Şimşek :
Finansal okur yazarlığın müfredata eklenmesi için MEB ve SPK ile çalışıyoruz
Printable View
Şimşek :
Finansal okur yazarlığın müfredata eklenmesi için MEB ve SPK ile çalışıyoruz
2,411 dolar altın onslarım gelmiş...
Şimşek: Borsa bir oyun alanı değil
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
5d
Şimşek'ten borsa uyarısı: Oyun alanı değil
Şimşek konuşma yapacak hemen alım geliyor borsaya sonra uyarıda bulunuyor satış geliyor :plc:
izlemeye devam ediyoruz barlarınızı herşey bir anda olacak:)hazırlığımızı yaptık
gri listeden çıkmazsak bu hava devam eder mi siyasetçiye yakın olan oyuncu veya grup , eş dost biliyor hikayenin nasıl olacağını biz bekliyoruz sonra borsa oyun yeri değil diyoruz aynı şartlarda yatırım yapsak doğru dediği ama içerden şirketler hakkında çok iyi bilgi alan yandaş kişiler dolu piyasada.
emre bir graf atıcam özeline bakarsın .
kolay gelsin
Barış Boyun İtalya'da yakalandı! 'Daltonlar' çetesine Avrupa'da büyük darbe: 19 kişi gözaltında
Meclis'te 'Roma gezisi' kavgası! Osman Gökçek'e 'Trol çocuğu' diye seslenince, sert çıktı: Analarını bacılarını belediyelere yerleştiriyorlar!
Yonca direnme gülüm, Caferi çağır:)
Bankalar patinajmi çekiyor güç mü topluyor akşama bakacug
Bugün de hacim çok güzel. Eğer gün kapanışı eksi olursa, bütün grafikleri bozar.
Ben gaveye gidiyorum borsamıza sahap çıkın. Hap isteyen var mı ilazımı olan var mı
Thy, Tuprs'ın bilançosu gelecek, hala bir hareket yok
Yetiş ya Reuters, yetiş ya isminin açıklanmasını istemeyen yetkili
borsa çetesi iş başında.......ulan yatacak yeriniz yok......
bugün topik sessiz...
Ana tahtalarda HACMİ gören oyuncu scalp için kendi tahtasını bırakıp ana tahtalara yöneliyor BANA GÖRE NORMAL FAİZİ SEVMESEMDE Yüksek faizin olduğu bu ortamda bu da oyuncuların arayış içinde olduğunun kanıtıdır...
Bir yerden gelen rüzgarla anca bu kadar oluyor..
Bloomberg HT
Gecelik faiz politika faizinin altına indi O halde sizce Enflasyon nasıl dusecek?
böyle olması güzel akçay burada yorum yapamıyorsun bekçilerden dolayı sabah akşam tartışma çıkarmak için çabada olanlar mevcut artık yönetim takip etsin .Teknik yorumlama yapıyorsun bir sürü saçma sapan diyaloglar oluşuyor kafamız rahat geliriz arada goy goyumuzu yaparız yeter burası fazla şey istemiyor eskidendi:hn: de graflar teknik yorumlar temel yorumlar bitmiş ben ve çok kişi bu muhabbetlerden burada soğundu .
bol şanşlar
Son 5 dk satanlar, BofA satışı artırmaya başladı,
https://i.hizliresim.com/nuziozc.PNG
SPOT, bayağıdır kutsal satış gününde satmamışlardı!
https://i.hizliresim.com/f14uod4.PNG
Emre güneş ,formasyon avcısı ,mert ,tokatlı, Ariston, abka akcay, yorum yapıyorsunuz diye hergun onlarca defa ziyaret ediyorum yazmaya devam abilerim herkes katılır katılmaz görüşlerinize
Son 5 dk da BofA önderliğinde alış geldi,
https://i.hizliresim.com/fz09pr6.PNG
Bunlar endeksi iyi sarsacak gibi....mal vermek için zıplatıyor endeksi spekler
bankaları veriyorlar.. tepkiyle de basıyorlar........endekste haliyle etkisi büyük oluyor.....
Kasım ayındaki ABD başkanlık seçimleri tüm dünyada merakla takip ediliyor. Ancak ünlü borsa yazarı Mark Hulbert’in derlediği bilgilere göre borsalar şimdiden kimin başkan olacağını tahmin edebiliyor olabilir
koç bana göre bankayı satmaz......birileri bu süreçte iyi hisse boşaltıyor.....olay bu....