Yeni hikayemiz ereğli
Çok büyük altın rezervi bulmuş diyorlar, ne kadar büyük o konu ulusal maden kaynak ve rezerv komisyonuna gitmiş araştırılıyormuş
Printable View
Bidon zaten boşa çıktı ölürse piyasaların umrunda olmaz
haber yenide değil
O eski hikaye turizm mevsimi tırt geçiceği için bunu bilen kulağı delik bademler ve yatırım fonları orada pozisyon aldı erel bu fiyata bu yüzden geldi çelik hikayesi ortada daha hikaye devam eder geçen bir yerde okudum ocak ta falan sonuçlar gelir diyorlar ykbnk gibi olmasın :)
23.07.2024 14:00:26
Kaynak: MATRIKS
Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 50’de sabit tutulmasına karar vermiştir. - TCMB
Bozkurt ,
ben yeni atlar bul diyorum sen eregl diyorsun yan tahtalara bak :)süpriz atlar çıkar kumda çimde koşacak atlar bul eregl Karataş , Selim biniyor yani koşuyu kazanacağını herkes biliyor :)
https://i.hizliresim.com/e32l5p1.png
bulut eregl düşüncen nedir diye sorulmuş .
3.7.2024 analiz ettim düşüncemi paylaştım.
44.40 ortalama ile spotta kendime göre güzel mal taşıyorum hala.
11.100 kısalar gelmiş :he:
Bozkurt 20 den satıp 25 den koydu galiba yerine
Kostüm değişmiş yine :kahkah:
Kocaoglan uyaniyor
borsa düşüyor, tüp gidiyor, ilginç :he:
Çok ucuz yan kagitlar var keşfetmek lazım
Ben 30 endeks dışına çıkmam ama Bi iki tane aldım dayanamadım %60 70 dusmusler
Piyasa topyekun Bi ralliye kalkar mı acaba diyorum
11 bine geliş ralli fln değil cogunportfoylerde kayıp oluşturdu
Uzun zamandır ralli yapmıyor piyasa
Reiz baraj kapaanlan sen mi oynuyon yine
pıst 100 de saatlikte 2 li tepe var çalışırsa 10925 düzeltme biraz daha aşağı olsun derlersede 240 dk takoz mevcut oradada hedef 10750 bölgesi benim şablonda.
Teknikçi arkadaşlar sizden ricam uşak nereye kadar gidebilir sizce ?
https://i.hizliresim.com/gf7lykm.png
cevdet bey basit olarak dolar bazlı takip yapabilirsin ama dikkat edilmeli patronu bedelli hikayesi ile tanınır bizim insanımız böyle hızlı atları sever ama çifteside sert olur öldürmez süründürür.:)
sadece muhabbet olsun diye grafladım şuanda 1.03 fibo üzeri kapatmış eldeki tek teknik veri bu diğerleri tahtayı yapanlarda:wave:
12410-460 bölgesinden 12720-740 hedefli long açmak için bekliyorum.
operasyon kağıdında teknik temel fibo vs
tutmaz Cevdet kardeşim
ya herro ya merro kağıtları bunlar
rus ruleti
hindistan:
2024 Bütçesi: Gümrük Vergisi İndirimleri
Altın ve Gümüş Gümrük Vergisi: %15'ten %6'ya düşürüldü!
Platin Gümrük Vergisi: %15,4'ten %6,4'e düşürüldü!
Senco Gold Hisseleri: %6,3 artışla 1.000 ? 'ye yükseldi ytd
Çin'de atılan imzalar anında İsrail'de ses getirdi, Amerikan yayın organı Axios ise Abu Dabi'deki gizli buluşmada masaya gelen planı yazdı...........
şark cephesinde bir şeyler oluyor.....
12480-85 ten long açtım...Böyle işlemsiz olmuyor...haydi vicense ,gogogogo olsun..:)
Piyasa cidden böyle mi? Araba almayı düşünüyorum da...
Oto galericiler isyan etti:
''Vatandaşlar bize yüksek fiyattan araç sattı ve hepsi elimizde patladı. Müşteriye fiyat veriyoruz 2 gün sonra gelip yine fiyat düşürüyor.
Noterler bomboş kimseye araba satamıyoruz. Böyle giderse galericilik mesleği diye bir şey kalmayacak.''
bu sefer vatandaş mı geçirmiş:)
morgan banka raporu göndermiş:)bu yüzden alım geliyor