Akenr gibi buldum bi eşekte ,daha alışamadı bana,atacak üstünden ama karpuz kabuğu düştü bi kere aklıma:he:
Printable View
Akenr gibi buldum bi eşekte ,daha alışamadı bana,atacak üstünden ama karpuz kabuğu düştü bi kere aklıma:he:
Harçlık kar mar yok,bu sefer ben veriyom gibi bi his var:)
Hatırlanacağı üzerine Nisan 2023 te MB sı 81 tona yakın altın satışı yapmıştı.
Kaynak aşağıdaki linkte.
https://www.gold.org/goldhub/gold-fo...urkish-selling
Biraz hesap yapalım.
Nisan 2023 de altının onsu 2000 dolar gözüküyor.
Kilosu 64.000 dolar.
Tonu 64 Milyon dolar.
81 ton 5.184 milyar dolar.
Şimdiki fiyat 2300 dolar ons %15 yukarıda.
777 Milyon dolar zararda eğerki şimdi tekrar almaya kalkar ise.
Ne kadar harcama yaparsam o kadar kazançlı cikiyom gibi bi algı oluştu, bundan kurtulamıyorum:)
İlk essek tüpü yakalicak,belki arayi açar kimbilir,eşek iste
Komşu giyimçeki gibi bisi almış, hav lk devltn, 4akam 60bin tl,korkunç rakam bana göre,
Vay arkadas,şaşırdım yaw
Sabah aldığım 9930'u 9990 verdim.
Dünkü 9980 duruyor maliyetini 60 puan aşağı çektim böylelikle.
Aşağı gelirse 9930'a yeniden long yazıyorum.
Benimde 9969 maliyet lönk kaldı elde, herif fışkırttırsa deye kedi gibi bekliyik :kahkah:
İstopumu bist 100 e göre endekisledim.
8669 altı kapanış olursa,
Yohusa gram vermem herif kudursun :yahoo:
Her gün aynı türkü....Sıkılmadı her gün aynı şeyi yazmaktan..İlginç...
Alman makam araçlarında 2023 modelden 2024 modele dönüşüm tüm kurumlarda tamamlandı mı? Onu bir açıklayın önce...Eski araba ile gezmesin abiler..
.............
Şimşek: Fiyat istikrarı hedefimize ulaşana kadar ne gerekiyorsa yapacağız
Bayram sonrası ralli olcak ya tohatlı dayucuğum, dipten lönk kapatılır mı hiç
şu anda devlette en büyük araba israfı togg da her kurum togg siparişi verdi
herkese togg veriyorlar
artık devllette makam araçlarının yanına birerde togg koydular
çifte tabancalı oldan tüm kamu kurumları
togg sayesinde devletin araba masrafı 2 katına ıktı
bide herkes şarj istasyonu kurmak zorunda kaldı
geçen AA nın tandoğandaki binasının önünde yaklaşık 10 adet laci togg 10 adette çeşitli markada makam aracı yanyana duruyordu
yazık togg u pazarlamak için mecbur tuttun madem
togg aldırdığın her kurum eski makam aracını iade edecek şartı koyacaksın
Günün tepesini işaretleyip şekerleme yabcam ben manif abi, önce şu lönklerden bi kurtulmam lazım
KAMUDAKİ İSRAF hiç bir yerde yok.Çok ciddi kalem kalem tasarruf yapılmadıkça halkı bu yola sevkedemezsiniz.
AKP,resmen şatafat partisi olmuş.Ateisti bile o Şatafatlı pozisyon için ak partili görünüyor.
Hele kısa dar pantolonlu o zibidileri parti teşkilatında görünce;dumura ugruyoruz.:)
REİS dün konuştu.Ama lafa değil icraata bakmak lazım.TABANDAN ÇOK TEPKİ ALAN ÖZLEMİ ben mi gen. baş. yardımcısı yaptım?
TURGUT,aday olurken reisin haberi olmadı mı?.Bu mümkün mü?
REİS kendi bilir..Dindar-muhafazakar vs. için 22 yılda yaptıklarının hatırı bir yere kadar.DÜZELTTİ DÜZELTTİ...Yoksa 2028 de %20 oy alır.
Çok sevdiğim bir laf vardır. Kumarhane bile arada sırada para dağıtmalı ki oyuncu bulabilsin. Sen akıl almaz şekilde dolara basıyorsun, viopa basıyorsun, spot endekse basıyorsun. Oyuncuyu küstürürsen para alacak adam ararsın bayramdan sonra bulamazsın..
Bugün enflasyon açıklandı. Misal dolar nereye kadar düşecek daha?
3 aylık enflasyon %15.06 olmuş durumda
yılbaşında memura %15 zam verilmişti
Yani Nisan-mayıs-haziran ayındaki enflasyon oranları memur ve memur emeklilerinin maaşına direk artış olarak yansıyacak
birde buna sözleşmeden gelen zam eklenecek (%10)
3 ayda enflasyonu %9 altında tutsalar
memur ve emeklisine temmuzda en fazla %20 (oda tuikin insafına bağlı)
zam yapılacak
sgk ve bağkur emeklilerine verilen zammıenflasyon oranından düşerlerse sgk ve bağkur emeklisi 3 ün 1 ini garantiler
düşmezlerse en fazla %10 zam alırlar
asgari ücretli muhtemelen ya avucunu yalar ya %10 da onlar alır
Bazı senetleri dipten iyi kaldırdı. Benim takip ettiğim Şişecam var mesela -1.25ten artıya geçirecek nerdeyse. Bir kaç senet daha vardır bu şekilde
2008 yılındaki gibi Global bir kriz gelir mi?
2008 yılında hisseler dibin dibine gitmişti aynı şey şu anki şartlarda geçerli olur mu ?
Zamanında yazmıştım yine yazıyorum.Bu haramilerin kurduğu düzeni ekranı takip ederek,ortalama düşürerek,temel veya teknik analiz öğrenerek bitiremezsiniz.Adamlar devlet eli ile paranıza yıllarınıza çoluk çocuğunuzun rızkına çöküyorlar aleni olarak gıkınız çıkmıyor.
Örgütlenmelisiniz hakkınızı gasp edenlere karşı meydanlara inip devleti göreve çağırmalısınız.Devlet sermayenin gücü olmaktan çıkıp halkının yanında ümüklerini sıkmadıkça düzülen hep biz oluruz.
Yoksa burda sabah akşam fışkırtacak,dibi işaretliyorum,palayı tırtıklıyorum gibi çoluk çocuk muhabbeti ile sermayeyi sıfırlarsınız.
Barış Soydan
Capital Economics, bugünkü enflasyon verisi sonrasında Merkez Bankası'ndan Nisan'da 250 baz puanlık daha faiz artırımı bekliyor.
https://twitter.com/barissoydan/stat...Rgd39FNvQ&s=19
https://stock3.com/produkte/hebelzer...007n6-69304405
Bu enerji fiyatlarıyla .!!!
Hiperenflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!
Stagflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!
Kimse havanda su dövmesin.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!