2-3 tl çıkacak diye 1,5 yıldır bekliyoruz üzerine de 2 kere bedelli yaptı sırada ne var acaba
Printable View
2-3 tl çıkacak diye 1,5 yıldır bekliyoruz üzerine de 2 kere bedelli yaptı sırada ne var acaba
Özkaynağı eksi olan Netaş bile tavan olabiliyorken bizim tahtacı az alıp sonra aşağı vuruyor, hissenin asaletinin, itibarının içine etti resmen.
Bilişim endeksi +4
Alcatel tavan
Neyi bekliyorsun utanmaz.
doğan karel de maliyeti sıfırlasın ondan sonra yükseliş başlar başka türlü doğan gitmesine müsade etmez ki etmedide zaten 1,5 senedir iflahımızı kesti
Can sıkıcı bir hal aldı Karel in durumu. Yanlış ata oynadınız mesajı veriyor hissemiz.
Amma ağladınız arkadaş. Yeni yılda %50 yapmış, daha ne istiyorsunuz ki, ben anlamıyorum. Ağlayacaksanız, gidin eşinize dostunuza ağlayın. Burası ağlama yeri değil. Varsa şirket ile ilgili, yorumunuz değerlendirmeniz, haber falan paylaşın. Yoksa sessizce takip edin. Yada satın gidin.
26.02.2024
Karel – DAIICHI işbirliği,
geleceğe yönelik projeleri ve ortak iş geliştirme stratejilerini belirlemek üzere, Karel Otomotiv Grup Başkanlığı bünyesinde yer alan ekipler ile Daiichi'nin Ar-Ge, Kalite, İş Geliştirme ve Proje Yönetim ekiplerinin katılımıyla Bolu-Abant'ta çok verimli geçen bir çalışma toplantısı düzenlendi.
Bugün 17 üstü siyice ağlamlaştı, bu hafta biraz daha rahat geçebilir, geçmezse de önümüzdeki hafta beklerim, sektörün geneli hareketli.
Zamanı gelince diğerleriyle arayı kapatıp öne geçeceğini düşünüyorum, tabi ki faaliyetlerle ilgili gelişmeler ve haberlerle olması daha iyi olur.
Farklı forumlar, farklı nickler fakat aynı eleştiriler.
Hem de teknoloji endeksine olan bu yoğun talep döneminde yapıyorlar.
Dün en çok alımı yapan İş bankası ve Akbank. Muhtemelen TTE, ICZ fon alımları. Bu fonlara para girişi (fintables-fonlar verilerine bakabilirsiniz) var.
Evet biraz geride kaldı. Bazı talihsizlikler oldu, güzel haberlere tepki veremedi. Fakat gün gelir arayı kapatır öne geçer. Daha önce yapmıştı.
Yatırım tavsiyesi değildir.
netaş bir kaç gündür tavan olmasının sebebi tt ile yaptğı 18750.000 usd lik iş anlaşması radyolink tedarik kurulum bakım ve servis anlaşaması karel bu alanda bu işi nasıl kaptırdı yada tt karel ile çalışmaktan vaz mı geçti
18 milyon değil 1.875 milyon olcak…Karel tt ihalesine katılmadı yaklaşık ihale bedel 2.2 milyar tl bunun yaklaşık 1 miiilyarlık kısmı alcatel kazandı diğer yarısından fazlasınıda benim tahminim karelle pazarlık üsülü görüşüp karele vereceklerini tahmin ediyorum bu benim tahminim bekleyip görelim bu miktarında yaklaşık 50 milyon dolar olacağını tahmin ediyorum önümüzdeki aylardada vodoafon ile işbirliğinin zamanı dolacak vodafonlanda bir anlaşma yakındı tahmin ediyorum
[QUOTE=erhankod;6727418]yazım hatası olmuş marin hocam ozaman tt ihalesini alan alcatel ve netaş olmuş[/
Kalan ihale bedeli yaklaşık 40 milyon dolar netasın aldığı aldığı yaklaşık 1.7 milyon cıvarı
18 üstü kapanışlarda başka şeyler konuşulur burada, zaman daralıyor, bir haber veya iyi bilanço yeterli.
[IMG]https://resmim.net/cdn/2024/02/27/Zqgydc.png[/IMG]
alcatel ve netaş son dönemde iyi getiri sağlayan güzide şirketler.
Kıyaslama yaparken piyasa değerleri, dolaşımdaki lot sayıları ve son 5 yıllık getiri oranlarına da bakmak gerekir.
İhale ölçekleri de önemli.
18i geçti vay be, bi haber patlarsa ne hoş olur
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Turkcell ve Nokia, 6G alanındaki çalışmaların geliştirilmesi ve hızlandırılması amacıyla bir iş birliği anlaşması imzaladı. Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC'24) gerçekleşen anlaşma ile iki şirket, 6G teknolojileri konusunda birlikte Ar-Ge faaliyetleri gerçekleştirerek Türkiye'nin bu alanda söz sahibi olabilmesine yönelik çalışmalar yürütecek.
Turkcell, Nokia ile 6G alanındaki Ar-Ge çalışmalarının hızlandırılması için iş birliği anlaşması imzaladı. İspanya'nın Barselona kentinde, 26-29 Şubat tarihlerinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC'24) gerçekleşen imza törenine, Turkcell ve Nokia'dan çok sayıda üst düzey yetkili katıldı.
Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç ve Nokia Avrupa Başkanı Dr. Rolf Werner tarafından imzalanan iş birliği anlaşması kapsamında, iki şirket 6G alanındaki Ar-Ge çalışmalarına odaklanacak. Anlaşma ile 6G ağlarının yeteneklerini keşfetmenin yanı sıra bireyler, kurumlar ve endüstrilere yönelik yeni ve heyecan verici kullanım senaryolarının geliştirilmesi hedefleniyor.
Dr. Ali Taha Koç: "Yeni nesil teknolojilerde söz sahibi olmaya kararlıyız"
Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç iş birliğiyle ilgili şunları söyledi: "Turkcell açısından yapay zekâ, 5G, 6G, nesnelerin interneti (IoT), davranışların interneti (IoB), büyük veri ve bulut bilişim gibi kavramlar, geleceği değil aynı zamanda bugünü de temsil ediyor. Yenilikçi teknolojiler konusundaki tecrübe ve yetkinliklerimizle ülkemizin yanı sıra küresel arenada da öncü bir rol oynamaya devam ediyoruz. Bugün Nokia ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, 6G alanındaki Ar-Ge çalışmalarımızı daha da hızlandıracak. Bu aynı zamanda, dijital dönüşüm stratejimiz açısından da önemli bir kilometre taşı olacak. Turkcell olarak yeni nesil iletişim teknolojilerine yatırım yaparak, bu konuda ülkemizin de söz sahibi olmasına katkılar sunma konusunda azimli ve kararlıyız. Bu anlaşma, Türkiye'yi şebeke teknolojisindeki küresel gelişmelerin ön saflarında tutacak ve yeni nesil teknolojilerin insanların yaşamlarını, ekonomiyi ve çevreyi iyileştirmek için nasıl kullanılacağının şekillendirilmesinde kilit bir rol oynayacak."
Dr. Rolf Werner: "Turkcell ile birlikte geleceğin iletişim standardını geliştirmeye devam edeceğiz."
Nokia Avrupa Başkanı Dr. Rolf Werner, "Turkcell'in 6G yolculuğuna eşlik edeceğimiz ve birlikte inovasyon yapacağımız için heyecanlıyız. Lider 5G teknolojimiz ve 5G-Advanced'a yönelik net stratejimiz ile 6G araştırmalarına öncülük ediyoruz. Turkcell ile birlikte geleceğin iletişim standardını geliştirmeye devam edeceğiz. Bu çalışmaların içinde düşünen, hisseden ve hareket eden ağlar bulunacak ve Türkiye'de dijital dönüşümü ilerletmek için kullanım senaryolarını ortaklaşa geliştireceğiz" dedi.
Nokia işbirliğinden uzun zamandır somut bir gelişme bekliyoruz, 5G için kolları sıvamışlardı.
Turkcell Nokia, huawei, ericcson ile işbirlikleri yapmış, burdan hiç Karel e bir lokma ekmek düşmüyor mu...
Turkcell ve Nokia işbirliği
Karel ve Turkcell işbirliği
Karel ve Nokia işbirliği
Ortak payda Karel. Orta uzun vadede güzel bir gelişme.
kıymetli yatırımcı
direnç dediğiniz fiyattan satıp
destek olarak gördüğünüz fiyattan tekrar alabilirisiniz
tabi piyasa buna izin verirse
Çok çabuk teslim oldun kral, 3 kez deneyip devirdin ama üstünde kalamadın ve hakkını kaybettin, daha da deneme rica edeceğim.
Devreyi de kesmek üzere rezil tahtacı, operasyon manyağı.
Hacim düşük belki 4 den sonra hareketlenir.
Artık bunu mühendis kardeşlerde doğanın elinden kurtaracak gibi durmuyor. Çok zaman harcadık bu hissede, çok kaybettirdi. Bu dusmelerde hayırlı birşeyin habercisi gibi durmuyor. Son çeyrek bilançosu artı gelir dedik ama. O da anlaşılıyor ki eksi gelecek..
[QUOTE=maviera;6732045]Artık bunu mühendis kardeşlerde doğanın elinden kurtaracak gibi durmuyor. Çok zaman harcadık bu hissede, çok kaybettirdi. Bu dusmelerde hayırlı birşeyin habercisi gibi durmuyor. Son çeyrek bilançosu artı gelir dedik ama. O da anlaşılıyor ki eksi gelecek..[/
Bilanço kötü gelecek olsaydı tahta yapıcı hisseyi daha yukarı sürerdi ve orda elindeki malları bilanço acıklanıncayakadar elindeki malları dağıtırdı..benim kanaatim bilanço iyi gelecek..yatırım tafsiyesi değil kendi düşüncelerimdir…
Bilanço ile ilgili yorum yapmak zor...