Japonlari ve gokkusaklarini çok sevdiğim için tam benlik bir avatar buldum:kalp:
Printable View
Japonlari ve gokkusaklarini çok sevdiğim için tam benlik bir avatar buldum:kalp:
Evet Viop lotlarimi saydım..
Resmen bıçaklar çekilmiş.. Ben olsam poza girmem beklerim.. Zaten girmicem:):):)
Short daha fazla ama çok fark yok arada.. Başabaş gibiler.
Fiyat long ortalamasında olduğu için yukarı ihtimali yüksek görüyorum..
Giderse en az 30-40 bin yukarı gideri var.. O noktadan shortu basarim:yes:
Pazartesiyi iple çekiyorum..
İyi geceler ve iyi tatiller.. :hi:
Günaydın Hissenet in hassas kalpli insanları.. :hi:
Çok güzel bir gün:kalp:
Pala bugün çok yaklaşmayın bana diyor:):):)
https://www.instagram.com/reel/Cu7Kc...FiZDMwYg%3D%3D
Dow 33750
Altın 1869
Viop Ekim vade 8930..
Bu an..
Sabah Tuğbayı dinledim.. Sp için olumlu konuştu.. Güzel birşey olacak gibi algıladım..
Fiyatı long ortalamasının civarında tuttuklarına göre Ekim vadenin 30-40 bin yukarı gideri var.. Kar Allar için.. Üstüne birde güzel haber gelir ise SP den bence kimse tutamaz.. Diye düşünüyorum..:yes:
Dow da short ortalamam 33600 lerde.. Fiyat 5 dk lık ortalama üzerine attığı için short eklemeyi minimuma düşürdüm.. Longa döndüm..
Haftaya TDİ var güzel atraksiyon olur.. :yes:
Bugün viop güzel olacak.. Bol kazançlar..:yes:
https://www.youtube.com/watch?v=xpvWCenOUjE
Avatarınız güzel olmuş, Dore hanım
Halen işyerindeyim lotları saydım şimdi excele atıp hesaplama yapıcam..
Ekim vade şu an 9100 lerde.. Çok iyi çıktı bugün.. Ve çok alım olmuş..
Short çok az saydıklarımdan çıkardığım sonuç..
Bence akşama SP den güzel haber var.. Pazartesi tavan bile açabilir.. Pozisyonum yok haberi bekliyorum.. Short açıcam ama.. Tepkisini bir yapsın..:yes:
Dow düştü ve shortlarım kapandı..
Elimde eser miktarda long kaldı.. Fiyat 5 dk lık ortalamanın altına geldiği için yeni yeni shortlar açıyorum:yes: Longla eklemelerim azaldı.. Yön aşağı..
Çok güzel kazandırdı ya.. Ve sistemimin dışına çıkmaz isem dahasını da kazandıracak bana inşallah:kalp:
Yazalım..
Dow 33500
Viop Ekim vade 9100
Altın 1852 :kalp:
Altını longladım..
Hem viopta hem fx de..
Maliyetim 1855..
1915 de çıkarım:yes:
Herkese iyi tatiller..:hi:
Bu sayımı nasıl yapıyorsunuz? Bana da öğretebilir misiniz?
Nokia 3310
Evet arkadaşlar hesaplamalarımı yaptım..
Büyük bir şey geliyor.. Ama sonra gidiyor..:)
Dikkatli olun...
Longların kar allarından sonra çok ama çok büyük bir düşüş bekliyorum.. 8000 lere kadar ihtimal dahilinde..
Sevgiler:hi:
Pazartesi işleme gireceğim.. Çıkış noktam mayınlı bölgenin sınırı olacak.. Hep öyle.. Garanticiyim çünkü.. :kalp:
Hesaplama yaptığımdan beri yaş tahtaya hiç basmadım..
Lot sayımı herkesin kafa yorup başarabileceği birşey..
Kumarhanelerde kağıt sayarsınız ya.. Ya da okeyde taş takip edersiniz.. Onun gibi..
Ben kendim kafa yorup buldum ve sonuçların birazını burda paylaştım..
Grafik ile ya da çok düştü çıkacak ya da çok çıktı düşecek ile olmuyor viop.. Ellerini saymak lazım..
Detayları paylaşmak istemiyorum çünkü çok öğrenilir ise başka bir yöntem bulurlar.. Olmadı beni bulurlar:):):)
Daha fazla paylaşım yapmayacağım.. Viop ile ilgili..
Nedeni çok dikkat çekmek istememem..
Hepinize sevgiler.. Bol kazançlar:kalp:
Sadece benimle paylaşsanız, hayır da gerekli insana.
Döverim bak:):):)
Beni huylandırmayın bir daha..
Sistemi çözdüm diyorum:yes:
İyi aksamlar:hi:
Sayın Dore,
Haftaya stratejiniz ne olacak? Sayımlardan bir şeyler çıktı mı?
Sanki Elliot sayımı yapıyorum Beyfendi:)
Öyle hissettirdiniz bir an..
SP den tavan yaptirtacak bir açıklama gelmedi.. Dolayısıyla yükseliş eldeki longlarin kar allari kadar olacak bence..
8900 lerdeyken yukarı 30-40 bin gideri var dedim bu longlar için.. 20 bini gitti.. Bir 20 bin daha çıkar.. Tahminim..
Sonrasında majör bir haber olmaz ise shortlarin kar allarina yönelir ki.. O da daha maliyetine gelecekte sonra kar alacak.. Baya bir düşüş yani..:)
Ben pazartesi shortu basicam.. Çıkarsa bir daha basıp ortalama ile mayınlı bölgeye gelmesini bekleyeceğim..
Sonra kapatıp dışarıdan izlemeye geçeceğim..
Aslında palanin short maliyetine kadar bile tutsam manyak kar.. Fakat saglari solları belli olmuyor o yüzden en garantisi sınırda kapatmak:yes:
İyi aksamlar:hi:
Ama olurda çıkış çok fazla olur ise long maliyeti de yukarı çıkar. Dolayısıyla ilave short ile ortalama ayarını yaparım..
Neticede ne kadar çıksa da düşse de fiyat maliyete geri dönüyor.. Sonrasında diğer taraf geçiyor hareketi..
Sasmiyor..
Çok detay yazamıyorum.. Hareketli yani hersey:)
Hep diyorum bunun biz ky ler ile bir ilgisi yok. Kendileri kendi aralarında birseyler yapıyorlar.. Hesaplamalar bu izlenimi verdi bana..
Bizde arada harcaniyoruz:)
Piyasada çok hacim var..
Bu paranın kaynağı nedir gerçekten merak ediyorum.. Etmiyorum aslında.. Etmiyim:)
Sevgiler:hi:
Son birsey daha yazayım sonrasında Viop hakkında daha fazla yazmayacağım..
Lot sayacak arkadaşlara küçük bir bilgi olsun.. Gozlemlerimden çıkardığım bir bilgi yani...