Temelci olsak da merak ediyor insan, şu kanal üst bandını kırdı mı acaba, hep boynuz vurup geri döndüğü yer.:)
Herkes şirketin parasını pulunu hesaplıyor, nasıl olsa zamanla fiyatlar, aceleye gerek yok.
Printable View
Temelci olsak da merak ediyor insan, şu kanal üst bandını kırdı mı acaba, hep boynuz vurup geri döndüğü yer.:)
Herkes şirketin parasını pulunu hesaplıyor, nasıl olsa zamanla fiyatlar, aceleye gerek yok.
10lardan ne kadar uzaklaşırsa olası düzeltmede tek rakamlara geri kayma olasılığı o kadar azalır. hakkı en az 14-15 şu anda.
https://twitter.com/1453__Murat/stat...2vwyB59tYxQ6vA
Biraz nazlansa da yeni kanalımız hayırlı olsun..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Teşekkürler, ayağı alışsın şimdilik.:)
Yolcu yola çıktı, zahar...
Neşemiz, mutluluğumuz daim olsun...
Tam da balayı dönemine girmişti ki endeks cortladı.:) Endekse rağmen 11'leri yokladı ama, hakını vermek lazım.
Bilançoya kadar 11,65-85 lere gelir, bilançodan sonra %50-55 artış olur 11,70×1,55=18,13 leri görür, şubata kadar da 20-21 leri test ederiz..!!!
Gelleceğe notumdur, kimseye yatırım tavsiyesi değildir..!!!
kasasına senede sermayesinin 3 katı nakit kar giren bir şirketin pd 2-3 olması gerekir nokta... tahtada malda kalmadı zaten..
Üflesen uçacak gibi, fiske vursan göçecek gibi...
Tahtacının işi zor. Yeri dar, rahat oynayamıyor....
Herkezi piste davet ederse sonu böyle olur..;-))
Adam gibi tek başına harmandalı olmasaydı meydan ona kalırdı..;-))
Romen havasını duyan gelmiş..;-)))
Nerde yedin yuroları çat çat çat..!
Nerde yedin dolarları pat pat pat..!!
Nerde yedin paraları Ali dayı...;-))))
Yarın Abdulhamid Han sondaj gemisinden bir müjde gelir mi acaba?...
D.Akdeniz’de sondaja Ağustos ortalarında başlamıştı. Sondaj 2 yada 2,5 ay kadar sürecek denilmişti...
Abd bilançolar geliyor teknoliji de sanayide cok iyi değil dahada bozulacağını düşünüyorum özakın gelir çeşitliliği kâr marjı ve sürdürülebilirliği ön plana çıkacak....bu durum bist içinde geçerli. heran çin ordusu saldırısı olabilir.....
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bodrum ihalesi 2. oturum 3 kasım 2022 saat 14.30.
https://twitter.com/1453__Murat/stat...-ppitUXE4hvdZg
Biz hazırlığımızı yaptık, gerisi Ahmet Bey'in pazarlık gücüne kalmış, Bodrum'da alınan arsadaki projenin ve bu ihalenin eş zamanlı başlayacağı gibi bir his var içimde, bakalım hayırlısı..;-))
Her çeyrekte, hisse başı 1 tl olmak üzere, yıllık hisse başı 4 tl civarı faaliyet net karı elde eden bir şirketimiz var...
(Yeniden değerleme ile HB Kar 10 TL yi aşması muhtemeldir...FK sı 1 in çok altına inecek ve 0.65 olacaktır..
Bu durumda FK sı BIST ortalamasına göre 7-8 olsa, enflasyonda en iyimser rakamla %40-50 civarında gerçekleşmeye devam etse, hissemizin fiyatı 100 tl leri bulur mu acep?
Ne dersiniz, değerli ortaklar...
Aslında GYO ları geçen yıl, özellikle son çeyrek öncesi gayrimenkul fiyatlarının sıçramasında nasıl kaçırdım diye hayıflanmıştım.
Yani değerlemeler öncesi sıçrama olacağı çok belli idi.
Herkes 9 aylıklara odaklanmışken 12 aylıklar için yine GYO ları gündeme almakta fayda var diye düşündüm hızlıca incelediğimde, daha doğrusu finansalları hızlı tarama yaptığımda değerlemeler ile birlikte daha da ucuz kalacağını düşündüğüm 3 hisse dikkatimi çekti
OZKGY, TRGYO, ALGYO
Yıl sonu değerlemeler ile birlikte değerlendirildiğinde ucuz kalacağını düşündüğünüz GYO lar hangileri.
Ben epeydir gyo lardan uzak kaldığım için burada gyo lar konusunda uzman arkadaşların fikrini alayım dedim.
Önümüzdeki hafta 12,50’den satıp akfgy’ye taşınsam mı acaba?
Ya ben satınca 2 tavan çekerse!.....
Bu hafta Emlak Konutun Bodrum ihalesi var, ayrıca bilanço da bekliyoruz, aslında Bodrum'daki kendi arsasına girişse daha iyi olacak, vardır bir bidikleri.
İyi haftalar.
Ben olsam Bodrum’daki arsa için “arsa bizden, tesisler sizden” diyerek Arap ortak bulurum. Tesisler bitince de hissemi başka bir Arab’a satarım.
Aynı anda ikisini de yapsa, hem işçilerin şantiyesi, hem malzeme akışındaki avantaj, hem projenin takibini yapacak mühendis ve teknik ekiplerin maliyeti emlak konuttan olur, kendi yeri beleşe yakın maliyetle aradan çıkar mı dersin..;-(]
İhalede bunu düşünerek iyi bir fiyat verir bence..;-))
Didim pekte öyle bir yer değil, arazi kalmayinca mecburen gelisim gösterilmis,
Ama bunlar konyaya proje yapsa orasi bile tutar, iste orda da deniz yok :)
gelecek yıllardada özakın açıklayacagı karlar gesan ve smarg toplamından fazla olur ama çin ordusu gyo pek sevmiyor anlaşılan... ileride severde de si var işte :plc:
tahtada kademelerdeki lot miktarı çok azaldı hissede kalanlar artık yatırımcı ve fonlar bunun oda farkında ama umut dünyası işte...
Arkadaşlar yazmayım yazmayım diyorum ama gene de dayanamıyorum 😉 Bu hafta ihalesi olan yapılacak yerden daha da çok daha da iddialı yer veya yerler gelecek. Ya bunu ya da onu alırız rahat olun 😎 Emlak konuttan 4 ya da 5 bizim kalemimizde bizim kalitemizde ihale gelecek 2 si bence bizim olacaktır . Diğer 2 alınmış emlak konut ihalesi ile birlikte kendi yerlerimizle beraber hepsini boncuk gibi sıraya dizmek kalacak iş olarak .
Somucta bu ihaleleri aldiltan sonra ciddi miktarda odemeler yapilmasi gerekiyor. Ozak da oldukca buyuk bir meblag nakit var. en uygun zamanda en uygun bir proje alinacaktir diye dusunuyorum bende. Acele etmelerinin bir anlami yok. Pahali pahali alsinlar alsam pazari ozak i bekler.
https://www.ozakgyo.com/proje-detay/aydin-didim
Benim hayalimdeki Didim senininkini döver.:)
Öyle dimi..:) 5 yıldızlıya proje çalışıyoruz derler.
Hocam daha ne yapsin? Ben nerdeyse 2,5 yilda 650% kar ettim ki yarisini 8,50’den cikmakla hata yaptigimi dusunuyordum ama aldigim diger hisseler de iyi performans gosterdi. Burda bu sirkete sallayan, hisse performansindan mutsuz olan minimum 1 yillik vadede hic kimse yoktur. Ve ben gayet yuklu durumda devam edecegim. Inanilmaz bir sirket. Her bilanco donemi finansallari parmakla gosterildi ve bence devami da gelecek.
Anliyorum ce kesinlikle katiliyorum fakat her hisseyi sasa&hektasla kiyaslamak bence sadece moral bozar. Onlar extrem ornekler ve zaten koca 500 sirket arasinda sadece elle tutulur iki ornek. Inanilmaz ucuz bi hissede olmanin keyfini yasamak da fena sayilmaz:)