savsanda gelecek.
Peki, akıllı insan ölümden sonraki hayat için hazırlığını azıcık yapar. Tamamen de bu dünyaya uygun yaşamaz. Gidenin geriye veri göndermediği bir hayat var ileride bu mutlak ve gerçek.
Hakkını ha bugün ha yarın alırsın ama er yada geç herkes herkesten hakkını alır. Ya sevabından vererek yada onun yerine cehennemde yanarak AMA mutlaka hakkını aldıklarının hakkını ödersin.
Şaka gibi değil mi ama gerçek.
Buradaki insanların halini görünce "yazık" diyorum ki çok yazık. Bu sadece günahlarını almıyor "ahını da " alıyor.
Umarım bu yatırımcı insanların emeklerini fark edip derhal hatalarından dönerler.
Bilindiği üzere, Şirketimizin üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik bazı yatırım projeleri, 3 yıllık teşvik belgesine bağlanmıştı.
08.04.2022 tarih ve 510223 sayılı Yatırım Teşvik Belgesi Eki olan yerli makine ve teçhizat listesinde yer alan kayıtlı teçhizatlara ait olarak; konuya ilişkin yapılan son açıklamadan bugüne kadar 961.722,30 TL'lik makine ve teçhizat alımı gerçekleştirilmiştir.
15.04.2022 tarihli 31810 sayılı Resmi Gazete Madde 11 Geçici Madde 37'ye istinaden, imalat sanayine yönelik yatırım teşvik belgesi sahibi mükelleflere belge kapsamındaki inşaat işlerine ilişkin mal teslimleri ve hizmet ifaları 31.12.2025 tarihine kadar katma değer vergisinden müstesna olması dolayısıyla ; söz konusu proje kapsamında yapılacak inşaat işlerine ilişkin mal tesliminde bulunacak firmaya ibraz edilmek üzere 08.11.2022 tarihli ve 587703 sayılı KDV istisna belgesi T.C. İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Çakabey İhtisas Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden alınmıştır.
Bu kapsamda inşaat işlerine ilişkin olarak (çatı paneli ve aksesuarı) 2.397.138,65 TL'lik yatırım harcaması yapılmıştır.
16.11.2022 ÖDA 2022/19
Bilindiği üzere, Şirketimizin üretim kapasitesinin
artırılmasına yönelik bazı yatırım projeleri, 3 yıllık teşvik belgesine
bağlanmıştı.
08.04.2022 tarih ve 510223 sayılı Yatırım Teşvik Belgesi Eki
olan yerli makine ve teçhizat listesinde yer alan kayıtlı teçhizatlara ait
olarak; konuya ilişkin yapılan son açıklamadan bugüne kadar 961.722,30 TL'lik makine ve teçhizat alımı gerçekleştirilmiştir.
15.04.2022 tarihli 31810 sayılı Resmi Gazete Madde 11 Geçici Madde 37'ye istinaden, imalat sanayine yönelik yatırım teşvik belgesi sahibi mükelleflere belge kapsamındaki inşaat işlerine ilişkin mal teslimleri ve hizmet ifaları 31.12.2025 tarihine kadar katma değer vergisinden müstesna olması dolayısıyla ; söz konusu proje kapsamında yapılacak inşaat işlerine ilişkin mal
tesliminde bulunacak firmaya ibraz edilmek üzere 08.11.2022 tarihli ve 587703
sayılı KDV istisna belgesi T.C. İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Çakabey İhtisas Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden alınmıştır.
Bu kapsamda inşaat işlerine ilişkin olarak (çatı paneli ve aksesuarı) 2.397.138,65 TL'lik yatırım harcaması yapılmıştır.
16.11.2022 ÖDA 2022/19
bence bunlar EGE SÖKTEKS binasına bir şeyler yapıyorlar
ama ne hikmetse KAP a açıklama yapmıyorlar
Kemal Bey çok muhterem bir insandır. Ömrü boyunca insanlara çok iyiliği dokunmuştur. Sayısız aileyi istihdam etmektedir. Kendisini saygıyla selamlıyorum.
Hisse net dünde vardı, bugünde vardır, yarında var olacaktır. Forum yetkililerini saygıyla anıyorum.
Köse Bey bu forumda mükemmel bir emek veriyor kıymetini bilmelisiniz.
Emeklere saygı.
Merhaba,
Holdingin bedelsiz sermayesi onaylanmış arkadaşlar. Hayırlı olsun.
Bir kaç gündür hacim artıyor. Sıra Eplas'a geldi diye düşünüyorum.
Umarım yatırımcı arkadaşlar sabırlarının karşılığını alırlar.
Saygı ve selamlarımla,
https://www.egepostasi.com/politika/...e-h294447.html
Sibel Hanım; maşallah bayağı bir faal çalışıyor
Bence bu konuşmalarına kendi şirketlerinden
başlamalıdır.
Kendisinden başlasa daha samimi olacak
Ben burada bir soru sorarak başlamak istiyorum
Ege Sökteskse neden 76 milyon borç verdiniz
Bu para ile ne yapacak
Konuşmadan önce şeffaf olmak gerekir
City alışları, bankoff
EPLAS dan vazgeçeli epey zaman olmuştu.
Bir haftadır hissedeki hareketler yeniden dikkatimi çekti
Düşündüm; Bu şirketle ilgili tüm kötü senaryolar yaşandı. Bundan sonra olsa olsa sırada iyi haberler olabilir dedim.
Döndüm bir de 9 aylık finansallara baktım, Kötü çeyrekler geçirmiş. Son çeyrek hariç.
Son çeyrekte ki toparlanma sürebilir varsayımı ile son seansta ilk alımlara başladım.
Almışken foruma da bir yorum yapmış olayım dedim.
Gördüm ki sabırlı yatırımcılar hala burada.
Selamlar
28.50 fiyat yaklaşıyor
büyük kavga ora da kopar
holdingde artık bölünme vakti
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1081577
Her trenin elbet kalkış vakti gelir. Er yada geç.
Bazı trenler kalkmayı bilmez, ama er yada geç onu da kaldıran birileri olur.
*Yatırım Tavsiyesi İçermez".
Borsada bir şirket hissesi satın almak = Bir şirkete ortak olmaktır. Ortaklık ise Allah katında belirli yükümlülükler getiriyor.
Patron ve ekibine Allah ve Peygamber'den ortaklık adına sözler demeti. Malum okuyorsa istifade etsin.
"Doğrusu ortakların çoğu, birbirlerinin haklarına tecâvüz ederler. Ancak iman eden ve salih amel işleyenler bunun dışındadır, bunların sayısı ise ne kadar da azdır!( Sâd, 38/ 24)
Âdemoğlunun iki dere dolusu malı olsa bir üçüncüsünü ister. Ademoğlunun içini / karnını topraktan başka bir şey dolduramaz.(Buhârî, Rikâk, 10; Müslim, Zekât, 116)
Allâh, sizin namazlarınıza, oruçlarınıza değil, para münâsebetlerinize bakar. buyurmuştur. (bk. Kenzul-Ummal, h. No: 8435, 8436)
Tüccârlar kıyâmet günü fâcirler olacaklardır. Ancak dürüst ve doğrulukta bulunanlar müstesnâ.. (Tirmizî, Büyû , 4; İbn Mace, Ticârât, 3)
Doğru sözlü, dürüst ve güvenilir tâcir, nebîler, sıddîklar ve şehitlerle beraberdir. (Tirmizî, Büyû, 4)
İnsanlara öyle bir zaman gelir ki, kişi malı helâlden mi, haramdan mı aldığına hiç aldırmaz. (Buhârî, Büyû, 7, 23)
Her halde hafta mzhol ve eplas
fiyatını eşitleyecek
Yapacak bir şey yok
Eylül ayında mesai arkadaşımla konuşurken senedin geleceği ümit dolu demiştik ama kendim işlem yapmadığımdan almamıştım ...
https://r.resimlink.com/kfiaG.png
Köse Holding dediğin 4 masa iki sandalyeden başka ne ki ?
Holding gidiyor da neyle gidiyor. Eplas'ın sırtına yık borcunu, mahkeme bir sonuçlanıpta umarım alacaklılar komplesini tahsil ederler.
Yurt dışında malı mülkü saklayan bir kafa yapısından ne olur. Bugün patron gidip al kardeşim borcum neyse ödedim diyebilirdi bunu ödeyecek gücü de var. Ancak adam alışmış bu sürüngen yaşama. Hayatı mahkemeler orası burası ile sürekli sürümcemeler.
Burada hangi ümidi görüyorsunuz?
Burada patronun iyi niyetleri mi yazıyor? Ne görüyorsunuz burada.
Destek ve direnç patronun iki sağlam cümlesi ile yerle bir ediliyorsa " kağıdın " klasik yol haritasını izlemekten başka bir işe yaramıyor sanırım bu teknik dedikleri.
Mesela burada ne görüyorsunuz bize de anlatın görelim.
holding kağıdının yükselişine baktıkça şeyh uçmaz mürit uçururmuş sözü aklıma geliyor , diğer forumlarda insanların yazdıklarına ara sıra bakıyorum , holdingin bilançosu beklentisi ile ilgili yazılan birşey yok , hatta geçen haftalarda sanıyorum partorunu vestelin patronu sananlar ve togg ile bağlantı kuranlar bile vardı .
Eplasın bugüngü fiyatı belkide normaldir , bilanço ekside , şahsi borcum dedi kuruş ödemedi , tapuya haciz şerhi koydurdu ,hala tasniften sonuç bekleniyor
Fabrika geri alımı sürecinde ve devamında defalarca tahtakale gibi buraya getirip hisse sattılar , tahsisli ile birgüzel geri aldı
Son ykt tutanaklarında vardı , romanyadaki taşınmazı satıp nakit girişi salayacaklardı , haber yok
Tunç Soyer basmane için 2022 sonuna kadar çözeceğiz demişti , hala tmsf ile pazarlıklar bitmedi.
Yatırımcının önüne birşeyler koyması lazım , kapa göndere göndere yatım teşvik kapsamında alınan 961,722 liralık makine alımı ile 2milyon küsür liralık çatı sacını yazıyorlar .
Bizde hala bekliyoruz .
Mazhar holding boş = tahtaya bak.
Eplas dolu tahtaya bak.
Elinde dolaylı olarak EPLAS hisseleri yeterli sayıda olmadığından dolayı epey süründürdü ancak sanırım istediği seviyeleri yakalamış görünüyor. Eplasta küçük yatırımcı kalmadı ki herkes bezdi gitti. Kağıt 2-3 senedir yatayda yatay mal topladı durdular.
Sanırım gözleri artık doymaya yakındır. Yakında Mazhardan milleti silkeleyip borçlarını öder :)
Ne oyun oynayacak biz bilemeyiz. Ancak er yada geç : Borsada bir kural hep işler.
Tekkeyi bekleyen "çorbayı içer". Çocuklarınıza arsa yerine aldıysanız rahat rahat arkanıza yaslanırsınız takılmazsınız.
Eplas vaktini geçirdi gitti. Herkes diğer hisselerde hareket var diye oralarda takıldı uzun zamandır. Kalanlar üç beş adam.
Hepimiz Eplasa operasyon yapılıp, hisseleri toplayıp, yukarı sürecekleri ve o nedenle spek ler ile anlaştı diye düşündük ve hep öyle yorumlar gördük , okuduk. Ancak şu anki duruma bakınca ky yi ters köşe yaptıklarını, spek ler ile anlaşmanın MZHLD için yapıldığını , bu operasyon için kaynağıda Eplas hisseleri aracılı ile elde ettiklerini düşünmekteyim. Kardeş Nazif Zorlunun bütün Eplas payını satıp MZHLD paylarına pek dokunmamıi olmasınıda buna yoruyorum. Şimdi Mzhld bölünmesi sonrası hisse satıişı yapııp ceblerini rahatlık la doldurabilirler...Sonra belki borcları ödemek akıllarına gelirde Eplası yürütürler.
Ben artik eplasi yukari sürecegi kanaatindeyim..
Borsada binlerce yeni yatirimci var fk pd dd bilmeyen bölünme sonrasi fiyati ucuz gören...
Eplasi yukari surerken mzholun ucuz kaldigini düşünüp girecek o kadar bilinçsiz yatirimci var ki..
Mzholü bu yeni yatirimcilara evladiyelik hisse yapacaklar diye düsünüyorum..
Polyester i tarim ilacini ve bazi enerji şirketlerine üşüsen bu yatirimcilari görünce şaşirmamak elde değil..
O kadar cesurlar ki ederinin 10...20 kati pay fiyatina 300 ... 500 bin basiyor adamlar..
Değerli ky koruma kurumumuz da uzaya cikmis bu kagitlara bürut takas getirerek patronun mal çakmasina daha da yardimci oluyorlar..
Allah ancak başa çıkar bunlardan...
Nafiz Zorlu Mzhol de ki hisselerini
İşlem gören tipe dönüştürmeye başladı
Aynısını geçen sene iki kardeş Eplasta yapmışlardı
eplas yatırımcısı olarak ben bu habere sevindim , Kemal Bey in elinde hala 2milyon lot civarı eplas hisssesi var , buraya getirip gene satarmı diye endişeleniyordum , anlaşılan artık bizi bıraktı .
benim de tanıdıklarım var bil hassa eplas sayesinde .... yolları cehenneme olsun sahtekarlar.... al deyip satan ,sat deyip alan... birde onların inandıkları şey ALLAH'DAN DAHA BÜYÜKTÜR kendi tabirlerince,,,, inanmazlar ALLAH'a ( korkularından ) çünkü o kadar günah sonrasında cehennemi anlarlar..... gidecekleri yer .....
Mızrak çuvala sığmıyor sanırım. Kağıdın gidişine bakarsanız, çaktırmadan gitme peşinde.
Tahtacı bayağı iyi bu konuda. Yılların şoförü belli.
"yti"