Tam olarak 6.31 suan hbkSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tam olarak 6.31 suan hbkSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eğwr dediğiniz gibi karın %30 dağıtılıyorsa açıklanması beklenen 9 milyar karın yaklaşık 2.7 milyarı dağıtıyor anlamına gelmektedir.. bunuda 2,7/1.5= 1.8 bürüt yapar...
pratikte %180 olarak değerlendirilir, net yaklaşık 1.6 tl anlamı çıkar...
geçmiş yıl dağıtım oranlarına bakmak gerek
bol şans
dokuz aylık kara göre hbk 6,31 nasıl buldunuz
rica etsem yazarmısınız
Merhabalar,
İş Yatırım girişim sermayesinde ortak olduğu şirketlere son çeyrek yeniden varlık değerlemesi yapıyor. Yani 4. çeyrek yeniden değerleme sebebiyle ekstradan bir kar yazacak. Bu karın ne kadar gelebileceği hakkında bir fikri var olan var mıdır?
2022 nin son çeyreğinde ne kadar kar yazdığını merak etmiştim. Deniz Yatırım'ın raporunda bu karın 2.4 milyar lira olduğu yazılı. Raporun linki:
https://www.denizyatirim.com/Uploads...dirme_2754.pdf
Ek 29896
Son 5 sene temettü dağıtma oranları yaklaşık %30 lar civarında. Temettü dağıtım oranını düşük tutup sermayesini güçlendiriyor.
piyasanın öncu hissesi gibi hareket ediyor...
önce ben düşerim ,önce ben yükselirim vs.
Pazartesiye cakma hazirligi yapiyordur.Dengesi bozuldu bi kere.Bi tavan olmadan inanmam bunlara ben.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıklamalar
(Yapılandırılmış Ürünler ve Fon Pazarı, Fiyat Marjı: SERBEST) İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (IYM) tarafından ihraç edilen ve piyasa yapıcılığını IYM'nin yaptığı kısa kodları aşağıda bulunan 338 adet varant 10 Kasım 2023 tarihinden itibaren (BUGÜN) işlem görmeye başlamıştır. Söz konusu varantların özelliklerine ait detaylı bilgiler Borsa İstanbul A.Ş. ve IYM tarafından KAP'ta yayımlanan duyurulardan takip edilebilir:
IYILH.V, IYILI.V, IYILJ.V, IYILK.V, IYILL.V, IYILM.V, IYILN.V, IYILO.V, IYIZD.V, IYIZE.V, IYIZF.V, IYIZG.V, IYIZH.V, IYIZI.V, IYIZJ.V, IYIZK.V, ICIDK.V, ICIDL.V, ICIDM.V, ICIDN.V, ICIDO.V, ICISK.V, ICISL.V, ICISM.V, ICISN.V, ICISO.V, ANIAZ.V, ANIBA.V, ANIBB.V, ANIBC.V, ANIBD.V, ANIQZ.V, ANIQA.V, ANIQB.V, ANIQC.V, ANIQD.V, GNIIF.V, GNIIG.V, GNIIH.V, GNIII.V, GNIIJ.V, GNIUI.V, GNIUJ.V, GNIUK.V, GNIUL.V, GNIUM.V, TYIAZ.V, TYIBA.V, TYIBB.V, TYIBC.V, TYIBD.V, TYIQZ.V, TYIQA.V, TYIQB.V, TYIQC.V, TYIQD.V, YPIDE.V, YPIDF.V, YPIDG.V, YPIDH.V, YPIDI.V, YPISF.V, YPISG.V, YPISH.V, YPISI.V, YPISJ.V, KDIJG.V, KDIJH.V, KDIJI.V, KDIJJ.V, KDIJK.V, KDIVI.V, KDIVJ.V, KDIVK.V, KDIVL.V, KDIVM.V, SLIIN.V, SLIIO.V, SLIJA.V, SLIJB.V, SLIJC.V, SLIUJ.V, SLIUK.V, SLIUL.V, SLIUM.V, SLIUN.V, HEICI.V, HEICJ.V, HEICK.V, HEICL.V, HEICM.V, HEIRI.V, HEIRJ.V, HEIRK.V, HEIRL.V, HEIRM.V, PTIEB.V, PTIEC.V, PTIED.V, PTIEE.V, PTIEF.V, PTISZ.V, PTITA.V, PTITB.V, PTITC.V, PTITD.V, BIIKH.V, BIIKI.V, BIIKJ.V, BIIKK.V, BIIKL.V, BIIYD.V, BIIYE.V, BIIYF.V, BIIYG.V, BIIYH.V, AEIAZ.V, AEIBA.V, AEIBB.V, AEIBC.V, AEIBD.V, AEIPZ.V, AEIQA.V, AEIQB.V, AEIQC.V, AEIQD.V, SSIJO.V, SSIKA.V, SSIKB.V, SSIKC.V, SSIKD.V, SSIVM.V, SSIVN.V, SSIVO.V, SSIYA.V, SSIYB.V, TRIAZ.V, TRIBA.V, TRIBB.V, TRIBC.V, TRIBD.V, TRIPZ.V, TRIQA.V, TRIQB.V, TRIQC.V, TRIQD.V, TLIMD.V, TLIME.V, TLIMF.V, TLIMG.V, TLIMH.V, TLIZD.V, TLIZE.V, TLIZF.V, TLIZG.V, TLIZH.V, EYIAZ.V, EYIBA.V, EYIBB.V, EYIBC.V, EYIBD.V, EYIPZ.V, EYIQA.V, EYIQB.V, EYIQC.V, EYIQD.V, ELIAU.V, ELIAV.V, ELIAW.V, ELIAX.V, ELIAY.V, ELIPU.V, ELIPV.V, ELIPW.V, ELIPX.V, ELIPY.V, ARIOK.V, ARIOL.V, ARIOM.V, ARION.V, ARIOO.V, ARIWN.V, ARIWO.V, ARIWP.V, ARIWQ.V, ARIWR.V, KOIAU.V, KOIAV.V, KOIAW.V, KOIAX.V, KOIAY.V, KOIPU.V, KOIPV.V, KOIPW.V, KOIPX.V, KOIPY.V, SOIAU.V, SOIAV.V, SOIAW.V, SOIAX.V, SOIAY.V, SOIPU.V, SOIPV.V, SOIPW.V, SOIPX.V, SOIPY.V, KZIIN.V, KZIIO.V, KZIJA.V, KZIJB.V, KZIJC.V, KZIUJ.V, KZIUK.V, KZIUL.V, KZIUM.V, KZIUN.V, TOINB.V, TOINC.V, TOIND.V, TOINE.V, TOINF.V, TOIQM.V, TOIQN.V, TOIQO.V, TOIQP.V, TOIQR.V, FRIDE.V, FRIDF.V, FRIDG.V, FRIDH.V, FRIDI.V, FRISF.V, FRISG.V, FRISH.V, FRISI.V, FRISJ.V, PGING.V, PGINH.V, PGINI.V, PGINJ.V, PGINK.V, PGIQS.V, PGIQT.V, PGIQU.V, PGIQV.V, PGIQY.V, EIIAP.V, EIIAQ.V, EIIAR.V, EIIAS.V, EIIAT.V, EIIPP.V, EIIPQ.V, EIIPR.V, EIIPS.V, EIIPT.V, ATIAF.V, ATIAG.V, ATIAH.V, ATIAI.V, ATIAJ.V, ATIPF.V, ATIPG.V, ATIPH.V, ATIPI.V, ATIPJ.V, EXIAS.V, EXIAT.V, EXIAU.V, EXIAV.V, EXIWV.V, EXIWW.V, EXIWX.V, EXIWY.V, ALINL.V, ALINM.V, ALINN.V, ALINO.V, ALIQZ.V, ALIWA.V, ALIWB.V, ALIWC.V, AOIAQ.V, AOIAR.V, AOIAS.V, AOIAT.V, AOIPQ.V, AOIPR.V, AOIPS.V, AOIPT.V, DKIAM.V, DKIAN.V, DKIAO.V, DKIAP.V, DKIPM.V, DKIPN.V, DKIPO.V, DKIPP.V, PPIAM.V, PPIAN.V, PPIAO.V, PPIAP.V, PPIPM.V, PPIPN.V, PPIPO.V, PPIPP.V, DJIHL.V, DJIHM.V, DJIHN.V, DJIHO.V, DJITI.V, DJITJ.V, DJITK.V, DJITL.V, SPIHL.V, SPIHM.V, SPIHN.V, SPIHO.V, SPITH.V, SPITI.V, SPITJ.V, SPITK.V, NAIBG.V, NAIBH.V, NAIBI.V, NAIBJ.V, NAIQG.V, NAIQH.V, NAIQI.V, NAIQJ.V, CTIDM.V, CTIDN.V, CTIDO.V, CTIEA.V, CTIZR.V, CTIZS.V, CTIZT.V, CTIZU.V ***
bu nedir arkadaşlar
İsmen tavan olmaz zaten kaç kere olmuş olsa da hemen bozar, bugünkü geri dönüş çok geciken ama en azından yorgunluğu dindiren bir dönüştü,33 lerden aşağısı da yok artık dedirtti inşallah. 35 den aşağısı yok derken bu kadar sarkması korkuttu bakalım piyasaya pozitif yön mesajı alabildik mi, karanlıklarda çok çalıyor tahtadan bu da ayrı sıkıntı son günlerde
İkili dip çalıştırdı bugün ama halen rahat yerde değil. 50 günlüğün altında baskı sürer, yeni trend başlatabilmesi içinse 8 günlük ortalama üzeri kapanış gerekiyor. Bir süre asansör olarak takılıp düşüşü sindirecek gibi duruyor. Ortalamalara yaklaşsın tekrar bakarız.
https://i.hizliresim.com/6678yjy.png
10 dakikalık grafik . y t d
40 üzeri alıp iyi zararla verdim. Şöyle bakıyorum da 10 gün önce 45 olan hisse şu anda 35. Yani yuzdd 30 çıkarsa oraya geliyor. Çok enteresan bir piyasa. + Yakınca dikkatimi çekti:))))
Barış beyin tahmin tablosunda azalan hacme rağmen hacim geliri geçen çeyreğin hafif üstünde,bakınca ismen tarafındaki hacim zayıflaması diğer kurumlara göre daha az ki vade başlangıcı etkisi de vardı bir yerde bu hacimler toplar tabi farkı yaratan artık hacimler değil
Cuma 1 seansta verdiğini alması da 30dk sürmüş,olm niye bu kadar kötüsünüz ya,nedir abi bu ismen in üstüne yapışan beddua mıdır,başka senet mi yok olm bu kadar dalga geçiyorsunuz hepten satanin yanına kar kalan hisseye cevirdiniz.
Sağlık olsun. Huzurla temettümüzü bekliyoruz.
İştiraklerin bilançoya etkisini görebileceğimiz bir yer varmıdıt?
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç gündür eziyete devam,cuma öğleden sonra bı ufak keyifli seans geçirdik onun dışında safi eziyet
5 hissem var, endeks düşsede çıksada hepsi düşüyor. Nasıl bir kumpasa denk geldiysem artık :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün yüzde 5 dusmusuz,nalet TEB den biri de bugünü bulmuş,yok abi sırayla çıkacaklar anladık karsilayanin da keyfine geliyor aşağıdan almak. Borsa topluyor biz daha da aşağıda neremiz kaldı onu arıyoruz Allah'ın belalari on günde sifirladilar bizi hala daha dibinde kime ne cakariz derdindeler.
Alark da ortak pay satacam diyor piyasa bizim kadar basmıyor yemin ediyorum böyle pislik tahta yok,izleyeni kanser eder
33 den bile acıması yoksa gözüm iyice korktu benim yeter artık döneceğine olan inancım kayboldu
İs yatirim topluyordur..para onda guc onda..Kendi mali..sonrada bizlere satar 40 lardan[emoji35]Niye geri alum yapmiyor.?CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Almaz hocam ben bunların geri alım yaptığını görmedim,bunların hissesi 5fk olursa ve potansiyeli gevserse pahalı demektir, döngüsel diye ırzına geçerler yönetim seyreder,çanak tutar. Zaten arkasını boş bildiklerinden rahat vururlar,iki haftada nerden nereye geldik akıl alır gibi değil şu rakam şu karlilikta..
Cuma 36 salı öğlen 32,5. Allah bin belanizi versin diyorum başka söylenecek bir söz yok
Ben de zarardayım. Çok hızlı çıkmıştı. Onun düzeltmesini yapıyor. Önemli olan finansallar.
Ginansalları iyi. Şirket çok iyi büyüyor. Kasada 8 küsür milyar para var. Yüksek faiz ortamında, bu çok büyük avantaj. Gelrcek finansallar çok iyi gelecek demektir.
özetle, Şirket ucuzsa, endişe etmeye gerek yok.
illaki ederine gelir. Borsada uzun yıllar içinde bunu öğrendim.
(Zamanında, 10 tl maliyetli epey Borusan man. vardı. Ama şirkrt bir türlü gitmedi. Sıkıldım sattım. Bir de şimdiki fiyatına bakın.)
100 günlük ortalamaya geldi izliyoruz bakalım
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerdeyse yüzde 50 girdi hocam malın yarısı gitti bekle ki gelsin,her seans dibin dibini gösterip yapıştırıyor lotlari. Yoksa bende pandemi ilk günleri fener hissesi vardı 9 liradan verdim şimdi nerde haklısınız da böyle 10 günde yarı yarıya eriyecek bir şey yokken böyle carpmalari rencide edici oldu net budur.
Yine bir arkadsştan örnek vereyim. Arkadaşım Borusan yatırım alıyordu yıllardır. Borusan yatırm da bir türlü gitmiyor. Ama o hiç ilgilenmiyor kimseyi de dinlemiyor habire alıyordu. Gitmemesi daha iyi daha çok alabiliyorım diyordu. Ortalama maliyeti yalan olmasın 10-15 tl civarı. En son 2-3 sene önce 30 tl den almış.
Şu anda, bir bak bskslım Borusan Ystırım kaç lira.
Ha bu arads satmıyor dsha gidecek çok yolu var diyor.
İnlallah ne dediğiöi anlatabilmişimdir.